תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אממ אם יש לי סיסמא והיא שמורה בקוקיז אבל שחכתי ואין דרך לשחזר סיסמא .. :'( איך אני יודע את הסיסמא?יש דרך לדעת מה הסיסמא מאחורי הכוכבית ?
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה ga-m55sli-s4 ויש לי ויסטה במחשב האים אתם יכולים להביא לי את הדריברים של ויסטה?כי הדריברים שבאים עים הלוח לא מתאימים לויסטה!תודה
-
- 10 תגובות
- 758 צפיות
-
-
התקנתי על המחשב שלי בנוסף לאקס פי גם את הויסטה. לצערי, למרות שזה על אותו מחשב הויסטה לא מזהה שום רכיב על המחשב ואני צריך לעדכן דרייברים... יש איזה שיטה להעביר את כל הדרייברים בבת אחת מהאקס פי לויסטה? אני יודע שיש כמה תוכנוות שמגבות דרייברים אני יודע.. אבל ניסיתי כמה וזה גיבה אומנם אבל את השחזור לא ממש הצלחתי לעשות..
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום יש לי סרטים שאני שומע במחשב ויש לי codecs עדכניים ושומעים חזק את קולות הרקע אבל לא חזק את הקול של השחקנים ניסיתי ב bs layer ו mvplayer ובשניהם זה היה רק media player שומעים את קולות השחקנים חזק
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
-
-
הסיבה היחידה שאני שומר עדיין ICQ זה בשביל ה SMS. עכשיו אין טעם... או שיש פתרון?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי אצל חבר שלי חלונית קטנה של rss על הדסקטופ. יש לו חלונית אחת קטנה של עדכונית מynet ואחת שמודיעה על דואר נכנס בGMAIL. אך עושים את זה? יש לי ויסטה דרך אגב...
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
אני משתמש במחשב בNOD32 כאנטי וירוס ובAD-Aware כדי למחוק זבל. האם המחשב שלי מספיק מוגן? עוד שאלה- האם אפשרלשחרר זיכרון בתוכנה TuneUp Utilities 2007?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, התקנתי XP מחדש (כולל פירמוט) והתקנתי K-lite full. אבל סרטי הוידאו על המחשב נראים ממש לא טוב, הקול בסדר גמור, אבל התמונה מעוותת וצבעונית (בעיקר צבעי יסוד כאלה). יש לציין שבמדיה פלייר קלאסיק התמונה והקול בסדר גמור, שזה אומר שכנראה יש לי בעיה בהגדרות של המדיה פלייר 9 שלי. הצעות לפתרון?
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, זמן רב לא כתבתי כאן בפורום, אני מקווה שהתחלפו קצת האנשים יש לחבר שלי שגיאה כאשר הוא פעיל את הWINDOWS רשום לו שאין תקליטור בכוננן A כל פעם מחדש ניסיתי למצוא פיתרון באינטרנט ברם לא הצלחתי מישהו יודע כיצד ניתן לבטל את ההודעה הזאת? (אין צורך בתמונה לדעתי, פשוט רשום "אין דיסקט בכונן A אישור או ביטול" משהו בסיגנון תודה מראש, ערב טוב.
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני רוצה לכתוב את אותה ההודעה לכל האנשים שבאנשי הקשר שלי גם אלו שלא מחוברים איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מצורפת תמונה. כל ההרשאות נראות תקינות לחלוטין ובדיסק אליו אני מנסה להתקין את התוכנה(שעליו מותקן הויסטה) יש 50 ג'יגה פנויים. בקיצור, הודעה מוזרה...יש לכם רעיונות לפתרון? עשיתי חיפוש בפורום, לא מצאתי משהו בכיוון. תודה מראש לכל העונים. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
פרמטתי לאח שלי את המחשב והוא לא זוכר איפה הדיסק של הדרייברים שלו קיצר ניסיתי לחפש דרייברים בכל מיני אתרים אבל אני לא יכול להתקין אותם בגלל בעיה שהמחשב אומר לי בהתקנה יכול להיות שאלה לא הדרייברים המתאימים הלוח הוא ECS 755-A2 תודה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי את הכ.מסך הבא: ati rade IIc הוא עובד במחשב על דרייבר של pci אבל כשאני מנסה לשנות את זה הוא לא מאפשר. הוא עובד במחשב רק עם 16 צבעים והכל גדול אייקונים ,הכל קשה לעבוד איתו. הוא מחובר לagp לדעתי אבל הוינדוס 98 לא יודע מה הוא מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שמעתי מחברים שלי שיש תוכנה כזאת שיכולה להפוך את המחשבים שלנו ל"מחוברים" ב-LAN בשביל לשחק. יש דבר כזה??
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם !! :hi: אני רוצה לדחוס כמה שיותר שירים בזכרון המוגבל שיש לי בפלאפון, ולכן חשבתי שבעזרת תוכנה מסויימת, אני אוכל להוריד לשיר את האיכות, ועל ידי כך להוריד מהנפח שהוא תופס. 8) איזו תוכנה מומלצת להורדת איכות של קבצי MP3 ?? תודה
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום. יש לי וינדוס XP מקורי וקיבלתי עידכון של הדפדפן אספלור החדש.. התקנתי אותו הכול טוב ויפה אבל יש מין תוכנה כזאת בדפדפן שעושה את הכתב בדפי האינטרנט יותר ברור כזה וטיפה מודגש. גלשתי באינטרנט ואחר כך יצאתי מהאינטרנט וזה שאלה אותי משהוא על האם אני רוצה להשאיר את הפונקציה על המחשב לחצתי על לא. ואחר כך שמתי לב שגם במחשב אני רואה ככה וזה מעצבן!!! אני רוצה גם להוריד את הפונקציה הזאת מהאינטרנט מי צריך את זה... רציתי לדעת אם יש אפשרות להוריד את זה לפחות מהמחשב בבקשה אני חייב תשובות דחופות! תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 12.02.2007 בשעה 17:34:47 אני מיצתער על הדאבל אבל היסתדרתי תודה בכול זאת!
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לצפייה בשידורי טלוויזיה מהעולם ובעיקר מישראל. אם יש, אז תוכנה שתביא לראות ערוצי טלויזיה של הוט/יס.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! בזמן האחרון מופיע אצלי בעיה חוזרת מידיי פעם. כשאני משחק במשחק דיי כבד המחשב נתקע ומופיע המסך הכחול עם השגיאה שכולם שונאים רק ריסט עוזר. השגיאה היא nv4_disp.dll בבקשה עזרה
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
התחלתי לכתוב מסמך בWORD וכל פעם שמזערתי אותו והגדלתי אותו על כל המסך הוא מבצע כמו ריענון של Desktop, זה קורה גם כשיש מסמך דיי גדול ומדפדפים עם הגלגלת הוא גם מבצע ריענון כזה... מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה??
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
http://applian.com/flvplayer/?src=VideoDownloadPlay חוץ מהתוכנה המצעבנת הזאת. תודה
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-