Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים אני קונה מחשב חדש והזמנתי HDD של 500 גיגה. ברצוני להתקין עליו את ה- XP PRO הישן שלי (לא הגרסה שכבר מגיעה עם SP2). הבנתי שה- XP PRO לא מזהה HDD בכזה גודל. מצד שני לא אוכל לעדכן את הגרסה לפני שאתקינה על המחשב. מה אני יכולה לעשות כדי להתקין זאת בכל אופן ולא להזדקק לקניית מערכת הפעלה חדשה ויקרה? תודה ssib ואגב, הסברים ברמת מתחילים בבקשה, עדיין לא מומחית.. 8)
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פיי...ושאני מגיע להפעלה ומנסה להפעיל את ה-msconfig הוא פשוט לא עולה... לפני שבועים הוא עלה בסדר גמור...אבל פתאום הוא מראה הודעה מוזרה במקום (זאת שבתמונה). לא זכור לי שהתקנתי משהו מיוחד שהיה יכול לגרום לבעיה.... בבקשה תעזרו לי...אני חייב להוריד כמה דברים שמופעלים עם הפעלת המחשב. אגב..אין לי רשת...
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם אם יש לכם הרגשה של "טחינה" מוגברת של המעבד לאחר העדכון האחרון של גירסת 1903 של החלונות, נסו את זה ( על אחריותכם הבלעדית כמובן ) - https://www.reddit.com/r/Windows10/comments/cxmot9/windows_10_1903_update_18362329_causes_high_cpu/eyotp50/ בהצלחה !
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הסיסמא היא בעברית, אבל המקלדת באנגלית. אני לא יכול להפוך אותה לעברית. מה אפשר לעשות?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי התקנתי 7 RC בזמנו כשרציתי להסיר הבנתי שצריך רק למחוק ואותו מהBOOT שזה מה שעשיתי ואז למחוק רק את הקבצים מהכונן אה מה מה? אי אפשר למחוק כי הם מוגנים או משהו כזה. ואי אפשר לפרמט כי בטפשותי התקנתי על כונן שיש בו קבצים. ניסיתי לעבוד עם הAdmin כי לאפשר לקבצים להמחק, לא עוזר. אשמח לפיתרון
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי Theme,Logon,Boot screen מיוחדים. אני רוצה להכין דיסק התקנה של ווינדוס שלאחר ההתקנה הTheme יהיה מה שהגדרתי לו ולא מה שיש בדרך כלל וככה גם ה-Boot Screen וה-logon. איך אני עושה את זה? ואני גם רוצה שבנוסף הוא יתקין אוטומטית FireFox ו Thunderbird. איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פשוט אין לי כרגע כונן DVD פנימי תקין...
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , האם ניתן לבצע שדרוג מ-WINDOWS7 פרוץ ל-WINDOWS 8 מקורי (כמובן ששניהם 64 ביט), בעזרת המערכת שנמכרת כיום ב- 39.99$ ברשת ? האם אני מתבקש להעביר את המס הסידורי האותנטי הקודם של ה- WINDOWS 7 ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום בפעם הראשונה שלי עשיתי שחזור מערכת windows restore של מערכת ההפעלה windows 7 יש לי במחשב אפשרות כזאת כשאני מפעיל את המחשב אני לוחץ על f7 וזה מעביר אותי לעשות שחזור למערכת כשקניתי את המחשב קיבלתי אתו עם windows 7 מותקן בלי דיסק מהם הם אמרו לי שיש בו שחזור והwindows שם תמיד טוב עשיתי בסוף השחזור שלקח לעשות משהו כמו 3 דקות זה אמר לי windows image restore complete וללחוץ אוקיי ואז הופעל המחשב מההתחלה וזהו וישר אני רואה מסך שחור. בלי סמן עכבר בלי כללללום. אני בכלל לא מגיע ש ערכת ההפעלה תעלה והמחשב לא עושה שום חישוב. כשאני מנסה ללחוץ f8 זה לא עושה כלום זה לא מעביר אותך למצב בטוח בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
הי אנשים. היום התחיל לקפוץ לי POPUP מסתורי שטוען שיש בעייה באחת הלשוניות של הדפדפן - הקטע המצחיק הוא שלא רק שאני לא משתמש ב IE אלא שאפילו הדפדפן הראשי שלי (FF) בכלל לא פעיל באותו רגע (בדקתי במנהל היישומים, האפליקציה לא רצה אפילו ברקע) כשהההודעה קופצת. מישהו מכיר את זה? נ.ב. - הרצתי אנטי ווירוס מעודכן, מישהו מכיר תוכנת רוגלות חינמית טובה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היכן נמצאת התיקיה המיועדת לאכסון דמפים של בלוסקרינים בווינדוס 7???
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את הגרסאת בטא חיפשתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי אני אודה לכם אם תעזרו לי
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי התקנתי ויסטה על מחיצה D אבל מערכת ההפעלה לא עולה. אני מקבל הודעה שקובץ WINLOAD.EXE פגום או לא מותקן. האם בכלל יש אפשרות להתקין בצורה כזו ויסטה? אני רוצה להתקין את הויסטה בעיקר בשביל MEDIA CENTER. תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ב WINDOWS 10 אפשר לעשות שחזור מערכת? אני כל הזמן מקבל שגיאה שזה לא אפשרי
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
sp 1 win xp for leagal xp only sp 1 beta!!!! http://www.iexbeta.com/ אני מזהיר רק לגרסאות חוקיות !
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי במחשב חדש עם SSD 120GB. בכל אופן התקנתי עליו בצורה חלקה וינדוס 7 64ביט, הבעיה שהווינדוס מוגדר עם כל הקבצים של המשתמש להיות על C (הSSD) וגם כל ההתקנות מכוונות לשם באופן אוטומטי. השאלה שלי אם יש דרך (אם צריך אני יפרמט ויתקין וויינדוס מחדש) למנוע את המצב הזה אני רוצה רק את הווינדוס וקבצים ספציפים שאני יבחר בSSD. כל השאר בשאר המחיצות. תודה מראש דניאל.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני מספר ימים עשיתי פורמט ולפני שהספקתי להתגונן חטפתי WELCHA ו- MSBLAST. ניקיתי אותם כמובן אבל המחשב עדיין לא כמו פעם, אני לא יודע אם זאת בעיית חומרה,תוכנה או מערכת ההפעלה. ביטךתי את SYSTEM RESTORE, בדקתי טרויאנים, וירוסים ב- 4 אנטיוירוסים שונים, ADWARE וכו... הכל נראה בסדר. יש לי אנטיוירוס ופיירואלל. מה יכולה להיות הבעיה? המחשב הוא P-III 800MHZ והוא מקרטע במשחקים משנת 90, בוינדוס לפעמים נתקע לכמה שניות (אי אפשר אפילו להזיז את העכבר).. ???
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי רישיון של ויסטה שקיבלתי עם המחשב נייד אבל אין לי דיסק התקנה יש רק אפשרות לעשות שחזור אם אני יוריד מהאינטרנט וישתמש בקוד שיש לי שאני יעשה רישום לויסטה תהיה בעיה או שזה יהיה רגיל כאילו יש לי דיסק מקורי
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עדכנתי לWINDOWS 10, ומאז אני לא יכול לשמוע שום דבר למעט הבדיקה שהרמקולים עובדים. איך אפשר לטפל בבעיה? עדכון: הסתדרתי, אפשר לנעול את הדיון
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מדובר ב windows 8.1 מציק לי בעין ואני לא מוצא כיצד לבטל את זה.... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי טרם נתקלתי בתופעה כזו , תוכנה להקלטת שיחות פתוחה גם בשורת המשימות task bar(בצד הימני של התוכנות שעולות עם המחשב) וגם בסרגל התחתון האמצעי בתור חלון פעיל, שסוגרים את החלון הפעיל , התוכנה נסגרת לגמרי גם משורת המשימות (ווינדוס 10 אנגלית) למישהו יש פתרון לזה?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המערכת הזאת תומכת בדרייברים למערכות WINDOWS? היא באמת יותר אמינה? קצת מידע עליה למי שיש יעזור..... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מלא תוכנות שעולות לי כשאני מדליק את המחשב ורציתי להוריד קצת עומס אני יודע שיש משהו עם config שרושמים ב "run" אבל זה לא עובד (זה פותח לי תיקייה ) אז בקיצור איך אני מעיף את החרא הזה משם ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, איך אני יוצר תיקייה שעל מנת להיכנס אליה צריך לתת לה סיסמא? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
הנה הפרטים: החלטתי להוסיף עוד SSD לאחד קיים והתקנתי עליו WIN8 והישן מיועד לאיחסון משחקים, הבעייה שאני לא מצליח למחוק את הקבצים מהSSD הישן , הוא כותב שאני צריך הרשאות מיוחדות, ניסיתי כל מה שרשום ברשת: כל מיני תוכנות ולא עוזר. לא מתאים לי לפרמט את הדיסק כי כבר התקנתי עליו כמה משחקים. יש פתרון אחר? אם אני יפעיל את המחשב דרך OS על DOK האם זה יאפשר לי למחוק? עריכה כדי שיהיה יותר ברור: יש לי שני דיסקים על המחשב, בשניהם מותקנות מערכות הפעלה, אני רוצה דיסק אחד (הישן) לייעד עבור משחקים, אבל אני לא מצליח למחוק מתוכו את קיבצי המערכת (מחקתי חלק, אבל עדיין נשארו 25GB ).
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-