תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי! עד לאחרונה השתמשתי בגירסה 8.5 המוצלחת אבל לאחרונה יש לי כל מיני בעיות עם סנכרון אנשי הקשר שלי והתוכנה לא ממש עובדת. מייקרוסופט גם הפסיקה לתמוך בגירסה הזו ככה שזה קצת מקשה. נאלצתי לנסות את WINDOWS LIVE MESSENGER 2011 והיא פשוט נוראית: אין כפתור SEND בהודעות לא ניתן לראות כמה משתמשים יש סה"כ אין אפשרות לשנות את הצבע של החלונות והברירת מחדל ממש חיוור. היא כבדה למדי וכוללת כל מיני דברים שאני לא צריך. ועוד ועוד... איזו גירסה מועדפת עליכם?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כשאני מנסה להסיר את visual Studio .NET אני מקבל את הודעת השגיאה הזאת: Setup is unable to determine a valid ordering for the installation. See the error log for further details ניסיתי להתקין מחדש ולהסיר, וניסיתי להסיר במצב בטוח - לא עזר. מצורף קובץ Error-Log של ההתקנה מערכת ההפעלה שלי היא Win xp pro sp2 תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד עם מנהל הקבצים המצויין Total Commander, וביומיים האחרונים שמתי לב שהוא לא מציג לי אייקונים של קבצים אלא אייקון של דף ריק לבן. הכוונה היא שאם למשל יש קובץ של mp3 אז הוא צריך להראות את הסימן של הברק, ואם זה קובץ וידאו, אז את הסמל של מדיה פלייר וכו'. יש לציין שבמצב אקספלורר רגיל, כאשר אני פותח את התיקיות, הקבצים מופיעים עם הסמלים שלהם. ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה, להתקין מחדש winamp ומדיה פלייר ושום דבר לא עזר ???
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שאני מחליף ביוטיוב לאיכות HD זה משנה גם את איכות הסאונד או רק את איכות הקליף?
-
- 14 תגובות
- 4.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה לפרמט מחשב כשאני מכניס את הדיסק של הוינדוס זה רושם לי שהוא לא מזהה את הארד דיסק או שהוא לא קיים אמרו לי שזה בגלל שזה הארד דיסק של סאתא וצריך להתקין אותו. הורדתי כבר דריברים והכל הורדתי לדיסקט אבל כשאני לוחץ על f6 כמו שאמרו לי שום דבר לא קורה יש דרך אחרת להתקין? תודה מראש. אגב הדרייברים שהורדתי זה מפה http://www.msi.com.tw/program/support/driver/dvr/spt_dvr_detail.php?UID=527&kind=1 וממה שאני רואה יש גם אפשרות התקנה דרך הוינדוס אבל אמרו לי שצריך להתקין דרך הדוס
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לשאול האם קיימת תוכנה שאני יכול לומר לה לדוגמא, שתלחץ על מקשים מסויימים בכל זמן קצוב. לדוגמא, אם אני אמור ללחוץ על מקש הרווח כל 5 דקות, האם יש תוכנה שיכולה לעשות זאת באופן אוטומטי ללא התערבות? נשמע קצת מוזר, אבל מאוד מועיל במקרים מסויימים תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה אז אני מפרמט עכשיו לפטופ שחבר הביא ואין דרייברים בכלל. בLIVE CD ראיתי דרייבר מסוג realtek 8169 pc1'8169 and 8101e אני צריך בעיקרון תדרייברים של הקול ושל האינטרנט ניסיתי באתר של רילטק אבל קצת קשה למצוא אני מתקין עליו XP והמחשב של LG ויש איזה תוכנה שתזהה לי את החומרה במחשב בלי דרייברים? אשמח לעזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה בה אני טוען תמונה ממנה אני אהיה מסוגל לחתוך קטע מסויים לפי רזולוציה שאני ארצה למשל יש לי תמונה ברזולוציה של 1920x1080 ואני רוצה לחתוך ממנה חתיכה מסויימת אז תוך כדי הקרופ אני רואה את הגודל החדש בו אוכל לבחור ולשמור..
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי חשבון באתר של logmein. ויש לי מחשבים שמותקנת עליהם התוכנה ובכך מתאפשרת שליטה מרחוק על המחשבים . לראשונה ניסיתי להוסיף מחשב , כרגיל לחצתי על ADD COMPUTER, הורדתי והתקנתי את התוכנה, הבעיה שאחרי שהתקנתי הסמל מופיע בשורת המשימות אבל כתוב "logmein enabled but offline " ואין אפשרות להתחבר למחשב-באתר הוא מופיע offline . ניסיתי לכבות את ההגנות חומת אש אנטי וירוס וכדומה-ניסיתי להסיר ולהתקין שוב את התוכנה-שום כלום ניסיתי למצוא תשובה באתר שלהם או בפורומים שלהם גם לא עזר. איך פותרים את זה ? תודה למשיבים המבינים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש בירשותי דיסק התקנה של XP מקורי, אני רוצה לגבות אותו באיזו אופן אני צורב אותו?
-
- 12 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי סרטים במחשב ואני משתמש התוכנה של ווינדוס כדי לצרוב אותם כDVD אבל לעיתים קרובות לא שומעים טוב (שומעים בקיטועים) או לא רואים טוב ממש חשוך! או שלא רואים על כל המסך בטליביזיה או ברכב..... אני מחפש תוכנה שיכולה לעשות את ההמרה בצורה יעילה ושאני אוכל לראות איכשהו את התוצאה לפני הצריבה כי נמאס לי לזרוק דיסקים.... תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
כל אתר שיש בו פלש גורם ל-Firefox להישתמש ב-100 אחוז מהמעבד ניסיתי הכול פרופיל חדש גרסה חדשה (1.0.6) וזה עדיין לא מסתדר מה זה יכול להיות?
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן הזה כבר כמה שבועות ואני אוהב אותו מאוד יחסית ל- IE ו AVANT BROWSER . הבעייה היחידה שלי היא שאני רוצה לשנות את הפונטים שלו כי הם קטנים ולא נוחים לקריאה ואני ממש לא מצליח. לא משנה איזה פונט אני נותן לו הוא תמיד יוצא לא קריא ומכוער. אז מי שמכיר פונט טוב בבקשה שיעזור לי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הכוונה היא לסדר שירים בפליליסט מתיקייה מסוימת כמו בוינדוס בו יש לי אפשרות לסדר את התיקייה עפי' last date modified... אפשרי עם \ בלי תוסף? או שבכלל לא?
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים, אני עובד עם ווינדוס 7, ועד אתמול גלשתי באופן קבוע בדפדפן אקספלורר 9 בטא. אתמול החלטתי שאני רוצה לחזור לגירסה 8 של אקספלורר, וביצעתי הסרה לאקספלורר 9, דרך אופציית ההסרה בINSTALLED UPDATES. אחרי שעשיתי ריסט למחשב, גיליתי שנעלם לי לגמרי הINTERNET EXPLORER, אפילו אי אפשר להחזיר את גירסה 8 דרך TURN ON OR OF WINDOWS FEATURES, ואין גם אפשרות להתקין מחדש את 9 בטא, כשאני מנסה להתקין מחדש, אני מקבל הודעה שהתוכנה עדיין מותקנת במחשב. ניסיתי להשיג את ההתקנה של אינטרנט אקספלורר 8 לווינדוס 7, אבל זה פשוט לא קיים, יש כמעט לכל מערכות ההפעלה, VISTA XP SERVER 2008, אבל לא לווינדוס 7. אני יכול להשתמש בדפדפן אחר לגלישה, לא זו הבעייה, הבעייה היא שהDEVICE MANAGER לא עולה …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מוסיף כתוביות ל-VCD? יש לי 4 תיקיות EXT MPEGAV SEGMENT VCD, או שאולי צריך לעשות תיקייה שונה?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי שני סרטונים שאני רוצה לערוך. באחד מהם זה סירטון שיש בו דיבורים ומוזיקה מתנגנת ברקע מאוד חזק. אני רוצה להוריד את המוזיקה מהסרטון כדי שישמעו את הדיבורים יותר טוב בלי הפרעות. בשני זה סירטון שיש בו דיבורים של שני אנשים ועוד אנשים מדברים ברקע גם חזק. אני רוצה להוריד את הדיבורים של שאר האנשים כדי שיהיה רק את הדיבורים של שני האנשים בלי הפרעות. יש דרך לעשות את זה באיזה שהיא תוכנה שאתם מכירים?
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אהלן, מישהו יודע אם קיימת דרך להריץ את רשימת היישומים שפועלים אצלי דרך בדיקה כלשהי? אני מאמינה שחלק גדול מהם ממש לא אמור להיות שם וסתם מאט ת'מחשב, ועובדה שכשאני סוגרת חלק מהם - שום דבר לא נדפק במערכת, אלא הכל פשוט זז מהר יותר........ בנוסף - האם יש למישהו מושג למה הפלאגין קונטיינר עושה כ"כ הרבה בעיות, מנצל כ"כ הרבה משאבים, ואיך ניתן לסדר ת'עניין איתו סופית? (פ.פוקס 3.6.13). תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי התנתקתי (בשעה טובה) מהשרות של נטויז'ן. בתיבת המייל שהיתה בשימושי ישנם כ-800 מיילים שהייתי רוצה אם ניתן, להעביר לכתובת מייל אחרת ע"מ לשמור אותם. נטויז'ן כמובן לא מוכנים לעשות את השרות הזה. האם ישנה דרך כלשהי להעביר את המיילים הללו לכתובת אחרת? להעביר אותם ידנית אחד אחד - זה לא מעשי.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
איך אני יכול לשמוע קבצי mpc בWINAMP, למרות שאני מעדיף לדעת אם איזה תוכנה אני יכול לשנות להם את הפורמט מ mpc לMP3?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
מכירים את המצב הזה שמישהו נותן לכם לינק למשל לראפיד ויש שם מלא קבצי ראר שצריך להוריד? אז אני מחפש שטיטב כלשהי או תוכנה לשאני אוכל להוריד את כל הקבצים האלו בלי כל פעם ללחוץ על אחד אחר ... זקוק לתוכנה שתוריד הכל עד הסוף בקיצור.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
מחפש מנהל הורדות מומלץ עד עכשיו הייתי עם IDM מה אתם אומרים עליו נהנתי ממנו מעוד הרבה זמן כבר פשוט מעצבן אותי בסוף שהוא תוקע את המחשב עם אתה מוריד קובץ גדול העם זה כל מנהלי ההורדות ככה? תודה
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
של מה התיקיה Preftech והבנתי שאם מוחקים אותה הווינדוס עולה יותר מהר..
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת הפעלה windows SP3 על SP2 (אולי SP1 לא בטוח) הדרייבר של הכרטיס קול מותקן אצלי... וכאשר הווינדוס עולה, יש אפילו את הצליל של הפתיחה לרבות את הסמל(של הרמקול) בשורת המשימות, ואחרי מס' שניות (5 שניות בערך), הסמל(של הרמקול בשורת המשימות) פשוט נעלם, כאילו לא מותקן שום דרייבר . מה זה אומר ? תודה, שלומי.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-