עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי דיאגרמה (תמונה גדולה) שהיא מחולקת לכמה חלקים הרעיון שלי הוא לעשות כמו אתר או תוכנה שתעזור לי כך שכשאכנס אראה את כל התמונה וברגע שאלחץ על איזור היא תגדיל לי אותה ותקרב באופן כללי אחרי 4 קירובים אני ארצה שברגע שאלחץ על התמונה המקורבת אני אוכל לראות את הקבצים המצורפים אליה הרעיון קצת מסובך אבל ממש לא . לדוגמא : יש לי תמונה של מפת ישראל את המפה חילקתי לפי ערים כל לחיצה תקרב אותי בזום מסוים עד שאני יגיע לזום רביעי בערך ואז כשאלחץ על לדוג : ירושלים אני יקושר מיד לתקיה שנמצאת אצלי על המחשב שמכילה את כל הקבצים שצירפתי לעיר ירושלים התחלתי לעשות את זה עם maparea ב html אבל זה סיבוף רציני ועבודה לא יוצאת יפה כמו שרציתי אני אשמח לכל רעיון יצירתי תודה ושיהיה …

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  2. שלום לכולם.! ***כותרת*** שם התוכנה: icq2003/lite password recovery v1.5 ©coban מחפש אותה ולא אחרת כי כול השאר אני מסתבך איתם פעם היה לי אותה במחשב הישן,, וחיפשתי קישורים להורדה ולא מצאתי תודה לעוזרים..! תמונות.! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by 1immortal,

אני לא מוצא בשום מקום תוכנה שתוכל לקודד לי AAC תקני . אם מישהו ראה , או מכיר תוכנה כזאת , אודה על יחוס לאתר או לשם של התוכנה . תודה יאבל

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  4. יש לי בעיה מוזרה במחשב אני חושב שזה איתותים של הכרטיס מסך, למשל בתמונה הזאת יש כמה פיקסלים לבנים אדומים ושחורים בפינה השמאלית למעלה (שום דבר מפריע אבל אולי זה איתות למשהו בעתיד?), אחרי בדיקה של סקרין שוט מצאתי שהבעיה לא במסך אלא במחשב, מה שמעניין הוא שלפי מה שראיתי הפיקסלים השחורים לבנים ואדומים האלה שמופיעים בתמונה המצורפת מופיעים רק בשולחן העבודה (vista x32 ultimate) ונגיד בחלונות או בתוכנות זה לא מופיע רק כשיש תצוגה של שולחן העבודה, מהו מקור הבעיה? אני רוצה לנסות למנוע במקרה שיקרה משהו בעתיד. intel c2d e8400 innovision ichill 8800gt oc 2gb sgkill ddr2 מסך samsung 2253bw תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  5. היה לי דיסק הוא נשרט.. גירסא 1.0 .... מחפש דרייברים תודה...

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by Green,

שלום יש לי קובץ שמסרב להימחק מהמחשב (קובץ של סרט לא איזה חלק ממערכת ההפעלה) ניסיתי גם ב"מצב בטוח" ולא עבד לי מה עושים זה משגע אותי ותופס לי 700 מגה על המחשב תודה

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  7. בשעון חורף. יש מה לעשות או שאצל כולם זה ככה? מדובר בג'ימייל

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  8. Started by EcSm,

שלום כולם. הרצתי היום את גרסת הנסיון של 3DMARK VANTAGE בסוף התוצאה שלי הייתה כך: 3DMark Score: 7523 Graphics Score: 6700 CPU Score: 11914 יכול להיות שיש כאן בעיה? זאת גרסת נסיון ולכן אני לא יכול להריץ אותה שוב. (אם הנושא לא שייך לפורום פה תעבירו, פשוט לא מצאתי פורום מתאים יותר)

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  9. שלום, הבעיה היא ככה: מלפני כמה זמן שהתחברתי במחשב של דודה שלי למסנגר הוא כל הזמן מתחבר לי אוטומטית אצלה, כשניסיתי להסיר אותו אז עשיתי את ה-MSCONFIG ןביטלתי אותו שם והוא חזר ואני לא מצליח למחוק אותו או לפחות להגדיר אותו שלא יתחבר לחשבון שלי מה עושים, עדיפות ראשונה ללמחוק את החרא הזה. תודה, רן. הווינדווס הוא XP

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  10. לא מצליח להתחבר אליהם מאז שעברתי לאיי פי קבוע הבעיה קשורה במקרה לזה או שאצל כולם לאחרונה יש בעיית התחברות לכל שרתי RAZORBACK ? 3.0 3.1 וכו' ... ?

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  11. Started by Kcupid,

אני תמיד הורדתי דברים דרך פלאשגט, זה היה מוריד אוטומטית דרך זה וגם אם לא הייתי לוחץ כפתור ימני והייתה אופציה הורד דרך פלאשגט. מאז שעברתי לפיירפוקס יש לפיירפוקס הורדה אחרת לא דרך פלאשגט, שהיא הרבה יותר איטית לי בהרבה אתרים. יש אפשרות לערוך את ההגדרות של פיירפוקס שזה יוריד לי גם דרך פלאשגט? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  12. Started by Wizard,

מישהו שמע , מכיר , יש לו את התוכנה labjal ? (בשביל העברת קבצים מהמחשב לפלאפון -מירס) ..

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  13. כמו שפרסמתי בפורום אחר, נשרף לי הסאבוופר ברכב, אז קניתי אחד חדש ומגניב של אינפיניטי, העניין הוא שאני רוצה להגביר אותו מעבר לגיין שהמגבר נותן לי (+10DB) וללא החלפת המונובלוק (המגבר היעודי לסאב), שמתי לב שיש שירים שבהם הבאסים העמוקים (30-120 הרץ) ממש חזקים ויש כאלו שהם יותר חלשים ללא סיבה ניראית לעין. אני מחפש תוכנה שתוכל לקחת קובץ MP3 (או WAV וכו') ותאפשר לי להגביר תחום תדרים מסויים (למשל במקרה שלי כאמור את הבאסים העמוקים). לא חייבת להיות חופשית. מישהו מכיר? תודה.

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by idofr,

אז ככה אני קצת צפופ במס' השירים שנכנסים לי בטלפון (500 על המחשב ואני רוצה להעביר את כולם, חבל) ואז ראיתי שהוא גם יודע לנגן AAC ישר זינקתי על המציאה הורדתי את התוכנה של נוקיה אז מה גיליתי שאני צריך לצרוב דיסק עם השירים שאני רוצה להעביר (ועוד לWAV לא דיסק של MP3) כדי שהתוכנה של נוקיה תוכל לעשות לי AAC אז אנשים בבקשה אם אתה מכירים תוכנה שהופכת MP3 לAAC בלי לצרוב אותם אז בבקשה תכתבו בתודה עידו עריכת המודר: סימני השאלה בכותרת היו מיותרים בהחלט. קרא את חוק הפורום בנוגע לכותרות ענייניות ואסתטיות.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  15. שלום אני צריך לרענן כל דקה (או כל זמן נתון אחר, לא חשוב) דף אינטרנט מסויים, לא בצורה ידנית. יש איזה תוכנה או תוסף ל-Firefox שיוכל לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  16. Started by User_Name,

היום פתחתי לתומי את תוכנת הICQ, ונדהמתי לראות שיש ברשימת החברים מעל 30 משתמשים שאין לי מושג מי צירף אותם... ברשימת הICQ שלי היו כ5 חברים, מאיפה צצו כל כך הרבה? וגם מחקו לי, האם זה באג או פריצה? ???

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  17. Started by edoson,

לאחר ההתקנה הSUBSCRIPTION SERVICE לא מראה תאריכים.... אני לא יכול לקבל עידכונים לגביי וירוסים. בהתקנה קודמת לפני יום זה לא קרה, וניתנה לי שנה ארכה ב SUBSCRIPTION SERVICE. מישהו מכיר את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  18. Started by Ido.K,

אז ככה הבעיה היא ככה ברגע שאני מוריד משו ומוחק אותי לגמרי הוא נמחק אבל במאפיינים של הכונן הוא מראה כאילו הוא שם הנפח נשאר אותו נפח מה יכולה להיות הבעיה?! תודה ענקית לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  19. תודה מראש לעוזרים

20. Started by בן בליעל,

בכל פעם שאני רוצה לחפש קובץ במחשב שלי אני פותח את חלון החיפוש ובתפריט הצד לא מופיעות לי אפשרויות החיפוש, כלומר לא קיים חלון דו שיח... מצורף קובץ תודה מראש, [attachment deleted by admin]

21. Started by Itzik 007,

NERO, WINDVD ....??? ולמה? ומה ההבדל בין נרו 6 ל7? ???

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  22. שהייתי משתמש במאחה דיסק הרגיל של הXP זה היה לוקח איזה חצי שעה ככה וגם בתוכנה Perfect Disk!! אבל עם Diskeeper זה מסיים את האיחוי אחרי 10 דקות גג!! למה זה ככה??

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by fffSSS,

שאני סם איזה שיר אז אני סם שומך מסך כזה של הWINAMP אז עכשיו השומר מסך הזה זה לא על כול המסך איך בידיוק אני עושה שזה יהי על כול המסך:? picks

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  24. Started by DakloN,

כשאני מנגן סרטי xvid אני רואה מסך ירוק ועדיין שומע את הסרט עצמו.. יש לציין שכבר התקנתי את כל סוגי הקודאקים הכי חדשים.. ועדיין רק מסך ירוק!!! יש מסך ירוק בכל התוכנות אבל רק במדיה פלייר זה מראה את הסרט עצמו.. מה הבעיה?!?! ???

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  25. ניסיתי את Panorama Maker 5 אבל כאשר אני רוצה לשמור את הקובץ אני יכול לשמור רק ב- 16\1 מהגודל המקורי כך שאני צריך תוכנה אחרת אם מישהו מכיר

• 0 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.