תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אז ככה חברים ! אני צריך להעביר מ C ל מחיצה D כמה גי'יגות ! כי אני צריך עוד מקום בכונן D ! יש לי 25.8 גיגה ב C וב D 6 גיגה אני צריך עוד גיגות ל D איך אני עושה את זה בתוכנה בלי שהמידע ימחק ! מישהו שמבין בקשה תודה !
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
-
-
שיחות בחינם. למה לא לנסות? [glow=red,2,300]SPIKKO - שיחות בחינם לארץ ולחו"ל: שיחות קוויות, שיחות סלולריות ושיחות אינטרנט בשיטת הפירמידה[/glow] מהו ספיקו? בחינם? מה? איך? זה עובד בצורה הבאה: כאשר אתם נרשמים לשירות, אתם מקבלים 5 דקות זמן אויר לשיחות קוויות יוצאות ו-1.15 דקות לשיחות סלולריות יוצאות. השיחות מספיקו לספיקו לא דורשות "מאגר" שכזה (או במילים אחרות: טלפון "אינטרנטי" לכל דבר). כאשר נכנסת שיחה לטלפון שלכם, ספיקו מתרגם את זה לזמן אויר בשבילכם ומוסיף למאגר. מי צריך את זה? זה מזכיר סקייפ. אבל זה לא. אז מה בעצם ההבדל בין ספיקו לסקייפ? מגניב. איך זה עובד? אני לא צריך לשלם על השיחות היוצאות? האתר: התוכנה: הערה נוספת: כאשר ירצו להתקשר אל מספר…
-
- 15 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
על איזו תוכנת GPS בעברית אתם ממליצים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
יש לי הרבה בעיות באקספלורר בזמן האחרון ורציתי לדעת אם אפשר לעשות reinstall לאקספלורר?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, קוראים לי עפר ואני בן 17-לא שזה אמור לעניין מישהו ובניתי אתר בפלאש לצימרים שלנו,זה האתר הראשון שאני בונה בפלאש. אז תנו ביקורת האתר: צימר בראש פינה , בקתות יפות תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני ממש לא מבין בנושא, ויש לנו כמה סרטים שאנו לא יכולים לצפות בהם...
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שמוריד קבצים יותר מהר ולמשל אם המחשב נכבה אז התוכנה משהה את ההורדה וכאלו דברים.. תודה, דניאל.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעלים את הנגן עם FF רואים Adblock, אבל ראיתי בנגני FLASH אחרים שאין את ה adblock מתחת.
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
http://img144.imageshack.us/img144/8922/windowsmediaplayeruz2.jpg
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ניסיתי להוריד את הדמו של סילברפול דרך גיימספוט, ע"י תוכנת Internet Download Manager 5.0.5, ב- 99.97% החיבור של התוכנה לאתר נותק ומאז אני לא מצליח להמשיך להוריד (זה רושם לי שגיאה כתווצאה מ - Timeout) או, בכלל, להיכנס לאתר שום, ע"מ להוריד מחדש. האם יש אפשרות להחיות את ההורדה או להשתמש בחלקים שהורדו עד עכשיו (צריך לחבר אותם איכשהו)...
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום כולם... אני מחפש כבר המון זמן דריברים ללוח אם של אינטל דגם e210882 http://img147.imageshack.us/img147/6092/untitledkq9.jpg כאן יש תמונה של הדריברים שאני צריך+מה קורה כאשר אני מנסה לשמוע שיר. בסרטון הסרטון פועל ללא סאונד! חרשתי כבר על גוגל..תודה מראש! מתן.
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
נמחק לי הpaint של המחשב איך אני מחזיר את זה?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
אני רוצה לעשות Backup לכונן C ואני צריך תוכנה טובה, כי אני רוצה לשנות פורמט מ-FAT32 ל-NTFS שיניתי מקודם ל-FAT32 וגיליתי שזה לא טוב באמצא השינוי כל מה שהיה בדיסק הקשיח נמחק, אז בבקשה, צריך תוכנה טובה, ועוד שאלה איך אני עושה את הגיבוי, אני מאכסן את המידע בדיסק הקשיח או בדיסק לצריבה? כי אני רוצה לאכסן איזה 20GB.... תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לנו בעבודה מחשב HP חדש. במחשב מותקן Office 2003 PRO גירסה עברית עם חבילת שפת אנגלית. ב- WORD קיימת בעיה שמטריפה אותי: פותחים מסמך חדש ואי אפשר להתחיל לכתוב בעברית בתחילת השורה, חייבים לעשות רווח אחד ורק אז ניתן להתחיל לכתוב. בתחילת השורה במסמך אני יכול להקיש על המקלדת עד מחר, לא מופיעה שום אות. לוחץ רווח אחד ואז ניתן לכתוב. באנגלית אין שום בעיה כזו גם אם יש יישור לצד ימין. רק עם העברית יש בעיה. אני מגדיר את עצמי כחובב שדי שולט בחומרה ובווינדוס ואופיס אבל הפעם ישבתי שעות על העניין ולא מצאתי פתרון. כל ההגדרות נראות לי רגילות ודומות למה שאני מכיר מגירסאות קודמות של אופיס. יש למישהו שמץ של מושג מה הפיתרון ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להוריד שמה שהיא עושה זה בעצם תעשה את הווינדוס XP שיש לי שיראה כמו VISTA.. על איזה תוכנה אתם ממליצים? תודה, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
זה לא בעיה של התוכנה כיווץ.תוכלו לומר לי מה אני יכול לעשות? [יש לי גם את ההודעה שתמיד ניהיה בתמונה] [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי 30 קלטות וידאו ואני רוצה להעביר את תוכנן לדיסקים של DVD. איזו תוכנה ואיזה ציוד נדרש על מנת לעשות זאת ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מקצוענים ! יש לי מחשב עם 2 דיסקים קשיחים (פיזיים) כאשר מערכת הקבצים לשני הכוננים היא NTFS. אני מעוניין כמו בימי ה-FAT לגבות פרטישין שלם לקובץ בודד (כלומר לגבות את כל כונן C, לקובץ בודד שאותו אני אשים בדיסק D). האם ישנה אפשרות ב-NORTON GHOST החדש לבצע פעולה זו בלי להעביר אף כונן ל-FAT ? ואם כן איך עושים את זה. בתודה מראש על תשובתכם, אלון הרמתי.
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים של HWZONE נתקלתי לא מזמן בבעיה שקשורה למסמך PDF. כשאני מנסה להדפיס את המסמך מתקבלת אצלי הודעה (תמונה מצורפת) שאומרת שאני לא יכול להדפיס את המסמך הזה. ניסיתי גם באקרובט וההודעה היתה פחות או יותר זהה. עם מסמכים אחרים לעומת זאת לא היתה לי בעיה להדפיס אותם. מה אני צריך לעשות כדי שאני אוכל להדפיס בכל זאת את המסמך? אשמח לתגובות ולעזרה כי זה נורא חשוב בשבילי בתודה מראש. ניר [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
משתמש כרגע בKaspersky internet Security עקב הבעיה של KEY מתאים לכך (פשוט אין) החלטתי ללכת לכיוון של הPANDA כולם כבר די שכחו מהם אבל לדעתי שווה לנסות כי אחרי הכול INTERNET SECURITY לדעתי היינה החבילה הכי טובה , באריזה אחת כלול הכול לעבור למאקאפי או סימאנטק ממש לא בא בטוב , העמסת יתר על המחשב ללא תועלת אז ככה מישהו מתעסק עם Panda Internet Security 2007?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
ZA התחיל לעשות בעיות בזמן האחרון ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש אך לאחר ההתקנה מחדש הוא חוזר להגדור שהיו לפני ההסרה. כיצד אני יכול להסיר אותו מבלי שישמרו לי ההגדרות? איפה נמצאים הקבצים שהוא הוא שומר את ההגדרות, לא הצלחתי למצוא אותם!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב לא זז הוא איטי וגם האינטרנט שלי זז לאט ואני לא יכול עוד מה אפשר לעשות סרקתי וירוסים וגם ספיי ואר
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
קפץ הפקק, ועכשיו הדלקתי את המחשב, ופתאום אני קולט שאין addons בFF!!! עשיתי גם Tools - Addons, וגם שם אין כלום! אני ממש חייב עזרה! *עמוד הבית והפייבוריטס נשארו. לא יודע אם זה משנה משהו... תודה רבה! עריכה: WTF?! סגרתי את FF והפעלתי מחדש, והופ, יש את הכל! אפשר להשמיד את הת'רד.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי,בזמן האחרון לחבר שלי יש 100 אחוז CPU USAGE כשהוא משחק.. וכשדולקת אפילו תוכנה אחת כבדה יש איזה 60-70.. ניסינו לבדוק וירוסים,ספייוורים,לסגור תוכנות פועלות ולמעשה הכל.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?המחשב דיי סוס אז זאת גם לא הבעיה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-