עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני מכניס את המחשב למצב שינה ולאחר מספר שעות הוא מתעורר מעצמו איך אני מברר מה הסיבה לדבר ?

2. שלום לכולם! אני כבר כמה שבועות מנסה לפתור את הבעיה..... כל פעם שאני מכבה את המחשב הוא עושה לי מסך כחול.... העלתי קבצי MINIDUMP! תודה לעוזרים!!! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אהלן חברה, אני מאמין שלא מזמן נכנס לי איזה טרויין או תוכנה זדונית אחרת למחשב, מאז כדי לבצע כל פעולה שדורשת Administrator Privileges אני חייב להפעיל את התוכנה כAdministrator (ז"א כפתור ימני וRun as Administrator) למרות שיש הרשאת Admin לUser שלי (שהוא גם היחידי). הדבר הזה מאוד מציק לי, מישהו יודע את הסיבה לזה ואיך אפשר לטפל בזה ? בתודה מראש, מייק.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. אני רוצה לקנות "קומפיוטר סטיק" של אינטל הכולל מעבד "אינטל אטום" מרובע ליבות במהירות 1.44 GHZ ועם ווינדוס 10. למחשב הזה יש 2GB RAM וזה נשמע לי קצת גבולי... האם הוא יעבוד באופן חלק? האם הוא יתקע כשאני צופה ביוטיוב? איך הוא יעבוד כשאני אעשה עדכונים? מניסיון שלכם, 2GB RAM זה מספיק לצרכי גלישה באינטרנט עם ווינדוס 10? (יוטיוב, פייסבוק ו-YNET)??? תודה.

5. האם ב WINDOWS 10 אפשר לעשות שחזור מערכת? אני כל הזמן מקבל שגיאה שזה לא אפשרי

6. לי יש WINDOWS 2000 כאשר יש לי רק 512 זיכרון אני אישית לא רואה איטיות מסוימת אבל קורה שהמחשב איטי לפעמים מצב הזיכרון שלי לרוב הור להלן "הזיכרון" physicasl memory total 522988 available 192646 system cach 332600 kernel memory total 96755 paged 80712 nonpaged 16289 totals hanfles 9012 therds 403 peocesse 40 commit charge total 345496 limit 1275044 peak 450728 איך אפשר לדעת אם זה נורמלי ? ומה כל אחד אומר ואיך הוא משפיעה שה מה שרץ אצלי ברגע זה השמנים).. להלן "התוכנה" צומח ל 100 ו יותר מכאן מתחיל הבעיות fire fox 40M emule 27M Mcshled 23M Itunes 18M Vsmon 11M services.EXE 7M rundll32 6M zclient 6M ipodService 3M explorer 3M taskMNGER 3M svchost 2M asus prob 2M SCR…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by bilbo,

שלום לכולם! יש לי על המחשב 3 פרטישנים: C : 98SE D : 2000pro E : XP 98SE גוסס וצריך פירמוט. האם מספיק להעתיק את ה BOOT.INI ל D לפרמט ,להתקין 98 ולהחזיר את ה boot.ini ? אני לא יכול להרשות לעצמי לעבד את המידע על D,E ! אז אשמח לקבל תשובות רק ממי שביצע את זה בעבר ... תודה מראש ! ???

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by AmitDanan,

איך אני מסיר את מסך הפתיחה בווינדוס איפה שרשום השם משתמש שלי.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. ניכנס לי למחשב תכונה תורדנית שמסרבת להמחק מהמחשב אפלו דרך אנטי וירוס חשבתי אולי להוריד את הקרציה דרך שיחזור מערכת מבקש לדעת אך להגיע לשיחזור מערכת בXP שבו אני רושם תאריך אחורנית בזמן?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. היה לי ווינדוס home premium x64 7. בטעות התקנתי את גירסאת ווינדוס 7 enterprize x32. המערכת שלי נמחקה וכל ההגדרות שונו, כולל הצד של תפריט ההתחלה(שהיה בצד ימין). הווינדוס שמר לי את כל המחשב הקודם בתיקיה windows.old. האם יש דרך להחזיר חזרה לגירסאת ווינדוס 7 home premium x64 במקום הגירסא הנוכחית שהתקנתי ביחד עם כל התוכנות, והקבצים שהיו בגירסא ההיא(שעכשיו שמורים ב-windows.old)? תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by KoM,

לוינדוס 2000 יש את התוכנה הנפלאה שיש בוינדוס 98, ה-msconfig...

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Old Cat,

כרגע המערכת SP3 אחרי כל עידכוני האבטחה. נעשתה במצב "בטוח" סריקה עם AVG מעודכן וגם סריקה עם SPY BOT ועם MALWAREBYTES. הכל נקי. משום מה שחזור מערכת מבוטל. אין מושג מתי או מדוע וכיצד זה בוצע, סביר להניח שעל ידי משהו זדוני. נסיון להסיר את הסימון V בתיבת "בטל שחזור בכל הכוננים" מגיב הודעת שגיאה: שחזור המערכת נתקל בשגיאה בנסיון להפעיל..... תמונת ההודעה מצורפת. יש עצה כיצד להשיב עטרה ליושנה? הגדרות באיזה מפתח רישום? משהו? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by redead,

אם וכאשר אני יתקין Vista Ultimate כמה מקום אני צריך בכונן עליו אני מתקין ?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום, אני אצטרך לפרמט את המחשב בקרוב (מעבר מ WIN 7 32 ל 64) ורציתי לדעת כיצד אני יכול לגבות את הקבצים החשובים (בעיקר פייבוריטס וסיסמאות לאתרים) באקספלורר, פיירפוקס וכרום. לעזרתכם אודה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום ברצוני להתקין windows xp על מחשב נייד מסוג hp pavilion dv5000 הבעיה היא שיש לי במחשב כונן sata והוא לא מזהה אותו בנסיון להתקנה ממה שהבנתי אני צריך להתקין גם דרייברים כשלוחצים f6 או לצרוב את הדרייברים עם הדיסק של הwindows הבעיה היא שאין לי את הדרייבר המדובר, חיפשתי באתר של intel ולא מצאתי דבר שני- אין לח כונן פלופי כדי לשים שם את הדרייבר ואין לי כניסות usb- שתיהן לא עובדות כך שאין לי איפה לשים את הדרייבר אז האופציה היחידה שלי היא לצרוב את הדרייבר יחד עם דיסק ההתקנה 1. איך אני משיג את הדרייבר? 2. איך אני צורב את הדרייבר יחד עם דיסק ההתקנה? 3. האם יש אפשרות לצרוב את הדרייבר על דיסק, וכשיש f6 אז להוציא את דיסק ההתקנה, להכניס דיסק עם הדרייבר ולהתקין, להוציא את דיסק הדרייב…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אני מתכוון למשהו כזה: http://www.groovypost.com/howto/howto/create-a-windows-bootable-install-sd-card-or-usb-flash-drive/ רק בכרטיס זיכרון חיצוני של SanDisk (ה Ultra) בנפח של 16GB במכשיר גלקסי 3, כאשר הוא נקי מכל תוכן. אפשרי? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by dol222,

שלום יש לי ויסטה 64 הום פרימיום, והמחשב לא מזהה לי שום התקן עם חיבור USB. חיברתי נגני MP3, דיסק און קי, והוא לא מזהה כלום! מה אני עושה?!?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by shlosi,

שלום לכולם, חבר שלי עבד בלפטופ LG שלו ותוך כדי העבודה המחשב נתקע לחלוטין. לאחר שהפעיל אותו מחדש הצבעים נהיו באיכות מאוד נמוכה, בהגדרות המסך הרזולוציה לא ניתנה לשינוי (על 600*800), וקבצים מסויימים לא עבדו כהלכה- הוא בדק קובץ וידאו והמחשב ניגן רק את הסאונד. חשבתי שאולי הוא הפעיל את המחשב על safe mode אבל הוא לא, וההערכה שלי היא שמדובר בתקלה בכרטיס המסך אבל אני לא באמת מבין בחומרה כך שזה רק ניחוש. למישהו יכול להיות רעיון מה קרה שם? צרפתי תמונה של המסך כפי שהוא נראה לאחר התקלה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Dani_27,

שלום יש לי שאלה טכנית בזמן האחרון הבחנתי שהסמלים שמופיעים על ידי לחיצה למטה בשורות המסימות (הסמלים מוסתרים מצד שמאל ליד תאריך ושעה) השתנו כלומר הסמל מראה וינדוס דיפינדר או סמל אחר אבל זה סטים, זה מפריע וזה קורה לי רק בסמלים שמופיעים למטה, עדיין לא מצאתי פתרון מישהוא יודיע איך לתקן? או שזה וירוס? אגב עידכנתי ל גרסה 2004 עדיין לא עזר צירפתי תמונות למטה

20. אני חושב, ואני סבור שעוד חושבים כמוני שאם מיקרוסופט הייתה מוכרת את העותקים של windows במחיר סימלי (של 100 ש"ח בערך) היא הייתה עושה מיליונים של דולרים במקום להפסיק מילארדים של דולרים בעותקים לא חוקיים. אולי יום אחד היא תרד מהעץ הגבוה שלה.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by civic,

האם ניתן לבצע readyboost בכרטיס sd בווינודוס 7? אם כן באיזה סוג כרטיס? ראיתי כל מיני סוגי מהירויות של כרטיסים... תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by jackhammer,

אני עוד מעט משדרג את המחשב אני קונה הכל כמעט חדש רציתי רק לוודא משהו עם אני קונה 8GB ומתקין XP 32 ביט לא יקרה כלום נכון? אני יודע שהוא רק יראה 3 ומשהו או 4 גיגה אבל 4 סטיקים של 2GB לא יעשו בעיות נכון?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by __MIKO__,

לפני יוממים שמתי לב שהאייקונים שלי השתגעו. חלק מהקבצים\ קבצי הפעלה איבדו את האייקון המקורי וכעת ישנו אייקון גנרי. במקרה אחר, בtask bar --> properties --->customize האייקונים פשוט התבלבלו לגמרי ( אני מדבר על האייקונים הישנים ) איך ניתן לפתור את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by shgec,

שלום. מותקנת לי במחשב גרסת OEM של WIN7. עד כמה שאני מבין, גרסת OEM קשורה ללוח אם. ז"א כל עוד הלוח אם נשאר אותו דבר, אני יכול להחליף כל חלק שבא לי? במידה והתשובה חיובית, עוד שאלה. אם אני מחליף במחשב מעבד מ DUO ל 4 ליבות, אני חייב להתקין חלונות מחדש? ואם אני מתקין WIN 8 OEM על מחשב ללא כרטיס מסך ואחר כך מתקין כ.מסך, אני חייב יהיה להתקין מחדש?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.