תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני עם קספרסקי אנטי וירוס 7 ופיירפוקס בזמן גלישה טעינת הדפים לא מסתיימת, אם אני סוגר את קספרסקי הטעינה מהירה ומסתיימת כל הזמן. כשהייתי עם גירסה 6 הבעיה לא התרחשה. אני מניח שמשהו בהגדרות של קספרסקי גורם לבעיה. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
התקנתי - ghost 2003 על המחשב החדש ורציתי לעשות גיבוי לכונן הראשי. אחרי שהGHOST אתחל את המחשב הוא הגיע למסך שלו - אבל לא עשה כל גיבוי ונתקע. אחרי RESET למחשב הוא עולה DOS ומבקש להחור בין חזרה לWINDOWS או להמשיך עם הGHOST אבל...הוא לא מצליח לחוזר ךWINDOWS בשום אופן ונתקע. איך אפשר לעקוף את הפקודה של הGHOST שיחזור רגיל ךWUINDOWS קראתי שצריך להכניס את הדיסק המקורי של הWIN ולעשות REPAIR אבל אז אצטרך הלתקין את כל העדכונים מחדש. ולא בא לי..... :-( והאם GHOST 2003 לא עובד עם XP? תודה!
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצות לתוכנת ניהול ספר כתובות וטלפונים שניתן לנהלה בעברית. תודה לממליצים.
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי אני מחפש SERVER חופשי (חינם) של קבוצות דיון הסרבר שיש ל ISP שלי (בזק בינל) לא מכיל את הקבוצות שאני מחפש תודה
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי אתמול את ה ASRock ION 330 שהזמנתי מאיביי, המחשב עובד מעולה, אבל מכיוון שהקניה הייתה מבחור סיני ובגלל שאין יבוא רשמי של המחשב הייתי רוצה לשם שינוי לבדוק את רכיבי החומרה באופן יסודי, האם קיימת תוכנה מקצעוית ואיכותית(לא איכפת לי שתיהיה בתשלום) שבודקת לעומק את תקינות רכיבי החומרה של המחשב? אני אשמח מאוד להמלצות. בתודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם. משום מה אחרי שעברתי לאקספלורר 7 אני לא מוצא את תיקיית הקוקיז. אני יודע שיש אפשרות למחוק את כולם באפשרויות של הדפדפן אבל יש כאלה שאני רוצה שישארו. מישהו יכול לעזור לי ? איך אני יכול לעשות ניקיון בקוקיז מצד אחד אבל לאתרים מסויימים להשאיר אותם? :s05:
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אהלן!! אני מחפש תוכנה שמאפשרת להדביק כתוביות על סרטים (כולמר שהכתובית והסרט יהיו בסופו של דבר קובץ אחד) *אשמח להסברים על השימוש בתוכנה
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה מוזרה, שאני מנסה להיכנס לאתר GMAIL כאשר GMAIL זוכר את החשבון שלי והסיסמא אני רואה את ההודעה של האתר שהוא מטעין אותו, אך האתר נתקעה וההודעה כאילו חוזרת על עצמה. כאשר אני מתנתק מחשבון ה-GMAIL שלי ונכנס מחדש ע"י הזנה ידנית של השם משתמש וסיסמא הוא נכנס לי לאתר. ניסיתי למחוק את כל הTEMPOARRY FILES של IE7 כולל COCKIES ועדיין אני נתקל בבעיה. אני מריץ WIN XP + SP3 תודה
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם. נתון, מחשב עם H.D המחולק לשלוש מחיצות: E , D, C, תוכנת הפעלה XP PRO, הותקנה ושמורה במחיצה C. מחיצה C התמלאה והייתי צריך להגדיל את הנפח של ספריה C, על חשבון מחיצה E. החלטתי להשתמש בתוכנה חיצונית המוכרת בשם: PARTITION MAGIC 8. במהלך תהליך הגדלת נפח ספריה C על חשבון מחיצה E ( ביצעתי פעולת RESIZE A PARTITION ), המחשב נתקע ונאלצתי לכבות ולהדליק את המחשב. לאחר ההדלקה, כשהמחשב עלה, התברר לי, שנפח מחיצה C לא השתנתה ולא גדל, ואילו, ומחיצה E שהייתה NTFS הפכה להיות PqRP. כשאני נכנס דרך האייקון: " המחשב שלי ", אני לא רואה את מחיצה E. כשאני נכנס דרך: מחשב שלי > ניהול > ניהול דיסקים היא מופיעה בתור PqRP. אבל ב - PARTITION MAGIC, ניתן לראות את המחיצה. היא לא מופיעה כ…
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
אני מעוניין בקרוב להתקין VISTA על המחשב (רק לראות איך זה). לכן אני מעוניין תוכנה כזאת שאוכל להחליף בין שני המערכות... אני מבקש משהו פשוט לא הכי מסובך... ואם זה כן מסובך, אז איזה מדריך או משהו יהיה נחמד תודה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה דיי סטנדרטי וישן, עם צ'יפ BT878... לווינדוס2000 הורדתי דרייבר צד שלישי כי המקורי ממש צולע... בכל אופן, ניסיתי כמה פעמים להקליט, עם תוכנות שונות...לא הלך. במקרה הטוב זה הקליט לי עם איחור של הסאונד... האם מישהו מכיר תוכנה מושלמת לכך ? תודה
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב שמחובר למסך חיצוני שנמצא רחוק מהמחשב עצמו ואני לא יכול לראות אותו מהמחשב. אני רוצה אפשרות להציג mirror של המסך החיצוני על מסך המחשב כדי שאני אוכל לסדר עליו את המצגת שרצה עליו ולראות שהכל רץ שם בסדר. האם אתם מכירים תוכנה שכזו? תודה, רועי
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכם, נדדתי בחודש האחרון במרחבי הרשת ואני מקווה מאוד שפה אוכל למצוא תשובה לפני הפירמוט הבלתי נמנע. לפני חודש הורדתי קובץ הפעלה שלא הייתי צריך להוריד ויותר גרוע מזה, התקנתי אותו. נדבקתי בטפיל הנודע לשמצה lop.com אך למזלי הצלחתי להיפטר ממנו אחרי סריקה של ADAWARE. חשבתי שבזה הסתיימה הפרשה אך דף הבית של הדפדפן עדיין הפנה כל הזמן לכתובת http://sfux.com/passthrough/index.html שפתחה פופ אפ תפריטי בתחתית המסך. הרצתי Spybot - Search & Destroy 1.1 Internet Sweeper Pro jv16 PowerTools אך כולו העלו חרס. בעזרת התוכנה האחרונה הבחנתי בתוכנה חשודה בשם התמים fdjhfkjdhfhk ברג'יסטרי אך גם אחרי שמחקתי אותה אני עדיין תקוע עם דף הבית וזה לא סוף הסיפור. נדהמתי לגלות שכאשר אני מתחבר ל-I…
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש באקספלורר 7 וכשאני נכנס לאתרים מסויימים, הוא נתקע לי לדוגמה, אתר הכתוביות, טורק. מה זה יכול להיות ואיך אפשר לפתור את הבעיה המעצבנת הזו?!
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
לכרטיס מסך GE FORCE 8800 gt sonic
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הרכיב הוא PCI DIVICE השאלה היא מה זה הרכיב הזה? אני לא מצליח להתקין אותו. האם הוא חשוב או שאני אנסה לבטל את זה שהוא שואל אותי בכל פעם. הנה תמונה מהמנהל התקנים: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי קובץ במחשב שאשמח שיפעל דרך System ולא דרך המשתמש הרגיל שלי. כפי בתמונה שהוספתי, שהקובץ יפעל תחת System. http://www.ufu.co.il/files/au8wvhtf5jngkqpez0nb.jpg חרשתי את הנט בפתרון לבעייה ולא מצאתי, אשמח אם מישהו מכם יוכל להסביר לי איך ניתן לעשות זאת. גם שיעבוד תחת Local Service יהיה סבבה, אבל עדיף System. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן של גוגל וממש נהנה אבל יש דבר אחד שהייתי רוצה להוסיף לו ואני לא מוצא איך. ברגע שאני מקליד לו סיסמאות וכאלה הוא שואל אם לשמור ואני אומר לו כן ואין בעיה, יש בעיה כאשר אני רוצה לעשות השלמה אוטומטית, כלומר אני רוצה להתחיל לרשום את המייל והוא ישלים לי אוטומטית כי אני מוצא עצמי כל שניה כותב את המייל שלי בכל מקום וזה מעצבן ובאקספלורר הייתה לי את האפשרות. האם בכרום היא קיימת ואם כן אז איך מפעילים? תודה רן
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום האם יש אפשרות שאני יכול לגרום לדפדפן שלי או לכל דפדפן אחר שירענן את עצמו אוטומטית כל 10 שניות?? תודה מראש!!!
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
כזאת שאני יכול לשלוח מסמך סרוק בלי בעיה ויש לה תמיכה טובה בעברית או לפחות תמיכה סבירה.. ?
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הודעת השגיאה הזו קופצת ללא הרף, מה ניתן לעשות? תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני מתכנת אתרים, ולאחרונה פירמטתי את המחשב. התקנתי את IIS על-מנת שאוכל לעבוד עם קבצי שרת, כמובן שהפעלתי, אבל כאשר אני גולש לדף שרת שיצרתי כלשהו, אני נתקל בServer Application Error.. אני חייב לפתור את זה. בבקשה אם מישהו יודע.. מצורפת תמונה בנוסף לקובץ הלוג של האירוע (event), תודה רבה חברים. בגלל שהתמונה גדולה, היא חתוכה: לינק ישיר לתמונה: http://img70.imageshack.us/img70/6549/withlogevendw5.jpg עריכה: אפשר לנעול, הצלחתי לסדר את הבעיה. נכנסתי לרג'סטרי שמשום מה גרם להתנגשות תוכנה, כנראה שפעם לא מחקתי היטב את הIIS.. בכל אופן, מחקתי את כל השאריות של הIIS מהמחשב ושיניתי את הפאט' שלו לזיכרון C$GG34. התקנתי שוב את הIIS, והורדתי רמת אבטחה למדיום, והפלא ופלא זה עובד..…
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי מיקרופון סטודיו עם מתאם מPL גדול לPL קטן כך שכל העניין מתחבר למחשב כמו כל מיקרופון רגיל, אני מחפש תוכנה שתתן לרמקולים של המחשב שלי לפעול כמו מגבר לאותו המיקרופון, כלומר לקבל סאונד נקי מהמיקרופון שיוצא מוגבר מהרמקולים של המחשב שלי. הרמקולים הם בעצם מערכת סטריאו רצינית כך שכל העניין אמור לחסוך לי את הצורך במגבר ולפעול יפה מאוד, חסר רק הסופטוור. אודה מאוד לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-