עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by slowdive,

שוב שלום, האם יש תוכנה יותר מומלצת מEMULE שעובדת על אותה רשת שEMULE עובדת ולא מביאה איתה תוכנות ריגול או חולרות אחרות?

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  2. Started by MeTaLhAmMeR,

הורדתי התקנתי כרגע את Internet Explorer 7 החדש מהאתר של מייקרוסופט ומשום מה שאני מפעיל את IE7 הוא פשוט זולל שימוש ב CPU! (תמונה מצורפת) המעבד מתחמם בגלל זה בלי שום קשר וכל המערכת עובדת לאט... זאת בטוח לא צורה תקנית שהתוכנה הזאת אמורה לעבוד, הם הוציאו פאץ' לבעיה הזאת או שיש משהו שאני אמור להגדיר בכדי לסדר את זה? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by davidcohen,

שלום! התקנתי נרו 7 ואני לא מרוצה ממנה ועכשיו אני רוצה לשים את נרו 6 במקום הבעיה היא שאני לא מצליח להסיר את נרו 7 שאני לוחץ למחוק אותה מופיעה לי ההודעה הבאה: מה צריך לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by arake,

שלום יש לי בבית שתי מחשבים וכל מחשב מחובר לאינטרנט משלו בלי רשת בלי חוטים בלי כלום לכל אחד יש מודם רק למחשב אחד יש מדפסת שמחוברת אליו רציתי לדעת אם יש תוכנה שאני יוכל ללחוץ במחשב על הדפס בוורד וזה ישלח לבד למדפסת וידפיס בלי תוכנה לשליטה מרחוק ובלי שום כבלים אם מישהו מכיר שישלח תודה

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by Aviv C,

אני מחפש תוכנת תירגום טובה שיכולה לתרגם טקסטים שלמים. יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by o.k,

ערב טוב לכולם!!! יש ברשותי את התוכנה NERO START SMART של צריבת דיסקים... וכאשר אני רוצה למחוק איזשהו דיסק שאני לא מוצא בו שימוש כלשהו אז הוא עושה לי בעיות ולא רוצה למחוק אותו... מה אני יכול לעשות כדי בכל זאת למחוק את הדיסקים שלא בשימוש??? תודה רבה לעונים...

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  7. Started by EdenC,

שלום,לי לי 2 בעיות עם המחשב. 1)כשאני מדליק את המחשב,בזמן שהוא עולה,נפתח "המחשב שלי",איך מבטלים את זה,חיפשתי בmsconfig ולא מצאתי כלום. 2)יש לי מין וירוס כזה שמשגע אותי להתקין איזה תוכנה,ופתח לי פופאפים כל שניה. איך אני מעיף אותו? תודה מראש, עדן

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  8. Started by hagay21,

מעוניין שלא יופיע אייקון ליד השעון (בזמן שהתוכנה פועלת)

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by Kukishin,

תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. אייקונים חדשים חוץ מאלה שווינדוס נותן לי.. לווינדוס XP..

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  11. הרבה פעמים קורה לי שאני שוכח לעשות דברים מסוימים בזמן ותאריך מסויים כמו למשל להרים טלפון ולברך קרוב משפחה שיש לו יום הולדת . אני מחפש תוכנה רצוי חינמית שתאפשר לי להזין לתוכה תאריך וזמן לביצוע . וכשיגיע אותו תאריך וזמן , התוכנה תדע להשמיע הודעה קולית ( שהוקלטה מראש ) ולהציג את הטקסט הנילווה שהוכנס מראש או סתם להציג תמונה כולשהיא . דוגמא מעשית : יום הולדת של אחי חל ב-25.12.2006 אני מזין את התאריך הזה והשעה הרצוייה 20:00 אני מזין את הטקסט שאני רוצה שיופיע על המסך : " אני מקליט דרך המיקרופון את המישפט שאני אומר בקול רם: "היתקשר היום לברך את אחיך לרגל יום הולדתו" אני מורה לתוכנה לנגן בתאריך ובשעה הרצוייה את אותו קטע שהקלטתי מראש לפורמט mp3 כך שהתוצאה הסופית היא שב…

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by yarivot26,

לאחרונה כל פעם שניסיתי לפתוח תיקייה או לפתוח סרט קיבלתי הודעה שיש שגיאה (ההודעה שמייקרוסופט מבקשת שתשלח לה את השגיאה) והתיקייה או המדיה פלייר נסגרו לי או שנתקע לי המחשב. לאחר חיפוש קצר בגוגל למילה DrWatson (שהופיע לי מספר פעמים), גיליתי שDrWatson זו תוכנה בווינדוס שמייקרוסופט משתמשת כדי שנשלח לה באגים בתוכנה ויש לי איזה סוס טרויאני במחשב שמשתמש בתוכנה לאחר עוד חיפוש קצר מצאתי מדריך שעוזר להיפטר מהוירוס (http://www.thenerdnetwork.net/forums/viewtopic.php?t=3086) אבל החלק האחרון כולל עזרה מהקהילה - פרסום לוג מהתוכנה hijackthis והם אמורים לעזור לך לגלות מה צריך למחוק בעזרת התוכנה KillBox, אבל כבר מזמן אף אחד בהודעה שם לא עוזר וקיוויתי שמישהו פה יוכל לעזור לי הנה הלוג שלי (לא…

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  13. Started by Aviv C,

מישהו יודע איך אני עושה שתוכנת ה- Ad-Aware לא תציג Tracking Cookies כמזיקים?

14. Started by Omerole,

יש לי בעיה נורא מציקה.. כל פעם שאני פותח משהו בVLC כשאני בסקין של AERO,הוא משנה את זה לויסטה Basic. ושומעים רק סאונד...בלי וידאו,כדי שהוידאו יעבוד,אני צריך לפתוח עוד קובץ אחר,ולטעון ממנו את הוידאו,וזה מאוד מאוד מציק,מישהו יודע איך לסדר את זה?

15. Started by zoyaniv,

שלום שאני מנסה להפעיל קבצי MP3 הוא רושם לי משום מה שחסר מקודד מאיפה אני יכול להתקין מקודדים לסוגי הקבצים הנפוצים

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by dekgol,

בדקתי באתר של NVIDIA וראיתי שכתוב למעלה שזה ל7800 ו 7900 האם זה יתאים לי גם ל 7600 ? אם תוכלו לתת קישור למקום המדוייק אודה לכם מאוד תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  17. שלום אני מחפש תוכנה שיכולה לפרוץ ססמא של קובץ זיפ, שיכולה להשתמש בקובץ שנמצא באופן לא מוצפן מחוץ לארכיב, ושגם נמצא בתוך הארכיב, כדי לחפש פחות או כדי למצוא מיד תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. היי מישהו מכיר תוכנה/שיטה *שעובדת* על מנת להעביר את סמיילים ב-MSN Messenger ממחשב למחשב, תחת אותו חשבון ? אני יודע לעשות חיפוש בגוגל, כל התוכנות שמצאתי (ושלא היו spyware) לא ממש עבדו.. להעתיק את התיקייה של ההתקנה (ב-Program files) ושל הפרופיל (ב-Documents and settings) - לא עובד.. זה מעביר את ההיסטוריה, אבל לא את הסמיילים (למרות שקיימת סיפריה בשם CustomEmoticons, והיא מלאה בסמיילים). אני מניח שאולי קיים משהו ברג'יסטרי? מישהו פעם הצליח לעשות את זה ? MSN Messenger גירסה 7.5 תודה!

19. אני מחפש תוכנה של EMAIL שמעבירה הלאה את המיילים שהיא מקבלת בצורה אוטומטית למספר כתובות לפי הסדר, כלומר אם אני מקבל הרבה אימילים ממקור מסויים ואני צריך לחלק אותם למספר משתמשים שברשימה, אז התוכנה תעביר לכל משתמש אימייל לפי התור שלו בצורה אוטומטית. נסיתי ב GOOGLE אבל לא מצאתי. 5 $ בונוס ב PAYPAL למי שמוצא לי אך אני עושה את זה בחינם

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  20. Started by zam,

קיבלתי מתנה, לבחור בין שתי התוכנות האלו חינם. מה כדאי Kasparsky Internet Security 6 Personal RETAIL או McAfee Internet Security Suite 2006 / 8.0 RETAIL

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. אני יודע שצריך להתקין דרייבר של לוח אם, של כרטיס מסך גם, של כרטיס קול גם, יש לי מצלמת אינטרנט ולה גם יש, יש לי מודם של ADSL וגם לו ייש דרייבר, יש לי מדפסת משולבת וגם לה יש דרייבר עכשיו לגבי כל השאר- מעבד יש\אין דרייבר?! סידירום- צורב - רמקולים - פלופי - דיסק קשיח אני יודע שאין. תגידו לי האם אני צודק תודה מראש :]

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  22. יש לי כרטיס טלוויזיה של Leadtek מסוג TV2000. הויסטה מזהה אותו,אבל התוכנה שלו (Winfast PVR) לפחות בגרסא שבאה איתו,לא תומכת בויסטה. יש איזו גרסא עדכנית יותר לתוכנה שתרוץ עם ויסטה?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by slowdive,

בוקר טוב, בעבר יצא לי לעבוד עם תוכנת ביטורנט TLN,תוכנה לא מעמיסה ושהגיעה למהירויות הורדה גבוהות. האם היום יש תוכנה טובה יותר שאתם ממליצים עליה?

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by zzrxox,

פלאשים פירסומות וכדומה. מה המומלצת ביותר שתעבוד גם על אקספלורר ופיירפוקס ואני לא מבקש תוסף לפיירפוקס אלא תוכנה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הייתי עם Itunes בגלל האייפוד שלי, אבל לפני איזה חודשיים וחצי עברתי ל-WMP, שגם מנהלת לי את הווידאו. בכל מקרה, אני לא ממש מרוצה משתיהן אז אני מחפש תוכנה חדשה. חשובה לי האפשרות שהיא תנהל גם את קבצי הווידאו שלי, ולא רק את המוזיקה. זהו בערך... תודה!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים