תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
סוף שבוע נעים לכולם. לאחרונה הורדתי את התוכנה Bitcommet ואני מעוניין לפתוח לה פורט... נכנסתי להגדרות של התוכנה, בחרתי באפשרות להאזין לפורט 60003 ,ביטלתי את האפשרות השלישית ב"מתקדם-> חיבורים" , בראוטר פתחתי פורט ל 60003 לאיי פי הסטטי שלי ומשום מה כשאני נכנס לאתר http://www.canyouseeme.org/ כדי לבדוק אם אפשר להאזין לפורט הזה הוא רושם לי ...Error: I could not see your service on ביטלתי את ה firewall שלי ובכל זאת הוא רושם לי את ההודעה הזו.. ניסיתי גם עם פורטים אחרים וזה לא עבד לי.. התוכנה מורידה לי קבצים אבל באיטיות מוגזמת.. 10 K ופחות , יש לי חבילה 1.5 והאינטרנט שלי טס.. רק בתוכנות השיתוף יש לי בעיות מסוג זה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
יש לי KAPSERSKY INTERNET SECURITY 6 . הורדתי את תוכנת AOL ACTIVE SECURITY MONITOR. בכל פעם שאני מפעיל אותה היא אומרת לי שהאנטיוירוס שלי לא פעיל אבל קספרסקי מראה שהכל פעיל. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
האימיול הזה - פשוט משתלט על המחשב - קשה לעבוד איתו במקביל אני רוצה להגביל אותו - שלא יקח יותר מ 30 % ממשאבי המחשב = האם אפשרי? כנ"ל לגבי רוחב הפס - איך יודעים כמה הוא צורך? למשל אני רוצה לשדרג עכשיו למחשב עם שתי ליבות - הכי חדשני מה מבטיח לי שהאימיול לא ישתלט על כל המחשב - גם כשהו חזק יותר? מי מאיר את עינינו - עוזר תודה
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
היי שלום לכולם אני צריך חבילת מקודדים לצפייה בסרטים תודה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום חברים , יש לי בעיה קטנה במחשב. Windows XP SP2 Herbew אחרי שה-Windows עולה ואני מתחבר לאינטרנט , ה-Taskbar פשוט קופא ולא מגיב ללחיצות של העכב והמקלדת , אני יכול לגשת רק לאייקונים שנמצאים על השולחן עבודה ולפעמים גם זה לא. אחרי כמה דקות , המחשב פשוט "משתחרר" ואפשר לעבוד כרגיל. מישהו מכיר את הבעיה הזאת ? תודה!! מעבד:423 Pentium 4 1.5Ghz לוח: ASUS P4T ASUS V7100 Geforce 2 64 MX-400 2x128mb RDRAM
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
חיברתי למודם טלפון וקו בזק אני יכול בתצורה הזו להקליט את השיחה כן? איך בדיוק?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
האם יש מצב כזה שאני מוריד סרטון מהאימיול או כל תוכנת שיתוף וזה אומר לי שיש על זה הגנה וצריך רשיון על זה משהו כזה? או שזה בעיית מקודדים?
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום חברה שלי מתחילה לילמוד גרפיקה ממוחשבת וכרגע היא מיטלבטת איזה מחשב ליקנות בלי להיתחשב בתקציב באופן עקרוני מה עדיפ
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב, והתקנתי מחדש את אזוראוס, ואני רוצה להמשיך את ההורדות הישנות שלי אך אני לא מצליח!! מה אני צריך לשנות בהגדרות על מנת שזה ימישך להוריד מאותו מקום ?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
עזרתכם הטובה תזכה למצווה אני משתגע. באחד המחשבים בבית שהתקנתי את האקספלורר החדש אני מקליק קליק ימני על כל לינק ובחלונית אופציות נמצאת גם אופציה לפתוח את הלינק בחלונית חדשה אבל משום מה במחשב הנייד כאשר אני מבצע את אותה פעולה אין לי את האופציה של חלונית חדשה רק את האופציה של פתח כאן או פתח בחלון חדש. מחקתי את האקספלורר והתקנתי מחדש וכלום לא עוזר וזה משגע אותי. רועי כמובן שהאקספלורר האנגלית והתירגום החופשי הוא שלי
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על תוכנת FLASH PLAYER ? (אבל לא של ADOBE) תודה !
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אתמול עברתי מ-IE ל-FF (מזל טוב לעצמי ). התרגלתי שב-IE כשיש לי חלון פתוח ואני רוצה לפתוח חלון חדש (CTRL+N) נפתח לי חלון זהה לקודם. ב-FF נפתח לי החלון של דף הבית ולא של החלון הפעיל. אפשר לשנות את זה? פשוט יש כמה אתרים שפותחים חלונות בגודל קבוע וללא שורת הכתובת (לדוגמה: http://www.fullgaz.co.il/index.php), ועל ידי לחיצה CTRL+N נפתח לי חלון מלא עם כל האפשרויות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
SPEED FAN לא מזהה כלום חוץ מ HD. EVEREST האחרונה הכי הכי מזהה הכל ואומרת שהמעבד ב 45 מעלות במנוחה. Intel® Desktop Utilities מזהה הכל חוץ מה H.D ואומרת שהמעבד במנוחה נמצא ב 38 מעלות. למי עלי להאמין? גם כשאני נכנס ל BIOS זה מראה לי 38 מעלות (כמו התכנה של אינטל). מהם הטמפ שאומרת התוכנה של אינטל? מה זה 1/2/3/4/5 שבתמונה? ושאלה אחרונה: למה המעבד מסתובב רק על 1000RPM? זה תקין? בדקתי אותו הוא חדש ללא אבק ופועל חלק. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק איך ולמה הכל כבר מותקן ומשחקים עובדים, אבל תמיד שמתי לב לבעייה, זה קורה רק שאני יוצא מהמשחק או חוזר לתפריט במשחק מולטיפלייר (הבעייה היא שלפעמים כשאני חוזר לתפריט לדוגמא במולטיפלייר אחרי סוף משחק ב LAN לפחות, אז המשחק רושם ארור של SEND DONT SEND)(כבר שיחקתי משחקים רצוף 7-8 שעות בלי בעייה), אין שום בעייה עם זיכרונות, אין בעייה של אוורלקוק, הביוס מכוון בדיוק כמו שצריך, הכל מעודכן עם הדרייברים הכי חדשים של הצי'פסט, כרטיס מסך, כרטיס קול, כל הציוד ההיקפי, עכבר מקלדת, כעיקרון הכל. פריים ובדיקה של זיכרונות ב GoldMemory עברו יותר מ 8 שעות בלי בעיות. ביוס הכי מעודכן גירסה 1407 Intel CORE 2 E6600 B2 @ 2.883 Stock Cooler Asus P5W DH G.SKILL F2-6400CL4-1GBPK 2GB e…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, אני מתקין את MATLAB על המחשב שלי, ואחרי שאני מכניס את ה-CD השלישי שהוא מגיע ל-97% הוא כאילו נתקע, בדקתי והתוכנה היא ב-RUNNING וכן אני רואה שמתחלפות כל פעם התמונות בזמן ההתקנה. האם זה אמור להיות ככה? כמה זמן אני אמור לחכות? תודה
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש במקסטון כבר שנתיים שלוש ומאוד מרוצה ממנו יש לו טונה אפשריות כבר מרגע ההתקנה החלטתי שבא לי לנסות את פיירפוקס העניין הוא שהתוכנה מגיע עירומה אין לי מושג מאיפה להתחיל וידוע לי שיש טונה תוספים אבל למה לא להתקין ישר מקסטון ולחסוך את הזמן לתוסף הנכון? בכל מקרי תנו לי קצת פרטים
-
- 11 תגובות
- 921 צפיות
-
-
הסיסמה שהייתי בטוח שזאת הסיסמה שלי מסתבר שהיא לא ועכשיו אני לא זוכר את הסיסמה הנכונה יש משהו לעשות עם זה ? או שרק לפתוח חשבון חדש? בשיחזור סיסמה הם מבקשים אימייל אני לא זוכר איזה אימייל נתתי להם
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
לאחר פירמוט, לא שומעים קול, ברגע שמשמיעים קובץ קול כלשהו עולה הודעת שגיאה כלשהי (אם אתם רוצים אותה אז תגידו, אבל רשום שם משהו על דריברים). לפני הפירמוט עם עבדו בסדר גמור . . . מתי שאני ניכנס ללוח הבקרה, התקני שמע ושם אני ניכנס לטאב "שמע", איפה שרשום "התקן ברירת מחדל" לא מופיע כלום ברשימה . . . אולי זה המקודדים, אני יתקין ויראה עם הבעיה נפתרה |: על איזה מקודדים אתם ממליצים ? נ.ב: לאחר התקנת המקודדים עדיין לא עובד, מופיעה לי השגיאה הבאה: BAD DIRECTSOUND DRIVER .Please install proper drivers or select another device in configuration . Error code : 88780078 עייני בפתרונות שהיו פה אבל לא מצאתי מענה . . . אין לי מושג איזה דריבר אני צריך, או מאיפה אני מוריד אותם. מישהו?? נ.ב הר…
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אם תסמנו טקסט עם העכבר תלחצו כפתור ימני יש פעולה של "חפש בגוגל : טקסט" . מי שחשב על זה גאון.
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ZoneAlarm או ZoneAlarm Antivirus או ZoneAlarm Anti-Spyware או ZoneAlarm Pro או ZoneAlarm Security Suite ? יש לי כבר אנטי וירוס ו אנטי SPYWEAR אני צריך רק FIREWALL טוב...
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת באיזה פורטים (ports) משתמש משחק מסויים איך אפשר לדעת???
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
איך אני עוצר את התמונות ככה שאני יעביר בזמן שאני רוצה בזמן שאני צופה בתמונות-עכשיו כול 5 שניות התמונה מתחלפת וזה לא נוח
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
למה אני לא יכול לראות עכשיו סרטונים באתר YOU TUBE? לפני כמה ימים זה עבד ועכשיו כלום לא פועל. http://img267.imageshack.us/img267/6941/picture1db9.jpg
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
איך אני עושה שלא יהיה לי LOW ID ?? מדריך למישהו ?? או איזה הסבר? תודה עריכה: זה בסדר שאני מכבה את הפיירול??
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי לכולם!!! אני צריך תוכנה חינם אשר משחזרת טוב תמונות מכרטיס SD אשר פורמט תודה
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-