עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. צוטטתי לי באנטרנט והגעתי לפורום שבו מישהו כתב את הדבר הבא: אף פעם לא שמעתי על האפשרויות הזאת (שצייניתי בכתום) איך עושים את זה??

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  2. Started by TheReaper,

רציתי לדעת אם יש תוכנה כמו ITUNES לIPOD רק לנגנים אחרים (שאפשר לעדכן את הקבצים מבלי להעביר ידנית)

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  3. אז הנה תוכנה שתיפתור לכם כל כך הרבה כאב ראש "Have you ever wanted to remove Windows components like Media Player, Internet Explorer, Outlook Express, MSN Explorer, Messenger... http://www.nliteos.com

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  4. Started by yoavsc,

שלום, יש לנו בבית שני מחשבים, שניהם צריכים אנטיוירוס (אחד מריץ AVG חינמי והשני נורטון שפג רשיון העדכון שלנו עכשיו). רציתי לדעת אם יש אנטיוירוסים מסחריים שרשיון ההתקנה שלהם הוא ליותר ממחשב אחד, או שאין ברירה אלא לקנות בנפרד עבור כל מחשב?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by FeedMe,

האלואוז הרצתי חיפוש ולא מצאתי- מה התכנה הכי טובה להמרה של XVID לקבצים המתנגנים על DVD וצריבתם? תודה!

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by osherob,

שלום, כשהסתיימה הורדת Adobe Acrobat 8.0 3D, אני מנסה לפתוח את הקובץ (ניסיתי גם עם daemon tools), אבל קופצת הודעת שגיאה: "ל-windows אין אפשרות לקרוא מדיסק זה. ייתכן שהדיסק פגום, או שהוא מאותחל באופן שאינו תואם ל-windows. " האם אפשר לפתוח את הקובץ בדרך כלשהיא או שהוא פגום וצריך להוריד מחדש? תודה מראש, osherob.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  7. Started by elad-k1,

שלום רציתי לדעת איך אני פותח קובץ מסוג daa? תודה

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  8. שלום, יש לי בעיה ממש רצינית!... לא מזמן הפעלתי איזשהו קובץ שכנראה הכיל בתוכו וירוס. מסתבר שזה מחק לי המון קבצי מוזיקה מהמחשב. עכשיו, הלכתי אל שחזור המערכת ושם קיבלתי את ההודעה הבאה: גם כשאני מנסה להיכנס ללוח הבקרה או מנהל המשימות מופיעה הודעה דומה.. מה אפשר לעשות??

• 8 תגובות
    • 5.3k צפיות
  9. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם! יש לי מחשב חדש יחסית ובזמן האחרון אני מרגיש איטיות מסויימת, קטנה כל כך שברור שזה לא רוגלות או וירוסים, וחשבתי אולי מישהוא מכם שהתנסה בעבר בתוכנת איחוי מסויימת יוכל להמליץ לי עליה..., אני אודה לו. נ.ב זה לא משנה לי את כמות הזיכרון שהיא דורשת/לוקחת העיקר שתיהיה יעילה בתודה!, ושבת שלום

• 22 תגובות
    • 4.8k צפיות
  10. Started by redead,

אתם משתמשים בהורדה רגילה של הדפדפן אינטרנט או במנהל הורדות ? ואם במנהל מה הכי מומלץ?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  11. Started by m.l,

אם אני קונה עכשיו מחשב שמשלב מעבד core 2 duo נגיד e6400 ואני מפעיל עליו xp רגיל...ממה שהבנתי הליבות לא יעבדו וכך גם ה64 ביט.... ואם זה נכון אז האם XP 64 BIT יכול להיתמודד עם מעבדים כפולי ליבה או שהוא לא מפעיל אותם או שמפעיל אך לא היטב.... בקיצור אם מישהו יוכל להסביר לי על הנושא זה יהיה מעולה... תודה מראש....

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  12. Started by snop,

יש לי בעיה עם הצגת האתר הבא (אתר בטוח זה של אגד - אוטובוסים).. http://mslworld.egged.co.il/msl/WebForms/wfrmMain.aspx?mode=start אני לא יכול לערוך שם חיפוש וכלום... מופיע לי רק ירושלים וזהו.. ויש למעלה באתר "עזרה" ושנכנסים לשם מוצאים את הבעיה שלי... תדפדפו בחלון שנפתח בעזרה ותראו רשום משהו לאשר טכנולוגיית Ajax ואצלי היה מסומן בדיוק מה שמסומן שם ועדיין זה לא עובד... איפה אני יכול להוריד את ה-Ajax הזה..?

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  13. Started by lee.,

מה צריך להוסיף למדיה פלייר כדי שיוכל להקרין קבצי AVI?? משום מה הוא משמיע רק את הפס קול, בלי תמונה הוא אומר אגב אז איזה "שגיאה ב CODEC" תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. או הגדרה לכל קונטקט האם להציג את התמונה שלי או לא. מישהו מכיר? תודה.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  15. Started by Astrix-D,

שזה לא יופיע בהגדרות דרייבר,איך אני עושה את זה?(למחוק את התוכנה).

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום אנשים, אני כבר שנתיים עובד עם החבילת אבטחה של מקאפי. בזמן האחרון אני שומע כל מיני דברים על זה שהמקאפי מכביד יותר מדי על המחשב ושיש אנטי וירוסים בהרבה יותר טובים. רציתי לשמוע את דעתכם האם כדאי לעבור? שמעתי דברים חיוביים מאוד על NOD32. הבעיה הרצינית שלי עם מקאפי היא שאני חושד שהיא חוסמת לי את הגישה החלקה לתוכנות כמו אזוראוס, יוטורנט ואימיול... נא דעתכם בנושא, בתודה מראש, עפר

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  17. Started by wooper,

שלום איך אני יודע שדואר ששלחתי ב outlook נשלח? ניסיתי לשלוח לעצמי אבל לא קיבלתי כלום

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  18. אוקי אז היום ניסיתי להתקין torrent client (utorrent,bitcomet,new flashget, azures והכל פשוט ניתקע כשה מנסים להכניס torrent פשוט לא מבין מה הבעיה ??? גירסת ויסטה אפשר למחוק למי רוצה לדעת זה לא הוינדוס זה היה ביטדיפנדר בטה שבגללו התוכנות לא עבדו enterprise

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  19. יש לי כמה קבצי MP3 שעשיתי להם המרה מ-FLASH VIDEO הקצב סיביות שלהם הוא 128KBPS האם יש איזה תוכנה שמאפשרת לשנות את זה ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by chenrp,

.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  21. Started by fog,

אני רוצה לשמור אצלי במחשב סרטון מ-youTube. איך עושים את זה???

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by lee.,

האם יש תוכנה שעושה את זה? כי נראה לי שה MP3 שלי קצת איטי, והוא אמור להיות USB2

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  23. Started by Alina,

אני צריכה תוכנה טובה שממירה מ WMA ל MP3, חיפשתי תוכנות בגוגל שלא תחשבו אבל רוב התוכנות בכלל לא טובות או עולות כסף. תודה

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  24. איך עושים שיהיה לי תשעון הזה וקורא הRSS הזה בצד כמו בתמונה ועוד כמה דברים נוספים... : ואין לי ויסטה יש לי XP אפשר להשתיל את זה בXP אם כן איך?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  25. שלום לכולם ושבת שלום..(אפשר לנשום נשימת רווחה לתפיסת בני סלע הכלב..!) התקנתי לפני כ3 חודשים את האנטיוירוס המומלץ מאוד גם מבחינת ביצועיו וגם מבחינת הקלות שבוא הוא מותקן ומבחינת המקום האפסי יחסית שהוא תופס מהזיכרון ומבצועי המחשב. לפני יומיים הוא מדווח לי כי הUPDATES נחסמו וכי עברתי עכשיו לרשימה השחורה ואין יותר עדכונים..ניסיתי להתקין סיריאל של דוד שלי אך זה לא תופס וגם את הסיריאל שלי זה לא תופס... שמעתי שיש KEY שבאמצעותו אפשרי להמשיך את העדכונים כרגיל..אפשר להמליץ לי על אנטיוירוס אחר ברמה גבוהה או המלצה על מה לעשות..תודה למגיבים.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים