תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה לבדיקת הדיסק הקשיח, יש לי 80JB WD , מכירים תוכנה שמיועדת רק לו אולי? בכל מקרה זה לא משנה לי, אם אתם מכירים תוכנה שבודקת סקטורים פגומים וכו'. אנא המליצו. בתודה.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
המחשב של אבי בן כשנתיים לערך, עשה יותר מידי קונצים וטכנאי "מומלץ" פרמט לו את המחשב. בשלב זה אחרי שגבה 400 שקל לביקור לקיחת המחשב למעבדה והחזרתו, נעלם הטכנאי ונגוז ושוב אינו משיב לטלפונים. לאחר הפירמוט המחשב שוב אינו מזהה את המדפסת ( ברדר משולבת גדולה בת כשנה וחצי בערך). הסרתי את התוכנה של המדפסת וניסיתי לעשות התקנה חוזרת בעזרת דיסק המדפסת המקורי אך כלום לא קורה. באיזה שהוא שלב התבקשתי לחבר את כבל ה USB ולהדליק את המדפסת, אך כלום לא קורה. החלפתי יציאת USB במחשב אך עדין בכניסה למנהל ההתקנים אני רואה- "התקן לא קיים" או לא מזוהה איני זוכר בדיוק את ההגדרה. נסיתי לחפש דרייברים דרך מנהל ההתקנים אך ווינדוס לא מוצא. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היה לי עד לא מזמן XP ושיחקתי בage of empires עכשיו שהחלפתי המחשב הצבעים במשחק לא נראים טוב , כאילו שחסר צבעים והדמויות מפוקסלות. יש לי כרטיס GT220 ודיירקטX 11 )SDK) עוד דבר מוזר זה שכשאני רוצה לעשות PSCREEN ומדביק, אני מקבל תוצאה הרבה יותר גרועה, לעומת זאת אם אני עושה סקרישוט ממקש ייעודי לעניין של המשחק זה נראה סדר גמור. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מחפש דרייבר לסורק UMAX ASTRA 600S
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני משתמש בשני הדפדפנים האלה (הראשון רק לכמה אתרים) וה-auto complet בהם פשוט משגע אותי, נורא מציק! חיפשתי באפשרויות דרך לבטל אותו אבל לא מצאתי. אתם יכולים להגיד לי איפה אני יכול לבטל את התכונה הזאת בשניהם?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום. יש לי קובץ (56 מגה) בפורמט WMV , שאני רוצה לנגן בנגן DVD (על דיסק כמובן). הנגן לא קורא DIVX או פורמט כלשהו, אך ורק DVD. אשמח לדעת איך לעשות את ההמרה, בעזרת איזו תוכנה ואיך? אגב, אין כתוביות נלוות, כך שזה רק המרה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום התקנתי NOD32 על מחשב נייד Acer וכנראה שמשהו השתבש בהתקנה..התוכנה כותבת שיש בעיה ושיש לבצע התקנה מחדש. אך כשניסיתי להסיר את התוכנה קיבלתי את ה error הבא: http://i51.tinypic.com/2a9ph0j.jpg כנראה שיש איזו תוכנה אחרת שמשתמשת בקובץ הספציפי הזה באופן מוזר .. (איזו תוכנה יכול להשתמש בקובץ שממוקם בתוך תיקיית האנטי וירוס?) בכל מקרה, חשבתי לנסות אולי להסיר בעזרת ה Safe Mode אך גם שם בנסיון הסרה המערכת הודיעה שבמצב זה לא ניתן להשתמש בגלל בכל הקשור ל Windows Installer . (תמיד הייתי בטוח שב Safe Mode אין בעיה להסיר תוכנות..) אודה לכל הצעה לפתרון אפשרי (=
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה ואי אפשר לעדכן אותה ולעבוד איתה עד שלא מכניסים key ניסיתי כמה גרסאות וכמה keys ואף אחד לא עובד הוא אומר לי שהkey פגומים וכו... מה עושים? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני חייב את התוכנה הנ"ל תודה רבה לעוזרים שתיהיה כמה שיותר פשוטה וכמובן בחינןם!!!
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אחרי שאני מעלה את המחשב שלי מחדש יש לי מספר שניות או דקה שאני יכול להתחיל לבוד עם שולחן עבודה היה פה הודעה כזאת והוא אמר לעשות איחוי והכל לבדוק וירוסים עשיתי את זה והכל ב MSCONFIG יש דברים שעולים CCAPP שזה Norton Internet Security2006 וגם Norton SystemWorks2006 וגם את התוכנה של מיקרוסופט למקלדת והעכבר מה אפשר לעשות עוד לבדוק בשביל שהמחשב יעלה יותר מהר
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה , שאם יש סרט שמנוגן באינטרנט (לא ביוטוב) , אני רוצה פשוט להעתיק אותו איזה תוכנה יש בשביל זה תודה ...
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
זה בידיוק החיפוש שאני מריץ בגוגל אבל אני לא מוצא דרייבר מתאים... ניסיתי את הרגיל זה לא עבד.... אם אפשר בבקשה תשובה בהקדם.. זה לאבא שלי בשביל העבודה... תודה...
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי קובץ שיש בו תרגום לסרט והסיומת שלו היא SUB אבל אני רוצה לחלק את הקובץ הנ"ל ל-2 חלקים כדי שיתאים בדיוק לסרט, כיון שהסרט הוא גם 2 חלקים. עם איזו תוכנה עלי להשתמש כדי שאוכל לחתוך את התרגום בזמן המתאים ולפתוח לו קובץ המשך??
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש אפשרות פשוטה יחסית לשלוט על הרצת JAVA SCRIPT ספציפי בדפים שונים? כלומר: אני נמצא בדף מסויים ויש בו הרבה JS אבל אני רוצה יכולת להריץ (אם ככה קוראים לזה בJS) רק חלקים ספציפים (מבחנתי הם קשורים לרכיבים מסויימים בדף) העניין הספציפי שאני מחפש כרגע זה לעצור גילגול של ידיעות באתרים מסוימיים (כמו באתר פה, בצד שמאל למעלה ב"חדשות מחשבים") אבל אני מניח שיהיה לי שימושים רחבים יותר אם הייתה לי האופציה תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
יש ברשותי סורק מאוד ישן של HP שאין לו תוכנה שמיועדת לעבוד בחלונות 7. ניסיתי להתקין תוכנה שמיועדת לעבודה תחת חלונות XP - התוכנה לא עבדה, עשיתי uninstall ומאז כל פעם שאני מאתחל את המחשב בעליית המערכת הפעלה קופץ החלון שניתן לראות בתמונה המצורפת. איך ניתן להסיר באופן מלא את התוכנה ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שתי מחשבים במשרד ואני עובד בשתיהם בג'ימייל. יש בעיה מאוד קטנה ומאוד מעצבנת שאני לא מצליח לפתור כאשר אני בא להוסיף שתי קבצים מאותה תיקייה אני מכניס את הקובץ הראשון שנמצא בתיקייה בשם נגיד "מחשבים". כאשר אני בא להוסיף את הקובץ השני החלון נפתח בשנית אבל לא בתיקיית "מחשבים" הוא שוב מגיע למסמכים שלי ועכשיו צריך שוב לחפש את התיקייה במחשב. במחשב אחד תמיד זה חוזר לתיקייה האחרונה שהשתמשתי ובמחשב השני יש את הבעיה הזו. לרוב אני שולח מכתבים עם המון קבצים וזה ממש מעצבן לחזור ולחפש כל פעם את התיקייה אני יודה לכם על פתרון תודה מראש רן
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
התקנתי את המחשב שלי מחדש ושניסתי לגשת לכוננים שלי הוא הקפיץ לי הודעת שגיאה : c:/recycled/ntldr.com is not valid win32 application מה אני עושה ?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
משנה שמות של קבצים לפי תבנית מסויימת בתקיה שלמה, כמו לדוגמה מוסיפה בהתחלת כל קובץ בתקיה את התווים XX ו/או משנה תג של mp3 לפי אותה צורה שהסברתי. מישהו מכיר תוכנה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אז יש SolidWorks עם רישיון סטודנט מהלימודים, ובניסיון התקנה אומר לי שגרסת 32bit לאתתקין על מערכת ה64bit שלי (WIN 7). אז חוץ מהתשובות המובנות מאליו, יש דרך אולי לרמות את הSolidWorks בכדי שתחשוב שזוהי מערכת 32bit?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום יש לי את התוסף בדפדפן, משהו יכל להסביר לי מה זה מסננים ואיך זה עובד? אני פשוט מוסיף כל מסנן שאני מוצא... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שאני בא להדפיס זה רושם לי there is nothing to print. the selected print range or sheet is empty. גם שאני בא לראות בPAGE PREVIEW אז זה מראה לי חלק מאד קטן מהעמוד... למה זה? ומה עושים בשביל לתקן את זה? משהו גם מכיר מדריך\ספר בעברית לתוכנה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הי, יש לי בעיה ממש מוזרה ומעצבנת במחשב - בזמן שיש תוכנה שלוקחת מסך מלא, אחרי שהמחשב הלך לישון לפחות פעם אחת - יש לי ארטיפקטים על התמונה. מערכת ההפעלה היא 32 VISTA ULTIMATE, הכרטיס מסך הוא 7600GT שהדרייבר הוא הדרייבר המעודכן ביותר. זה לא קורה בכל התוכנות - אלה בעיקר במשחקי מחשב (GUITAR HERO, NBA LIVE 2008, בתפריט של קרייסיס - לא במשחק עצמו, ובמדיה סנטר של ווינדוס). כשהתוכנית לא על מסך מלא לדוגמה במדיה סנטר - אין להם זכר. רעיונות? הצעות? צריך שאני יעלה תמונה של הארטיפקטים?
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מאיפה אני מוריד את זה? אני רוצה לראות סרט אבל אין SOUND :-\ הוא אמר לי שאני צריך DIRECTSHOW DECODER מאיפה אני מוריד?
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
בעזרת איזה תוכמה אני יכול לצרוב קובץ וידאו של 7 ג'יגה בפורמט WMV?? יש לי דיסקים של 8.5 ג'יגה ויש לי צורב שתומך בטכנולוגיית הצריבה הזאת אבל אין לי מושג באיזה תוכנה להשתמש...ניסיתי בכל דרך אפשרית עם NERO וזה לא צרב כי הקובץ גדול מדי כאילו (ד.א אני צריך שהסרט יעבוד על xbox360) תודה רבה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-