תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מחפש תוכנה שאפשר יהיה לראות בה את המשחק מחר של מכבי חיפה נגד צסק"א דחוףףף בבקשה תעזרו.. תודה
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
איך אני יכול למזער לTray כל תוכנה או יישום שאני רוצה ? שמעתי שיש תוכנה שמאפשרת את זה
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי מחשב חלונות 10 64 סביות. אני לא מצליח להתקין שום גרסה של אופיס. איך שזה מתקין ממש לקראת סוף פס ההרצה של קובץה setup זה נתקע במשך שעות ממש בסוף ההתקנה. פס ההתקנה של תוכנת ההרצה מגיע ממש ממש כמעט עד הסוף ושם זה נתקע. השתמשתי בתוכנת הסרת קבצי אופיס על המחשב של מייקרוסופט וזה לא עזר. בבקשה אשמח לעזרה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
פרסמתי בעבר את התוכנה בפורום. בעזרת התוכנה ניתן בקלות להמיר כסף משקלים לשערים אחרים. איך זה עובד? 1. לחיצה על CTRL C (או לחיצה על כפתור ימני של העכבר -> העתק) תגרום לתוכנה לחשב בצורה אוטומטית את המטבע (אירו, לישט או דולר) או אם סומן רק מספר, יופיע חלון עם בחירת כל המטבעות. לאחר החישוב, התוצאה תופיע בTask Bar או ליד סימן העכבר, לפי בחירת המשתמש. 2. בלחיצה על SHIFT + A + C יופיע חלון, שבו אפשר לחשב יותר ממטבע אחד. מה חדש בגרסאות האחרונות? * Currency calculator - כעת ניתן לחשב יותר מפעם אחת ברציפות (אם ברצונכם לקנות יותר מפריט אחד). * אם אינכם מחוברים לרשת, התוכנה תטען את קובץ הנתונים שנשמר הכי אחרון. * ניתן לדפדף בשערי מטח שנשמרו עד כה. * אם יש עדכון, התוכנה תודיע על כך,…
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
על המחשב הישן שלי, עוד בתקופת ה- SP1, קאזא רצה מצוין ומצאה אלפי תוצאות רלוונטיות לדברים הפופולריים שחיפשתי... עכשיו, אחרי שיש לי מחשב חדש עם sp2 וה- kazaafix זה בקושי מוצא לי תוצאות.. אפילו של הקבצים הנפוצים ביותר! אני משתמש ב- kazaa lite תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי כמה תמונות שצילמתי. (והם בגודל של תמונות רגילות - בגודל של תמונות של פיתוח) עם איזה תוכנה אני עורך כמה תמונות לתמונה אחת בכדי שיהיה לי רקע? (אם אני שם תמונה אחת בתור רקע למחשב אז היא נמתחת מדי). בתודה, MuTaTiOn.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היה לי את הMCAFEE TOTAL SECURITY אבל לא הצלחתי לעדכן אותו, אז מחקתי אותו וכשאני מתקין את הKIS הוא רושם לי שה"MCAFEE INTERNET SECURITY SUITE WITH SITE ADVISOR 2008" עדיין מותקן ואני לא יודע איך למחוק אותו.
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
זה לא בדיוק בעיה זה פשוט מציק זה קשור למסנג'ר איך שהוא..אם אני לא עושה alt ctrl del ומוריד את זה אני לא יכול להכנס למסנג'ר. כמובן שזה לא מופיע ב msconfig בהפעלה של המחשב... וגם כל מני חיפושים ב regedit לא עזרו. זה ממש מציק כל פעם לפתוח תמחשב ולהסיר את זהה... ד"א נראה לי זה הופיע מאז שהתקנתי ואח"כ הסרתי את התוספת של ה SWEETIM של המסנג'ר. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה די פשוטה שאפשר לעשות איתה מיקסים לשירים...וכל מיני אפקטים וקוברים ושטויות
-
עכשיו כשפתחו אתר רשמי לתוספים והרחבות לכרום, החלטתי לנסות את הדפדפן ולתת לו הזדמנות. למרות זאת, אני מתקשה למצוא תוסף שמוסיף כפתור "הפעל" להורדות מהדפדפן - שבמקום להוריד את הקובץ למיקום ספציפי ניתן יהיה להפעיל אותו ישירות מהאתר. (בעצם הדפדפן מוריד את הקובץ לתיקייה זמנית, מאפשר פתיחה, למשל להתקנת תוכנה, ומוחק עם סגירת הדפדפן). באקספלורר הכפתור הזה מופיע כבר מגרסאות די ישנות, בפיירפוקס קיים תוסף שנקרא OpenDownload, אבל אני לא מוצא משהו מקביל בכרום. יש לכם רעיון?
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
http://www.img-il.com/image.php?file=1wtmyyqywtio.jpg אני לא מבין בתוכנה זאת.. איך היא אז?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
וגם לפעמים תוך כדי עבודה על המחשב או משחקים נבדקו 2 מסכים כדי לשלול בעייה של המסך ובשניהם אותה תוצאה הוחלפו הדרייברים לדרייברים חדשים יותר של NVIDIA ללא שינוי הגדרות תצוגה שונו גם כן ללא שינוי במצב המחשב הוא AMD 3200+ 1024 RAM וכרטיס מסך G6800 NU של XFX המחשב בן פחות מחצי שנה ונקנה בKSP מישהו יודע מה לגבי המדיניות שלהם בהחלפת מוצרים? כי אין לי כסף לשלם כרגע על כרטיס מסך חדש
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה חינמית אם אפשר, להורדת אתרים שהסיומת שלהם היא php. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
Second Copy מישהו מכיר את תוכנת הגיבוי הזאת שיש איתה בעיה בגירסא 07 שלא מגבה קבצים בעברית ובגירסא 08 יש בעיה בכיבוי המחשב
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה לכולם! ישלי המון מסכים כחולים במחשב ואין לי בעיה לנתח את המסכים וקבצי דאמפ.... החשד הגדול שאחד מהרכיבים(מעבד,לוח אם, דיסק קשיח, זיכרונות) שבק חיים והלך לעולמו השאלה היא, האם מישהוא מכיר תוכנות מומלצות שיכולות לבדוק רכיבים ובמיוחד את המעבד והלוח אם?קיימות תוכנות כאלו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי מקלדת של GENIUS לא זוכר ממש את הדגם, בכל מקרה יש עליה לחצני מדיה[קדימה ,אחורה, עצור....] ובכל תוכנה מדיה שנתקלתי עד היום[מדיה מנקי,מדיה פלייר....] הם עבדו מעולה רק ב WINAMP הם לא עובדים... יש איזשהי דרך להגדיר אותפ או משהו שזה יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני צריך קוד סיריל ל פוטושופ ופלש(10) cs3 ומהר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שיש כזאת תוכנה שאומרת לך את הגודל המתאים לקופסאות ושם אתה שם את הרקע של הסרט או של המשחק כמו שיש בחנות.. ואם יש מקום שאפשר להוריד גם רקעים כאלה אני ממש אשמח..
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
האם ניתן לגרום לתוכנה xplorer2 המשמת כסייר (מצויין) בווינדוס להוות הברירת מחדל שלי? ז"א כשאני לוחץ על תיקייה מסויימת התוכנה נפתחת לי אוטומטית עם אותו המיקום במקום החלונות הרגילים של וידנוס??
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ענו בבקשה על הסקר בנושא תוכנות אנטי וירוס.
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
מסיבות של מהירות מיותרת מחקתי דיסק קשיח שלם, חלונות XP עובד לי כרגיל כי זה ב-C וכל ה-D שזה דיסק קשיח בפני עצמו נמחק. כרגע אני מנסה לשחזר עם EASYRECOVERY , השאלה שלי האם קיימת תוכנה טובה יותר? ??? :-[
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
האם קיים תוסף לפיירפוקס אשר מסנן אתרים זדוניים? כמו שיש את האפשרות content advisor ב IE? ועוד שאלה קטנה. איך אני מוחק את הערכים שנשמרים לי בחיפוש של גוגל בפיירפוקס ובאקספלורר?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי אני זקוק לרעיונות\עצות\תוכנות שיאפשרו לי ליצור "טבלת ייאוש" בצורה (פחות או יותר) אוטומטית. הכוונה היא שאני אכניס למשל תאריך יעד (נניח, 1.1.2006) ותיווצר בצורה אוטומטית טבלה של כל הימים מהיום (או מתאריך התחילה שיקבע גם הוא) עד תאריך היעד, כאשר בכל משבצת יופיע התאריך של אותו יום ומספר הימים שנותרו עד תאריך היעד. מישהו אולי ממש במקרה מכיר תוכנה שיכולה לעשות את זה (למרות שזה נראה לי long shoot) ? חשבתי אולי להשתמש באקסל - בריבוע הראשון לרשום את סה"כ הימים [יחושב מראש], ואז לשים פונקציה של "משבצת קודמת - 1" על שאר המשבצות. כרגע זה מה שעשיתי, אבל זה נותן לי רק את המספרים ואין לי רעיון איך ליצור את התאריכים בכל משבצת (ויהיה נחמד אם יהיה גם את היום בשבוע (ראשון, שני וכו')). ר…
-
- 2 תגובות
- 23.8k צפיות
-