עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היום נתקלתי בתוכנה "Set Affinity". התוכנה מאפשרת לקבוע על איזו ליבה ירוץ כל process בצורה אוטומטית (שנקבעה ע"י המשתמש כמובן) בנוסף היא מאפשרת לשנות כל קובץ EXE בעצמו ע"מ לקבל תוצאה דומה, אך ללא צורך בהפעלת התוכנה... ניתן אף להתקין service שיעשה את מה שעושה התוכנה, ללא צורך בהרצתה. אז יש לנו 3 אפשרויות בתוכנה אחת, למטרה אחת. מכובד, אבל הסיבה שאני פותח תראד זה היא - האם יש עוד תוכנות כאלו? מעדיף לבחון את כל האפשרויות לפני שאני מתקבע על תוכנת פרופילים מסויימת... אוף, יש לי כבר תוכנת פרופילים לכרטיס מסך \ כרטיס קול ועכשיו גם למעבד : קישור להורדה v1.82: (הוספתי בעצמי את האפשרות להתקין את ה-hook גם על חלונות 64bit, לפי הנאמר בפורומים וזה עובד) http://www.filehosting.cc/…

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  2. Started by ellell,

אני כבר עובד שנים בתוכנת QTEXT.8 ויש הרבה מסמכים בתיקיות התוכנה, ועכשיו רוצה לעבור למחשב שמותקן בו WINXP PRO איך להגדיר את הוינדוס_XP לטובת קיוטקס_8 כדי שתוכל לעבוד.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by galedri,

אני מחפש מדריך לתוכנה hodlife זאת תוכנה ששומרת על בריאות של הדיסק הקשיח

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  4. Started by Oranili,

שבודקת את הכרטיס מסך ב BOOT .

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  5. Started by kobibo,

כל סירטון שאני רוצה לראות אני מקבל מסך ירוק ורק שומע קול. נסיתי והתקנתי את ה K-Lite Mega Codecs אך עדיין התופעה קורת. אודה לעזרה.

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  6. Started by talisman,

האם היא טובה מספיק?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  7. Started by srousso,

אני משתמש במכשיר mio a201 ומנווט בעזרת igo יש לי בעייה אחת והיא שהקול של "קובי" כבר ממש מעצבן אותי רציתי לדעת אם מישהו מכיר דרך לעדכן לigo קול של בחורה בעברית או מאיפה אפשר להוריד igo עם קול של בחורה בעברית תודה מראש שמוליק

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Born2Kill,

שלום, שמתי חתימה מאיזה שהו אתר העתקתי והדבקתי וזה מראה לי את התמונה הנ"ל, למה צריך להתקין משהו? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  9. יש לי קובץ עם סיומת BIN . זה קובץ שמכיל שרטוט של מעגל אלקטרוני (סכמה). האם מישהו יודע איך ועם איזו תוכנה ניתן לפתוח אותו ולצפות בו?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  10. האם יש תוכנה שתאחד את הכתוביות והסרט? אני מתכוון האם יש תוכנה שתאפשר לי להדביק את הכתוביות לסרט כדי שהכתוביות יהפכו להיות בתוך הסרט כבר. (מובנה) בתודה מראש EliaV-PeretZ.

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  11. יש כאלה ציורים שמקורם מתמונה ועשו באיזשהי תוכנה שזה יראה כמו ציור אפשר שמות של תוכנות שעושות את זה בצורה פשוטה?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ביז'ו המוס,

יש לי סרט בHD-DVD על המחשב ואני לא מצליח להפעיל אותו. אני משתמש בPOWERDVD 7.2 שאמורה לנגן hddvd, כל הקבצים שיש לי זה קבצי EVO וMAP, מה אני אמור לעשות איתם ואיך אני מנגן את הסרט?

13. Started by nakamura,

אני מנסה להעתיק וידאו למחשב באמצעות כרטיס טלויזיה - שמחובר אליו וידאו כשאני לוחץ "PLAY" אני רואה בתוכנה את הוידאו בצורה חלקה וברורה, - אבל - מתי שאני לוחץ "RECORD" וההקלטה מתחילה, מופיעים פסים/ריבועים של טישטוש. הפרעות כאלה על הסרט וככה הוא גם מעתיק אותו למחשב. אפשר לראות את הסרט אבל הוא לא חלק. חשבתי אולי זה הכבל, אבל במחשבה שניה אין סיבה שזה הכבל כי בצפיה ישירה מהוידאו רואים חלק!! רק כשלוחצים הקלטה מופיע הטישטוש וכן בחרתי בהגדרות את האיכות הכי גבוהה. למישהו יש מושג מה הסיבה??? איך לסדר את זה?!?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  14. Started by ex_,

פשוט נשבר לי הז** מהבאנרים/סרטוני פלש, אלו שמוצגים בפורטלים הגדולים יש דרך לעצור באופן אוטומטי כל ניגון של פלאש ב FF? תודה,

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  15. אני דווקא משתמש בתוכנה דיי טובה acala dvd ripper תודה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  16. Started by avihy,

יש לי Windows Live Messenger ואני לא מצליח להתחבר. השגיאה שאני מקבל: יש לי 6.5 ZoneAlarm Internet Security Suite.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  17. Started by dingo,

יש לי WORD 2003 ולוקח לו לעלות בערך דקה וכל שאר תוכנות האופיס עולות תוך שנייה ניסיתי להתקין עוד הפעם את האופיס אבל זה לא עזר אשמח לאפשרויות

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  18. הנה אתר לדוגמא http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1270&CategoryID=343&Page=1 החומר כתוב אבל הוא חסום להעתקה אי אפשר לסמן אותו. האם יש תוכנה או plugin שפותח את זה?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  19. אני משתמש בVISTA כרטיס מסך GS7600 נהו הצבע המקורי שהיה לי וכיצד מגיעים אליו תודה

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  20. שלום.. יש לי Microsoft Office PowerPoint 2003 (כי יש גירסאות אחרות) בקיצור יש לי כמה שאלות 1)- אני עושה מצגת של תמונות ואני רוצה לשלב מוזיקה ברקע....מוזיקה שאני בוחר שיר שיש לי במחשב ולא מהמוזיקה שהאופיס מביא לי....אז השאלה שלי איך אני יכול לצרוב את המצגת בצורה שהמוזיקה תישמר במצגת ולא מקומית... (כי ניסיתי והוא צרב את המצגת אך לא את המוזיקה.. 2) איך אפשר לצרוב את המצגת שתעבוד גם אם אני יירצה להפעיל אותה בDVD...כלומר יש משהו מיוחד? זהו...הכי חשוב לי זה לדעת איך לסדר שהמוזיקה שאני רוצה תישמר ברקע כשאני צורב ואז במחשב אחר או בDVD היא תופיע ולא תעלם...

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  21. מישהו פעם המליץ לי תוכנה שמשפצת המון אופציות במסנג'ר המציק הזה אפשר להעיף פרסומות, צלילים, לשנות מיקום תפריטים וכן הלאה יש למישהו מושג על מה אני מדבר מצאתי את התוכנה http://apatch.org/downloads.php קרדיט לkonst88 שהכיר לי אותה הדבר הזה ממש משפצר כמעט כל תכונה שיש במסנ מומלצת לכולם

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  22. Started by Nihility,

עוד מישהו שם לב שאי אפשר להכנס לשרתי FTP על ידי הכנסת הכתובת שלו ftp://ftp.xxx.com וכו' זה נותן מסך שגיאה. הדרך היחידה לעקוף את זה היא לפתוח את windows commander ולעבוד דרכו. אגב, אם שם משתמש מסויים הוא tehblah@zubii.com יש דרך להכניס אותו ישר לURL לדוגמא: user:pass@ftp.com? זה עושה לי בעיות בגלל ה @

• 12 תגובות
    • 963 צפיות
  23. Started by Oranili,

מחפש תוכנה שבודקת את כל רכיבי המחשב זכרונות , מעבד , כרטיסמסך , לוחאם , הארדדיסק שאני יצרוב אותה ב BOOT ותבדוק לי במסך כחול כל אחד ב% אחוזים ! תודה רבה

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  24. Started by motaboy,

אם אני רוצה לשמור את רשימת הcookies שאינה מורשה להישמר בדפדפן, האם מספיק להעתיק את כל ספריית הprofile של firefox שיש בתוך הDocuments and settings.... של המשתמש שלי?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים