תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
אני זוכר שלפני איזה 10 שנים קיבלתי אחת כזו שעובדת על עברית, אבל היא לא הייתה שוס. הקיימת אחת שאשכרה עובדת בימינו? (לעברית)
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
-
שלום... אז ככה..יש לי שני תחנות XP שמותקנות על VirtualBox ורציתי לדעת איך אפשר להתחבר ממחשב אחד לשני ... זה פשוט כאילו אין תקשורת ביניהם גם אם אני מקצה כתובות IP לשניהם... ברגיל אני יודע לעשות את זה רק שבתוכנה בין שני המחשבים אני לא מצליח... אשמח לקצת עזרה בעניין או אפילו לאיזה מדריך טוב... כי בינתיים לא מצאתי דרך לעשות את זה.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום הזכרון הפיזי שלי כל הזמן יורד יש לי גיגה זיכרון ובדקתי ששום תוכנה א לוקחת לי יותר מידי זכרון וגם אין לי וירוסים או ספי והזכרונות שלי תקינים אבל יתכן שבגלל שיש לי פיצול בדיסק של 64 אחוז אז זאת הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מדובר על מחשב נייד IMB SL300. לאחר התקנת UAA ולאחר מכן הדרייבר של הכרטיס קול, עדיין יש סימן שאלה בDevice Manager: "Audio Device On High Definition Audio Bus". למרות זאת יש קול במחשב אבל הדבר הזה קצת מציק, אולי עכשיו הכל בסדר אבל מי יודע למה זה עלול להפריע בעתיד.. נסיתי שוב את התהליך של התקנת UAA ולאחריו כרטיס קול, עם ביצוע אתחולים למחשב כמובן, עדיין לא עוזר. יש למישהו רעיונות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי. ברשותי מחשב מסוג COMPEQ וכשאני מקבל אי מייל עם קובץ מצורף ורצוני רק לפתוח אותו ,המחשב לפעמים לא שואל האם להוריד או לפתוח הוא ישר שואל לאן להוריד את הקובץ. תודה,
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה ואני לוחץ על האפשרות "copy disk" ושמתי לב שכשאני עושה את זה הוא מעתיק למחשב ורק אז צורב.. מה הטעם פה? למה הוא לא צורב לי מכונן אחד לשני (יש לי 2) איך אני מבטל את העניין? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני הופך NTFS ל FAT32 בלי לימחוק תקבצים? תודה
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש 1,2,3,4,5,6,CS 1,CS 2 ועוד מלא נכון? אז מה ההבדלים המשמעותיים?
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אהלן ב Tutorials מסויימים המקצוענים מוצאים שימוש ל Stamp Tool בהמון מקרים, אבל אני וה Stamp Tool לא יכולים להסתדר. אני מדבר בעיקר על הסרת קמטים על העור ע'י הכלי, ברוב המקרים הוא פשוט לא עושה את העבודה ואני משתמש ב Healing Brush בשביל זה. האם יש עוד איזשהם הגדרות ל Stamp Tool? כי כשהוא שימושי הוא איכותי הרבה יותר מה Healing Brush. אשמח לכל טיפ
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
זה העניין,אני לא מסוגל להוריד שום קובץ למחשב. אני עושה שמירה בשם או פשוט לוחץ על הקישור וזה לא מוריד לי. מה לעשות? אני אפילו לא מסוגל להורידFire Fox...
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום,אבקש לדעת האם יש אפשרות לשתף קבצים מבלי להידבק בוירוסים תוכנות ריגול ועוד,אבקש ממי שעונה שיסביר ויצין על מה הוא נסמך בתשובתו כדי שהיה בטוח שלא אדפוק את המחשב שלי תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
לא יודע מה קורה כאן - המחשב שלי השתגע אני לא יכול לעשות לחיצה ימנית על קבצים כדי לקבל תפריט מחיקה וכו' לא יכול להוציא להדפסה - כאילו שאין לי מדפסות בשני המיקרים המחשב ניתקע לי בדקתי בפרוסס > מצאתי SMSS וראיתי בגוגל שזה טרויאן ידוע מישהו היצליח לצאת מיזה ? בודאות ובאופן פשוט ? (TOOL) ? THX!
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
איך אני יכול ליצור סרטDVD (מקובץ AVI שמקודד ב XVID ) שאהיה תפריט ואני אוכל לבחור שפה של כתוביות (יש שני קובצי SRT ברוסית ובעיברית) לחילופין הייתי רוצה לדעת בכללי איך שמים כתוביות בלי לצרוב אותן ...
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום, קורה לי (פתאום) שהאקספלור לא טוען את העמוד שאני מבקש ואני לא מצליח להיכנס לאתרים. פרטים נוספים: * גירסת דפדפן 6.0 * בוצעה סריקה של קבצי ספייוור עם שתי תוכנות מעודכנות והמחשב נקי (לא נמצא כלום). * הגדרות האבטחה על ברירת מחדל (ניסיתי אף על פחות מכך, על LOW) * פיירוול של ZONE ALARM * אנטי וירוס של נורטון (רק אנטי וירוס ולא INTERNET SECURITY ) 1. כיצד ניתן לפתור את הבעיה? 2. אלי ישנו דפדפן שלא עושה שימוש במנוע של האקספלור? תודה.
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מעניין עם כל האובססיביות שיש פה לאנשים עם אנטיוירוסים, כמה בפועל זה דבר שעוזר לכם, וכמה זה יותר לצד השקט הפסיכולוגי שבעניין (ולכמה אין בכלל)... אם אתם מסמנים את אחת מהאופציות שנדבקתם ו/או שהאנטיוירוס התריעה, תפרטו מה היתה הסיטואציה (דואר שהגיע לתיבה הפרטית, תוכנה שהורדתם, גלישה לאתר וכו).
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי סרט dvd,אני רוצה להקליט חלק מהפס קול למחשב. יש תוכנה שעושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
עיצוב שעשיתי לרדיו..! מה אתם אומרים?! זה מוקטן לצרכי הגנה אז לא רואים כל כך טוב.. אבל עדיין אפשר להבין איך זה נראה.. תגובות בבקשה..!! זה העיצוב : http://free-t.be/Upload/file/UP8m4r2b2.jpg
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מישהו ניסה כבר את הexeem החדשה? אני אישית האמת עוד לא ניסיתי אף גרסא של התוכנה, אבל עכשיו הם מבטיחים שהגרסא החדשה נקייה מספייווארס ואדוויירס. מישהו פה ניסה אותה? היא שווה הורדה? או שכדאי להשאר עם ביטורנט?
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
איך משתמשים בתוכנה הזאת? דרך דיסקט? \= אוויי לא פירקתי ממזמן את הכונן דיסקטים,ואין לי כוח לחבר אין איזה תוכנה אחרת או משהו שאפשר לבדוק אם הזכרונות פגומים,דרך הוואינדוס או משהו כזה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הוא אמור לעשות סגול ככה על נושאים חדשים,וסגול בהיר על כאלה שראיתי ויש תגובות חדשות. הסגול בהיר לא מופיע,אני לא יכול לגלוש בפורום בלי הבונוס הזהההההה,זה כ"כ טוב :'( מה אתם חושבים שלא עובד,הגריסמונקי או הסקריפט?
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
לכל מען דבעי........ עשיתי ניתוח של קבצי dmp אצלי במחשב וכולם הראו את אותו הדבר............... Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 100000D1, {2c, 2, 0, f68754c8} ***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis. Unable to load image NVSNPU.SYS, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for NVSNPU.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for NVSNPU.SYS *** WARNING: Unable to verify timestamp for NVNRM.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for NVNRM.SYS Probably caused by : NVSNPU.SYS ( NVSNPU+134c8 ) מה זה אומר??, במה יש לי בעיה ומה אני צריך לפתור??? בבקשה עי…
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
האימיול שלי ( ספריית ה Temp וה Download ) מותקנות לי בדיסק אחר D ולא בדיסק של מערכת ההפעלה . האימיול היה בתהליך מתקדם של הורדה שנאלצתי להוריד Ghost על דיסק של מע' ההפעלה. לאחר הורדת האימג' נוכחתי לראות שגם ההורדה נעלמה למרות שוב שסיפריות האימיול ( temp ן download ) מוגדרות בדיסק פיזי אחר . למה תופעה זאת קרתה ? ואיך אפשר אולי לנסות להציל את מה שהיה בתהליך ההורדה ?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-