תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הרכבתי מחשב חדש עם כרטיס 7600GT התקנתי דרייבר בגרסת 91.31 כל פעם שאני מפעיל את הWINDOWS מופיעה לי הודעה על כך שלא נמצא מערך SLI ושהוא עובר אוטומטית למצב הרגיל אין לי שום מערך SLI במחשב... איך אני יכול לבטל את ההודעה הזאת??
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
-
פרסתי תוכנת סימולטור טיסה שהורדתי מהרשת.(2 גיגה) לאחר מכן התוכנה בקשה ממני להכין 4 דיסקים ולמספרם וכך אומנם עשיתי. בשלב הבא התבקשתי להכניס דיסק אחר דיסק ושוב כך עשיתי. לאחר מכן שאני מנסה להריץ את המשחק הוא אומר לי הכנס דיסק 4והתחל. אני עושה כך אבל כלום לא קורה. חשבתי אולי כי ההעלאה מהרשת נדפקה ,מחקתי הכל ושוב העלתי ממקור אחר ושוב אותה בעיה. י מה דעתכם
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
http://www.allpeers.com/ download: https://addons.mozilla.org/firefox/3234/ תוסיפו אותי mikko
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני לא מוצא את התקייה וןחייב להעיף משם כמה תמונות...
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפורום כי אני פשוט לא יודע איפה הבעיה... יש לי בזמן האחרון כמה בעיות במחשב ואני לא יודע אם יש ביניהם קשר... אחרי 10 דקות או אולי קצת יותר שאני מחובר לאינטרנט- הוא נהיה איטי מאוד, לא נכנס לכל האתרים, לא מציג תמונות... ואת הבעיה הזאת אין בדקות הראשונות שמתחברים... אבל לבעיה העיקרית- האינטרנט אקספלורר מציג הודעת שגיאה ונסגרים כל הדפים. יש לי אינטרנט אקספלורר 6 אם זה עוזר. ההודעות שגיאה שהוא מציג: אחרי שלוחצים Continue הוא מציג את ההודעה הזאת: יש לכם פתרון או הצעה לתיקון הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום החלטתי להתקין את הוינדוס ויסטה בטא החדש בכונן חדש שאני אצור במיוחד בשבילו פתחתי את הNorton PartitionMagic 8.0 וכשהעשיתי את הריסט אחרי שהגדרתי את הכונן החדש הוא רשם לי שגיאה "Bad update sequence number" וזה לא יוצר לי את הכונן החדש למישהו יש מושג מה עושים עם זה?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
C-Media Inc AC97 Audio Device זה הדריבר לקול שאני צריך אבל אני לא יודע איזה סוג השתמשתי בתדר שפה למעלה אבל אני לא יודע איזה סוג של c media יש לי ולא רשום... איפה אני יכול למצוא עוד פרטים על הדגם כדי שאוכל להתקין דרברים לסאונד.. אם יש גם דריברים כללים שיפעלו בטוח את הסאונד אם אפשר לקבל תודה יעקב =)
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי עבד עם עשרות (!) תוכנות נגד ספייוואר וקבצי ריגול למיניהם, אבל עדיין לא הגעתי לתוצאות מי יודע מה. אם מישהו פה מכיר תוכנה טובה (עדיף חינמית) אשמח להמלצות. שמעתי שלמיקרוסופט יש תוכנות מעולות. אני לא רוצה משהו פשוט כמו עשרות התוכנות שמפוזרות ברשת, אני צריך משהו מקצועי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להכנס לאתרים שדורשים שיהיה מותקן adobe flash player . אני מנסה להתקין אותו מהאתר של adobe ואז רושם לי שהותקן בהצלחה, אך בעצם הוא לא הותקן...לא מופיע שהותקן בלוח בקרה של המחשב,וחוץ מזה שאני נכנס אחרי ריסט לאתרים האלה ומנסה הם עדיים רושמים שאין לי אותו (ובצדק חח..) ניסיתי להיעזר במידע באתר של adobe וכל הקטגורית עזרה שלהם לא עוזרת לי בכלל חח.. מה אתם מציעים לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
רצית לדעת האם ניתן להתקין על ווידואס MAC OS בתוכנות דוגמת OS ?
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
איזה לא כבד מידיי אמין והולך טוב עם תוכנות שיתוף
-
- 18 תגובות
- 985 צפיות
-
-
למרות שזה נראה כאילו כבר שאלו את זה... לא שאלו את זה-וחיפשתי. אז קיצר מה יותר טוב? INTERNET EXPLORER 7 או firefox ?? ובדרך אם תסבירו על מערכות האבטחה של שניהם זה יהיה נחמד
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
האם תוכנה זאת היא טובה ? לפי החיפוש היא מצוינת אני שואל שוב שיהיה לי מסודר ונקי + דעות חדשות אז חבר'ה תענו לי כי אבא שלי קנה לי עותק ואני רוצה ליראות אם כדי לי להתקין תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
צרבתי על דיסק את סרט+כתובית, זה עובד מצוין ב-DVD. (ה-DVD כמובן קורא DIVX). הבעיה היא שהכתוביות מופיעות קצת קטן... האם יש אפשרות לשנות את גודלן בעזרת תוכנה? אני מתכוון שאני אפתח את קובץ הכתובית במחשב, אקבע את הגודל המתאים, ואשמור את זה כקובץ כתובית.... יש תוכנה כזאת? תודה לעוזרים מראש
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
עד היום השתמשתי בנורטון אנטיוירוס+פיירוול ואיזה מיליון תוכנות אנטיספי הנורטון די מוצלח אבל כבד רצח מריץ מליון דברים ולעיתים די קרובות הוא סורק איזה קובץ ואז מקפיץ הודעה מרגיזה של להמשיך בסריקה או להפסיק ועד שאני לא מפסיק אותה או נותן לא לסיים הוא תוקע את המחשב עכשיו קניתי מחשב חדש ואני רוצה לעשות שינוי ההיתי רוצה המלצות לאנטיורוס ופירוול ותוכנות אנטיספי טובות הדרישה שלי היא שהם יקחו כמה שפחות משאבים(הכי חשוב) ,יהיו יעילות (כי בנורטון הרבה פעמים הוא מזהה אבל לא מסיר),יספקו הגנה בזמן אמת גם לקיבצי זיפ וגם ואימיילים,רצוי שיוכלו להתעדכן לבד מבלי שאני יצתרך לעדכן כי אני תמיד שוכח ושהפיירוול יהיה קל לקינפוג כלומר מקפיץ חלון בפעם הראשונה שואל מה לעשות ועוזב אותי בשקט וגם לא מציק…
-
- 11 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מחפש על תוכנה לשליחת פקודות מקלדת או שלט רחוק דרך הרשת המקומית ללא הצגת שולחן העבודה המרוחק. מדובר על פקודות קונטרול+P V B N M S וכדומה. אם יש לכם משהו אז גם לינקים להסבר דרכי שימוש. תודה
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את התמונה הבאה ואני רוצה להכין לחברה שלי משהו ולשלב תמונה שלה בתוך המסגרת הזאת אבל בחלקה התחתון של המסגרת ישנו כיתוב ביפנית שאני רוצה שישאר אבל אם אני ישים את התמונה בדיוק על המסגרת (הפנימית הקטנה יותר) אז התמונה תשב בדיוק על הכיתוב,אני מתכוון לחלקו העליון של הכיתוב מעל המסגרת התחתונה. מה ואיך אם בכלל אפשר לעשות ? אין לי בכלל מושג בפוטושופ ואני רוצה שהתמונה שלי תהיה בדיוק על המסגרת הפנימית (יש לי כבר תמונה מתאימה בגודל).
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש קטן בפורום וראיתי באמת איך בודקים איזה גרסא יש לי התחל,הפעלה,dxdiag) יש לי גירסא 9C..זו הגרסא החדשה ביותר? והשאלה הכי חשובה..ראיתי שיש דיירקטX כזה גם למוזיקה וגם לוידאו..מזה בדיוק..מזה עושה בכלל למה זה חשוב?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי מדפסת שמסוגלת להדפיס על דיסקים (אפסון R200). אני כרגע לא מוצא את הדיסק עם התוכנה שסופקה לי עם המדפסת. בשיחה עם התמיכה של אפסון יו קיי, התומכת אמרה לי שאין את זה במדור ההורדות ואפשר לרכוש את זה (ממש חוצפה, לדעתי) מהנציג בארץ. מישהו מכיר תוכנה אחרת שיודעת להדפיס על CDים ומתאימה למדפסות אפסון?
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
כדי שאני אוכל להוריד קבצים לסלולרי. מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
פתאום נעלם לי הסאונד במדיה פלייר 10, יש לציין שלא התקנתי שום תוכנה שקשורה בסאונד ורק אתמול הכל היה בסדר...
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לעשות משהו מאוד פשוט בפלאש, יש לי חתימה שהכנתי + אנימאציה שעשיתי בImage Ready, הכל בסדר גמור איתה, אבל אני רוצה לסדר אפקט של פלאש שכל פעם שמעבירים ת'סמן של העכבר מעל החתימה, היא הופכת לשחורה ורשום בה את המפרט של המחשב שלי, מישהו יכול לעזור לי בזה? אני יודע שאפשר לעשות את זה רק לא יודע איך . תודה מראש. -ג'ו.
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב ACDSee Pro 8.1 Build 99 לצפיה בתמונות. Database התוכנה נמצא בנתיב: C:\Documents and Settings\%User Name%\Application Data\ACD Systems\ImageDB מפאת נפחו, רציתי להעבירו למחיצה שונה, לתיקיה שונה. בהגדרות התוכנה לא מצאתי אפשרות שכזו. חיפוש ב Registry לגבי הנתיב הנ"ל העלה חרס. כנ"ל לגבי חיפוש בתוך תיקיית התוכנה לגבי איזה קובץ ini שמכיל בו את הנתיב. השאלה היא האם וכיצד ניתן להעביר את Database התוכנה למיקום אחר ולהפנותה להשתמש בו משם?
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
השאלה בכותרת יש לי תמונה צבעונית ואני רוצה לעשות שהיא תהיה בשחור לבן איך אני עושה את זה?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-