תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
mustek 1200 ub plus הוא אף פעם לא עשה בעיות היום חברתי אותו התקנתי הכל סבבה אבל שאני ניכנס אליו דרך לוח הבקרה וסורקים ומצלמות רשום ליי במאפיניים שלו שהוא לא זמין...( אבל מזהה אותו) ושאני ניכנס לתוכמת סריקה שקבלתי איתה הוא לא סורק אלה רק כותב פליז וואיט... מישהו יכול לעזור לי..? תודה
-
-
התקנתי היום את הדרייבר החדש של ATI 6.8 לכרטיס מסך X800XT, התקנתי גם את NET.FRAMEWORK 2.0 שדרוש. זו לא הפעם הראשונה שאני מתקין דרייברים, אני דואג לעשות הסרה מלאה בעזרת Driver Cleaner Pro ופועל לפי הרידמי. הפעם לאחר התקנת הדרייבר ואיתחול המחשב כשאני נכנס להגדרות של ATI אני מקבל את ההודעה הבאה: CLI APPLICATION COMMAND LINE INTERFACE נתקל בבעיה ועליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי-הנוחות. אם היית באמצע תהליך כלשהו, ייתכן כי המידע איתו עבדת אבד. אם אני פשוט גורר את ההודעה למטה אני עדיין יכול להיכנס להגדרות של ATI ואז קופצים לי עוד שתי הודעות כאלה, כל עוד אני לא סוגר אותם אני יכול להמשיך ולשנות את ההגדרות, אך ברגע שאני סוגר את ההודעה כך גם ניסגר חלון ההגדרות של ATI. ניסיתי להסיר א…
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי .אני מחפש תוכנה שמסוגלת ללכוד את הנעשה על גבי המסך (משהו כמו PRINT SCREEN) אבל בתור קובץ וידאו תודה
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום רב, מחשב חדש לחלוטין (רכשתי לפני שנה וחצי ונשאר ארוז) p-4 asus p4r800 זיכרון 512 .התקנתי תוכנה לבדיקה freemeter ,אחרי כשעתיים עבודה המחשב נכנס להאטה טוטלית בקושי עובר מלניק אחר.התוכנה מראה cpu 100 וסמן אדום.בכדי להמשיך בגלישה אני חייב לאתחל את המחשב . מה הבעיה ? ומה הפתרון? תודה
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי אני מחפש איזה תוכנת דוק טובה לווינדוז 7 שנראית טוב... וקלה לתפעול. יש המלצות? חיפשתי בנט.... מצאתי את העיגול הזה (circle dock) אבל אני לא מצליח להכניס לו עיצוב וזה גם קצת מסורבל.... יש למישהו איזה תוכנה טובה ופשוטה? נורא אהבתי את העיצוב של המאק... אם זה עוזר ב-PC.... טיינקס.
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה PC INSPECTOR (שהומלצה בתרד הזה )על מנת לשחזר מידע מכונן שפורמט. התוכנה הצליחה למצוא מספר רב של קבצים אך לאחר השחזור אין לי מושג כיצד לפתוח אותם. אני רואה קבצים מאוד גדולים שחלקם יותר מ3GB וידוע לי שלא היו קבצים כאלה בכונן לפני הפורמט. איך אני יכול לפתוח את הקבצים האלה על ככה שאני אוכל לראות את התוכן האמיתי שלהם? עריכה ---------------- חיפשתי מה אומר הEXTENTION של הקובץ (שהוא FILE) ולא מצאתי מידע כלשהו שעוזר לי מה שמצאתי
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אהלן אנשים! מבקש המלצה לתוכנה טובה בישביל לצפות בתמונות בווינדוס כי משום מה התוכנה הבסיסית שבאה עם הווינדוס(PhotoViewer) קצת עושה בעיות וגם פשוטה מדי. אני עוסק בעריכה וצילום והייתי רוצה להשתדרג ולעבוד עם משהו יותר מתקדם מהתוכנה של הווינדוס. אני מתכוון לתוכנות כמו Acdsee וכו'... תודה.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
יש לי סרט divx וכתובית מתאימה מסוג sub (micro DVD) יש איזה תוכנה שתאפשר לי להכניס את הכתובית לתוך הסרט כדי שהכתובית לא תהיה בקובץ נפרד??
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שמראה ב Tray את הטמפרטורה של המעבד ואם יש אז גם של ההארד דיסק וגם של הלוח אם. עדיף שהתוכנה תיהיה פשוטה וקלה ולא תעמיס. תודה רבה אלון
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
יש לי סרט ב-AVI שתופס יותר מדיסק אחד אני רוצה לחלק אותו לשניים על מהת לצרוב ואם צריך גם להעביר לmpeg
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
באמצעות איזה תוכנה אפשר לצפות בפרוייקטים שהוכנו בPremiere (חוץ מפרמייר עצמה...) תודות לעונים נדב
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היתה לי TV TOOL ולאחר זמן מה היא התחילה לזייף (6.5,6.8,6.8.2) מה שמסופק עם כרטיס המסך ממש לא עוזר. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, לדודים שלי יש מחשב אנתיקה (פנטיום 2 400 עם 128 מגה זיכרון) . עכשיו הם החליטו להתחבר לאינטרנט מהיר. לאחר שראו שבמחשב שלי, אין שום וירוסים וחלונות קופצים וכ"ו, החליטו לבקש ממני להכין את המחשב שלהם לקראת האינטרנט. הבעיה היא שהמחשב שלי מסוגל בקלילות יחסות להריץ כל הזמן את NIS ואת NAV מה שמחזיק לי את המחשב נקי ובלי בעיות כלל. אבל אם אני אשים את התוכנות הנ"ל על המחשב שלהם, הוא פשוט ימות מעומס.... אז אני מבקש, מכל האנשים שהתנסו עם תוכנות אנטיוירוס ופירוולים, להמליץ לי על שילוב של פירוול עם אנטיוירוס שישמור על המחשב הישן והמסכן שלהם מכל הסכנות שברשת, אך באותו הזמן לא יעמיס אותו למוות. תודה רבה לכל המגיבים מראש.
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
כל מי שמשתמש בכרום בטח שם לב לאפשרות לשמור מנועי חיפוש וקיצורי דרך אליהם (למשל אני יכול לקבוע שדרך ה URL לחיצה על G ואז TAB (ואז טקסט) תחפש לי בגוגל או E ואז TAB יחפש בEBAY וכו') לצערי הרב אם אני מסנכרן את הכרום שלי הוא שומר הרבה דברים אבל את זה לא מישהו יודע האם יש תוסף שמאפשר את זה? [נ.ב למי שיש כרום ולא יודע chrome://settings/searchEngines] תודה מראש אריה
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן אחד (צורב רגיל) ואני רוצה לצרוב דיסק כאשר החומר שאותו אני רוצה לצרוב נמצא על דיסק אחר. (אני צריך להעתיק את החומר למחשב ומשם לצרוב שוב) 1. האם אפשר ואיך לעשות זאת בתוכנת NERO? 2. חשבתי שצריך לעשות לדיסק IMAGE אז רציתי להתקין ALCOHOL 120% אך יש לי בעיה בהתקנה:מופיע לי internal error 25001. 25057 (0x61E1) , 2(0x2. מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? 3. האם יש תוכנות אחרות שמאפשרות לעשות IMAGE מדיסקים? תודה
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אז ככה לדוגמא אם אני רוצה לשנות את כל המקלדת שהיא תתאים לי.... נגיד אני רוצה שבמקום הלחצן של הA יהיה O....בקיצור לסדר מחדש את המקלדת... איך אני עושה את זה?? וכמובן אחרי זה להחזיר את זה למקורי...
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
בשעה טובה ובעזרת הפורום קניתי את המחשב אוסיף מפרט מתי שהמחשב יהיה בידיים שלי.... אבל השאלה שלי כזו יש איזו תוכנה שעובדת בדוס ככה שכאשר אני אקח את המחשב בחנות אוכל להריץ במקום כדי לבדוק שהרכיבים שקניתי זה מה שהם שמו לי ואני מדבר מניסיון של פעמיים שקניתי מחשב ודפקו אותי (כמובן שחזרתי אליהם ורבתי איתם ושמו את הנכון ) ושמעתי שזה קרה לפחות לעוד 3 אנשים שאני מכיר אישית אם אין אז האם אפשר לדעת בביוס האם המעבד הוא באמת q6600 g0 is the memory ocz urban elite 800hz is the mother board really is p35c-ds3r
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
איך מווסיפים כתוביות בעברית לDVD-R שאני מוריד מהאינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/object/winxp_178.13_whql.html נוידיה שיחררה היום את הדרייבר החדש שלה. הבאתי קישור להורדה לווינדוס XP... תהנו דניאל
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מה ההבדל בין winrar גירסה חינמית לגירסה שעולה כסף?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יעני אני מתכון אני נכנס לאיזה משחק ומתחיל להרוג אנשים אז זה מצלם, או שאני עובד רגיל בוינדוס וזה מי מכיר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את התוכנה Ulead GIF Animator 5 עכשיו רציתי לדעת איך אני שומר קובץ בגודל 100X100 ששוקל 20kb מבלי לפגוע באיכות של הוידאו ובלי שהוא היה חתוך? בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים, אבל מצד שני לא מצאתי משהו שנראה לי יותר מתאים אז פתחתי כאן. קודם כל לפני שאני אפתח מערכת ההפעלה שסובלת מהבעיות היא XP SP2. בכל מקרה, לאחרונה היה לי תרגיל בקורס בתקשורת באוניברסיטה שבשבילו הייתי צריך להתקין WIRESHARK. להפתעתי כאשר ניטרתי את החיבור שלי שמתי לב שהמחשב שלי עושה שאילתות DNS כדי למצוא הפניות MX של דומיינים, ושהמחשב שלי גם כל הזמן מפיץ מיילים. באופן מיידית עשיתי סריקת ווירוסים עם AVG FREE מעודכן ועם SPYBOT S&D מעודכן, וניסיתי לעשות סריקות עם AD-Aware אבל המחשב שלי מקבל מסך כחול (לא רשמתי מה הודעת השגיאה) ברגע שAdaware מסיים עם הסריקת תהליכים שבזיכרון. ניסיתי להסתכל על איזה Process שולח אותם עם TCP VIEW (אמרנו תרגיל בתקשו…
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-