עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אז ככה ... אני לא מצליח לקבל קבצים ב אייסיקיו 2003B מערכת הפעלה winxp (המחשב לא מחובר ברשת ביתית , או משהו והמודם הוא לא אלקטל , חיבור ADSL רגיל ) פיירוואל sygate אבל זה לא בגלל הפיירוואל (נסיתי בלעדיו) ואין firewall של windows מופעל מה יכול לגרום לזה? תודה. ועשיתי חיפוש! הגעתי ל 2002(שנה לא גירסת ה ICQ(

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  2. Started by the_D,

פעם ביומים מתקבלת אצלי הודעה על שגיאה שאומרת שעלי לסגור את כל הישומים ויש שעון שסופר אחורה ואז מתבצע איתחול ב- EVENT USER איתרתי את התקלה ורשום שם כך: The COM+ Event System detected a bad return code during its internal processing. HRESULT was 800706BF from line 44 of d:\nt\com\com1x\src\events\tier1\eventsystemobj.cpp. Please contact Microsoft Product Support Services to report this error. קטגוריה 50 מספר מזהה 4609 מישהו יכול בבקשה לעזור לי

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by roeesnir,

אני מכין מדריכי וידאו בעזרת התוכנה הזו. מריכים על תוכנה לעריכת וידאו. הבעיה היא שכשאני עושה Play, ה-Camtasia לא מקליטה את זה. היא ממשיכה להקליט אבל במסך יש Black. לכאורה הייתי אומר שהיא לא יודעת להקליט תנועות שלא ע"י העכבר, אבל אני יודע שמכינים איתה מדריכים כאלה. ניסיתי גם עם כרטיס מסך Quadro לא עובד.

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  4. Started by tomy669,

עדכנתי את המחשב שלי לאחרונה והמחשב התקין תוכנה שאני לא מעוניין בה. העדכון המדובר הוא עדכון לאופיס OFFICE 2007. שם העדכון הוא Office Genuine Advantage Notifications (KB949810) רציתי לדעת אם ניתן למחוק את העידכון הנ"ל מהמחשב? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  5. מחפש תוספים לFIREFOX 1.5 שהיה תוספים יפים שהיה דברים שימושיים תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  6. Started by yossi21,

יש אפשרות לעדכן את המועדפים של פיירפוקס שיהיו בדיוק כמו באקספלורר? סנכרון כלשהו? אני מעוניין שבשניהם יהיו לי את אותם המועדפים. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  7. Started by TimoTy,

^^^ איך לי מה להוסיף תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  8. למישהו יש לינק מתאים? אני צריך את זה כי אני מתכוון להעביר קלטוות ישנות למחשב... תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  9. Started by braveman,

שלום, לאחרונה הadobe reader התחיל להשתמש בכמויות זיכרון די גדולות. למשל עכשיו יש לי 3 מסמכים פתוחים והפרוסס תופס 244,000 ב- memory (private working set) יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  10. אני הרגע סיימתי להתקין את הWIN XP PRO ובקספלורר הוא נותן לי אפשרות לשלוח דרכו מייל,אבל אני לא מוצא את הלינק כמו שתמיד היה לי על הdesktop של הoutlook,ואני לא זוכר איך מוסיפים אותו...מישהו יודע????

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  11. Started by beli,

מחפש תוכנת Snipping Tool חינמית ללא פרסומות ממולצת .

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by ag43,

בזמן האחרון מדי פעם גוגל מתחרפן ומחליט שהשאילתות שלי דומות לשאילתות של רוגלות או טרויאנים. זה קורה ללא אזהרה מוקדמת אחרי מספר שעות של עבודה על האינטרנט. ניסיתי סריקת וירוסים רגילה, במצב בטוח ודרך LIVECD ולא מצאתי כלום. כאשר הפעלתי דרך LIVECD עדיין קיבלתי את ההודעה הנ"ל, דבר שפוסל את האפשרות של וירוס מכיווני. מה יכול לגרום להודעת שגיאה כזו? עריכה: יש לציין שאחרי שאני מתנתק ומתחבר שוב לאינטרנט הבעיה חולפת לכמה שעות.

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  13. חיפשתי דרייבר Raid ללוח של אסוס דגם P5S800-VM באתר שלהם ומשום מה לא מצאתי... אני מתכוון לדיסקט Raid שמכינים בזמן שמתקינים את XP והוא כמובן לא מזהה את ההתקן הזה בלוח אם, אני יודע שבד"כ אני אמור לעשות את זה עם הדיסק שמצורף עם הלוח אם אבל הדיסק הזה נאבד

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  14. Started by Money_Man,

שלום לכולם! קניתי מחשב וחדש ברצוני לבדוק האם החומרה שקניתי אכן תואמת למה שהזמנתי.. בEVEREST (למרות שזו הגרסה המעודכנת ביותר) משום מה מציג לי UNKNOWN של מעבד ולוח אם..מדוע? ניסיתי להוריד CPUZ ואכן זיהה לי מעבד של E6300 ולוח אם GA-945P...

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  15. Started by Itzik 007,

NERO, WINDVD ....??? ולמה? ומה ההבדל בין נרו 6 ל7? ???

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  16. שלום אנשים, אני מחפש תוכנה לחיבור בין מחשבים ניידים בעזרת האינפרא שלהם. בעקרון רק להעברת קבצים ולא יוצר מזה.. לא משהו לשליטה כמו Pcanywhere... תודה מראש, ליאור.

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  17. Started by yanivpr1,

שלום רב, כבר כמה ימים שחלק מהאתרים שאני נכנס אליהם, כגון: כתבות ב ynet, אתר אנארג'י, sratim.co.il ועוד פשוט לא עולים. זה מחרפן אותי לגמרי. ניסיתי להתקין מחדש ג'אווה, פלאש פלייר, דרייברים אבל שום דבר פשוט לא עוזר. זה גם קורה בכל הדפדפנים שיש לי (מוזילה, כרום ואקספלורר). אני ממש מיואש ומדוכדך. אנא עזרו לי המון תודה

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  18. Started by The UnKnown,

As i wrote in the title, i need good program to set the UL/DL speeds. And i need series hekp in how to open ports for the e-mule!] Thanks alot!

19. ישנה אפשרות להעלים את הכוננים של הגוגל דרייב מהמחשב שלי ? אם כן, אשמח לדעת איך. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  20. Started by omri_ro,

מישהו מכיר אולי תוכנה שיכולה להחליף את הנ"ל ועדיין תאפשר לי לקנפג כרצוני את כל כפתורי העכבר שלי (MX1000)? אני חושד בה שהיא גורמת לתקלה קטנה וכדי לשלול את זה החלטתי להסירה ולעבוד עם האפשרויות הבסיסיות של העכבר (מאוד מתסכל) ולכן אני מחפש תחליף שאולי אפילו ישאר כקבוע

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  21. Started by J0HNiE,

כבר כמה שנים שלא צרבתי משהו, והפעם האחרונה שצרבתי היה רק CD's עכשיו יש לי צורב DVD ואני בעיקרון מחפש תוכנה מצידי שגם תעלה כסף אבל שצורבת את מה שאני צריך: 1. ISO's 2. מוזיקה 3. סרטים בסיומות של avi \ mkv וגם DVD-R (כלומר DVD שלם, עם החלקים וסצנות וכו'...) חוץ מזה אין לי מושג לגבי צריבה של DVD אז אם יש לכם טיפים או כל דבר תביאו בכיף

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  22. Started by נואשת,

אנא עזרתכם! לאחר פרמוט המחשב נשארתי ללא דרייבר. לפי pcwizard כנראה שהדרייבר שאני צריכה הור vt8233/a ac'97 enhanced . אני לא מצליחה למצוא ברשת הורדה של הדרייבר הנ"ל. אם משהו יודע בבבקקקקשששההה!!!!!! עיזרו לי. תודה מראש

23. Started by nehmia,

אחת שתריד לי ממש מהר ולא יותר מידי מסובכת...

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  24. Started by snaek212,

כשאני מנסה להפעיל סרט מסוים יש לי מסך כחול וכתוב שם קובץ בשם nv4_dusp.dll ניסיתי להתקין את הדריבר של הכרטיס מסך (אני לא יודע אם זה קשור) ושום דבר לא השתנה כשאני משאיר את המחשב להורדות בלילה בשלב מסוים האינטרנט מפסיק לעבוד אז אני מבטל את הLocal Area Connection ושאני מנסה להפעיל מחדש יש לי מסך כחול ורשום שם קובץ בשם e1e5132.sys תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  25. Started by tick tak,

היי משהו מוזר עובר על הפיירפוקס שלי בזמן האחרון לפני כמה שבועות שמתי לב שאני למשל גולש ב-hwzone המעבד על 100% ושאני סוגר את טאב(ןנישאר עם טאב אחר)אז המעבד יורד ל-0% וכאילו זה לא מוזר ניסיתי ליפתוח באותו שניה את האתר hwzone באקספלורר והמעבד היה על 0%+ עוד מיקרה: הגלישה פיתאום איטית , ואם זה לא מספיק היום התחילה בעיה חדשה שפיירפוקסז פשוט לא מעלה אתרים(newegg,זאפ......)ואפילו גוגל לא עלה לי כמה פעמים ובכל אותם פעמים פתחתי אקספלורר ופשו גלשתי לאום אתרים בלי בעיה ופי כמה יותר מהר מפיירפוקס *אני גולש על 012 והיתה להם בעיה בימים האחרונים אם לא שמעתם-http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3307730,00.html *הפיירוול שלי-kerioPF 4.3.268.0 *אני מישתמש בגירסה האחרונה של פיירפוקס-1.5.…

• 4 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים