Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להתקין win 7 64 בהתקנה נקיה ובשלב מוקדם הוא קופץ לי עם הודעה על שגיאה 0x80070570. ניסיתי להעתיק את הקבצים לדיסק USB ולהתקין ממנו אבל התופעה חזרה על עצמה. כבר התקנתי בעבר מאותו דיסק שאני מנסה להתקין ממנו אבל מת לי הרד דיסק ואני צריך להתקין מחדש על דיסק חדש. מה עושים? תודה. גלעד
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מלפני כמה ימים הרבה פעמים תמונות קטנות כמו למשל המעויינים שמופיעים כאן לפני תיאור של כל פורום פשוט מופיעים כ-X עד הרגע שאני לוחץ - Show Picture ואז זה מראה מחדש את כולם. עכשיו נגיד פתחתי את הפורומים ויש מעויין רק לפני משחקים ו-Windows - אלו המעויינים השחורים שאומרים שאין חדש אני חושב והירוקים לא מופיעים עד שאני לוחץ Show Picture. לא ברור למה... מישהו יודע מה הסיבה? Win XP.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
hay everyone מה היא מערכת ההפעלה הטובה ביותר עבור פנטיום 2 400 mhz עם mb 128 sdram ? השימוש העיקרי - הורדה מהאינטרנט באמצעות תוכנות p2p. השימוש המישני והלא הכרחי -- הרצת מישחקים ישנים ב- lan . כידוע בתוכנות p2p מומלץ לאפשר 1000 חיבורים על מנת להשיג מהירות הורדה מקסימלית. אולם מערכות 98se , ,98me, 98 לא בנויות ל - multi-tasking ולכן לא מומלץ לאפשר בהם יותר מאשר 200 חיבורים בו-זמנית. מצד שני מחשב כזה חלש עם כמות זיכרון מוגבלת למדי הוא גבולי למדי לצורך הרצת מערכת הפעלה כמו xp וישנה נטייה להתרסקויות בגלל מחסור בכוח עיבוד זמין או זיכרון פנוי (גם אם מבטלים את כול ה- services שאינם נחוצים). לכן נשאלת השאלה מהי הפשרה הכי טובה בהתחשב בחומרה והתפקיד המיועד…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עוד לא יצא וכבר תלונות ;D אז ככה, ניסיתי להתקין Windows Developer Preview על VM, ו... כשלתי. ההתקנה מוציאה לי כל שגיאה אפשרית (זה משתנה כל הזמן) במסך שחור כזה, כמו BSOD, רק שחור והרבה פחות מפורט (זה לא ה-BSOD החדש?). חשבתי שהגדרתי משהו לא נכון, אז בדקתי במדריך באינטרנט והכל נכון (בהגדרות VM). השגיאות קורות אחרי שהוא טוען את הקבצים. בשלב מסויים ה-VM עוצר אותו ומודיע לי שקרתה שגיאה. מצרף את הלוג והתמונה שה-VM יוצר, אם אתם רוצים אצרף גם סרטון להמחשת הבעיה. למישהו יש רעיון? ??? :'( מה כבר רציתי? להתקין WIN8 כדי לספר לכל החברים? זה יותר מידי לבקש? :'( אבל ברצינות, המחשב: Q6600 6GB DDR2 HD5670 DP35DP [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי תיקיה במחשב שנקראת esuppurt ובתוכה יש תיקיה בשם software . שוקלת 1.5 גיגה האם זה בסדר למחוק אותה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה המחיצה C אצלי לא נפתחת באופן תקין שאני מנסה לפתוח אותה רשום לי פתיחה באמצעות תוכנה כלשהי איך מבטלים את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה בחלוקה למחיצות של הדיסק הקשיח כפי שאפשר לראות בתמונה על C מותקן win2000 זו המחיצה הראשית על D מותקן winxp ביניהם יש לי שטח לא מנוצל שלא שאינו ממופה. שאר הדיסק משמש לאיכסון (ללא מע' הפעלה) כשמחשב עולה יש לי אפשרות לבחור בין 2000 לXP מאחר וחסר לי מקום ב D אני רוצה לאחד בין שטח הדיסק הלא ממופה למחיצה D בלי להתקין מחדש את ה XP. חשבתי לעשות IMAGE של D , למחוק את המחיצה D ואז לשחזר (בעזרת תוכנה כמו acronis true image למשל) האם זה יעבוד? יש דרך קלה ופשוטה יותר? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כרגע מותקנת מערכת הפעלה וינדוס 7 64 BIT על הארד דסיק שעובד במהירות 7200 סל"ד . בימים האחרונים יצא לי לראות כאן בפורום שכדי לנצל את המהירות של ה- UFI שיש לי בלוח אם מדגם Z87X 3DH אני צריך קודם לכן לפרמט את הכונן כ- GPT . כרגע אפשרות ה- UFI מופעלת בביוס וככה גם התקנתי את הוינדוס כשהיא מופעלת אך לא פרמטתי את הכונן למצב של GPT ) אז השאלה הראשונה שלי : במידה ולא ביצעתי את הפרמוט בתבנית הזו האם אני מפסיד הרבה ביצועים (עליית מערכת בצורה מהירה משמעותית ) האם יש דרך כרגע לשנות את התבנית של הדיסק ללא צורך בפרמוט ? איפה ניתן למצוא "מבחני" השוואה בין מצב בו הוינדוס עולה עם UFI וללא UFI .
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי לפני חודש פרמטתי את המחשב ועכשיו אני מעדכן את הווינדוס מחדש לאט לאט הבעיה שלי שהוא ניתקע עם כל מיני עדכונים של .net framework גרסאות 2 ו 3.5 כל מיני עדכוני אבטחה שלהם הוא מראה שהוא מתקין הכל טוב ויפה אבל הוא לא מבקש להפעיל מחדש את המחשב אין הודעת שגיאה וכשאני מפעיל מחדש את המחשב צריך להתקין עוד פעם את העדכונים כאילו לא הותקנו בכלל ניסיתי לעדכן ידנית דרך הווינדוס אפדייט וגם דרך העדכונים האוטומטיים שום דבר לא עוזר המחשב "מסרב" להתקין אותם פשוט אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום בווינדוס 7 שורת המשימות אצלי היתה חצי שקופה, כלומר היה ניתן לראות מה יש מתחת לשורת המשימות (יכולתי לגרור מסמך או חלון כלשהו למטה והיה ניתן לראות שיש משהו למטה) אני לא זוכר אם זה היה כך מהתחלה או שזה עניין של הגדרות שהיה ניתן לבחור. כעת אני משתמש בווינדוס 10, האם ישנה אפשרות דומה בווינדוס 10? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכוון בלי להריץ מדיסקט גיבוי fdisk ולמחוק את הפרטיטיונים אלה פירמוט כמו של fat32? איך עושים את זה הרי הדוס לא מזהה מערכת קבצים NTFS תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי את העדכון האחרון, שיחקתי עם ההגדרות ואני לא מצליח לראות או לגשת למחשבים האחרים ברשת שמותקן עליהם XP. המחשבים האחרים כן מסוגלים לגשת אחד לשני. למישהו יש רעיון?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי מחשב חדש למטרת הקמת סטודיו ליצירת מוזיקה . מחשב עם בסיס חזק . כרגע הוא לא מחובר בכלל לאינטרנט .יש לו windows 10. מעבר להארדיסקים החדשים שיש בו, חיברתי אותו גם להארדיסקים הישנים- ארבעה במספר - והתחלתי לנקות לסדר להעביר כי יש ימבה בלאגן ועודף חומר שלא כול כך צריך. פתאום הwindows מודיע לי שהוא מאויים מפני וירוסים. ושהוא ניקה חלק וכו...כלומר האנטיוירוס מזהה תקיפה ופועל. האם יכול להיות הדבר בהינתן זה שאני לא מחוברת לאינטרנט? האם יכול להיות הארדיסק ישן שמעביר למחשב וירוסים? וכיצד אתם מיעצים לי לפעול?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
הי, יש לי רשיון OEM חוקי של Windows, ואני רוצה לפרמט את המחשב. מישהו יודע האם אוטומטית הWindows יצליח באקטיבציה או שצריך לעשות משהו מיוחד בשביל זה? בנוסף יש לי כיום 2 כוננים, אני מפרמט את כונן C ויש לי תוכנות ומשחקים על כונן D, יש דרך נוחה להתקין את כל התוכנות שכבר נמצאות על כונן D בלי לעשות התקנה מלאה מחדש שלהן?? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
תאור הבעיה בקיצור: כשלוחצים ctrl+alt+del מופיע מסך כחול עם האופציות לנעילה, החלפת משתמש, ... ובסוף מנהל המשימות( task manager) המסך מופיע בעברית למרות ששפת הממשק והשפה הראשית היא אנגלית איך מעבירים את המסך הזה לאנגלית? תאור מפורט: 1. זה מחשב חדש שהותקנה עליו חלונות 10 ע"י המוכר. שפת הממשק הוגדה אנגלית ושם המשתמש שהמוכר קבע הוא OWNER 2. בלחיצה על ctrl+alt+del הופיע המסך הכחול עם תפריט באנגלית. 3. רציתי להחליף את שם המשתמש לשם אחר, אך לא מצאתי איך לעשות זאת 4. הגדרתי משתמש חדש בשם NBP עם הרשאות administrator 5. כשנכנסתי למשתמש החדש - NBP - שפת הממשק היתה עברית וזו גם היתה השפה הראשית עבור לוח המקשים 6. שיניתי את הממשק לאנגלית וכמו כן העברתי את האנגלית להיות השפה הראשית 7. כ…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתפדח לשאול תשאלה הזאת כי לא נראה לי שיש תוכנה כזאת או שימוש בדוס לפי דעתי
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני משתמש באאוטלוק 2003 על WIN XP עם הגדרות משתמש של GMAIL,כל ההגדרות לפי ההנחיות ב GMAIL. הבעיה היא שכל הזמן קופץ לי חלון של הזנת סיסמת רשת ובו שם המשתמש שלי והסיסמא ואני מסמן V ב"שמור את הסיסמה" ולוחץ אישור ושניה אחרי זה החלון קופץ שוב. אם תוכלו לעזור לי אהיה אסיר תודה לכם אני כבר משתגע מזה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יום אחד הדלקתי את הלפטופ, רציתי לכווץ איזה ספרייה ואז גיליתי שבSEND TO יש לי רק BLUETOOTH ואין לי שום דבר אחר. הWIN 10 הזה פשוט כל כך גרוע, כנראה כרגיל מיקרוסופט זרקה עלינו מוצר חצי אפוי וגרוע... הרצתי בדיקה עם ה sfc /scannow אבל זה אמר שהכל בסדר. טוב, אני יתקין איזה ZIP אחר, אבל הווידוס 10 הזה הוא פשוט בדיחה רעה... גם נתקלתי באיזה מדריך שאמר להעתיק את הקישורים לתכונות באיזה ספרייה נסתרת, עשיתי את זה וזה לא עזור בכלום... יש לכם מושג מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקה אחים קטנים הם סבל לאנושות..צריך להוציא חוק נגדם בכל מקרה,אח שלי הקטן שיחק בהגדרות משתמשים של הווינדוס(XP) וביטל את Administrator עכשיו,נשארתי עם משתמש רגיל,שלא יכול להסיר תוכניות,או לפתוח פורטים או לעשות כלום אפילו להחזיר את ה Administrator אני לא יכול להחזיר כי שאני רושם ב RUN control userpasswords2 זה אומר שאין לי גישה ואני צריך להיות אדמין כדי להיכנס ניסיתי לעשות שיחזור מערכת אך גם זאת אפשרות שרק אדמין יכול לעשות שאני עושה החלף משתמש,אני רואה רק את המשתמש הקיים עכשיו יש לי כמה שאלות איך לעזאזל אני מחזיר את המצב לקדמותו ואיך אני מבטל את האדמין,כאילו שיהיה רק משתמש אחד במחשב ותהיה לו גישה מלאה
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרתכם ביומיים האחרונים אני פותח את האינטרנט (אקספלורר 9 - שהוא קצת בעייתי) הכל בסדר עד שאני כנראה פותח כרטיסיות מסויימות שיש בהם משהו שגורם לו לקרוס. בהתחלה הוא מכבה ומדליק את המסך כמה פעמים כאילו הוא מנסה לשנות את הגדרות התצוגה או משהו. ומראה לי למטה בסמלים הקטנים משולש עם סימן קריאה ורשום שם מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור... ואז מגיע המסך הכחול שרץ עד 100 (כמה שניות) ועושה ריסטרט למחשב . לאחר שהמחשב עולה הוא פותח חלון - ווינדוס ביצע שיחזור לאחר יציאה בלתי צפויה הפרטים: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 116 BCP1: D32A7008 BCP2: 9042…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך אני משנה למשל קובץ שנשמר כ- File.jpg ל- file.zip? כשאני עושה RENAME אז זה הופך ל- file.jpg.zip למה זה? יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
איך אפשר לפרמט לפטופ שהגיע עם רישיון אך ללא דיסק. טוענים כי יש גיבוי התקנה על ה-HDD. איך אפשר לפרמט את ה-HDD אם הגיבוי שלו נמצא עליו? איך מבצעים את ההתקנה בעצם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-