עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by compman112,

שהתקנתי את הלוח אם שלי Lan party UTnf4 ultra-d הדרייברים היו כוללים את הפירוול הזה, ואני משתמש כרגע בפירוול אחר, כדאי לי למחוק אותו? אם כן איך? כי לא מצאתי את האפשרות למחוק את זה. תוןדה

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  2. איזה גירסא/מהדורה טובה יותר ? 1 - Premium Edition 2 - Ultra Edition ואם מישהו יוכל להסביר לי מההבדלים ביניהם אני גם אשמח..

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by Singularity,

הורדתי את COOLIRIS ואני לא מרוצה ממנו כי הוא כל הזמן פותח לי חלונות יש איזושהי דרך לגרום לו לעצור, ניסיתי למחוק אותו אבל הוא ממשיך בשלו

• 3 תגובות
    • 451 צפיות
  4. Started by dj shay 30010,

אני מחפש תוכנה שאני יריץ אותה והיא תוריד לי לבד דרייברים מהאינטרנט או תגיד לי איזה סוג דריבר דריך

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by eliorzizov,

התכנתי ערכת נושא ל-XP ואחרי שהיא עלתה לא אהבתי אותה אז ישר הסרתי אותה בהנחה שאני אפעיל את המחשב מחדש והכח יחזור להיות כרגיל, אבל משום מה התבדתי וכרגע אין לי שום דבר על המסך. בנסיון לסדר את המצב ניסתי להחזיר את התוכנה הזו (Aton למי שמכיר) וממנה לסדר את המצב אך מסתבר שלתוכנה הזו יש סדר שונה לחלוטין של הדברים ולכן כמה שניסתי לא הצלחתי לעשות דבר. האופציות שעומדות בפני הם לגבות ולהתקין את הXP מחדש או למצוא פתרון, בתקווה שבעזרתכם למצב שנוצר. כך או כך, תודה מראש!

6. Started by dj shay 30010,

אני מחפש תוכנה שנגיד יש לי סקטורים פגומים הוא לא יכתוב בהם מישהו מכיר משהו כזה

7. אני לא מצליח למצוא אותו בבקשה עזרה במתן קישור לדריבר זה

8. Started by zvovon,

אני מפעיל את האימיול של ליונט וורק הגירסא הכי חדשה.. ואחרי 2 דות לפעמים 10 דקות . לפעמים כשאני פותח אותו והוא מתחבר לשרת הוא נתקע .(לא מגיב) אין לי וירוסים אין לי ספייוורים .. זה רק האימיול נתקע. . אני עובד חופשי עם כל התוכנות האחרות גולש בלי בעיות .. רק האימיול מחליט להפסיק לעבוד - להתקע.. מה אפשר לעשות .? מאיזה סיבות זה יכול להגרם?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. זה ישן מאוד,עשיתי את זה לפני 7 שנים בערך, עוד כשלמדתי להכיר את פוטושופ.. בבקשה אל תקטלו.. (סוג של Raistlin, אבל זאת לא ממש היתה הכוונה) [attachment deleted by admin]

10. Started by RX7,

לא יודע מה קרה אני לא מצליח לקבל קישורים גם מאנשים שברשימה שלי מישו יודע מה קורה?

11. תשמעו בעיה מוזרה - מעצבנת!!! אני משתמש בתוכנת האיחוי של מיינדסופט O&O.Defrag.Professiona מותקנת לי במחשב הנייח = באנגלית...כמו כל התוכנות(אגב תוכנה מצויינת!) אמה - מה....כשאני מנסה להתקין אותה גם במחשב הנייד באופן אוטמטי היא מותקנת בגרמנית.... ??? אה שווייסר ווואט דה פאק(בגרמנית)....ניסיתי להתקין מחדש - ושוב - זה לא נותן לי ביכלל אפשרות ליבחור באנגלית מישהו יודע את הפיתרון ? :s05: תודה מראש

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  12. שלום אני מקבל משוב ממספר מקורות ב EMAIL בהתחלה חשבתי שזה סתם משהו רוצה רוצה להשתלט על המחשב שלי זה נורא מלחיץ אותי ..... דוגמאות להודעות והמקורות שלהן ... מקורות כרגע (שקיבלתי אחד משני ההודעות) : serv@fcradio.net serv@elamex.com dan adams [dan_tughx@logoluso.com] Susan martin [susan.martin@telcan.com] sandra [gonzalez_1998@fcradio.net] sandra [sandra.hernandez@niet.com] סוגי "התיקון" שהם מצעים (אחרי פריסת השמות בלבד ..מקובץ דחוס ): data.elm.pif ..readme.log.cmd Update-KB1437-x86.exe משהו נתקל בתופעה זהה אני שמח שישתף אותי .....

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  13. שלום אני משתמש בפוטושופ CS2, פתחתי דף A4 חדש. והוספתי view --> show --> grid ויש באתר במדריך שקראתי הוראות. ואני לא הבנתי שאם קיים דבר כזה שינויי רוזולוציה בתוך פוטושופ. הנה משפט: I then created a transparent layer on Photoshop and (after enabling the ruler view) created a relative sized grid 12 squares across and 9 down. I renamed this to GRID. But as I wanted the resolution of this image to be 640x480, I cropped the full grid down to size. העניין הוא האם קיים שינויי רוזולציה 640X480 בדף שפתחתי A4? איך עושים שינויי רוזולוציה בדף A4 ורוצה לעשות שיהיה רוזולוציה 640X480? בתודה מראש מיקי

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by amit123,

שלום! אני צריך שמישהו להביא לי איזו תוכנה.או דרך לתרגם ולהפוך דף אינטרנט שכתוב באנגלית,לעברית.... אני ראיתי שצישהו עשה דבר כזה לאתר בגרמנית(הפך אותו לאנגלית)דרך משהו כזה שקשור לגוגל... אם יש דבר כזה בבקשה תביאו לי!!! תודה!

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by pazer005,

אני קונה מחשב חדש שלצורך העניין ישמש הרבה להקלטות וקידודים של וידאו וכמובן למשחק. עכשיו, אני תוהה איזה מערכת לשים, Windows XP - 32 או 64 ? מבחינת דרייברים לא נראה לי יהיה בעיה. כרטיס מסך של ATI, 3 כוננים ב-Raid 5, לוח אם Asus p5b, וקונרו. ההגיון שלי אומר שהגיוני לשים כזאת מערכת כי אז יהיה ניצול יותר טוב של המעבד לפחות ברמת המערכת ההפעלה וכל שאר התוכנות שעוד לא ב-64 ביט אומנם לא ינצלו אבל גם לא יפגעו. האם נכון כך הדבר?

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  16. Started by devek,

יש איזה כתבה איפשהו באינטרנט עם רשימה של דפדפנים עם האפשרויות,יתרונות וחסרונות של כל אחד שאני יוכל לבחור לי איזה אחד שמתאים לדרישות שלי?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by amitdavidi,

לכתבה: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=403564&sid=127

• 59 תגובות
    • 4k צפיות
  18. Started by hararim,

לאחר שפירמטתי את המחשב אני לא מצליח להתקין תוכנות שאני הורדתי כמו אימיול,קאזה,אקרובט רידר וכו'.המחשם רושם שיש בעיה עם הקובץ וזהו.לדוגמא כאשר רציתי להתקין אימיול קיבלתי הודעה- error reading setup initialization file. או בקאזה- winzip self extractor corrupt.possible cause:bad disk or file transfer error. כאשר ניסיתי להתקין אקרובט קיבלתי קוד שגיאה-123.796.03.2.2312 תודה מראש

19. אני כאן במחשב של עסק שהיה לו כמה וירוסים שנפטרתי מהם בעזרת AVG ואז ה JAVA והFLASH הפסיקו לעבוד למשל אני לא יכול להשתמש בסמיילים פה בפורום פשוט אין תגובה ועוד כל מיני בעיות קודם כל ניסיתי להתקין JAVA מחדש וזה לא עזר התקנתי IE7 לא עזר הסרתי JAVA עוד פעם התקנתי מחדש לא עזר התקנתי MAXTHON עדיין לא עובד אני נורא מתפתה כבר לפרמט אבל כמו שאמרתי זה מחשב של עסק ואני לא רוצה להסתכן בכלום יש למישהו רעיונות?

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  20. Started by kibub,

היי אני רוצה להתקין את EXPLORER 7 ורציתי לדעת מה חדש בו ששוה יותר מהגרסה הקודמת 6? יש לי ווינדוס PRO בעיברית והבנתי שהגרסא 7 תומכת אבל תיהיה באנגלית נכון?

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by Delapro,

יש לי את אנטיוירוס נורטון. החלטי לערוך סקר ולראות במה אנשים משתמשים ולראות מה הכי כדאי. אם למישהו יש מה להוסיף אז בבקשה

• 10 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by lompy,

מחפש תוכנה חזקה לשיחזור קבצים שנמחקו לסביבת DOS (ההתקנה של WINDOWS נדפקה) ניסתי להישתמש בתוכנות שיש ב Hiren_s_BootCD_8.4 למי שמכיר ושתיים מהם מצאו את הקבצים אך לא הצליחו לשחזר מדובר בקבצי תמונות אם זה משנה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  23. Started by InFecT[0]r,

למשהו יש פתרון לחרא הזה? פורמט לא עזר אני צריך להדגיש [attachment deleted by admin]

24. Started by SAOD,

אני לא יודע איך להסביר את זה הכי טוב ודווקא עכשיו אני לא מוצא דוגמא! בכל מקרה לדוגמע אני לקח אגס ושם עליו את ה"בקין" של תות... כאילו גורם לתות להיות בצורה של אגס... תודה,

25. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! התקנתי sp2 ל-windows xp כיוון שרציתי להתקין את האקספלורר החדש ומאז חלק מהמשחקים לא עולים לי (במיוחד pes5 ) אני מקבל הודעת שגיאה מישהו יודע אולי איך לפתור את הבעיה תודה

• 3 תגובות
    • 473 צפיות

דיונים חדשים בפורומים