תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
אני צריך תוכנה שתפריד לי את הקול של הסרט ותשמור אותו ב wav
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש באקספלורר 7 וכשאני נכנס לאתרים מסויימים, הוא נתקע לי לדוגמה, אתר הכתוביות, טורק. מה זה יכול להיות ואיך אפשר לפתור את הבעיה המעצבנת הזו?!
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הרכיב הוא PCI DIVICE השאלה היא מה זה הרכיב הזה? אני לא מצליח להתקין אותו. האם הוא חשוב או שאני אנסה לבטל את זה שהוא שואל אותי בכל פעם. הנה תמונה מהמנהל התקנים: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
האם התוכנה prevx חוסמת אוטומטית את האינטרנט? http://www.prevx.com/
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום התקנתי את VirtualBox, התוכנה עובדת ממש טוב. אני רק תוהה לגבי משהו. כשיוצרים מכונה וירטואלית חדשה, יש שתי אפשרויות: 1) ליצור בנוסף, גם דיסק וירטואלי 2) להשתמש בדיסק וירטואלי קיים את האופציה הראשונה אני מבין מאד, ובה גם השתמשתי.. יצרתי דיסק וירטואלי, ועליו התקנתי את Windows XP. אבל.. באיזה מצבים אופציה 2 שימושית? למה שאני אביא דיסק וירטואלי ממקום אחר כלשהו? (ומאיפה בכלל אני יכול להביא?) תודה רבה card
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היי לפני חודש בערך קניתי כרטיס קול חדש sb live! 5.1 עכשיו רציתי לשאול אם בהגדרות של התוכנה traktor (תוכנת די ג'יי טובה מאד) אני יכול לעשות שדרך יציאה אחת של הרטיס ישמעו את המאסטר (כלומר את מה שיוצא מהתוכנה) ובאוזניות שמחוברות ליציאה השנייה בכרטיס אני אשמע את הערוץ שלא נשמע במאסטר (cue). כמו בתוכנת pcdj למי שמכיר תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה רצינית.. לא סתם.. שיכולה להפוך קובץ של 700 מגה mpg לavi... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע עובד על מחשב של חבר שמתלונן על "העגלה" כדבריו... memory - 1g cpu 2.7ghz לדעתי בשביל מחשב ביתי ולא לגיימרים מספיק בהחלט... ניקתי כל מני מזיקים במחשב ... ונראה שמשתפר אבל, שמתי לב שהמאוורר של המעבד קצת איטי אז הורדתי את את speedfun שמראה מתחי 3v 5v תקינים אך במקום 12v היא מראה 3.4v יכול להיות שיש משהו שמעמיס ומפיל את המתח או שלהחליף ספק וזהו ?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני לא מצליח לסדר שהוא יוכל לכתוב בעברית.. מישהו יודע איך פותרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום יש לי LOW ID והחיפוש של המיול לא מוצא כלום. תעזרו לי לפתור את הבעיה בקשה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי במחשב 40GB ואני רוצה להוציא מהם 10GB לעוד כונן אחר לדוגמא F איך אני עושה זאת ע"י התוכנה Norton Partition Magic? ..:::תודה ענקית מראש !!:::.. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- דחוף וחשוב רצח !!! כי אני חייב לעשות פירמוט בגלל כול מיני וירוסים ואני רוצה לשים את כול הדברים החשובים בכונן החדש ולפרמט רק את C. וגם עוד כמה ימים נגמר לי הANTI VIRUS של השנה !!! בקיצור זה רצח !!!!!! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר של קאזה את התוכנה החדשה ביותר והיא לא מצליחה לתחבר אני משתמש בSP2 ובאנטי וירוס + פירוול של נורטון 2005 הורדתי את הפיירוול של נורטון ושל הווינדוס ובכל זאת אין הוא מצליח לכנס באתר הם אומרים שהSP2הוא סתם תוסף והוא הבעיה אבל אני לא רוצה להסיר אותו יש דרך אחרת???
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מישו יכול לארגן לי את התכונה שעושה וויפ לhd הספציפי הזה... תודהה ועוד שאלה מה קורה אחרי שעושים וייפ איך מתקינים הכל ?..כמו אחרי פירמוט רגיל? תודה על העזרה לכולם
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני צריך עזרה תעצבו לי לוגו ללהקה שלי... DIABOLIC לפי דעתי כדאי לשם את השם ואז מתח למעלה בין הכתוב להוסיף איזה גולגלת ורקע שחור... אבל אם יש לך רעיון אחר אז בקשה.. תודה מראש :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכם ... רציתי לשאול למה האימיול לא עובד , אני יודע שנפלו שרתים , אבל מה קורה עם זה לא יהיה יותר אימייול. ואני רוצה להוריד את הביטורנט, אפשר לינק להורדה+ מדריך ... בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שבת שלום מחשב עם מערכת הפעלה XP אני מנסה מתוכנת פיקסה לשלוח מייל עם תמונה ומקבל "הפעולה נכשלה" לעומת זאת עם אני נכנס לאווטלוק אקספרס 2003 ומשם מצמיד את התמונה שמעוניין אזי השליחה עוברת בהצלחה מה יכולה להיות הבעיה. יש לציין כי זה קורה גם עם תוכנות אחרות שמאפשרות לשלוח מהם מייל, כלומר הפעולה נכשלת תודה למשיבים
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
במדור ההורדות יש כל מיני גירסאות של התוכנה, ואני לא יודע מה צריך להוריד, כי בהתקנה של העדכון הלפני אחרון, אני מקבל הודעה שזה לא גירסה מלאה וצריך להתקין גירסה נוספת, וכשאני מתקין את העדכון האחרון יוצאת לי הודעה שיש איזה קובץ פגום... אם מישהו יכול לתת לי קישור לגירסה עובדת, אני אודה לו.
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מקבל no video על רקע שחור בכל סוג של סרטון בפיירפוקס.. בתמונה שהוספתי זה במקרה נגן מוזיקה, אבל זה לא משנה.. זה קורה לי בכל מקום והרוב זה סרטוני MOV.. למה זה קורה לי? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הבנתי שיש כזאת תוכנה שאומרת לך את הגודל המתאים לקופסאות ושם אתה שם את הרקע של הסרט או של המשחק כמו שיש בחנות.. ואם יש מקום שאפשר להוריד גם רקעים כאלה אני ממש אשמח..
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול להדביק כתוביות לסרט עם סיומת avi או משהו אחר בשביל שאני אוכל לצפות בהם ב-DVD.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
-
במקרה הזה פיילזילה. אני משתמש בווינדוס 7 ומחפש איתך להתיר את העובדה שהתוכנה פתוחה..
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה באיסיקיו... כל פעם שאני שולח הודעה זה עושה לי חלונית כזאת שבה רשום "אל תשלח" לפעמים זה אפילו.. שאני רק נכנס לאסיקיו. מחקתי את האיסיקו והתקנתי אותו.. 700 פעם! וזה זה לא עזר.. ואפילו. הורדתי גירסות אחרות..מה לעשות??
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
אני מנסה לחלץ (עם ווינראר) קובץ מסוים בכונן D. (הוא נמצא בכונן D ואני מחלץ לD, אין טעות) כל זמן שהחילוץ פועל המקום הפנוי בכונן C (הכונן עם קבצי המערכת) יורד במהירות והוא נגמר לפני שאני מסיים את החילוץ. כשאני מפסיק את החילוץ הכל חוזר להתחלה - הבעיה שאני לא מספיק לסיים את התהליך... למה זה קורה? יש דרך לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-