תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
עכשיו קראתי בחדשות שרק קצב הפריימים במשחקים משפיע על התוצאה הסופית. אז בשביל מה בכלל המבחנים הארחים? גם פעם מישהו כתב שאם מוסיפים את מבחני האיכות תמונה (Pro Version) משפיעים על התוצאה. זה גם לא נכון?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם! כרגע היעוד שלה הוא לבצע הקלטות של ספריות במחשב. קורה לי הרבה פעמים שאני צריך להעביר כמה ספריות גדולות ממחשב אחד למחשב שני (רשת). אם אני מקליט ספרייה אחת, אח"כ מקליט ספריה נוספת, בו זמנית, זה מאט מאוד את המחשב, וגם את ההקלטות. כמובן גם שאני לא רוצה לשבת ליד המחשב, לחכות עד שתסיים ההקלטה ואח"כ להקליט, אלא "להגיד" למחשב שכשהו מסיים את ההקלטה הנוכחית, הוא יבצע הקלטות נוספות, לפי הסדר. מדובר על הקלטה, העברה ומחיקה (אלא אם כן, יש עוד אופציות אחרות שימושיות). תודה רבה ושבוע טוב, מןשיקו
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
סתם דוגמא: NBA.14.01.Toronto.Raptors.vs.Dallas.Mavericks.H264-TvT - FILE INFO - Video: x264 Audio: MP3 Frame Rate: 29.97 fps Resolution: 640x368 Aspect Ratio: 16:9 איך אני יכול לפתוח את זה ?
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
כותרת אז אותו דבר!!!
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
אהלן ב Tutorials מסויימים המקצוענים מוצאים שימוש ל Stamp Tool בהמון מקרים, אבל אני וה Stamp Tool לא יכולים להסתדר. אני מדבר בעיקר על הסרת קמטים על העור ע'י הכלי, ברוב המקרים הוא פשוט לא עושה את העבודה ואני משתמש ב Healing Brush בשביל זה. האם יש עוד איזשהם הגדרות ל Stamp Tool? כי כשהוא שימושי הוא איכותי הרבה יותר מה Healing Brush. אשמח לכל טיפ
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
עם איזה תכונה הכי כדאי לקרוא הודעות לכתוב וכל זה... מה שחשוב זה שהיא תוכל גם להודיע לי כשיש הודעה חדשה! (לא כמו הOutlood Express)... או שאפשר לעשות גם בו ואני לא יודע איך.. תודה
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לוג של hujackthis : Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 23:01:41, on 19/11/2006 Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 (6.00.2600.0000) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program Files\Panda Software\Panda Antivirus 2007\pavsrv51.exe C:\Program Files\Panda Software\Panda Antivirus 2007\AVENGINE.EXE C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\mdm.exe C:\Program Files\Panda Software\Panda…
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכם, כפי שרובכם הבנתם מהכותרת, אני מחפש תוכנה להמרת סרטים/ סרטונים לפורמט AVI (יש ברשותי נגן CLIX והנני רוצה להעביר אליו סרטונים) תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
רציתי לדעת באיזה שיטת דחיסה היא משתמשת full copy או data only ומה ההבדל ביניהם?
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אהלן, חברה שלי משתחררת, והיא עושה איזה סרט לפריסה שלה. היא צילמה כל מני קטעי וידאו במהלך הזמן האחרון, דרך הפלאפון שלה (nokia n75 או משהו), זה עם המצלמה הממש טובה והאיכות וידאו המעולה. בקיצור, כדי להכניס את הקטעי וידאו למובי מייקר היא צריכה לעשות ריקודינג לסרטים כי הם על MP4 עכשיו, אני צריך הסבר, או מדריך איך לעשות את זה. תודה רבה חברים.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס טלוויזה חדשה מסוג avertv super 007 מדגם M135 היה לי ווינדוס xp pro sp2 והכל עבד לי כמו שצריך ועכשיו הדקנתי במחשב ווינדוס7 ultimate והתקנתי את הכרטיס עם דרייברים של ויסטה מהדיסק התקנה של הכרטיס ניסתי גם דרייברים שהורדתי אבל יש לי כל הזמן את אותה הבעיה שלא רואים תמונה רואים כזה מסך אפור וצלליות שומעים קול אבל רק אין תמונה. מה אני עושה במצשב כזה? תודה מראש לעזורים.
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
לאחר זמן רב מאוד שבו לא התעסקתי עם בניית אתרים ( :-X ) רציתי בימים האחרונים לבנות כמה עמודים חובבנים ופשוטים לתמונות וכו'. הוצאתי את הFront page express מהבוידם (כמה טוב ששמרתי אותו על דיסק כי אחרי האקספלור 4 או 5 העלימו אותו) ונתקלתי בתופעה שכאשר כותבים טקסט מסויים ואחר כך מנסים להחזיר את הסמן לאמצע שלו הכתיבה\מחיקה שתעשה תיהיה inverted ותעשה בדיוק בצד השני של השורה (נגיד כתבתי "אבגדהו", שמתי את הסמן על הב' וכתבתי ת' אז היא תכתב אז הה') . לא זכרתי את הבעיה הזאת מהתקופה שהרצתי את התוכנה על ה98SE אז תיארתי שהתוכנה קצת דפוקה בגלל שהיא מיושנת ולכן הורדתי את הדמו של הDreamwever האחרון וגם שם נתקלתי באותה בעיה למרות שכל ההגדרות encoding כביכול מוגדרות. האם אלו בעיות שתמיד ה…
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי להגיש את המטלה הזאת לעוד כמה ימים אך אינני מצליחה, מישהו יכולה לעזור?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, כרגע אני עובד על החזרה של מספר מחשבים לעבודה בתור שרתים כאלה ואחרים. לאחר הרבה מחשבה עם עצמי החלטתי שמחשב P4 2.8GHZ 512 MB ושאר מיניי ירקות יהיה שרת גיבוי נתונים משאר המחשבים שיש לי בבית... העניין שאני לא מוצא תוכנה שיכולה לעבוד צד שרת בתדירות של פעם בשבוע בערך ושתיהיה דינאמית בשימוש איתה... מישהו מכיר משהו כזה שלא דורש ממני לשלם עליה \ להעלות קבצים לאינטרנט או משהו בסגנון ?
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום אנשים!! שאלה לי אליכם יש סרטים שאני מוריד מהאינטרנט והם לא עובדים הורדתי מקודדים (הורדתי את Xvid כי הוא הכי מתאים לסרטים שהם לא עובדים) ועדיין הם לא עובדים, הם קורסים אני משתמש בתוכנת radlight מכיוון שאני רוצה לראות עם כתוביות גם בתוכנות רגילות ומוכרות הם לא עובדות, למשל window media player ששומעים תסרט, אבל לא רואים תמונה האם מישהו יוכל לעזור לי??!! מקווה מאוד שתעזרו לי בתודה Duke Of Luck :ylsuper:
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
פשוט מחזה נדיר . http://www.zhoog.com/2009/01/50-of-the-most-stunning-3d-renders/50/ אני משתף כדי שגם אחרים יהנו
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
-
התחלתי לעבוד על תמונה שנידלקתי עלייה וחשבתי לעשות מין חתימה כזאת , אז מה אתם אומרים ??? יש מקום לשיפור??? (צירפתי שלושה תמונות : המקורית , אחת מאמצע העבודה , והתוצאה הסופית.) נ.ב מצטער על הDONT COPY על התמונות פשוט זה די לשימוש אישי ולא להפצה.... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שנתי היום מסמך בוורד DOCX ואני רוצה לשנות את המסמך לגרסה קודמת לפני השעה 10:30 איך עושים זאת
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
האייסקיו שלי לא עובד הוא עבד לי טוב ממש בערך באיזה חמש שנים עד עכשיו אני מכניס שם משתמש וסיסמא ! ואז לחוץ להתחבר ואז זה עושה לי נעלם פשוט לסרגל כלים בצבע צהוב ! וזהו !
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם! אני לא יודע באיזה אנטיוירוס להשתמש...תנו הצעות חבר'ה.. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אצלי במחשב.. אני רוצה לקחת את התמונות שבחלון הקטן..
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שאני מפעיל את 5 הוא מחייב אותי לעדכן לגירסה החדשה.הבעיה שהגירסה החדשה ניתקעת לי .נסתי להתקין את icq 2 אבל הוא לא מובן 8ולא נוח .נסיתי את 4 והוא גם מחייב אותי בגירסה החדשה האם יש דרך להפעיל את 5 בלי העדכון?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני עכשיו עושה backup לתוכנות שלי ואני רוצה לגבות את emule אבל אני לא רוצה שהקבצים עכשיו בהורדה ימחקו לי אחרי שאני יתקין את התוכנה מחדש אז אלו קבצים אני צריך לשמור מהתוכנה? או את כולה?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-