עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי בעיה בעיקר בדריברים של NVIDIA שאני רואה סימני שאלה במקום עברית למרות שבחרתי בעברית בהגדרות אזוריות והפונטים הנכונים מותקנים. יש לי WIN2K - SP3. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום לכולם, קניתי מעבד I5 + לוח GYGABITE לI5 , זכרונות קינגסטון 2*2GB + כרטיס מסך HD5750 של ספיר הכל חדש. הרכבתי הכל , עלה מעולה הכל בסדר, הריץ בסדר הBIOS הכל זוהה. מה שישן זה רק הדיסקים הקשיחים והמארז של HEC (ספק חדש 550 של צ'יפטק).- הדיסקים האלה לא גרמו לבעיות במערכת הקודמת ועבדו בלי בעיה 72 שעות עד שכיביתי המחשב בכל רוטינה. א. נוכחתי לדעת שהרכבת גוף הקירור מעל המעבד כרורכה בכך שגוף הקירור מעט משוחרר אמנם די צמוד למעבד אבל עדיין זז אם מזיזים אותו0 גם רשום בMANUAL, בכל אופון הI5 על 45 מעלות פיקס אז לדעתי הכל בסדר איתו. ב. התקלה : התקנתי עותק נקי של WIN XP PRO 32BIT בעברית SP2 ויש לי בלי סוף ריטסרטים- הכל משלב הגדרת ההתקנים במערכת ההפעלה(עוד בהתקנה בשלב של הגדרת התקנים)- …

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by tzilber,

האם כבר כדאי לעבור ל-SP3? יציב ועובד טוב? או לחכות עוד קצת?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by unkown7,

משהו מוכן בבקשה להסביר לי מה זה bootable ? יש לי בעיה עם לפרמט את הווינדוס ומשהו אמר לי שזה קשור ל-bootable

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by asiofjiojqwr,

Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 7f BCP1: 0000000000000008 BCP2: 0000000080050031 BCP3: 00000000000006F8 BCP4: FFFFF80002CD7314 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\021510-20841-01.dmp C:\Users\Nadav\AppData\Local\Temp\WER-18021641-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline: C:\Windows\system32\en-US\erofflps.tx…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. הנה הלוג: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 20:19:39, on 11/06/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMax4PNP.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\Smax4.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgcc.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgemc.exe C:\Program Files\NetLimiter\NetLimiter.exe C:\Program Files\Hewlet…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. היי טרם נתקלתי בתופעה כזו , תוכנה להקלטת שיחות פתוחה גם בשורת המשימות task bar(בצד הימני של התוכנות שעולות עם המחשב) וגם בסרגל התחתון האמצעי בתור חלון פעיל, שסוגרים את החלון הפעיל , התוכנה נסגרת לגמרי גם משורת המשימות (ווינדוס 10 אנגלית) למישהו יש פתרון לזה?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום רב, ברשותי מחשב משנת 2009 שרכשתי חדש. המחשב הגיע עם חלונות XP גרסת OEM עם דיסק מקורי ומס' רישיון. אני מעוניין לפרמט ולהתקין מע' הפעלה קצת יותר מתקדמת. רציתי לשאול האם חלונות 8.1 יעלה אצלי? מצורף צילום מסך של מפרט המחשב. אם כן, האם יש מבצעים לשדרוג מחלונות XP ל- 8.1? אני סטודנט ולא מעוניין לשלם בערך 500 ש"ח לרישיון חדש כל כמה שנים. הבנתי שיש מבצעי שדרוג, האם אתם יודעים על זה משהו? תודה מראש, גיא. נ"ב למחשב יש 4GB זיכרון ולא כפי שרשום. פשוט ה- XP מסוגל לזהות עד 3GB וחבל.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. המערכת הזאת תומכת בדרייברים למערכות WINDOWS? היא באמת יותר אמינה? קצת מידע עליה למי שיש יעזור..... תודה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by amadey,

הי, יש דרך לבצע unactivate ל key של ה windows מול השרתים של ms מבלי לצור איתם קשר טלפוני? ניסיתי עם slmgr upk/ipk אבל זה מוציא את ה id נקודתית מי המערכת ולא מהשרתים. מדובר במפתח oem windows 8 תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  11. Started by cena00,

שלום לכולם כבר המון זמן שאני מחפש פתרון לבעיה הזו ומתייאש בדרך. יש במחשב שלי (בן 7, 2 גיגה ראם, חלונות 7) תהליך סורר (svchost) , שפשוט לא נותן לי להשתמש במחשב. הוא מגיע בשיאו ל900 אלף K . מה גורם לתהליך הזה להיות כל כך מעיק? אני לא מצליח להצביע על פעולה כלשהי שאני עושה שגורמת לו לנסוק, האמת שגם כשהמחשב לא בשימוש כמה שעות הוא עדיין ככה. אחרי חיפוש קטן בפורום ראיתי שדיברו הרבה על עדכונים, ניסיתי להתקין את העדכונים (59) שהצטברו, וזה נתקע. אשמח לעזרה מכם, תודה וערב טוב!

12. הסיסמא היא בעברית, אבל המקלדת באנגלית. אני לא יכול להפוך אותה לעברית. מה אפשר לעשות?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by esaly,

שלום לכולם! אני משתמש בדפדפן MAXTHON שדרך אגב הוא מומלץ ביותר.. יש לי תופעה מוזרה...מידי פעם בגלישה קופצת לי פרסומת מרגיזה.. סרקתי בכל תוכנות הSPYWARE שקיימות בערך...וכלום לא עוזר.. למישהו יש פתרון?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום, לפני מספר שבועות דיווחתי על בעיה עם הצגת הג'אדגטים שלי בווידוס 7. מסתבר שיש עוד אנשים שיש להם את אותה בעיה. אתם בד"כ עונים מהר לשאלות... מה קורה? זה יהיה ממש משמח אם תגיבו בקרוב עם תשובה מספקת. אני יודע שאתם לא מייקרוסופט, אבל עדיין.... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480886.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=485241.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480426.0 מה לעשות???

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. היי לכולם אם יש לכם הרגשה של "טחינה" מוגברת של המעבד לאחר העדכון האחרון של גירסת 1903 של החלונות, נסו את זה ( על אחריותכם הבלעדית כמובן ) - https://www.reddit.com/r/Windows10/comments/cxmot9/windows_10_1903_update_18362329_causes_high_cpu/eyotp50/ בהצלחה !

16. Started by Monopoly,

אני לא יכול להריץ קבצים EXE וכד' שנמצאים בתיקיה שהשם שלה רשום בעברית, יש פתרון לזה? Win 8.1 pro

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by dbx22,

שלום חברים. התקנתי אתמול התקנה נקיה XP SP3, אחרי ההתקנה והתקנת כל הדרייברים המחשב עבד מצוין. החל מהיום בבוקר, המחשב איטי בצורה שהוא גורם לי לרצות להעיף אותו מהחלון. חשבתי אולי הותקנה איזה תוכנה לא טובה, בדקתי בhijackthis את הלוג והכול בסדר. בsafe mode המחשב עובד טוב. שמתי לב שwindows update היה דלוק על אוטומטי וכנראה התעדכן בלילה, אז מחקתי את כל העדכונים שלו. עדיין לא עזר. אני אובד עצות. יש רעיונות מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. האם ב WINDOWS 10 אפשר לעשות שחזור מערכת? אני כל הזמן מקבל שגיאה שזה לא אפשרי

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by ori24,

שלום לכולם, יש לי במחשב ווינדוס 7 64BIT ULTIMATE בקובץ ISO. צרבתי את הקובץ לדיסק DVD כמו שצריך גם בנרו וגם דרך הווינדוס 7 אך כאשר אני מנסה להתקין את זה במחשב אני מקבל מסך שחור. סידרתי את הBOOT כמו שצריך ואני מקבל את ההודעה PRESS ANY KEY TO BOOT FROM DVD אך אחכ אני מקבל רק מסך שחור. מדוע זה קורה? אולי בגלל שזה גירסת 64BIT? יש לי במחשב 4 GB זיכרון וגירסת 32 BIT של ווינדוס 7 כרגע במחשב וכאשר אני מבצע התקנה דרך הווינדוס אני מקבל את ההודעה: "גירסת מסמך זה אינה תואמת לגירסת WINDOWS שאתה מפעיל. תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by yinon21,

אהלן, מי יודע פיתרון לבעיה הזאת שמופיעה ב "סייר" וב "המחשב שלי" ?מעהה"פ מעלימה לרגע ומציגה מחדש את התיקיות והקבצים- לעתים קרובות מדי. יש לי SP3. כל הדרייברים מוקנים.אני יודע דברים נפוצים כי הייתי איש מחשבים תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by עוד מישהו,

שלום. מקווה שזה המקום המתאים. יש לי חיבור של חייגן בוינדוס 7. אני מעוניין ליצור איזשהו BATCH FILE בשביל להפעיל את שהחיבור יתחבר לי אוטומטית לאינטרנט כשאני מדליק את המחשב. יש איזשהי אופציה לעשות את זה? ולא דרך הדפדפן שהוא מקפיץ לי חלון ואז אני צריך ללחוץ על הכפתור של ההתחברות. אני רוצה שזה יתבצע אוטומטית מאחורי הקלעים. יש חיה כזאת? תודה מראש

22. Started by בזיק2,

מה ההבדל בין פירמוט למחיקה, ולמה פירמוט לוקח הרבה יותר זמן?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by daniel4x,

שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי במחשב חדש עם SSD 120GB. בכל אופן התקנתי עליו בצורה חלקה וינדוס 7 64ביט, הבעיה שהווינדוס מוגדר עם כל הקבצים של המשתמש להיות על C (הSSD) וגם כל ההתקנות מכוונות לשם באופן אוטומטי. השאלה שלי אם יש דרך (אם צריך אני יפרמט ויתקין וויינדוס מחדש) למנוע את המצב הזה אני רוצה רק את הווינדוס וקבצים ספציפים שאני יבחר בSSD. כל השאר בשאר המחיצות. תודה מראש דניאל.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by rafi-s-,

יש לי מחשב AMD 3200+ לוח ABIT KN8 ULTRA זכרון TWINSON 2X 512 כרטיס מסך X550 עכשיו אחרי שהתקנתי את הווינדוס הכל עובד חלק ואז שהתקנתי את הדריברים ואת כל העדכונים של windows update המחשב לוקח לו משהו כמו 5 דקות לעלות אני לא מבין מה הבעיה לוקח למחשב הרבה זמן בחלק שרשום windowws xp home או pro שמה הוא עושה משהו כמו 30 לופים עם שהוינדוס עולה תודה לכל מי שיעזור

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by tzahi16,

שלום לכולם. יש לי WINDOWS 7 בדיסק 1 ו SERVER 2008 R2 בדיסק שני. אני רוצה להשתמש ב BOOT MANAGER של ה WINDOWS 7 בכדי לבצע את הפעולה הזאת. איזה פקודה אני צריך לרשום בשביל שה WIN7 יהיה כניסת ברירת המחדל וה SERVER 2008 R2 יהיה השני?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים