תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אתמול הועלה ה - apup - המעודכן של התוכנה בגרסה רשמית. לא חייבים יותר להוריד עדכונים רק דרך windows update . אין צורך להתקין את התוכנה , ניתן להפעיל את התוכנה גם בהתקנים נשלפים. http://www.autopatcher.com/
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש עידכון ביוס ל acer n1996 ms-6772 ver1 ...........תודה רבה................
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים, ממש לא הייתי בטוח בנוגע לזה. אם לא, בבקשה תעבירו. חיפשתי בפורומים השונים וגם בסטיקי פה, ולא מצאתי תשובה למה שאני מבקש, אז פתחתי ת'ראד חדש. אם פיספסתי משהו, אנא - האירו את עיני השאלה היא כזו: יש לי מצלמה דיגיטלית (Canon Power Shot A700 אם זה משנה משהו) וצילמתי בה סרטוני וידאו קצרים. כשהעברתי אותם למחשב גיליתי שהקבצים הם בגודל טיפה מוגזם (לדעתי בכל אופן...). כמה דוגמות: 40 שניות - 70MB 1:10 - 110MB וכד'. אני אציין שכל הקבצים הם בפורמט avi. אני משער שזה קשור לקידוד או משהו, אבל אני לא מבין בזה בשיט אז אני סתם זורק רעיונות קיצר, מישהו יודע איך אני יכול להקטין את הקבצים? ועוד משהו - את אחד הסרטונים צילמתי כשהמצלמה במאונך. עכשיו במחשב…
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, עד כה השתמשתי בחלונות אקס פי ומעולם לא הייתה לי סיבה של ממש להוריד אתאחת מחבילות העדכונים. כך חחינו אני והמחשב חיים טובים ובלי מריבות שבוע שעבר רכשתי נגן של חברת קריאייטיב שהתקנת הדרייבר שלו דורשת את חבילת העידכונים מס' 2 של אקס פי. התקנתי כדת וכדין אך אחרי שאיתחלתי את המחשב הוא פעל איום ונורא, נתקע ושימוש בו הפך בלתי נסבל. מה שכן הצלחתי להתקין את התוכנה ולהעביר שירים. אתמול הסרתי את חבילת העדכונים והמחשב חזר לעבוד כרגיל. מה עליי לעשות? או אולי מה עשיתי לא נכון?! אני חייב לסדר משהו עם זה כי הנגן עלה לי כסף רב, וללא העדכונים לא אוכל להשתמש בו. מצד שני אני לא יכול לעבוד עם המחשב אחר…
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
דף הבית נפתח לי עם איווט (אייגוגל).. טבים נפתחים לאו וגם הדפדפן יחסית ל-7
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
-
שלום, האימיול במחשב אחר ברשת על LOW ID ואני לא מצליח לשנות את זה, יש הצעות? תודה, אלי.
-
- 9 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה טובה שתשלוט בכניסת טלויזיה של הכרטיס מסך (ge force ti 4200) שלי. הצעות יתקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד ניתן להפוך את החלונות בויסטה לתלת - מימד ?
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
האימיול כל הזמן עושה לי ריסטרט(אני יודע שזה האימיול כי רק כשאימיול דולק זה קורה, עם UTORRENT זה לא קורה), ניסיתי לחפש וירוסים, ספייוורים ולהתקין מחדש. אני צריך אולי גירסה אחרת של אימיול? איזה גרסה טובה יש?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי הוצאתי סרט מהסיפריית וידאו ואני רוצה להפעיל אותו עם ה bs player הבעיה שלי היא שהוא ישר מתחיל את הסרט כשאני עושה open directory ובוחר בתיקיית ה video_ts ... איך בכלל צריך לפתוח את הסרט ?! ואם זה כך , אז איך אני מגיע ל menu ?! תודה
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום! רציתי המלצה לתוכנת השתלטות פשוטה שאני מהעבודה יוכל להשטלת על המחשב שלי בבית או מכל מקום אחר תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בין אם זה בתוכנה עצמה או באמצעות תוכנה חיצונית
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
זאת בעיה מוזרה שיש לי אותה כבר כמה זמן משחק פרו אבולושן היה עובד לי סבבה וכמו שצריך, אבל משחק טניס היה עובד מהר, ז''א אחרי איזה שעה ככה שהמחשב דלוק, פתאום המשחק רץ מהר מידיי, במהירות שאי אפשר לשחק, וזה היה עובר רק אם הייתי מפעיל מחדש את המחשב, ואז כשהיה עובר זמן כלשהו כשהמחשב עדיין דלוק זה היה חוזר. בקיצור לא ממש הפריע לי עד עכשיו. היום החלפתי סתם ללוח אם אחר... [הבעיה נמשכת] פירמטתי את המחשב ל XP SP3, התקנתי את המשחקים היחידים שאני משחק, הטניס והPES, רק שהבעיה עכשיו הייתה ששניהם רצו מהר מידיי, ממש כאילו עשו X10, וזה רץ ממש מהר. פרמטתי שוב, הפעם ל WIN7, ואותו דבר... דרייברים הכי עדכניים של NVIDIA מהאתר שלהם, כרטיס מסך 9800GT מה זה יכול להיות יש למישהו מושג? האם זה …
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
איך אני מעיף את זה: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה לראות סרט ב WALLA WOW הסרט מתחיל לקרטע ולהיתקע. אחרי כמה שניות ה BUFFERING נתקע באמצע הסרט ואז התמונה האחרנוה נשארת תקועה ויש רק קול אחרי זה זה נתקע לגמרי. בקיצור, אי אפשר לראות משהו בשקט. כל פעם שאני רוצה לראות טריילר או קליפ או מה שזה לא יהיה זה נתקע. :'( למישהו יש מושג מה לעשות? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
עם איזו תוכנה ממירים סרט לפורמט של Divx?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום שלום התקנתי אותו בטעות, אני יודע שאנ יכול להסיר אותו. רציתי לדעת רק למה הוא משמש? תודה, HaimTS
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה ! שבוע שעבר התחלתי להתעניין בכל הקטע של הגרפיקה אז בחלק הזה קחו אותי בתור אהבל : שמעתי על התוכנה הזאת כי רציתי לראות איך אנשים מסרטטים מארזים של מחשבים ושאר הדברים... בזמן סרטוט של מארז מחשב שעל זה אני עובד בימים אלה אני ראיתי שהוסיפו חלקים שמראים את סדר גודלם בתוך המארז כמו לוחות אם, ספקים מאוררים וכד'... השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להוריד את התוספים האלה כדאי להוסיף אותם לסירטוטיי ?! ואחרי שאני מורדי אותם איך אני מוסיף אותם... תודה רבה רבה לכל העונים, ניאו
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
רק בדפדפן firefoxs (בדקתי באקספלורר ועבד כרגיל) איך לי את הלחצנים של הdownload והunlock ולכן אני לא יכולה להכניס סיסמאות. אם מישהו יודע מה הבעיה או איך לסדר אותה אני אשמח לשמוע... תודה לעוזרים... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום , זאת הבעיה שלי : או למי שלא רואה את התמונה : http://i45.tinypic.com/vnzej4.jpg וזה ככה כבר משהו כמו שבועיים , ניסיתי שחזור מערכת ולא עזר , ביצעתי גם סריקת וירוסים בעזרת AVG 2013 וגם זה לא העלה דבר + בדיקה עם HITMAN PRO . אשמח לקבל את עזרתכם , תודה מראש ...
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
היי יש לי את כל הקבצים של FF 3.6 שמופיעים ב PROGRAM FILES\MOZILLA ועוד הרבה קבצים שהיו במחשב. המחשב הקודם עבר פורמט. איך אני יכול לשחזר משם את כל הסיסמאות שלי, ולהטעין אותם ב- FF החדש? תודה
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי בנרו אקספרס קובץ של 3 סרטים נפרדים העניין הוא שכל פעם שאני מריץ את הסרט הראשון הוא קופץ ישר לקובץ שאחריו ולא חוזר לmenu מה עלי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום, אחרי שהתייאשתי מחיפוש ברחבי הרשת אחר שתי תוכנות שאני ממש צריך,החלטתי לפנות לפה. אני צריך שתי תוכנות ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי: 1.תוכנה בה ניתן להגדיר תזמון של הפעלה\כיבוי של תוכנות לפי שעה\תאריך(רוב התוכנות מהסוג הזה תומכות רק בהפעלה,בלי כיבוי) 2.בר שמציג טמפ' מעבד ביחד עם משאבי מערכת תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-