עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אהלן חברים, במיקרוסופט לא נחים לרגע, והם תמיד איך שהוא עוברים את חסימת העדכונים האוטומטים שעשיתי. על דעת עצמם שירות הענן שלהם (one drive) עובד ומגבה לי את הקבצים הפרטיים. יש לי עותק מקורי. האם יש פתרון סופי ? או שניתן לביל (שטן) גייטס את הכליה שלי ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. CNET השיקו לאחרונה שירות חדש ומועיל: בדיקת מוכנות המחשב שלכם לויסטה, מערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט. השירות בודק את החומרה שברשותכם ואומר לכם האם המחשב שלכם מתאים להרצת ויסטה. התוצאות מתקבלות בשלוש רמות עוצמה: בסיסית, מיינסטרים, וחובבי טכנולוגיה http://reviews.cnet.com/4520-3672_7-6671810.html

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by arik100,

אהלן בעת הפעלת שירות RDP הוא שואל אותך אם לסמן V על האופציה הזאת עכשיו אם אני מסמן V הוא לא נותן לי להתחבר. מדובר על רשת ביתית - WORKGROUP לא DOMAIN. לפי מה שהבנתי מדובר על אופציה שמשמשת רק למקומות - דומיין לצורך העניין - שיש בהם שרת שהוא יוצר בעצם את החיבור RDP בתור צד שלישי https://technet.microsoft.com/en-us/library/cc732713.aspx תקנו אותי אם אני טועה..

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. היי לכולם אם יש לכם הרגשה של "טחינה" מוגברת של המעבד לאחר העדכון האחרון של גירסת 1903 של החלונות, נסו את זה ( על אחריותכם הבלעדית כמובן ) - https://www.reddit.com/r/Windows10/comments/cxmot9/windows_10_1903_update_18362329_causes_high_cpu/eyotp50/ בהצלחה !

5. Started by ori24,

שלום לכולם, יש לי במחשב ווינדוס 7 64BIT ULTIMATE בקובץ ISO. צרבתי את הקובץ לדיסק DVD כמו שצריך גם בנרו וגם דרך הווינדוס 7 אך כאשר אני מנסה להתקין את זה במחשב אני מקבל מסך שחור. סידרתי את הBOOT כמו שצריך ואני מקבל את ההודעה PRESS ANY KEY TO BOOT FROM DVD אך אחכ אני מקבל רק מסך שחור. מדוע זה קורה? אולי בגלל שזה גירסת 64BIT? יש לי במחשב 4 GB זיכרון וגירסת 32 BIT של ווינדוס 7 כרגע במחשב וכאשר אני מבצע התקנה דרך הווינדוס אני מקבל את ההודעה: "גירסת מסמך זה אינה תואמת לגירסת WINDOWS שאתה מפעיל. תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. הנה הפרטים: החלטתי להוסיף עוד SSD לאחד קיים והתקנתי עליו WIN8 והישן מיועד לאיחסון משחקים, הבעייה שאני לא מצליח למחוק את הקבצים מהSSD הישן , הוא כותב שאני צריך הרשאות מיוחדות, ניסיתי כל מה שרשום ברשת: כל מיני תוכנות ולא עוזר. לא מתאים לי לפרמט את הדיסק כי כבר התקנתי עליו כמה משחקים. יש פתרון אחר? אם אני יפעיל את המחשב דרך OS על DOK האם זה יאפשר לי למחוק? עריכה כדי שיהיה יותר ברור: יש לי שני דיסקים על המחשב, בשניהם מותקנות מערכות הפעלה, אני רוצה דיסק אחד (הישן) לייעד עבור משחקים, אבל אני לא מצליח למחוק מתוכו את קיבצי המערכת (מחקתי חלק, אבל עדיין נשארו 25GB ).

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. פשוט אין לי כרגע כונן DVD פנימי תקין...

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by shil_o,

האם בהתקנת ווינדוס 7 על מחיצה למשל c ימחק לי מה שנמצא במחיצה d

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by yuval958,

עדכנתי לWINDOWS 10, ומאז אני לא יכול לשמוע שום דבר למעט הבדיקה שהרמקולים עובדים. איך אפשר לטפל בבעיה? עדכון: הסתדרתי, אפשר לנעול את הדיון

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Monopoly,

אני לא יכול להריץ קבצים EXE וכד' שנמצאים בתיקיה שהשם שלה רשום בעברית, יש פתרון לזה? Win 8.1 pro

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by gilp123,

שלום, אני מנסה למחוק קובץ מכונן שאינו של מערכת ההפעלה והוא רושם לי שאין לי הרשאה לבצע את המחיקה. מישהו יותר למה ? בהתקנה לא ביצעתי הרשאות מיוחדות. תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. בוקר טוב , כשאני נכנס לכלים->אפשרויות תיקייה->תצוגה ומסמן ב-"וי" את אפצ' "הצג קבצים ותיקיות מוסתרים" ..ומבצע אישור..זה לא נשמר ולא ניתן לראות את הקבצים שהסתרתי בתיקייה מסויימת...כשאני חוזר לאפשרות ..אני רואה שה-"וי" חזר אוט' ל- "אל תציג"... כביכול לא שמרק את הבחירה שלי.. מישהו יודע מה מקור הבעיה ? * ניסיתי להתקין שוב את הווינדוס מחשש אולי לוירוס קיים (אפילו גירסה אחרת עם SP3 ) ועדיין אותה בעיה .. נ.ב: היוזר שלי מוגדר כ-ADMINISTRATOR במחשב. תודה למי שעוזר ..

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. היום בפעם הראשונה שלי עשיתי שחזור מערכת windows restore של מערכת ההפעלה windows 7 יש לי במחשב אפשרות כזאת כשאני מפעיל את המחשב אני לוחץ על f7 וזה מעביר אותי לעשות שחזור למערכת כשקניתי את המחשב קיבלתי אתו עם windows 7 מותקן בלי דיסק מהם הם אמרו לי שיש בו שחזור והwindows שם תמיד טוב עשיתי בסוף השחזור שלקח לעשות משהו כמו 3 דקות זה אמר לי windows image restore complete וללחוץ אוקיי ואז הופעל המחשב מההתחלה וזהו וישר אני רואה מסך שחור. בלי סמן עכבר בלי כללללום. אני בכלל לא מגיע ש ערכת ההפעלה תעלה והמחשב לא עושה שום חישוב. כשאני מנסה ללחוץ f8 זה לא עושה כלום זה לא מעביר אותך למצב בטוח בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. Started by ofer40,

היי התקנתי ויסטה על מחיצה D אבל מערכת ההפעלה לא עולה. אני מקבל הודעה שקובץ WINLOAD.EXE פגום או לא מותקן. האם בכלל יש אפשרות להתקין בצורה כזו ויסטה? אני רוצה להתקין את הויסטה בעיקר בשביל MEDIA CENTER. תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. הבעיה שלי הולכת ככה : רואים בוינדוס איכס פי את הסל מיחזור באייקון של מלא (יש בו משהו) אני נכנס לסל מיחזור ואני לא רואה כלום ?!?! ואז אני עושה Empty recycle bin והוא שואל אותי Are You sure u like to delete 'WINDOWS' מה אני עושה ???

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by daniel4x,

שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי במחשב חדש עם SSD 120GB. בכל אופן התקנתי עליו בצורה חלקה וינדוס 7 64ביט, הבעיה שהווינדוס מוגדר עם כל הקבצים של המשתמש להיות על C (הSSD) וגם כל ההתקנות מכוונות לשם באופן אוטומטי. השאלה שלי אם יש דרך (אם צריך אני יפרמט ויתקין וויינדוס מחדש) למנוע את המצב הזה אני רוצה רק את הווינדוס וקבצים ספציפים שאני יבחר בSSD. כל השאר בשאר המחיצות. תודה מראש דניאל.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by avinatbezeq,

מחשב עם מעה"פ Windows 7 תקוע בעברית - לוח המקשים לא מסכים לעבור לאנגלית. בגלל שהססמאות שלנו היו באנגלית, לא יכלנו להכנס. אפילו לא דרך לוח המקשים שעל המסך שמתפעלים עם העכבר - כשהקלקנו "אלט" ו"שיפט" זה עבר לאנגלית, אבל ברגע שניסינו להקליק את אותיות הסיסמא אפילו לוח המקשים שעל המסך הפך לעברית. איפסתי את הסיסמא באמצעות תוכנת פריצה, ונכנסתי לחשבון. עובד רק בעברית. אלט שיפט שמחליף שפה לא מגיב. נכנסתי להגדרות שפה והוספתי קיצור דרך לעבור ישר לאנגלית (בנוסף לאלט שיפט שמחליף שפה) - לא עובד. סרגל השפה לא מופיע. ניסיתי להפעיל את ctfmon דרך הסייר ולא רואים כלום. מה זה יכול להיות?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. קניתי מחשב חדש (לא אינטל) AMD Athlon 64 3500+ Socket AM2 (כפול ליבה) +DVD +דיסק קשיח חדש 160 ג'יגה SATA2 של WESTERN DIGITAL +דיסק קשיח ישן +פלופי. חשבתי שההתקנה של חלונות תעבור ללא בעיות אבל להפתעתי איני מצליח אפילו להגיע לשלב ההתחלתי של ההתקנה, המחשב מכיר רק את הפלופי ואת הדיסק הקשיח הישן,אינו מכיר את ה DVD וגם לא את כונן ה SATA 2 החדש בגודל 160 GIGA , כאשר מאתחל את המחשב ישנו לרגע קצרצר מסך עם הפרטים שרואים בדרך כלל כאשר מחשב מאתחל ולאחר מכן מופיע הודעה על INVALID SYSTEM DISK . ניסיתי להיכנס לביוס ולגרום לו לעלות מה DVD ,בביוס רואים את ה DVD וגם את כל הדיסקים אבל לא הצלחתי לגרום למחשב לעלות את התקנת חלונות דרך דיסק ההתקנה של חלונות ,ניסיתי לשנות לאיתחול מפלופי וכאן …

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by BreezeNET,

אני לא רואה בשורת המשימותאת החלונות שפתוחים לי . והדרך היחידה שאני יכול לעבור דרך החלונות זה רק ALT+TAB . ניסיתי לשחק בהגדרות, אך ללא הצלחה. מצורף תמונה שבו רואים 4 חלונות פתוחים ושורת המשימות ריקה :-[ [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by huber,

הי אנשים. היום התחיל לקפוץ לי POPUP מסתורי שטוען שיש בעייה באחת הלשוניות של הדפדפן - הקטע המצחיק הוא שלא רק שאני לא משתמש ב IE אלא שאפילו הדפדפן הראשי שלי (FF) בכלל לא פעיל באותו רגע (בדקתי במנהל היישומים, האפליקציה לא רצה אפילו ברקע) כשהההודעה קופצת. מישהו מכיר את זה? נ.ב. - הרצתי אנטי ווירוס מעודכן, מישהו מכיר תוכנת רוגלות חינמית טובה?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by David_Beckham,

בעיית אייקונים הנה כמה תמונות

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. יש לי ווינדוס אקס פיי...ושאני מגיע להפעלה ומנסה להפעיל את ה-msconfig הוא פשוט לא עולה... לפני שבועים הוא עלה בסדר גמור...אבל פתאום הוא מראה הודעה מוזרה במקום (זאת שבתמונה). לא זכור לי שהתקנתי משהו מיוחד שהיה יכול לגרום לבעיה.... בבקשה תעזרו לי...אני חייב להוריד כמה דברים שמופעלים עם הפעלת המחשב. אגב..אין לי רשת...

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by orengore2,

היי התקנתי 7 RC בזמנו כשרציתי להסיר הבנתי שצריך רק למחוק ואותו מהBOOT שזה מה שעשיתי ואז למחוק רק את הקבצים מהכונן אה מה מה? אי אפשר למחוק כי הם מוגנים או משהו כזה. ואי אפשר לפרמט כי בטפשותי התקנתי על כונן שיש בו קבצים. ניסיתי לעבוד עם הAdmin כי לאפשר לקבצים להמחק, לא עוזר. אשמח לפיתרון

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. האם ב WINDOWS 10 אפשר לעשות שחזור מערכת? אני כל הזמן מקבל שגיאה שזה לא אפשרי

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by redead,

אם וכאשר אני יתקין Vista Ultimate כמה מקום אני צריך בכונן עליו אני מתקין ?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים