עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. העבודה נעשתה בPhotoshop + Image Ready בלבד! קישור אל תשאלו למה באנר של הופ, כי אין סיבה טובה (סתם היה משעמם). אשמח לקבל תגובות. :

2. Started by urich,

הבעייה היא רק איזה חודש לפני כן לא הייתה לי שום בעייה- הבעייה היא כזאת יש הרבה קבצים שאני מנסה להוריד ובסוף הם נתקעים על 99+- אחוזים. כאשר הזמינות שלהם היא הרבה מעל 1 (למשל 70 ומשהו) ופשוט התוכנה מורידה את אותם חלקים (packets ) שוב ושוב. עכשיו הקצים לא מזויפים למשל וידאו שהורדתי נתקע על 97.8 אבל בvlc ראיתי שזה באמת הוידאו שרציתי (מההתחלה לסוף כאשר כמה זשניות חסרות בגלל הקטעים באמצע שלא ירדו). נסיתי להחליף תוכנה (מutorrent 1.6 לאזורוס) ולא עזר. הבעייה היא רק על חלק ממהורדות ולא עשיתי שינוי לאחרונה. לא יודע עם זה קשור אבל אני משתמש בראוטר- מוגדר פיקס. מה לעשות.

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  3. Started by המפרט,

שלום. המחשב שלי נדבק ב Spyware כלשהו, שלמרות שנראה לי שהצלחתי להסיר אותו (בעזרת AVG מעודכן) הוא השאיר נזק רב, בעיקר ל Registry של הווינדוז. המחשב התקין לי באופן אוטומאטי תוכנה בשם Registry cleaner 3.11 ועוד תוכנה בשם antiVerminser ששתיהן, כצפוי, לא יעשו את העבודה אם אני לא אשלם להם כמה דולרים. יש לי חשש שהSpyware לא הוסר לחלוטין, למרות שהאנטי וירוס לא מוצא כלום... כי כל פעם תוכנה נוספת במחשב מתחילה לעשות בעיות. אני משתמש בWIN XP PRO. שאלותיי הן : 1. האם יש סיכוי שהספייוור עדיין יושב לו איפשהוא בהארד דיסק? אם כן על איזו תכנה אתם ממליצים בשביל להעיף אותו? 2. האם למישהו יש את התוכנות שציינתי למעלה פרוצות? בתודה מראש, אריאל

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  4. Started by wooper,

בדכ שאני כותב בעברית אז אני יכול באמצע המשפט לכתוב באנגלית עכשיו שאני כותב משפט word רושם בעברית ואז שאני רושם באנגלית הוא עובר להתחלה במקום להמשך המשפט למשל: exe למה שאני מנסה לפתוח קבצי ????

5. למישהו יש מושג??? *משהו קטן ששכחתי לציין זה שב-Windows Media Player הקלאסי זה כן נותן לראות וב-Windows Media Player 11 זה לא נותן...

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  6. Started by סמי24,

http://news.walla.co.il/?w=/3850/1054198

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  7. התוכנה מורידה לי במהירות של 0.1-0.10 משהו יכול להגיד לי למה? ואם צריך לפתוח לתוכנה פורטים או משהו?

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  8. אני משתמש ב IE7 ואין לי מושג איך אבל הפס גלילה ברח לצד השמאלי,איך אני יכול לתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  9. Started by pilotkevin,

אני משתמש ב-Download Accelerator Plus (תוכנה טובה), אבל הוא מוסיף לי אפשרות לגרוס קבצים בתפריט של קבצים ותיקיות (SHRED ב-context menu). אני לא צריך את זה ורציתי לבטל, אבל לא ראיתי בהגדרות של DAP אפשרות לבטל את זה. ניסיתי למחוק את זה מה-REGEDIT אבל זה מתקן את עצמו כל פעם ש-DAP מתחיל מחדש. למישהו יש רעיון? תודה מראש pk

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  10. שלום אני זוכר שהיה דבר כזה אם אתה לא נמצא ליד המחשב אז אתה יכול להפנות הודעות שמגיעות לאסייקיו לפלאפון שלך מישהו יודע איך עושים את זה ? תודה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  11. Started by beitsy,

פרמטתי אותו לפני בערך כ3 ימים, התקנתי את כל הדרייבים שאני חושב שצריך, וכל יום המחשב שלי נתקע לפחות 5 פעמים ביום והפיתרון היחיד הוא ריסט ידני. הפירמוט היה בסדר חוץ מבעיה עם הדיסק הקשיח שהוא באמת עושה קצת בעיות... מה אני יכול לעשות? זה בעיה של דרייברים? איך אני בודק אם כל הדרייברים תקינים?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  12. Started by RGod,

קיצר יש לי חשבון שאני מעוניין להעביר ל OUTLOOK חשבוני ב אינטרנט זהב איך אני עושה את זה יש שם כל מיני POP 3 ו POP לא יודע מה לעשות הסבר בבקשה

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by MODY69,

השאלה בכותרת. תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by JHONLEV,

השאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  15. Started by Nurit2005,

איך יוצרים תמונה על תמונה ב DREAMWEAVER ?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  16. Started by Nurit2005,

האם ישנה אפשרות להפוך קובץ FLV לקובץ AVI או MOV ואיך?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Nurit2005,

האם ישנם תוכנות המאפשרות בניית לחצני אתר ? תוכלו לרשום לי את שמותם זה דחוף!!!

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  18. Started by Cupid Me,

אני מתכוון לקבצים שדורשים סיסמא כדי לפתוח אותם תודה

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  19. השאלה בכותרת. לגבי איזה גירסה יש לו אין לי מושג אני רק יודע שאני לא יכול לפתוח אותו עם הוורד מהחבילה של אופיס 2000.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  20. Started by the king2006,

מה זה אופיס ENTERPEICE והאם יש הבדל בינו לבין הברופישינאל???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני רוצה ליצור גיבוי למחשב עם תוכנת2003 GHOST (שנמצאת בדיסקט)אבל אני יודע שהקובץ ייצא כ-2 ג'יגה ואני רוצה לפצל אותו ל-3 חלקים לפני צריבתם לדיסקים של 700 מגה (אני זוכר שהתוכנה מחלקת את הקובץ בזמן שהיא יוצרת את הגיבוי). יש איזה פקודה דוסית כשעולים עם דיסקט ורושמים בכונן A בשורת הפקודה . אני לא זוכר איזה פרמטר צריך להוסיף . לא ניתן דרך חלון התוכנה באפשרויות . זכור לי שזה משהו כזה :- a:\ghost אולי יש את האופציה הזו בהתקנת התוכנה במלואה ב-windows , אבל אני לא מעוניין להתקין אותה במלואה אלא רק דרך הקובץ שנכנס בדיסקט . אולי מישהו יודע ?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  22. Started by -AKEL-,

כמה שהתוכנה פשוט אבל אולי אני לא יודע בה אפשרויות נוספות... רציתי להדביק כתובית על סרט שיש לו מסך רחב אבל... הבעיה היא שאני רוצה להדביק על האזור התחתון שלו (האזור השחור...) וזה מדביק לי על האזור האמצעי בסרט יש אפשרות לכוון אותה שתדביק על האזור למטה יותר??? או מי שמכיר תוכנה פשוטה כזאתי גם אותו סיגנון אבל שיהיה בה אפשרות איפה להדביק את הכתובית??? תודה מראש לכל מי שעוזר פה

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  23. Started by em28,

במקביל להרחבות של השועל ישנה גם האחות הקטנה והמוזנחת "ערכת הנושא", שחשיבותה לאיכות ולכיף מהגלישה לא תסולא בפז. יאללה , תתחילו לשפוך - מה ערכת הנושא המועדפת שלכם ? אילו ניסיתם ? אלו לא אהבתם ? המועדפת שלי: Littlefox - מקטינה הכל ומשאירה הרבה מקום למסך העיקרי. ניסיתי: macfox למיניהן - מראה מינימליסטי דמוי מק Noia- יפה , קצת מצועצעת , צבעונית - Ifox למינהן - לבן , פשוט , נחמד GrApple למינהן - מעוגל , לבן , יפה - אין תמיכה בגירסה 2.0.0.1 Silver Skin - מטלית , צבעונית , אחלה . לא אהבתי: Red/blue/green Shit - אפל , כבד - נמאס מהר Outlook2003 למיניהן - מוכר , מכיר ,מחיר , מיקרוסופטי.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  24. שלום אם התקנתי את אופיס 2007 באנדלית האם ניתן להתקין את חבילת השפות בניפרד על מנת להפוך אתהאופיס לעברי ואם כן איפה ניתן להשיג את חבילת השפות?

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  25. Started by barlevi123,

שלום לכם. שמי בר לוי ויש לי בעייה בתוכנת skype , יש לי win xp בעברית. התקנתי את התוכנה skype בשביל לדבר עם חבר שלי בארצות הברית, הוא גם התקין את התוכנה ומצאנו אחד את השני ב skype והכל היה טוב עד שניסינו לדבר אחד עם השני פה נוצרה בעייה . הבעייה היא : אני שומע אותו מקוטע, והוא שומע אותי טוב מאוד. אחרי דקה בערך אפילו פחות מתנתק השיחה , ככה ניסינו כמה פעמיים וכל פעם מתנתק השיחה . הוא אמר לי שהוא דיבר עם מישהו אחר בבולגריה והכל היה בסדר הוא שמע אותו ודיבר איתו קרוב לחצי שעה. ניסיתי לדבר עם חבר שלי פה בארץ אוולי אצלי הבעייה , אבל עם חבר שלי שבארץ הכל היה טוב שמעתי אותו דיברתי איתו כ- שעה. מה זה יכול להיות הבעייה ? תודה מראש בר-לוי!!!

• 2 תגובות
    • 446 צפיות

דיונים חדשים בפורומים