עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by GUNZ,

אתם מכירים זאת תוכנה BLENDER יש לכם קישורים למדריכים של חפצים שאפשר להכין או סתם מדריכים להכיר תתוכנה אני יהיה שמח תודה מראש רצוי שתחיל היו דברים פשוטים להכנה

• 9 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. Started by tomer87,

אני צריך מדריכים שיעזרו לי להכין סרט דיוידי רגיל שיכלול כתוביות באצמעות התוכנה Subtitle Workshop ותפריט (כאשר אני רוצה לצרוב עונה שלמה של סדרה מסוימת) בנוסף איך אני יכול לאחד 2 קבצים של סרט באמצעות התוכנה (Easy Video Joiner) תודה על העזרה מראש, תומר

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  3. Started by rony_s1,

שלום לכם אני מחפש מדריכים עבריים ברשת בנושאי יישומי אופיס, כמו: Word, PowerPoint, Excel]

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  4. Started by Kalim3ro,

לפני כמה חודשים היה אתר, www.thewebmachine.com באתר היו מדריכים ליצירת כל מיני תפריטים ולחצנים ושאר דברים מגניבים בעזרת המוצרים של Adobe ביניהם פוטושופ ImageReady, GoLive, Illustrator. את התפריטים וכל שאר הדברים היה אפשר ליצור בלי ש-ו-ם ידע מוקדם בפוטושופ או בכל תוכנה אחרת של Adobe. האתר נסגר ואני מחפש משהו דומה. אני רוצה לבנות תפריטים ולחצנים וכל מיני אפקטים לאתר שאני בונה. עריכה: אחרי שבטעות חיפשתי בגוגל טולבר את השילוב: www.thewebmachine.com זה מצא לי המון אתרים שהמליצו פעם על האתר וכל מיני מדריכים משם. במקרה הגעתי לאתר המקורי...הוא עובד מ-מ-ש לאט...אין לי מושג למה...ורוב הדברים אפילו לא עובדים. אבל הנה הלינק למי שרוצה: http://web.archive.org/web/20041105010634/http:…

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  5. Started by shmuel,

תיראו אני מנסה לעבוד בפוטושופ 7 ואת האמת לא ממש מצליח לי [אז תעשו טובה תנו לי איזה מדריכים וכאלה....

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by onn_the_vy,

חבר שלי זיין לי ת'סכל שאני ילמד אותו פסקל ולא הצלחתי :'( :'( מישה וא מכיר אתר טוב שילמד פסקל אחת מ*גר ???

7. Started by ex_,

היי אני(שוב)מחפש מדריכים ל3dmax לאחר ששידרגתי לגירסה 8 + הרבה זמן לא עבדתי על התוכנה אני מאוד חלוד מישהו מכיר מדריך/ים טובים שעוברים על הכל מבסיס עד למתקדם?? כל פורמט יהיה טוב אם יש לינקים או אפשר לשלוח לי pdf או בכלל איפה אפשר לחפש כי עד עכשיו לא מצאתי משהו מקצועי וטוב לגירסאות 7 או 8 תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by eitan_428,

שלום מה זה LS3D

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  9. מה "הסוד" של edonkey2000 מה אני צריך לעשות כדי להוריד יותר מהר? אם אתם יכולים לתת לי עצות אז תנו לי בבקשה

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. מה 5 התוכנות הכי מומלצות שייש במחשב? איזה תוכנות חייב שייה במחשב? ומאיפה מורידים 3dmark04?

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  11. Started by imac,

ידוע ש MPAA תובעת אתרים כגון ISOHUNT ו Lokitorrent שמשמשים כאתרי אינדקס לטורנטים. אז למה שהם לא יתבעו גם את Google ? הרי גם הוא משמש כאתר אינדקס לטורנטים. דוגמה לחץ כאן

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  12. Started by iakovl,

מה הRATIO שלכם בביטורנט? אני אישית: תוכנה: uTorrent 1.7.5 ירד: 1285 גיגה עלה: 1228 גיגה זמן: 9659:49:26 שעות שזה בערך שנה וחודש יחס: 0.955

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  13. ישנה לי בעיה שאינני יכול לראות כמו שצריך את הסרטים הצרובים בכל מיני פורמטים! ??? הבעיות הן: א. שאני רואה קודם תמונה ורק אחרי זה בה הקול או להיפך! :'( ב. התוכנות לצפייה כמו WINDOWS MEDIA PLAYER ו- REAL PLAYER לא תמיד מראים לי את הסרט למרות שפורמט של הסרט נתמך על ידי התוכנות הנ"ל! ??? ג. פעם ניסיתי להריץ סרט במחשב אחר אני לא קיבלתי שום תמונה חוץ מין הקול! למרות שמחשב פי 2 חזק מהמחשב שלי! ??? ושאלה אחרונה לכל הבעיות הנ"ל למה כל זה קורה במחשב שלי ובמחשבים אחרים אותם סרטים נצפיים בסדר???

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. TRACKER DOESNT REGISTRED WITH THIS TORRENT???? מה זה אומר? אני לא יכול להמשיך להוריד.... האם זה כמו שהתרקר אופליין וזה יחזור אחרי זמן מסוים או שזה הלך ולא יחזור??? מה עושים? תודה לעוזרים!!! כמובן שאני לא מוריד דברים לא חוקיים (רק תוכנות ניסיון)

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  15. מה אומר ה 480 ו 360 ביוטיוב שיש שם לבחירה ?

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  16. Started by simonidis,

אני לא יודע אם זה הפורום הנכון לשאלתי אבל אין פורום תוכנת מסרים מידיים האתר. שמתי לב שמופיע לי סימן קיראה בתוך משולש צהוב בתוך לשונית החיבור של המסנג'ר מה זה אומר? האם יש לי בעית חיבור? יש לציין שאני מחובר ישירות לראוטר עם כבר רשת לעזרתכם אודה סימון

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  18. למשל 12\22\23 וגם יש מספר בתוך סוגריים. מה כל אחד מהם אומר?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  19. Started by laviko1,

speed fan 4.37

• 9 תגובות
    • 636 צפיות
  20. Started by menis,

Determine maximum speed

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  21. Started by alone66,

שלום , כל תוכנה שאני מורדי מהאיטרנט (תוכנות חוקיות וחינמיות ) לדוגמא cclener , windows massnger etc לאחר ההורדה שאני מנסה להתקין מתקבל הודעת שגיאה בקוץ המצורף מה הבעיה ולמה זה קורה ואיך ניתן לפתור את זה [attachment deleted by admin]

22. Started by shimon956,

שלום לכולם רציתי לשאול אותכם משהו אני מתחבר לאיזשהו פאב ftp מסוים והוא אומר לי את ההודעה הזאות WinSock 2.0 Connecting to ***** Connected to *******Port 314 220 Serv-U FTP Server v3.0 for WinSock ready... USER pnw 331 User name okay, need password. PASS (hidden) 530 Not logged in. Connection failed Delaying for 120 seconds before reconnect attempt #1 מה זה אומר כי אתמול הצלחתי להתחבר לפאב הזה

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  23. Started by amir85,

:'( :'( :'(

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  24. במיקום לכתוב מחדש בעבר מספיק שאיתי כותב אות אחד זה היה מראה לי את ההסטוריה של המלים בחיפוש מה אלי לעשות?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  25. או שיש אנטי וירוס אחר יותר טוב

• 9 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים