Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
חברי הפורום שלום. קניתי להורים שלי מחשב חדש, והבעיה נפוצה היא שיש גם אח קטן(בן 16) שאוהב להרוס מערכות הפעלה עם שטויות של משחקים שהוא מתקין. אצלי על המחשב מותקן שתי XP על 2 פרטישנים שונים ונעזרתי בnorton magic ע"מ להצליח לעשות זאת כמו שצריך. מכיוון שעל המחשב החדש באה ויסטה רציתי לשאול אם ניתן להתקין פעמיים ויסטה ע"מ לתת מערכת הפעלה אחת להורים שלי ואחת לאחי ככה שלא יכאב לי הראש לעשות כל פעם גוסט מחדש בשביל שהוא התקין שטות לא הפיכה שדפקה את הרג'יסטרי. אני לא רוצה לעשות יוזרים במערכת הפעלה, זה לא משרת את המטרה שלי. אם אין אפשרות כזו כיום (בXP למשל צריך להסתיר מחיצת מערכת הפעלה שניה אחרת הוא נותן ERROR במערכת הפעלה הראשונה, לקח לי שנים לעשות את זה עד שמצאתי את הנורטון מג'יק שע…
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי מתחיל לאתחל את עצמו לפעמים בצורה אקראית בלי סיבה, ואין לי ממש מושג מה הבעיה העיקרית? צרפתי קובץ מיומן הארועים עם 18 מהארועים האדומים האחרונים. כמעט כל הארועים מציגים את השגיאה הבאה: הקריאה ה- ScRegSetValueExW נכשלה עבור Type עם השגיאה הבאה: הגישה נדחתה. רק אחד מהם הוא קריטי המערכת ביצעה אתחול מחדש מבלי לבצע כיבוי נקי תחילה. שגיאה זו עלולה להיגרם במקרה שהמערכת מפסיקה להגיב, קורסת או מאבדת את החיבור לצריכת חשמל באופן פתאומי. ואחד נוסף מנהל ההתקן של Bluetooth ציפה לקבלת אירוע של HCI בגודל מסוים אך האירוע לא התקבל. תודה מראש לכולם על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רבים אצה להם הדרך להתקין חלונות 11. אממה, מעבר לוויזואליה ואי אילו שיפורים בממשק, הגרסה החדשה חסרה לא מעט תכונות שקיימות בקודמתה. https://www.windowslatest.com/2022/04/03/should-you-upgrade-to-windows-11-heres-a-list-of-missing-features/amp/
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
איך אפשר למחוק WINDOWS XP חוץ מאשר לעשות FORMAT או האם אפשר להתקין WIN 98 תחת WIN XP???
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכנן להתקין על המחשב הזה כבר הרבה זמן win7 64bit וכעת יש לי את ההתקנה. ככל הנראה זו גירסת אולטימייט באנגלית. עכשיו יש לי מספר שאלות: 1. האם כדאי לי להתקין את מערכת ההפעלה בנוסף לXP או במקומה? 2. האם יש דרך להשאיר את המחשקים, הדרייברים והתוכנות "במקומם"? 3. מאיפה אני משיג את הדיסק של השדרוג לעברית?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לעשות התקנה עם Windows7 מעודכן. יצרתי מכונה וירטואלית, עדכנתי עד הסוף את המערכת הפעלה Windows7, שמתי תוכנות שאני צריך, ולאחר מכן עם imagex הכנתי מהpartition קובץ .wim הבעיה, שהוא מכיל רק קבצים, בלי תיקיות כמו קבצי WIM רגילים. וכמובן - ההתקנה לא עובדת. מה אני עושה לא נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
המפרט של המחשב לוח אינטל DP45SQ מעבד QUARD 9550 זיכרון 4G 1333 המערכת מותקנת על 2 דיסקים 500גיגה (ב- raid 0) אחד WD והשני סיגייט. ספק OCZ 500WATT כרטיס מסך ATI HD4500 לפני התקנת ווינדוס 7 64 ביט היתה מותקנת 7 32 ביט והכל עבד בסדר ללא ריסטרטים כשנה בערך ( ללא RAID 0). הביוס עודכן וכך כל הדרייברים מיד לאחר ההתקנה. אתמול היה ריסט ראשון ( קריסה, כמו הפסקת חשמל והדלקה מחודשת) והיום שוב. בהודעות מערכת יש שתי הודעות על בעיה קריטית עם הזמנים של הקריסות הנ"ל. event id 41 - karnel- power אשמח לעזרה בענין
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
(אני זוכר שהיה כזה ת'רד לפני נפילת ה-DB של הפורום, לצערי לא מצאתי איזכור בפורום המחודש.) הורדתי את הדרייברים ל-XP מהאתר של MUSTEK, הסורק עובד, אבל רואים על הפנים. תראו איך רואים : (גם מגעיל, וזה גם מרוח לאורך) ניסיתי למצוא דרייברים ל- 2000 (לא מצליח להוריד מהאתר של MUSTEK) ולהתקין אותם על ה-XP, אבל לא מצאתי. יש גם איזה FIX ל-XP שאמור לסדר את ההתקנה של דריבריים WIN2000 על ה-XP, אבל גם את זה לא הצלחתי להוריד. אני זוכר שלפחות לבן-אדם אחד בפורום יש כזה סורק והוא התגבר על הבעיה. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי לפני חודש פרמטתי את המחשב ועכשיו אני מעדכן את הווינדוס מחדש לאט לאט הבעיה שלי שהוא ניתקע עם כל מיני עדכונים של .net framework גרסאות 2 ו 3.5 כל מיני עדכוני אבטחה שלהם הוא מראה שהוא מתקין הכל טוב ויפה אבל הוא לא מבקש להפעיל מחדש את המחשב אין הודעת שגיאה וכשאני מפעיל מחדש את המחשב צריך להתקין עוד פעם את העדכונים כאילו לא הותקנו בכלל ניסיתי לעדכן ידנית דרך הווינדוס אפדייט וגם דרך העדכונים האוטומטיים שום דבר לא עוזר המחשב "מסרב" להתקין אותם פשוט אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מספר שאלות בנושא השדרוג, אשמח לתשובות מבעלי ניסיון ודאי ולא כאלה המשערים השערות. 1. במידה ויש לי מחשב בו מותקן ווינדוס 7 לא חוקי וברצוני כן לקנות מערכת הפעלה חוקית, האם אני יכול לשרדג ב 40$ ל Windows 8 החדש? 2. יש ברשותי לאפטופ אשר הגיע עם ווינדוס Vista חוקי אך בהמשך המחשב פורמט והותקן עליו ווינדוס 7 לא חוקי, האם ניתן בכל זאת לבצע שידרוג ל Windows 8? |(ברשותי הסיריאל המקורי לWindows Vista) 3. כיצד מורידים את מערכת ההפעלה לכונן USB? (האם צריך לפרמט אותו לNTFS או WIN32?) ומה ההבדל בין התקנה נקייה לאקטיביציה? מודה לכולם על העזרה מראש! Romano
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שב task manager מופיע לי תהליך בשם CSRSS אני יודע שיש תהליך כזה של הוינדוס שנמצא ב system32, אבל כאשר ניסיתי לפתוח את המיקום של הקובץ דרך ה task manager לא קרה כלום. כמו כן אי אפשר גם לסגור את התהליך הזה. האם יכול להיות שזה לא התהליך האמיתי אלא איזה וירוס? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אל שלי דפק לי את הכונן A ולמרבה הנאכס הווינדוס שלי כבר עושה מלא בעיות והגיע הזמן לפרמוט ולהתקנה חדשה ובגלל שנהרס לי הכונן A והתיקון שלו יתעקב מחוסר תקציב וסיבוך ההרס (מפורט בפורום "אמצעי איכסון") כך שהשיטה הישנה והטובה שלי להתקין את הווינדוס לא יכולה לצאת לפועל בגלל החוסר בכונן A פעיל אז השאלה שלי היא בקיצור איך אני יכול לעשות פורמט ולהתקין את ווינדוס 98 או xp בלי להשתמש בתקליטון אתחול ??? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה בעיה מעצבנת זה לא יאומן.... איך שאני מכוון שעה קדימה, ולוחץ Aplly השעה חוזרת להיות שוב כפי שהייתה. ניסיתי ללחוץ OK ישר, ושוב השעה לא מתכוונת היא חוזרת להיוצ כפי שהייתה. ניסיתי לכוןן את השעה דרך הביוס, ולא עוזר, אי אפשר לכוון את השעון ב XP שלי. מה לעזאזל קןרה פה ?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, נתקע לי הווינדוס ועשיתי ריסטרט... מאז הווינדוס לא עולה וה Safe mode מודיע loading sptd.sys ושוב המחשב עושה באופן אוטומטי ריסטרט. מה ניתן לעשות? דיברתי עם חנויות מחשבים והסיפור עולה 200 שקל בכדי להגיע לווינדוס. תודה לעוזרים טל
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי 1 גיגה זיכרון כמה לשנות בזיכרון וירטואלי? רשום בגודל התחלתי: 3072 גודל מירבי: 3072
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרתכם ביומיים האחרונים אני פותח את האינטרנט (אקספלורר 9 - שהוא קצת בעייתי) הכל בסדר עד שאני כנראה פותח כרטיסיות מסויימות שיש בהם משהו שגורם לו לקרוס. בהתחלה הוא מכבה ומדליק את המסך כמה פעמים כאילו הוא מנסה לשנות את הגדרות התצוגה או משהו. ומראה לי למטה בסמלים הקטנים משולש עם סימן קריאה ורשום שם מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור... ואז מגיע המסך הכחול שרץ עד 100 (כמה שניות) ועושה ריסטרט למחשב . לאחר שהמחשב עולה הוא פותח חלון - ווינדוס ביצע שיחזור לאחר יציאה בלתי צפויה הפרטים: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 116 BCP1: D32A7008 BCP2: 9042…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תמיד ראיתי אותו פועל כל הזמן רק אצל חבר שלי (לשנינו WIN XP) ויש לו מלא בעיות במחשב...(לא שהמחשב שלו לא טוב פשוט נראה שיש לו וירוסים) בכל מקרה פתאום היום אני רואה שהקובץ מופיע גם אצלי וראיתי שהוא פועל מתי שהמחשב מופעל (בדקתי ב-MSconfig). הקובץ נמצא ב-WindowsSystem32 וכשאני עושה לו מאפיינים לא רואים שהוא רשום על שם שום חברה... בינתיים שמתי אותו בסל מחזור והעפתי אותו מה-Msconfig... מישהו יודע מה זה בדיוק הקובץ הזה ומה אני צריך לעשות איתו? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח עם קבצים של אחי, כאשר אני מחבר אותו חיצונית למחשב שלי ומנסה להעביר ממנו קבצים אל כונן חיצוני אחר אני מקבל הודעה שאני צריך הרשאות של מנהל כדי לבצע פעולה זו. ברשותי ווינדוס 7 אולטימייט, ויש לי חשבון מנהל. מה גם שהגדרתי בכונן זה שייתן לי הרשאה מלאה לחשבון שלי. האם יש איזשהי תוכנה שמסדרת את זה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי הגיע עם ווינדוס 10 פרו ללא רישיון לכן ברצוני לקנות מפתח למוצר דרך האינטרנט האם זה חוקי ואפשרי? מישהו המליץ לי לקנות מהאתר הזה אבל זה פעם ראשונה שאני קונה רישון של ווינדוס בנפרד לכן אני אשמח לשמוע חוות דעת ולקבל אתרים מומלצים נוספים לקניית רישיון לוינדוס 10 פרו https://software-codes.com/collections/operating-system/products/windows-10-pro המחיר של הKEY באתר הזה רק3.90יורו שזה יוצא בערך 10ש"ח האם זה הגיוני? והאם האתר הזה מאובטח ואמין? עוד שאלה בנושא: מה הבילד האחרון שיצא למערכת הפעלה ווינדוס 10 פרו כי הבנתי שמערכת הפעלה בילד 10240 היא גירסה 1507 - משנת 2015 ומערכת זו אינה נתמכת יותר ע"י מיקרוסופט. …
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברצוני להתקין את windows98 פעמיים בשתי מחיצות נפרדות. כאשר אני מתקין את העותק השני, תוכנית התקנה מתקינה אותו על העותק הראשון, כיצד אני מתקין אותו בנפרד? יש לי גם windows me שכאשר ניסיתי להתקין אותו בנוסף הוא הודיע לי כי אני צריך גירסת שידרוג, למרות שבכלל לא התכוונתי לשדרג. אני לא מתכוון להתקין חלונות XP או 2000 אז אל תמליצו לי עליהן.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין דריוורים חדשים לכרטיס מסך, ההתקנה מבקשת - standart vga adapter אבל כשאני מסיר את הדריוור של הכרטיס מסך ומנסה להתקין standart vga adapter הוא מזה לי אוטומטי את הכרטיס מסך לפי הדגם שלו. איך אני מבטל את הזיהוי האוטומטי כדי להתקין standart vga adapter? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, היה לי וינדוס 7 חוקי שקיבלתי עם המחשב (הסריאל מודבק לי בתחתית המחשב) לפני מספר חודשים מיקרוסופט שחררה גרסת ניסיון חינמית לווינדוס 8 בחינם התקנתי אותה לראות על מה מדובר במקום הווינדוס 7 וכשיצאה גרסה 8.1 עדכנתי לגירסא עם WMC ומאז הוינדוס 8 שלי מופיע כ"לא חוקי" אני מעוניין לחזור לוינדוס 7 החוקי שלי אך אין לי דיסק התקנה של וינדוס אשמח לדעת איך אני יכול לחזור לווינדוס 7 וגם איך אני יכול לדעת לאיזה גרסאת ווינדוס הסריאל שלי מתאים (HOME, PRO וכד'...) אין לי אפשרות לחזור לחנות שממנה קניתי את המחשב בארץ כי אני כרגע מתגורר בחו"ל אשמח לקבל את עזרתכם. תודה רבה, ליאור.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות באתר kinguin רישיון אונליין קישור, http://www.kinguin.net/category/19622/windows-10-professional-retail-key/ רציתי לדעת האם עדיף לרכוש רישיון OEM או Retail (והאם שווה בכלל לרכוש רישיון Online), בהנחה שהמחשב חדש ושהרישיון ישמש למחשב הנוכחי בלבד (מלבד העובדה שיתכן ואפרמט אותו ואז ארצה להתקין מחדש את הווינדוז. האם תהיה בעיה בהצגת עברית / כתיבת עברית בווינדוז? כמו כן, קניתי לפני מס' חודשים ווינדוז 8.1 דרך מבצע הסטודנטים של מיקרוסופט ועידכנתי ל 10, כמה דברים שלא ברורים לי ואשמח לתשובות: - האם לאחר שנה צריך לשלם על העדכון ל 10. - במידה ובעתיד אצטרך לפרמט את המחשב, האם אז לא אוכל יותר לעדכן ל 10 (כי העדכון כבר לא יהיה חינמי). - האם רישיון הסטודנט מוגבל בזמן? …
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם להלן מפרט המחשב : CPU Type Intel Pentium 4 530, 3000 MHz (15 x 200) System Memory 2048 MB (PC3200 DDR SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) כעת מורץ עליו ויונדוס xp . האם כדאי לנסות להתקין עליו 7 - כאילו מבחינת מהירות ויכולות זה ישפר או אפילו יעמיס?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד הרבה בתלת מימד ולפעמים במקביל גם עם PHOTOSHOP ואחרי שהעלתי ל2X512 עדיין המחשב מודיע לי שאין לו מספיק זיכרון ... ??? האם זה נורמלי או שמשהו בהגדרות שלי לא בסדר ? תודה. חשבתי להעלות לכם את task manager אולי תוכלו למצוא שם את הבעייה. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-