Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות באתר kinguin רישיון אונליין קישור, http://www.kinguin.net/category/19622/windows-10-professional-retail-key/ רציתי לדעת האם עדיף לרכוש רישיון OEM או Retail (והאם שווה בכלל לרכוש רישיון Online), בהנחה שהמחשב חדש ושהרישיון ישמש למחשב הנוכחי בלבד (מלבד העובדה שיתכן ואפרמט אותו ואז ארצה להתקין מחדש את הווינדוז. האם תהיה בעיה בהצגת עברית / כתיבת עברית בווינדוז? כמו כן, קניתי לפני מס' חודשים ווינדוז 8.1 דרך מבצע הסטודנטים של מיקרוסופט ועידכנתי ל 10, כמה דברים שלא ברורים לי ואשמח לתשובות: - האם לאחר שנה צריך לשלם על העדכון ל 10. - במידה ובעתיד אצטרך לפרמט את המחשב, האם אז לא אוכל יותר לעדכן ל 10 (כי העדכון כבר לא יהיה חינמי). - האם רישיון הסטודנט מוגבל בזמן? …
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אפשר המלצה על איזה דגם וגירסה הכי מומלצת של windows 7 לרכוש ? ( דיסק מקורי ) אפשר קישור . כמה זה אמור לעלות לי ? יש אפשרות למחיר יותר זול באיזשהו אופן
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב יחסית ישן שזועק לפרמוט והתקנת מערכת הפעלה חדשה, יש לי רק win8.1 , היום מותקן עליו WIN7. הדרישות היו ונשארו - שימוש משרדי עם זמן תגובה טוב (אני לא מסוגל לסבול את זה שהמחשב "זוחל") בדקתי את המפרט של המחשב ולא הצלחתי להבין אם המחשב יצליח לענות על הדרישה הזו עם מערכת הפעלה חדשה יותר (8.1), או שהביצועים יפגעו. (בעיקר כי לא הבנתי מה זה PAE, NX ו- SSE2 ואם המעבד שלי תומך בזה). הפרטים העיקריים של המפרט: intel core 2duo E6420 2.13GHZ 64BIT 4GB RAM כרטיס מסך nvidia Geforce 210 כל השאר די בסיסי - הארדיסק עם חיבור SATA "רגיל" או במקסימום sata2 (אין כרטיסים נוספים שעושים פעולות שונות - הכל על לוח האם) דבר אחרון - אין לי כוונה לשדרג את החומרה שלו (…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
יש לו איזה 9 עידכונים להתקין, אני לוחץ על התקנה ואז הוא מבקש ריסטרט כדי להתקין אותם. עושה ריסטרט, במסך עלייה לווינדוס רשום installing updates, 1 of 9 ואז failed ולבסוף reverting changes והמחשב עושה ריסטרט לעצמו וחוזר לאותו מצב שצריך להתקין 9 עידכונים. ראוי לציין שזה קורה מאז שהשתמשתי באופציה של system restore וביצעתי שיחזור למערכת בעקבות קריסה של דרייבר (אולי זה קשור) יש לי win 7 ultimate 64
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! מאז שיש לי WINDOWS XP, אני סובל מבעית העומס של EXPLORER.EXE. ומידי פעם גם אחד מקבצי ה SVCHOST.EXE תופסים יותר מידי זכרון: (אל תשימו לב לפוטושופ) האקפלורר הוא גם אחת הסיבות העיקריות לתקיעות מחשבים (מזל שהמחשב שלי חזק). אולי יש תוכנה אחרת שמחליפה את האקפלורר? כי זה ממש עולה לי על העצבים. המחשב שלי נקי מוירוסים וספיי, אין בעיה עם זה. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מיפרמטתי מחשב של חבר, ויש לי בעיה עם הכרטיס קול. אין לי דרייברים, ואני לא יודע איפה למצוא. שני הרכיבים שחסרים לי הדרייברים שלהם הם: PCI comunication device PCI multimedia audio device גם לי וגם לו אין מושג מה זה הכרטיס קול. אשמח אם תעזרו לי. תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. אני עובד עם גרסת ה 64Bit של המערכת. אני מנסה להריץ את Yes Streamer ומקבל את השגיאה הנ"ל. חיפוש קצרצר בגוגל, גרם לי להבין שהתקנת Windows Media feature pack תפתור את הבעיה. הורדתי את הקובץ המדובר, ניסיתי להתקין, אך קופצת לי ההודעה הנ"ל: חיפוש בגוגל העלה חרס. נקווה שלכם הפתרונים. תודה.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי מספר שאלות בנושא השדרוג, אשמח לתשובות מבעלי ניסיון ודאי ולא כאלה המשערים השערות. 1. במידה ויש לי מחשב בו מותקן ווינדוס 7 לא חוקי וברצוני כן לקנות מערכת הפעלה חוקית, האם אני יכול לשרדג ב 40$ ל Windows 8 החדש? 2. יש ברשותי לאפטופ אשר הגיע עם ווינדוס Vista חוקי אך בהמשך המחשב פורמט והותקן עליו ווינדוס 7 לא חוקי, האם ניתן בכל זאת לבצע שידרוג ל Windows 8? |(ברשותי הסיריאל המקורי לWindows Vista) 3. כיצד מורידים את מערכת ההפעלה לכונן USB? (האם צריך לפרמט אותו לNTFS או WIN32?) ומה ההבדל בין התקנה נקייה לאקטיביציה? מודה לכולם על העזרה מראש! Romano
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח ונייד ואני רוצה לשמור על תיקייה עם כמה תתי תיקיות מסונכרנים בין המחשבים ואם לא ניתן לפחות בין הנייד לDOK אני מעתיק על ה DOK את המזוודה מהנייד וכנ"ל לנייח ועושה עדכון הכל הוא רושם לי שהקבצים מיותמים אם אני עושה את זה רק על ה DOK והנייד הוא רושם שיש קבצים שלא ניתן לגשת אלייהם ולכן הם לא יעודכנו איך אני עובד עם זה נכון על מנת לסנכרן?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי לפני חודש פרמטתי את המחשב ועכשיו אני מעדכן את הווינדוס מחדש לאט לאט הבעיה שלי שהוא ניתקע עם כל מיני עדכונים של .net framework גרסאות 2 ו 3.5 כל מיני עדכוני אבטחה שלהם הוא מראה שהוא מתקין הכל טוב ויפה אבל הוא לא מבקש להפעיל מחדש את המחשב אין הודעת שגיאה וכשאני מפעיל מחדש את המחשב צריך להתקין עוד פעם את העדכונים כאילו לא הותקנו בכלל ניסיתי לעדכן ידנית דרך הווינדוס אפדייט וגם דרך העדכונים האוטומטיים שום דבר לא עוזר המחשב "מסרב" להתקין אותם פשוט אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יום אחד הדלקתי את הלפטופ, רציתי לכווץ איזה ספרייה ואז גיליתי שבSEND TO יש לי רק BLUETOOTH ואין לי שום דבר אחר. הWIN 10 הזה פשוט כל כך גרוע, כנראה כרגיל מיקרוסופט זרקה עלינו מוצר חצי אפוי וגרוע... הרצתי בדיקה עם ה sfc /scannow אבל זה אמר שהכל בסדר. טוב, אני יתקין איזה ZIP אחר, אבל הווידוס 10 הזה הוא פשוט בדיחה רעה... גם נתקלתי באיזה מדריך שאמר להעתיק את הקישורים לתכונות באיזה ספרייה נסתרת, עשיתי את זה וזה לא עזור בכלום... יש לכם מושג מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, באמצע התקנת ויסטה פתאום הייתה לי שגיאה שאי אפשר להתקין את הויסטה, שגיאה 0x80070017. למישהו יש מושג למה זה קורה, ניסיתי לחפש בגוגל אך לא מצאתי תשובה ממש עניינית. ויש לי עוד שאלה אחת, שמעתי שיש בעיה בלבחור איזה מערכת הפעלה תעלה כאשר מתקינים ויסטה אחרי XP, ויש לזה פתרון רק אם הצלחתי להתקין את הויסטה, אז אם תהיה לי פתאום שגיאה והויסטה לא תעלה אני יוכל לחזור לXP כמו שצריך או שתהיה לי בעיה?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקה אחים קטנים הם סבל לאנושות..צריך להוציא חוק נגדם בכל מקרה,אח שלי הקטן שיחק בהגדרות משתמשים של הווינדוס(XP) וביטל את Administrator עכשיו,נשארתי עם משתמש רגיל,שלא יכול להסיר תוכניות,או לפתוח פורטים או לעשות כלום אפילו להחזיר את ה Administrator אני לא יכול להחזיר כי שאני רושם ב RUN control userpasswords2 זה אומר שאין לי גישה ואני צריך להיות אדמין כדי להיכנס ניסיתי לעשות שיחזור מערכת אך גם זאת אפשרות שרק אדמין יכול לעשות שאני עושה החלף משתמש,אני רואה רק את המשתמש הקיים עכשיו יש לי כמה שאלות איך לעזאזל אני מחזיר את המצב לקדמותו ואיך אני מבטל את האדמין,כאילו שיהיה רק משתמש אחד במחשב ותהיה לו גישה מלאה
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כרגע מותקנת מערכת הפעלה וינדוס 7 64 BIT על הארד דסיק שעובד במהירות 7200 סל"ד . בימים האחרונים יצא לי לראות כאן בפורום שכדי לנצל את המהירות של ה- UFI שיש לי בלוח אם מדגם Z87X 3DH אני צריך קודם לכן לפרמט את הכונן כ- GPT . כרגע אפשרות ה- UFI מופעלת בביוס וככה גם התקנתי את הוינדוס כשהיא מופעלת אך לא פרמטתי את הכונן למצב של GPT ) אז השאלה הראשונה שלי : במידה ולא ביצעתי את הפרמוט בתבנית הזו האם אני מפסיד הרבה ביצועים (עליית מערכת בצורה מהירה משמעותית ) האם יש דרך כרגע לשנות את התבנית של הדיסק ללא צורך בפרמוט ? איפה ניתן למצוא "מבחני" השוואה בין מצב בו הוינדוס עולה עם UFI וללא UFI .
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שמתי לב למשהו מעניין: אופיס מגיע כחלק מווינדוס 10. הבעיה היא שבמחשב הביתי שלי, מסיבות כאלו ואחרות, אני עדיין עובד עם ווינדוס 7. אני מעוניין להתקין אופיס, אך לא ממהר לשלם. האם ניתן להתקין איכשהו אופיס בחינם על גבי ווינדוס 7(עם רישון)? האם יתכן שמיקרוסופט החליטו לספק את זה כחלק מה"חבילה" רק מאז ווינדוס 10? מחיפוש בגוגל יצאתי קצת מבולבל. אשמח להבהרה בנושא.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברה, אני לא בטוח שאני בפורום הנכון אבל אשאל בכל זאת. יש לי שני דיסקים קשיחים: בראשון יש לי Windows XP עם כל התוכנות שהשתמשתי עד עכשיו. בשני אני רוצה להתקין Windows 7, אבל אני לא רוצה למחוק את הדיסק הראשון. אני רוצה פשוט לתת לדיסק השני עדיפות בביוס ולהתקין עליו את window 7. הדיסק הראשון יישאר עם מערכת הפעלה של XP וישמש בעיתות שלום כדיסק רגיל. אם יהיה לי בעייה, אני אשנה עדיפות ואכנס עם מערכת ההפעלה של ה-XP. האם יכולה להיות לי בעייה? האם אני צריך לנתק את הדיסק הראשון לגמרי כשאני מתקין את מערכת ההפעלה בדיסק השני? האם יכול להיות מצב שאחרי ההתקנה האנטי וירוס במערכת החדשה יזהה את האנטיוירוס במערכת הישנה (או אנטי וירוס) כוירוס. יש עוד דברים שאני צריך לדעת לפני שא…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי מחשב חדש למטרת הקמת סטודיו ליצירת מוזיקה . מחשב עם בסיס חזק . כרגע הוא לא מחובר בכלל לאינטרנט .יש לו windows 10. מעבר להארדיסקים החדשים שיש בו, חיברתי אותו גם להארדיסקים הישנים- ארבעה במספר - והתחלתי לנקות לסדר להעביר כי יש ימבה בלאגן ועודף חומר שלא כול כך צריך. פתאום הwindows מודיע לי שהוא מאויים מפני וירוסים. ושהוא ניקה חלק וכו...כלומר האנטיוירוס מזהה תקיפה ופועל. האם יכול להיות הדבר בהינתן זה שאני לא מחוברת לאינטרנט? האם יכול להיות הארדיסק ישן שמעביר למחשב וירוסים? וכיצד אתם מיעצים לי לפעול?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי תיקיה במחשב שנקראת esuppurt ובתוכה יש תיקיה בשם software . שוקלת 1.5 גיגה האם זה בסדר למחוק אותה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי את העדכון האחרון, שיחקתי עם ההגדרות ואני לא מצליח לראות או לגשת למחשבים האחרים ברשת שמותקן עליהם XP. המחשבים האחרים כן מסוגלים לגשת אחד לשני. למישהו יש רעיון?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לא מעט גרסאות חלונות VISTA שיצאו בקרוב אז קודם כול יש גרסאות 64 ביט ויש 32 ביט ואח"כ יש את גרסת הULTIMATE business home וכו' איזה תשימו ולמה?
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בחלק מהתיקיות במחשב כתב כחול ז"א למשל קוראים לתיקיה "שירים של יוסי" - אז ה"שירים של יוסי" בצבע כחול , ולא בכולם , למה זה ככה? איך אפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
התקנתי home edition ואת כל העידכונים,דרייברים נכונים וכו',וישנן כל מיני בעיות מוזרות ביותר,למשל כשלוחצים התחל יש תמונה שבחרתי נכון אצלי אין אותה משום מה...,או למשל כשאני מדליק ת'מחשב הוא לפעמים כותב בעיה עם logon ui או למשל במקום שישר יכנס הוא שם לי מסך לבחירת משתמשים ויש לי רק אחד...ביטלתי אותו ואז הוא שם לי חלון עם שם וסיסמא...או למשל אחרי הרבה זמן שיש שומר מסך אני רואה אחרי זה רק ת'רקע וצריך לעשות ריסטרט... ??? :-[ :-\ :'( :-X אני יודה מאוד למי שיביא פיתרון לבעיות הנ"ל,וגם האם אמורות ליהיות בעיות כאלו בגירסא הזאת פעם היה לי אותה ולא ניתקלתי בכזה דבר... ואם הפתרון היחיד הוא החלפת גרסא עדיף כבר שאני לא יפרמט אלא אתם יודעים יש אפשרות כזאת של שידרוג מהווינדוס מעניין מאו…
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-