עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי מישהו מכיר תוכנה/שיטה *שעובדת* על מנת להעביר את סמיילים ב-MSN Messenger ממחשב למחשב, תחת אותו חשבון ? אני יודע לעשות חיפוש בגוגל, כל התוכנות שמצאתי (ושלא היו spyware) לא ממש עבדו.. להעתיק את התיקייה של ההתקנה (ב-Program files) ושל הפרופיל (ב-Documents and settings) - לא עובד.. זה מעביר את ההיסטוריה, אבל לא את הסמיילים (למרות שקיימת סיפריה בשם CustomEmoticons, והיא מלאה בסמיילים). אני מניח שאולי קיים משהו ברג'יסטרי? מישהו פעם הצליח לעשות את זה ? MSN Messenger גירסה 7.5 תודה!

2. Started by zzrxox,

פלאשים פירסומות וכדומה. מה המומלצת ביותר שתעבוד גם על אקספלורר ופיירפוקס ואני לא מבקש תוסף לפיירפוקס אלא תוכנה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Keman,

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  4. האם מישהוא מכיר תוכנה שאני יכול לחתוך בעזרתה קטעים מסרט? תודה מראש לעונים!

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Started by Kukishin,

הורדתי כל קודק אפשרי ועדיין אינני מצליח לנגן קובצי XOR, למרות שב BSPLAYER כן. אשמח לקבל עזרה. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  6. Started by zoyaniv,

שלום שאני מנסה להפעיל קבצי MP3 הוא רושם לי משום מה שחסר מקודד מאיפה אני יכול להתקין מקודדים לסוגי הקבצים הנפוצים

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by hakoki,

http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=84826&bz=2 הסרטון שמופיע בעמוד הזה למשל,אני לא מצליח להפעיל אותו,כנ"ל לגבי הסרטונים שבynet אני מניח שזו בעיה בתוכנה מסויימת שלא נמצאת במחשב שלי או לא מעודכנת? יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  8. Started by X-ShaY,

כשאני נכנס לאתרים עם עיצוב כבד ה- FireFox לוקח הרבה אחוזים מה- CPU והגלישה איטית (לא בגלל האינטרנט, בגלל שהמחשב נתקע כזה) וגם שאני פותח הרבה טאבים אותו דבר.. תעזרו בקשהה

• 12 תגובות
    • 782 צפיות
  9. Started by redead,

אם כן בבקשה עזרו לי איך עושים את זה? אם לא אז איזה תחליף יש למי שרוצה לעשות קידוד לMP3 ? תודה..

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  10. Started by jupiter,

לא יודע מה הסרט הזה אבל המחשב שלי התחיל לעבוד גרוע.. כשאני אומר גרוע אז משש גרוע. קיצר החלטתי להוריד את פלוץ32 ולשים את KASPERSKY וחבל על הזמן וירוסים וספיי ולא יודע מה עוד בטונות במחשב... קיצר עדכון סריקה והכל הלך והמחשב חזר לעצמו.. אבל אני לא ממש... הוא מקפיץ לי חלון על KEYLOGGER ורושם ב-RUNNING MODULE : \Driver\kbfiltr אין לי אפשרות לעשות כלום חוץ מלאשר ולהכניס למצב מאובטח. לאחר בדיקה קטנה הבנתי שזה מאחד העדכונים של מייקרוסופט... למה מייקרוסופט צריכים את כל ההקלדות הנעשות במחשב אין לי מושג. קיצר אני בלחץ... לאשר? או מה לעזאזל אני עושה... אגב ברור שניסיתי תוכנות נוספות והם לא מצאו בעיה, אבל בכל זאת. תודה לעוזרים וגם לאלה שלא... תמונה: [attachment deleted b…

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  11. Started by TheReaper,

רציתי לדעת אם יש תוכנה כמו ITUNES לIPOD רק לנגנים אחרים (שאפשר לעדכן את הקבצים מבלי להעביר ידנית)

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  12. Started by VL,

איך אפשר לגבות את הווינדוס אבל גיבוי פרפקט שהגיבוי יהיה כולל את הקבצים (תמונות שירים וכל הבלה בלה בלה) , הגדרות , רג'סטרי וכל זה? אפשר ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי חברה, שמעו לי בעיות עם אח שלי הקטן. הוא כל יום 6-7 שעות משחק על המייפלסטורי הזה - ובכך הורס לי את האינטרנט, הורס לעצמו את העיניים, מנפח את חשבון החשמל ובכך שם שין על כולם ומעצבן את כולם. בנוסף לכך שזה אחד המשחקים היותר מטומטמים שראיתי. אני גם בדיבורים וגם באלימות לא מצליח לפתור את הבעיה. אם אני אמחק לו את המשחק, הוא ימחק לי קבצים. אז אפשר להגן עליהם באמצעות סיסמא, אבל בכל זאת חשבתי על דרך יצירתית יותר - תוכנה שתספור 3 שעות על המשחק הזה - ומיד תכבה את המחשב. התוכנה תדאג לכך שבמהלך כל היום המייפל לא יפעל - ורק ביום שלמחרת, כשהוא יפעיל שוב את המשחק, היא תתחיל שוב לספור 3 שעות... א) יש תוכנה כזאת? ב) איזו תוכנה טובה ופשוטה להגנה באמצעות סיסמא על קבצים יש? תודה!

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  14. אז הנה תוכנה שתיפתור לכם כל כך הרבה כאב ראש "Have you ever wanted to remove Windows components like Media Player, Internet Explorer, Outlook Express, MSN Explorer, Messenger... http://www.nliteos.com

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  15. Started by Kukishin,

יש לי את הגירסא 1.97 איני מצליח לפתוח קובצי XOR, יש לי קודקים די חדשים וגדולים.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  16. הייתי עם Itunes בגלל האייפוד שלי, אבל לפני איזה חודשיים וחצי עברתי ל-WMP, שגם מנהלת לי את הווידאו. בכל מקרה, אני לא ממש מרוצה משתיהן אז אני מחפש תוכנה חדשה. חשובה לי האפשרות שהיא תנהל גם את קבצי הווידאו שלי, ולא רק את המוזיקה. זהו בערך... תודה!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by polip,

התקנתי kaspersky internet security 6 והפיירוול חוסם את האימיול ובגללו הוא מזהה נמוך. כאשר ניתקתי אותו והפעלתי שוב את הפירוול של החלונות התוכנה עבדה בלי בעיה. מישהו יכול לעזור לי ולהסביר בפרוט איך אני מתגבר על הבעיה (פותח פורטים או מה שצריך לעשות)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by TripMan,

איך אני יכול לגלות את סיסמת המסנג'ר שלי , בלי כל תהליך הקבלת סיסמה דרך האימייל והכל? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  19. Started by FeedMe,

האלואוז הרצתי חיפוש ולא מצאתי- מה התכנה הכי טובה להמרה של XVID לקבצים המתנגנים על DVD וצריבתם? תודה!

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  20. Started by FPSbanana,

הורדתי את התוכנה אני לא מבין כלום משהו יכול להביא לי אתר למתחילים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by artyom,

שתהיה קלה לשימוש.... שיהיה אפשר לשים אפקטים כמו הילוך איטי, הרצה לאחור וכאלה... לשים תמונות, מוזיקה וכל מה שצריך כדי להכין סרטון ביתי איכותי בסגנון של MM של מיקרוסופט אההה ושזה לא יהיה ADOBE PREMIERE תודה מראש

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  22. Started by osherob,

שלום, כשהסתיימה הורדת Adobe Acrobat 8.0 3D, אני מנסה לפתוח את הקובץ (ניסיתי גם עם daemon tools), אבל קופצת הודעת שגיאה: "ל-windows אין אפשרות לקרוא מדיסק זה. ייתכן שהדיסק פגום, או שהוא מאותחל באופן שאינו תואם ל-windows. " האם אפשר לפתוח את הקובץ בדרך כלשהיא או שהוא פגום וצריך להוריד מחדש? תודה מראש, osherob.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  23. Started by arake,

שלום יש לי בבית שתי מחשבים וכל מחשב מחובר לאינטרנט משלו בלי רשת בלי חוטים בלי כלום לכל אחד יש מודם רק למחשב אחד יש מדפסת שמחוברת אליו רציתי לדעת אם יש תוכנה שאני יוכל ללחוץ במחשב על הדפס בוורד וזה ישלח לבד למדפסת וידפיס בלי תוכנה לשליטה מרחוק ובלי שום כבלים אם מישהו מכיר שישלח תודה

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  24. צוטטתי לי באנטרנט והגעתי לפורום שבו מישהו כתב את הדבר הבא: אף פעם לא שמעתי על האפשרויות הזאת (שצייניתי בכתום) איך עושים את זה??

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  25. Started by Internal,

כמו ששאלתי בכותרץ כרגע אני משתמש בתוכנה nero micro תוכנה יחסית קלה וקטנה איך עדיין הורגת לי את המחשב בזמן צריבה ולא מגיעה למהירויות נורמליות יש משו יותר טוב ?

• 11 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים