עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Screw_Master,

שבת שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה. כל פעם שאני נכנס לאתר, אני מחדש צריך להכניס שם משתמש וסיסמה. כנראה שיש בעיה עם הקוקיז במחשב. אני גולש עם FireFox 3.5.2. מישהו יודע איך פותרים את זה\צריכים עוד פרטים?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  2. הכוונה היא שלדוגמא שיש איזשהוא קובץ שהוא קובץ של וינדוס ואי אפשר לעלות את הוינדוס. אני צריך תוכנה שתוכל לשחזר את הקובץ או להחליף אותו. יש משהו חוץ מה HIRENS BOOT ? תודה מראש לעזורים

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  3. Started by ELiA,

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג דרייבר לכרטיס קול שיש לי (הוא מובנה בלוח אם) לווינדוס 7? תודה רבה :]

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  4. נכון שניתן בעזרת אתרים ותוכנות שונות לשמור קליפים מ-youtube ועוד מספר אתרים נפוצים, אבל מה עושים כשרוצים לשמור קטע וידיאו מאתר פחות מפורסם שהכלים היעילים שיש לגבי youtube לא מאפשרים שמירה ממנו ?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  5. Started by oded6188,

החלפתי את המכשיר שלי מסוני אריקסון לנוקיה וקרה לי הדבר הכי מעצבן: השמות הפרטיים בספר הטלפונים התחלפו עם שמות המשפחה בסלקום אומרים ש"ככה זה" יש איזו תוכנה שיכולה לעשות לי את העבודה? אני שאני אצטרך ידנית לעבור על 500 מספרים בערך?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  6. שלום, האם יש תוכנה היכולה להציג לי איזה קבצים נמצאים תחת קובץ Archive מסוג ISo בגודל 3 גיגה בייט. הייתה תוכנה בשם WinIso אבל היא פותחת קבצים עד 700 מגה בייט. תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by etzarfat1981,

שלום, יש לי בעייה מוזרה, שאני מדפיס קבצי PDF בעברית מהמחשב שלי, הוא לא מדפיס את כל האותיות והמספרים אלא משאיר רווחים אך שכשאני מדפיס מהמחשב הנייד הכל תקין. במחשב השולחני יש לי ADOBE ACROBAT ואילו בנייד יש לי את ACROBAT READER. על שני המחשבים רץ WINDWOWS XP + SP2 מישהו יכול לפתור לי את הבעייה???

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by eliyashatz,

יש לי Nero 8 ואני מנסה לצרוב קבצי Avi על דיסק DVD. הוא אומר לי שהקובץ אינו קובץ המתאים לDVD למרות שבהגדרות הוידאו נכללים קבצים אלו. מה אני יכולה לעשות כדי לצרוב קבצים אלו כDVD? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  9. Started by Haflo,

לא שמתי לב אם קיבלתי תשובה אבל מישהו יודע איפה נמצא ה Error Log של Fucking Office 2000?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by lharpaz,

שלום, אני מחפש תוכנה שהיא מילון אנגלי-עברי (ואם יש גם עברי-אנגלי זה טוב). כמובן שרצוי תוכנה שהיא חינם. אם אין ברירה, אני מוכן לשלם קצת אם התוכנה טובה. אשמח לשמוע מה דעתכם על Babylon - האם התוכנה טובה? האם יש במילון גם מונחים של מילונים מקצועיים-ספציפיים (למשל בתחום ביולוגיה, כימיה, מדעי המחשב וכו')? האם אני אקבל רק את המקבילה של המילה בעברית, או שיש גם מידע לגבי המושג (יעני איזו שורה שתסביר מה בדיוק הכוונה ולא רק התרגום בעברית)? האם היא שווה את הכסף? מה בדיוק צריך לקנות? (יש משהו שעולה 235 ש"ח, ויש משהו שכולל oxford באיזה 200 ש"ח יותר או משהו כזה - מה מהם צריך?) תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. בוקר טוב, מישהו יודע איך אני מיישר את המסמך כך שהטקסט יוצמד למספור כמו בצורה הרגילה של הדברים? ובכלל, איך מיישרים בוורד?.. http://icecream.me/18d5171070bc7b7a40f3ec86dabc0cae תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. ככה יש לי מכשיר נוקיה 6230 לפני איזה חצי שנה קניתי כבל שמחבר את המכשיר למחשב לעביר תמונות וכאלה התקנתי הכל במחשב וזה עבר מצויין לא עשה בעיות בנתיים הכבל היה אצל חבר כמה חודשים טובים והספקתי לפרמט את המחשב ורק עכשיו הוא החזיר לי אותו בגלל שלא היה לי את הדרייבירים המקוריים הורדתי דרייברים התקנתי והורדתי את התוכנה nokia pc suite הגירסה הכי חדשה מהאתר של נוקיה התוכנה זיהתה את המכשיר אבל כשבאתי להכנס להכנס אליו לראות את התמונות וכ"ו הוא רושם לי שגיאה "לא היתה אפשרות להשלים את הפעולה" (אם מישהו יכול להסביר לי איך לעלות תמונה או להראות לי איפה מסבירים ,אני יעלה תמונות) ניסיתי להכנס דרך התוכנה pc suite להעביר מוזיקה מהמחשב למכשיר וזה רשם לי "Audio Manager 5.0 נתקל בבעיה ועליו לה…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by o.k,

בפעמים האחרונות שאני מנסה לעשות איחוי לכונן D אני לא מצליח!! אני לוחץ על איחוי המחשב סורק את הכונן לפני האיחוי ושהוא מגיע ל 100% המחשב מפעיל את עצמו מחדש בלי שום התראה או משהו ושהוא עולה הוא נותן לי לשלוח דוח שגיאות משהו יודע למה זה קורה?? נ.ב מחקתי והתקנתי שוב את התוכנה

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  14. שלום לכם. ברשותי WINDOWS VISTA עם תוכנת אנטיוירוס NOD32 V3 וWINDOWS DEFENDER הפועלים תמיד ברקע. לא מזמן הורדתי וירוס למחשב בטעות, התוכנות מיד זיהו אותו ועצרו אותו מכל פעולה. כלומר שלחו אותו ל"הסגר". הסרתי את הוירוס מה"הסגר" בDEFENDER. השאלה שלי היא: אם אני בוחר וירוס שמופיע בהסגר של הNOD , ולוחץ על REMOVE (ראו תמונה), האם קובץ הוירוס נמחק לחלוטין מהמחשב, או שהוא נמחק רק מהרשימה בהסגר? שאלה שמטרידה אותי בקטע זה.. תמונה: תודה לעוזרים!! http://img367.imageshack.us/img367/1492/56329336hb9.jpg

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  15. Started by Toxin II,

אהלן, אני יודע שזה דבילי, אבל ממש רציתי לחלוק עם אנשים משהו שעשיתי בפוטושופ. עבדתי על זה בדיוק שעה ואני שונא שהעבודות שלי תקועות...והעבודה הספציפית מרגישה "תקועה". אבקש חוות דעת איפה לשפר ומה לשנות די להגיע לתוצר סופי. תודה [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by md22,

איך ממירים mp3 ל - wav תודה

• 3 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. ^^ כפי שרשום בכותרת.. ** חשוב לי ערוצים ישראלים..(במיוחד ספורט...) בבקשה תגיבו..

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  18. Started by ybe,

אני מצליח לבצע לכידת וידאו באמצעות התוכנה windows movie maker (אני משתמש בwin xp pro)התוצאה המתקבלת עלובה ביותר. התקנתי את התוכנה virtualdub אבל בכל פעם שאני מנסה להשתמש בה אני מקבל הודעת שגיאה video device already in use . ניסיתי גם להתקין את התוכנה wincoder והצלחתי לבצע לכידת וידאו אבל בשחור לבן. מה עושים ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Imtheman,

יש לי מחשב עם WINDOWS XP HOME עם אופיס 2007 אני רוצה לפרמט אותו אבל אין לי את המפתח של האופיס (לא יודע למה אבל אייבורי הדביקו רק את המדבקה של הווינדווז ) יש דרך להוציא אותו מהאופיס??

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  20. Started by BENNY-L,

אני ינסה להסביר אני עובד עם מסך 22 כול דף שאני פותח אני צריך להזיז את העמודה ימינה כדי לראות מהקצה איך מסדרים שזה יהיה אוטומטי

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  21. אני רוצה לגבות קבצים שונים על דיסקים של DVD ולא דווקא קבצי VOB במבנה תקיות של VIDEO_TS ו AUDIO_TS. אלא סתם קבצים. ואני צריך שם של תוכנה שתעשה את זה ויכולה לצרוב על דיסקים של 4.7 ג'יגה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by AK,

יש לי כרטיס טלויזיה Pinnacle PCTV והתוכנה לצפייה שלו לא עובדת ממש טוב. יש לי גם את התוכנה Fly Video 98,וכול פעם שאני מתקין אותה היא אומרת שיש לי בעייה עם הדרייבר והיא לא עובדת. ה windows מוצא את הדריבר רק כשאני עושה Uninstall לתוכנת ה FLY Video 98 שדרכה אני רוצה להסתכל את הטלויזיה. אז יוצא שיש לי את הדרייבר מותקן ואין לי את התוכנה מותקנת כי עשיתי לה Uninstall,ואם אני יתקין את התוכנה מחדש היא תבטל לי את הדרייבר עד שאני יעשה לה Uninstall מחדש. איך זה אפשרי? ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  23. מישהו יכול לעזור????? יש לי את התיקיה VIDEO_TS והיא שוקלת 3.92 GB ואני רוצה שהדיסק יהיה בפורמט של dvd שכך יתאים לכל dvd אפשרי. תודה.

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. מנהלים בבקשה אל תצמידו לי את זה לת'רד הראשי של FF. ההודעה שרשמתי שם נקברה ואף אחד לא הצליח לענות לי שם עליה. מחפש תוסף לפיירפוקס שיאלץ אותו לפתוח חלון אחד בלבד של פיירפוקס. אם נניח אני אלחץ שוב על הקיצור דרך שלא יעשה לי חלון נוסף עם עוד טאבים... שיפתח את החלון הנוכחי בו אני משתמש. ניסיתי לחפש באתר התוספים אבל כל הגרסאות ישנות מדי או פועלות גרוע. אני משתמש ב3.5 תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  25. התופעה הזאת החלה עם גרסה 11, ועודנה קיימת עם גרסה 12 החדשה (בגרסה 10, עוד ניתן היה לאחות במצב לא מקוון, FAT32). למה זה קורה? בכלל, למה PerfectDisk מתייחסת לאיחוי תיקיות במערכות FAT32 כאיחוי בזמן אתחול (איחוי קבצי מערכת, איחוי לא מקוון)(PerfectDisk מאחה תיקיות וקבצים יחדיו במצב מקוון רק ב-NTFS) ומאחה רק את הקבצים באיחוי מקוון? עד חלונות 98 כולל, תיקיות היו מאוחות יחד עם הקבצים במערכת FAT32 ע"י מאחה הדיסק. האם מדובר בחסרונה של התוכנה, וכי קיימות תוכנות איחוי אחרות אשר כן מאחות תיקיות וקבצים יחדיו באופן מקוון גם ב-FAT32?

• 9 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.