עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אז ככה תודה רבה קודם כל שנכנסתם לעזור. רציתי לשאול האם יש איזה שיטה כלשהי לרמות את הפלאש נגיד אם קיימת תחרות של תוצאה הכי טובה נגיד יש רשימה של 15 אנשים עם התוצאה ההכי טובה קיימת אפשרות לעקוף את זה ולרמות עם תוכנות כלשהם? הנה האתר שאני רוצה לרמות בו http://www.bissli.co.il/dak אשמח מאוד אם תוכל ללמד אותי כיצד אני מרמה באתר הזה כאילו להתחיל עם יותר נקודות וכו' כאילו במקום להתחיל עם 0 נקודות להתחיל עם 123456 נקודות למשל קיימת אפשרות למה ראיתי שיש שם כאלה שרימו בטוח אשמח מאוד אם אוכל ללמוד את השיטה בבקשה? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני רואה הרבה שבפורום מעלים תמונה מהווינדוס או של תוכנות מסוימות כמו cpu-z everest וכן על זה הדרך איך אני מעלה/עושה את התמונות האלה ? תודה לעונים .

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  3. יש לי דיסקים של DVD 4.7 אני רוצה לצרוב משחק שהורדתי שהוא שוקל 4.9 או 5+ פלוס איך אני צורב את זה? חוץ מהדרך של לקנו תדיסק של 9 ג'י'גה שזה ממש לא פתרון. אפשר לחלק אותו? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. 1.רציתי לדעת איך אני יכול להעביר את תוכן ההודעות(נכנסות ויצואות) ורשימת אנשי הקשר מאאוטלוק שבמחשב אחד לזה שבמחשב השני. מה עלי לעשות כדי להעביר את התוכן? 2.ברצוני להעביר את כל המועדפים ממחשב אחד למחשב אחר. במחשב המקור יש עשרות אתרים שמורים במועדפים ושמירתם אחד אחד לא תהיה ארוכה מאוד. כיצד אני יכול להעביר את כולם בבת אחת? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  5. Started by parAzoid,

אני צריך שתתנו לי את השם של הסקין או לינק אליו. הנה תמונה שלו: http://img216.imageshack.us/img216/4936/untitleddo1.jpg תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  6. מישהו שמע אולי על תוכנה כזו? אם מישהו מכיר תוכנה חינמית ויתן לי לינק אני אשמח!

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  7. Started by Ran B,

שלום לכולם! התקנתי את הווינדוס מחדש והכל, והורדתי IE7 והתקנתי. עכשיו כשאני לוחץ על האיקון ע"מ לפתוח את הדפדפן הוא נפתח לכמה שניות ואז זורק ארור ריפורט וסוגר לי את הדפדפן. הוא כל הזמן עושה את זה כשאני פותח את הדפדפן. אבל אם נניח אני פותח תקיה ומקיש שם כתובת של אתר אינטרנט הוא משתמש בIE7 ע"מ להכנס לאתר ולא עושה שום בעיה שום ארור ריפורט. ניסתי להסיר ולהתקין מחדש פעמיים וזה לא עזר. מה הבעיה? האם מישהו נתקל בזה והאם למישהו יש פתרון בשבילי? ועוד שאלה קטנה - על איזה אנטי-וירוס אתם ממליצים? תודה רבה, רן!

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  8. Started by eladbu,

האם ישנה שיטה לשים טפט מאחורי החלון של החברים במסנגר 8? לא בחולן הצט אלה בחלון הראשי???

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  9. שלום אני צריך לתרגם מסמכי וורד מאנגלית לעברית ולכן אני צריך תוכנה חינמית תודה

10. אני עובד עם אאוטלוק אקספרס לדואר וBSPLAYER לסרטים, ועד לא מזמן, כל סרטון שהייתי מקבל במייל, הייתי לוחץ עליו, ומיד הBSPLAYER היה פותח ומקרין אותו. משום מה, ולא ברור לי מה קרה, היום, כשאני מנסה לפתוח סרטונים בדיוק באותו אופן, הוא נותן לי הוראת שגיאה, ואומר ש"לקובץ זה אין תוכנה המשוייכת אליו לשם ביצוע פעולה זו. צור שיוך באפשרויות התיקיות בלוח הבקרה"... או משהו כזה. בכל אופן, רק אם אני שומר אותו, הוא מאפשר לי לפתוח אותו כמו כל סרטון רגיל שכבר נמצא לי על המחשב, ולא דרך מייל. מה קרה ואיך אני מחזיר את זה אחורה לקדמותו?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  11. עד לא מזמן, כל המייל סונן ע"י הקספרסקי עוד אצל הספק (אני עובד עם אאוטלוק אקספרס), ואז הייתה מגיעה רשימה, בה הייתי בוחר מה לקבל ומה למחוק עוד אצלך הספק. הגיע איזה עדכון ללא פיקוחי וידיעתי, שמשום מה, ממנו ואילך, כל המייל מגיע אליי לאאוטלוק, ורק אז אני יכול למחוק/לחסום. איך אני מגדיר שוב, או מה לעשות כדי שזה יחזור לקדמותו, כלומר שלא יגיע לי מלכתחילה למחשב, אלא ייעצר לביקורת עוד אצל הספק?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  12. שלום לכולם, השאלה היא, האם יש תוכנה שאומרת בכל פעם שנכנסים אליה, האם נמחקה תוכנה מהמחשב שלך ומה שמה, בסיגנון של - Your Uninstaller שמסירה וגם מודיעה על תוכנה חדשה שהותקנה, רק ההיפך. בתודה גדולה מראש!

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מנסה לערוך וידאו לראשונה, לא ברמה גבוהה אלה פשוט חיתוך וחיבור קטעים קצרים לסרטון. המטרה הסופית ליצור סדרת סרטונים עם תפריט על DVD לצפיה במכשיר DVD. המצלמה היא מצלמת סטילט דיגיטלית המייצרת סרט בגודל 640X480 30FPS בפורמט MJPEG שהוא לא הכי סטנדרטי. תוכנת Premiere Pro לא מזהה את הפורמט ומודיעה כי אין לה CODEC מתאים. בקיצור המרתי את הסרטונים המקוריים (שתופסים כ 1GB ל 15 דקות) בעזרת Canopus Procoder ל DV PAL 25FPS כדי שיתאים לעריכה ב Premiere. ה Premiere קיבל אותם בברכה ערכתי מה שרציתי וקיבלתי סרטון של 16 דקות. המטרה הסופית היא עריכת DVD (המכיל מספר סרטונים כאלה) ולכן ביצעתי export -> movie לסרטון וקיבלתי קובץ AVI של כמעט 3.5GB - שוב בשביל 15 דקות של סרט. DVD…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by garnett,

שלום. רציתי לשאול איך מוסיפים כתוביות לסרט בתוכנת 7 premiere

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם, לאבא שלי יש מערכת הפעלה WIN98 (גרסה ראשונה) ואני זקוק לאנטי וירוס שידע להתעדכן ויגן טוב על המחשב שלו יש לו פנטיום 3 1000MHZ עם 256MB הם משתמש במערכת הפעלה זו כי הוא משתמש בתוכנת ניהול חשבונות שעובדת רק על DOS

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  16. Started by gromeck,

שלום לכולם, אשמח אם מישהוט יוכלח לעזור לי למצוא את תוכנת net limiter גרסת 1.25 כי שמעת שהגרסאות שמעליהן לא עובודת הכי טוב. אם אני טועה תקנו אותי.. תודה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  17. Started by ofer_shm,

שלום לכולם יש לוגו שאני צריך להדפיס אותו בגודל של דף A4 ואני לא מצליח ... מישהו אולי יכול להגדיל לי אותו בבקשה... תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  18. אני לא מבין חלק מהדברים שרשומים בהתקנה (במיוחד מה 'setup files folder' אומר ) מה התיקיה שצריכה ליהיות ב 'setup files folder' ניסיתי c:\ c:\windows c:\program files c:\vistatransformationpack (תיקיה חדשה) וכלום לא עובד, הוא נותן לי שגיאה שזה לא התיקיה של :screwy:setup files folder בבקשה תסבירו לי מה כל אפשרות אומרת. תודה מראש עריכה הסתדרתי עם ההתקנה... היתי צריך פשוט לבחור אפשרות אחרת. אבל ראיתי בתמונות שיש חלונות שקופים ואצלי אין כאלה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  19. Started by FatallChill,

צריך הצעות לתוכנות defragmation טובות(דיסק קשיח)

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Reze,

אני צריך תץוכנה שתקבץ לי שירים בשביל להכניס לפלאפון........ בבקשה זה דחוף...!!! תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  21. Started by laredo,

משהו התקלקל לי באאוטלוק ומאז בתצוגה אאוטלוק היום כל הכותרות (וכותרות בלבד) בג'יבריש. מערכת ההפעלה היא XP אנגלית והאופיס הוא 2003 פרו בעברית אני מקבל הודעת שגיאה כזו - סקריפט לא הצליח לעבוד שורה 298 CHAR 1 מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  22. Started by eladbu,

מחפש תוכנה קלה ופשוט שעושה rgb to cmyk

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  23. מיזה זמן אני מחפש כזו תוכנה: הכוונה היא למצב שבו אתה רואה באנר פרסומי באתר כל שהוא - ואז אתה יכול להעתיק אותו למחשב בעזרת תוכנה = בקלות! עד היום הייתי ניכנס לתיקיית הקבצים הזמניים בדפדפן = ומחפש שם אחד אחד...תהליך ארוך ומסורבל מישהו מכיר כזו תוכנה? תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  24. אחרי שהצטברו לי כמה גיגות בתיקיה של האוטלוק אקספרס, עשיתי ניקוי לכל המיילים שמצורפים אליהם קבצים (היו המון כאלה), ונשארו עכשיו רק דואר טקסט. הורקנתי כמובן את תיקיית הדואר שנמחק והכל, סגרתי את התוכנה, הלכתי לתיקיה שמאחסנת את הקבצים, והיא עדיין שוקלת כמה גיגות. אני זוכר שלפני כמה ימים כשיצאתי מהאוטלוק הוא עשה לי דחיסת דואר או משהו בסגנון, אולי יש לזה קשר...

• 1 תגובה
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים