עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by The_Wolf,

שלום לכולם ברשותי מכשיר משולב hp officejet 5510 במכשיר יש פקס משולב ולאחרונה עברתי ל windows 7 ומאז איני יכול לשלוח פקס דרך המחשב כמו שהייתי שולח לפני כן ב xp הייתי יכול לרשום מסמך ולהדפיס אותו ישירות לפקס, לרשום מספר טלפון בתור יעד והפקס היה נשלח, ב 7 השליחה לא עובדת, דיברתי עם HP אמרו לי שיש בעיה עם המדפסות ה"ישנות" ואני צריך למצוא תוכנת צד שלישי שתעשה את השליחה. בנוסף, לא מצאתי שום התקנה מתאימה באתר של HP והדרייבר הותקן מהמערכת הפעלה עצמה תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. Started by ofir-harlev,

התופעה היא כדלהלן: אני מכבה את המחשב. אחרי הרבה זמן שהוא כבוי אני מדליק אותו והכל נראה כשורה. המחשב מגיע למסך שבו רואים את הלוגו של ווינדוס. הנורה של ההארד-דיסק מהבהבת בצורה נורמאלית ונראה שמערכת ההפעלה עולה מיד... אך אבוי! ברגע ששלושת נורות המקלדת (הלוקים למיניהם) נדלקות ונכבות, המחשב נתקע וגם אלוהים לא יזיז אותו. במצב הזה אני חייב ללחוץ על הריסט משום שהמחשב פשוט קפוא ולא מגיב למאמצי השונים. אני לוחץ על הריסט, המחשב מתחיל הכל מהתחלה. עולה לי השאלה של הווינדוס האם אני מעוניין בכך שינסה לתקן את הבעיה, או שאני מעוניין שהווינדוס יעלה כרגיל. כמובן שהוא לא מצליח לתקן את הבעיה אז אני אומר לו להפעיל כרגיל והמחשב עולה פיקס כאילו כלום לא קרה. ריסטרטים של הווינדוס למיניהם עובדי…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by RYaniv,

אהלן. בעקרון בהתחלה חשבתי שהבעיה קשורה לפיירוול, ופרסמתי אותה פה (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376060.0) ולאור התגובות הרבות שקיבלתי די הדחקתי אותה. אבל לאחרונה עשיתי בדיקה והרצתי את המחשב ללא הפיירוול והבעיה נמשכת. כל הזמן, אחרי 20 דקות, שעה, שעתיים או כל טווח זמן אחר אני כבר לא יכול לגשת לאתרים באינטרנט או ליצור התקשרויות חדשות בכל תוכנה אחרת הקשורה לאינטרנט. לעומת זאת, המסנג'ר יכול להמשיך לפעול למרות שאני לא יכול לגשת לאף אתר, ולפעמים אם הייתי באמצע הורדת טורנט אז ההורדה תמשיך למרות שכל השאר יהיה למעשה חסום. כמו כן איני יכול לגלוש גם לכתובות מקומיות כמו 192.168.1.1. כשהתקלה הזאת קורית האפשרות היחידה שנשארת לי היא לעשות ריבוט למחשב, כיוון שגם אם אני מתנ…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by wooper,

הי היה לי ווינדוס ויסטה והחלפתי ל 7 אחרי זה העברתי את המסמכים מה USB שאני מנסה לשמור יש הודעה שזהו קובץ לקריאה בלבד בדקתי במאפיינים ולא מסומן READ ONLY שהיה לי ויסטה לא קיבלתי את ההודעה הזו איך אני מבטל לקריאה בלבד?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Dani_27,

שלום יש לי שאלה טכנית בזמן האחרון הבחנתי שהסמלים שמופיעים על ידי לחיצה למטה בשורות המסימות (הסמלים מוסתרים מצד שמאל ליד תאריך ושעה) השתנו כלומר הסמל מראה וינדוס דיפינדר או סמל אחר אבל זה סטים, זה מפריע וזה קורה לי רק בסמלים שמופיעים למטה, עדיין לא מצאתי פתרון מישהוא יודיע איך לתקן? או שזה וירוס? אגב עידכנתי ל גרסה 2004 עדיין לא עזר צירפתי תמונות למטה

6. Started by zloyboy,

שלום חברים, אני רוצה להפעיל שני משתמשים שונים על שני מסכים שונים ממחשב אחד(יש לי 2 מקלדות ו2 עכברים), לכרטיס מסך שלי יש 2 יציאות. אני רוצה לעשות זאת כדאי לשחק במשחק שאפשר לפעיל רק אחד ממשתמש אחד כמו משחקי בליזרד. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעיניין. בברכה, ולד.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. Started by rafi-s-,

יש לי מחשב AMD 3200+ לוח ABIT KN8 ULTRA זכרון TWINSON 2X 512 כרטיס מסך X550 עכשיו אחרי שהתקנתי את הווינדוס הכל עובד חלק ואז שהתקנתי את הדריברים ואת כל העדכונים של windows update המחשב לוקח לו משהו כמו 5 דקות לעלות אני לא מבין מה הבעיה לוקח למחשב הרבה זמן בחלק שרשום windowws xp home או pro שמה הוא עושה משהו כמו 30 לופים עם שהוינדוס עולה תודה לכל מי שיעזור

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by hagay21,

מותקן אצלי directx9 והתקנתי משחק שדורש 8 (הוא ביקש להתקין את ה 8) ניסיתי להעלות את המשחק אך הוא אמר לי שאני צריך להתקין directx 8 זה רק אני או שהמחשב שלי השתגע?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אני רוצה לקנות "קומפיוטר סטיק" של אינטל הכולל מעבד "אינטל אטום" מרובע ליבות במהירות 1.44 GHZ ועם ווינדוס 10. למחשב הזה יש 2GB RAM וזה נשמע לי קצת גבולי... האם הוא יעבוד באופן חלק? האם הוא יתקע כשאני צופה ביוטיוב? איך הוא יעבוד כשאני אעשה עדכונים? מניסיון שלכם, 2GB RAM זה מספיק לצרכי גלישה באינטרנט עם ווינדוס 10? (יוטיוב, פייסבוק ו-YNET)??? תודה.

10. אני משתמש בחלונות 7 הום פרימיום (עברית). תיסכלו בבקשה בתמונה סמל רשת בתוכו יש משולש צהוב ואחרי כמה שניות ניעלם.והאינטרנט מחובר ועובד ותקין. אני משתמש בראוטר אלחוטי. איך מבטלים משולש צהוב? זה דומה לחלונות XP ברשת ניכנסים ברשת קליק ימני בעכבר לוחצים "מאפניינים"--->ורואים מאפייני רשת למטה בסוף היה מסומן V כתוב: Notify me when this connection has limited or no connectivity היסרתי V.. ואז לא קורה לי משולש צהוב ואין היתנגשות IP או כתובות.ניעלם לי. הכל עובד ותקין גלישה תקינה. איך עושים בחלונות 7? בתודה מראש מיכאל [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום לכולם! אני כבר כמה שבועות מנסה לפתור את הבעיה..... כל פעם שאני מכבה את המחשב הוא עושה לי מסך כחול.... העלתי קבצי MINIDUMP! תודה לעוזרים!!! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by e.t,

חפשתי חיפשתי ולא מצאתי... : עצוב ומבאס להכסנ לכוננים דרך my computer וכו'... אז איפה זה?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. עשיתי אתמול פירמוט, ולאחר הפירמוט גיליתי כמה דברים מאוד מאוד מעצבנים. 1) אני מסדר את האייקונים בדסקטופ, בסדר שלי, איך שנוח לי ואיך שנראה לי לעין. לאחר זמן מה המחשב מחליט לסדר את האייקונים בעצמו ומשבש את כל הסידור שאני יצרתי. ניסיתי להפעיל את האופציה AUTO ARANGE ולבטל אותה, וזה לא עזר. וניסיתי למיין על פי כל שיטות המיון, ותמיד הוא קובע את הסדר שבא לו ולא את הסדר שאני סידרתי. למישהו יש פתרון לפני שאני זורק אותו מקומה 4? 2) התקנתי מסנג'ר, ויש לי בעיה איתו. אני ואמא שלי גולשים ביחד במחשב, משמע לכל אחד יש חשבון מסנג'ר משלו. לי יש חשבון משלי ולה יש חשבון משלה. הבעייה זה שהיא התקינה את החשבון שלה ראשון, וכתוצאה מכך המסנגר שם את האופציה שאפשר יהיה להכנס אליה רק בלחיצת כפתור ולל…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. Started by redead,

אם וכאשר אני יתקין Vista Ultimate כמה מקום אני צריך בכונן עליו אני מתקין ?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by ortapiero,

אהלן חבר'ה, כחלק מהתערבות, האם יש קשר כלשהו בין שדרוג מחשב מ- XP ל- WIN 7 לבין ספק הכח הנמצא במארז? (מחשב נייח)

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Duckman_911,

מאז שיש לי ווינדוס XP אין לי אוטוראן בשני הכוננים. כלומר, בפעם הראשונה שמכניסים דיסק לכונן, היה. אבל מהפעם השנייה......... ניסיתי כבר ה-כ-ל: גם אחרי פירמוט והתקנה מחדש אין אוטוראן. גם אחרי עדכון Firmware אין אוטוראן. גם אחרי ביטול ה-Disable Autorun ב-gpedit.msc , אין אוטוראן. גם אחרי הגדרה של ה-Shell hardware detection ב-Administrative tools, אין אוטוראן. גם אחרי החלפת ספק כוח, אין אוטוראן. גם אחרי הגדרת ACPI בביוס ובווינדוס, אין אוטוראן. ובקיצור, א י ן_ ל י_ א ו ט ו ר א ן !!! בלאט. זה כבר שיגע אותי לגמרי, לא חשוב מה אני מנסה, זה לא הולך. אתם תקוותי האחרונה. כבר שאלתי המון אנשים ואף אחד לא מצא את הבעייה. כתוב במפרט שלי איזה כוננים יש לי, בשניהם אין אוטוראן. …

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by stingeR-,

אתמול ביצעתי במחשבי פורמט , לאחר שהכרטיס רשת כל הזמן יתנתק ! והיו מלא בעיות , אחרי הפורמט הכל עבד בסדר אבל אחרי התקנת כל הדריברים והתוכנות פתאום האינטרנט מקרטע(ועדיין , בקושי הצלחתי לכתוב את ההודעה) פעם עובד פעם לא ומשהו מוזר קורה... הרשת לא עובדת וגם המחשב כל הזמן נתקע. אבל שאני סוגר את הSVCHOST שאחראי על הסקין של הוינדוס פתאום יש לשניה אינטרנט והקירטועים מפסיקים. את בעיה זו ניתן גם לסדר על ידי כיבוי המודם.. לדעתי מישהו פרץ לי למודם וקילקל בו משהו אז אני צריך לעשות שהוא יפעל כHOME ואחר כך בחזרה לפרו או איך שהוא לתקן אותו מה שעוד מעניין זה לא חשוב אם המחשב באינטרנט(כאילו אם אני גולש) או לא תמיד הוא מהבהב בנורות של הפעילות... כאילו הוא כל הזמן עושה משהו. עזרה בבקשה אני כב…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by sashakrik,

שלום, בטעות מחקתי את סל המחזור משולחן העבודה. איך אני יוצר סל מחזור חדש על שולחן העבודה ? תודה, אלכס.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אי כל הזמן שומע על מערכת ההפעלה לינוקס, אבל עם כל ידיעה עליה כותבים שהיא עדיין לא יכולה להתחרות עם Microsoft על נתח השוק של המשתמש הביתי. השאלה שלי היא איזו מערכת הפעלה יותר טובה בשבילי?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by noam12,

קבצי תרגום כאשר אני פותח ב NOTEPAD נראים גיבריש התקנתי גם את התוסף לעברית ל WIN 7 אבל ללא הועיל הישהו יכול לעזור? תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. לי יש WINDOWS 2000 כאשר יש לי רק 512 זיכרון אני אישית לא רואה איטיות מסוימת אבל קורה שהמחשב איטי לפעמים מצב הזיכרון שלי לרוב הור להלן "הזיכרון" physicasl memory total 522988 available 192646 system cach 332600 kernel memory total 96755 paged 80712 nonpaged 16289 totals hanfles 9012 therds 403 peocesse 40 commit charge total 345496 limit 1275044 peak 450728 איך אפשר לדעת אם זה נורמלי ? ומה כל אחד אומר ואיך הוא משפיעה שה מה שרץ אצלי ברגע זה השמנים).. להלן "התוכנה" צומח ל 100 ו יותר מכאן מתחיל הבעיות fire fox 40M emule 27M Mcshled 23M Itunes 18M Vsmon 11M services.EXE 7M rundll32 6M zclient 6M ipodService 3M explorer 3M taskMNGER 3M svchost 2M asus prob 2M SCR…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום, קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים ואני מעוניין למחוק את הוינדוס והלהתקינו מחדש, האם אני יכול להשתמש בסידיקי שהטכנאי מחשבים שם לי במחשב? כלומר מה שמופיע ב-System (לחיצה ימינית ואז מאפיינים בחלון "המחשב שלי"). תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. איפה אני מוצא ב WIN 8 את הרשימה עם כל שמות של הראוטרים שהתחברתי אליהם מהמחשב שלי היה את זה ב control panel ב WIN 7 והייתי יכול למחוק את כל השמות של הראוטרים האחרונים שגלשתי מהם.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by moshel7,

שלום לכולם שידרגתיל WIN7 מ VISTA ULTIMATE ואני לא מצליח להתקין מישחקים ששמורים בדיסק חיצוני בפורמט ISO דחוס ב RAR בוויסטה היתי מחלץ את הקובץ והמישחק מותקן וב-WIN7 לאחר החילוץ של הקובץ הוא מעביר אותי למצב של צריבת דיסק האים ישנה דרך להתקין את המישחקים כי אין דיסקים בנפח של 10-12GB ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.