עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by liiight,

היה לי מסך כחול לפני קצת זמן (היו לי כמה, אבל רק מהראשון התעוררו הבעיות). הבעיות שאני רואה הן רק ב-FF, והן כאלה: כל מנועי החיפוש שהתקנתי נעלמו. כשאני מנסה להתקין אותם מחדש, הוא שואל אם להתקין את הקובץ, אני מאשר וכלום לא קורה אחרי זה. אני בוחר להחביא סרגלי כלים מסויימים, וכל פעם שאני פותח את FF הוא מציג אותם מחדש, מה שלא היה לי קודם. הוא לא שומר לי את גודל ומיקום החלון כשאני סוגר את FF. אחרי המסך הכחול שהיה לי, פעם ראשונה שהפעלתי את FF הוא כאילו זיהה שהוא התקין אותו מחדש. מחק את כל הסימניות, זיהה את כל התוספים מחדש (מה שהיה צריך SETUP ביקש SETUP) וחזר לערכת הנושא של ברירת המחדל. התקנתי את הFF מחדש, וכל הבעיות האלה נשארות. למישהו יש עצה?

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  2. Started by adirnasri,

תוכנה שמשנה את הקול אולי? עם כן אני יודה לכם מאוד תודה רבה מראש אדיר

• 8 תגובות
    • 671 צפיות
  3. Started by lharpaz,

שלום, יש לי דיסק VCD, כזה עם כל התיקיות והקבצים האופייניים ל-VCD. הדיסק הוא דיסק רגיל של 700 מגה, אבל כשאני מעתיק אותו להארד-דיסק הוא תופס 850 מגה, ולכן כשאני מנסה לצרוב אותו על דיסק חדש אני מקבל הודעת שגיאה שאין מספיק מקום בדיסק. השאלה שלי היא למה זה קורה ואיך אני פותר את הבעיה, בהנחה שאני רוצה לשמור את הדיסקים על ההארד דיסק ולא לצרוב אותם ישר. תודה מראש וחג שמח, ליאור. אגב, בהודעה אחרת שאלתי איך אפשר לאחד כמה דיסקים כאלה לדיסק DVD אחד (לא מדובר בקידוד מחדש אלא פשוט איך צריך להראות עץ הספריות ועם אילו קבצים כדי שכל המידע יהיה נגיש) - ואני אשמח אם תתנו לי תשובה גם לזה.

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  4. Started by esaly,

אהלן חברה! יש לי בעיה ממש מרגיזה ומוזרה - מקווה שתוכלו לעזור... הבעיה הופיעה כמה ימים לאחר חיבור כרטיס מסך חדש והתקנת הדרייבירים שלו.. בקיצור הבעיה היא - קצת קשה להסביר אותה אבל ככה : כל פעם שאני מנסה לראות את הTASK MANAGER החלון כאילו בורח לצד הימני של המסך ואני לא יכול לראות אותו...הוא כאילו נמצא שם איפשהו אבל אני לא יכול לעשות לו MAXIMIZE וכתוצאה אני לא יכול לראות אותו...הדבר קורה גם עם הNETLIMITER... זה נראה כמו בעיה של דרייברים של כרטיס מסך אבל אני לא בטוח... בגל מקרה אשמח אם תוכלו לעזור....אני עומד בפני פירמוט :-[

• 11 תגובות
    • 752 צפיות
  5. Started by Wolwali,

שלום, אני צריך לסובב סרטון שצולם במצלמה דיגיטלית ב-90 מעלות (ממצב portrait למצב landscape). בעיקרון הצלחתי לעשות את זה גם עם VirtualDub וגם עם VideoMach, אבל אני רוצה לשמור על הפורמט המקורי של הקובץ עד כמה שאפשר. סיומת הקובץ היא MPG. האודיו הוא MPEG-1 Layer 1 96 kb/s mono והוידאו הוא MPEG-1. גודל הקובץ הוא 4.1MB במצבו הנוכחי. גודל המידע בלי דחיסה: 81.1MB וידאו ו-2.6MB אודיו. אורך הסרטון הוא כ-16 שניות. VirtualDub לא מוכן לשמור בפורמט MPG ו-VideoMach משנה לי את הפורמט של הסאונד (מעביר אותו למה שהוא קורא MPEG-1 layer-II). לפי מה שהבנתי סרטים, בניגוד לתמונות JPEG, אי-אפשר לסובב בלי לקודד מחדש, אבל למה צריך לקודד מחדש את הסאונד? בקיצור: איך אני יכול לסובב את הסרט הזה עם מינימ…

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. כמות דואר הזבל הנשלחת לתיבת הדואר פשוט איומה ואין לי דרך לגבור על זה. אשמח לשמוע הצעות על תוכנות יעילות לסינון דואר זבל. תודה!

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. האם קיימים כתוביות לגרסת 2 הדיסקים של הסרט,מה שמצאתי לא מתאים בכלל ועם delay מרגיז Silent.Hill.2006.DVDRip.XviD.AC3.CD1-JUPiT Silent.Hill.2006.DVDRip.XviD.AC3.CD2-JUPiT

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by SharonSx,

היי, יש לי תוכנה שאני רוצה להתקין אותה על המחשב והיא מוגנת בעזרת סיסמא! אני לא מתכוון וכל המשחקים והתכנות הפרוצים, יש איזו שהיא תוכנה שיכולה לשחזר לי את הסיסמא? תודה,

• 2 תגובות
    • 440 צפיות
  9. שלום לכולם לפני כמה ימים נאלצתי לאפס ביוס בגלל ניסיון OC לא מוצלח לפני המקרה התרגלתי להוריד על מהירויות של 150-200-250-300+ באימיול, ואחרי זה אני מוריד על מקסימום 10. גם קבצים בעלי המון מקורות. מה יכול לגרום לבעיה ואיך אפשר לתקנה? תודה מראש, אבי.

10. בוקר טוב וגמר חתימה טובה לכולם חוץ מICQ האם קיימת כזאת תוכנה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. התוכן בכותר. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  12. Started by free fraek,

מה זה בנצ'ים? :s05: :-\אני לא בטוח אם זה המקום לשאול אבל ננסה....

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  13. Started by chris_u16,

יש לי מקלדת "מולטימדיה" עם מקשים נוספים, חלקם אינם שמישים כי חלונות לא מכיר אותם ישנו תוכנה למקלדת הזאת אך הוא ישן ובעייתי ואני מחפש דרך אחרת למפות אותם (תוכנה כלשהיא) דבר נוסף, למקלדת הזאת ישנו לד נוסף (חוץ מה CAP,NUM,SCR) שגם הוא היה עובד פעם כשהתוכנה התאימה לXP ללא SP ומעניין אותי מאוד לדעת איך להדליק אותה מקווה שמישהו יעזור

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  14. Started by er0101,

http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies.cfm?t=600423 להתעלם משלב 5 אחרת אנטיוירוס ואנטיספיוור מפסיקים לעבוד

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  15. Started by omerha,

יש לי סרט ב AVI , שהוא לפי GSPOT מקודד ב DIVX\XVID לא זוכר בדיוק כשאני מריץ את הקובץ ב MEDIAPLAYER הוא משום מה מפעיל קודאק של נרו ולא רואים טוב בנגן אחר משתמש במקודד הנכון . איך אי מגדיר את המדיה פלייר להשתמש בקודאק הנכון , או מעיף את הקודאק של נרו אני לא מצליח תודה.

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  16. Started by Kappa,

שאני לוחץ על האייקון הכחול לפתוח את האקספולרר לא קורה כלום.. לא עולה לי כלום.. אבל שאני בתוך דף נגיד סתם ואז הולך למועדפים ובוחר אתר זה כן פותח לי את האתר.. איפה הבעיה בדיוק ? להתקין מחדש את האקספולרר? נ.ב אני חושב שבטעות מחקתי את ה ToolBar של זה או משהו כזה אני לא יודע בדיוק.. נגיד שאני הולך למועדפים.. אין לי את האפשרות "הוספה למועדפים"

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  17. Started by lharpaz,

היי כולם. אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אבל אני לא יודע איזה פורום מתאים יותר, אז הנה השאלה שלי: יש לי כמה דיסקים המכילים פרקים של סדרה בפורמט VCD (עם כל התיקיות והכל). הייתי רוצה לאחד את כל הדיסקים האלה ל-DVD אחד או שניים. השאלה שלי היא האם ניתן לעשות את זה? ואיך? אני לא מתכוון לקידוד מחדש או משהו כזה, אלא פשוט איך מעתיקים את כל הקבצים מהדיסקים השונים כך שנגן ה-DVD ידע לקרוא את כל הפרקים בצורה טובה? תודה מראש לעוזרים, ליאור.

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  18. Started by mostwanted,

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. הגיוני שאם שלחו לי סרטון עובד ופועל הוא בעצם גם וירוס או סוס טרויאני?

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  20. אם אני רוצה להסיר גרסא של kaspersky internet security 6 , ולהתקין גרסא חדשה יותר (יוצא באתר שלהם כל כמה זמן נגיד 6.0.0.300 ואז ... 6.0.0.303 ) כיצד אני מסיר את הגרסא הנוכחית ומתקין החדשה תוך כדי שמירת כל ההגדרות ? נ.ב : אני זוכר שבהסרה ישנה אפשרות להסרה מלאה,או הסרה חלקית... ואם בוחרים הסרה חלקית יש כל מיני V שצריך לסמן\לבטל... מה משם צריך לבטל ומה משם צריך לסמן ? כי....כשלוחצים על הסרה חלקית אז ה'ברירת מחדל' נקרא לזה... לא כל הV מסומנים. או... שזה בעצם בSETTING ואז save setting manager ? מה זה? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  21. Started by eyaffe,

נמאס לי מהנורטון אז החלפתי לקספרסקי אינטרנט סקיוריטי 2006 אממה החמור היקר שלי הפסיק להוריד !!! איפשרתי בקספרסקי לחמור גישה בלתי מוגבלת אך עדיין החמור בשלו לא מוריד ! אם יש למישהו רעיון או שיש לו את הנתונים הללו אנא עזרו !!! תודה

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by yanivl,

מותקנת לי במחשב תוכנת אופיס 2003 ויש בעיה איתה. כאשר אני מקבל מייל או רוצה לשלוח מייל אני חייב ללחוץ על "שלח/קבך" על מנת שדברים יתחילו לזוז ולהתעדכן. אצל אנשים אחרים הבעיה לא קיימת וכאשר מגיע מייל חדש הוא מופיע ידירות בתיבת הדואר נכנס שלהם. כיצד ניתן לפתור את התקלה שגם אצלי יופיעו מיילים ישר עם הגעתם?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  23. שלום, לפני כמה ימים חשתי באיטיות בתעבורת האינטרנט שלי. ההורדות בתוכנת ה-BitComet הפכו איטיות מאוד (וזה לא בגלל שאין מספיק משתפים או משהו כזה) וגם הגלישה באינטרנט הפכה לאיטית. סרקתי את המחשב עם norton, ad-aware, spybot, ewido ורק בעזרת ewido מצאתי שלושה קבצים בתיקייה system32 של windows בשם winupsvc, msmdtr ועוד אחד שאת שמו אני לא זוכר. שלושתם היו תולעת זהה (לא זוכר את שמה). אבל מחיקתם לא עזרה והכל נותר איטי (לא בהכרח שהאיטיות נובעת בגללם). האם יש דרך לגלות אם משהו משתמש לי בפס האינטרנט?

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  24. שלום רב, באתר WALLA יש להם וידאו של חדשות. וכבר שבועיים שהוא לא עובד לי. מאז שהיה לי וירוס ושיחזרתי את המידע של המחשב. מישהו יודע מה הבעיה ולתת לי פיתרון? יש לי דרברים, ורק שם לא הצלחתי לראות. תודה.

• 4 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים