עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tomerzhr,

הורדתי סרט עם תרגום מובנה בפורמט AVI איך אני צורב אותו על מנת לראות אותו בדיוידי בסלון? יש לי צורב דיוידי+דיסקים רגילים+דיסקים דיוידי וכל מה שצריך אני אודה למי שיוכל לעזור לי נ.ב הדיוידי שלי בסלון לא קורא DIVX

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  2. שלום. אני משתמש באקספלורר 7 וכשאני נכנס לאתרים מסויימים, הוא נתקע לי לדוגמה, אתר הכתוביות, טורק. מה זה יכול להיות ואיך אפשר לפתור את הבעיה המעצבנת הזו?!

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  3. Started by iakovl,

לכל חברי HWZONE, הת'ראד הזה נפתח כת'ראד נסיוני מבחינתי שלי בשביל לראות אם לכתוב גם פה חלק מהדברים שאני כותב ברחבי האינטרנט. בעיקרון מדובר על חבילת תוכנות PORTABLE שאני אספתי ופרסמתי כחבילה אחת באתר אחר, אני העברתי לכן את החלק המקורי בנוסף לחבילה שלי (ה2 במספר) אתם מוזמנים להנות מהדיון עצמו ומהחבילה, נקווה שההנהלה לא תראה את זה כצעד שלילי, מי יודע אולי אני אעלה לפה עוד דברים. מדריך: כיצד להפיק את המירב מהDOK הקדמה DOK את כל הסיפור שלנו אנחנו חייבים להתחיל עם תולדות הDOK הוא בשמו המלא, DISK ON KEY. בסביבות שנת 2000 פרץ לתודעה שלנו התקן הDOK באמצעות חברת M-Systems הישראלית (קצת גאווה לאומית לא יכולה להזיק) שהציעו לראשונה התקן נייד לאחסון שהתבסס על זכרון FLASH …

4. Started by _BooM_,

הודעת השגיאה הזו קופצת ללא הרף, מה ניתן לעשות? תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  5. Started by Zadu,

היי, אז קורה לי לפעמים שIE7 נסגר ואני מקבל הודעת שגיאה ואני רוצה לדעת למה זה קורה/איך לתקן. ההודעת שגיאה: The instruction at "0x7473c7d6" referenced memory at "0x00000062".The memory could not be "Read". Click on OK to terminate The program תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  6. Started by y42r,

האם יש אפשרות שעל מחשב אחד יעבדו 2 אנשים בו זמנית ? הכוונה 2 מקלדות ו-2 עכברים ו-2 מסכים ?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  7. Started by yamanman26,

שלום, אני כרגע עובד על מחשב של חבר שמתלונן על "העגלה" כדבריו... memory - 1g cpu 2.7ghz לדעתי בשביל מחשב ביתי ולא לגיימרים מספיק בהחלט... ניקתי כל מני מזיקים במחשב ... ונראה שמשתפר אבל, שמתי לב שהמאוורר של המעבד קצת איטי אז הורדתי את את speedfun שמראה מתחי 3v 5v תקינים אך במקום 12v היא מראה 3.4v יכול להיות שיש משהו שמעמיס ומפיל את המתח או שלהחליף ספק וזהו ?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  8. Started by TimoTy,

טוב אני מחפש אתרים ל-BT אני מכיר את Torrentspy ואת Elitetorrent תודה מראש

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  9. Started by Yaniv_sosner,

אני צריך תוכנה שבודקת כמה FPS הוא מביא לי במשחקים... (עם אפשר גם הורדה..) תודה מראש יניב.

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  10. Started by adam99,

שלום! יש לי תקלה מוזרה עם האקספלורר 6, כשאני מנסה להכנס לאיזהשהו אתר אז או שהוא לא נכנס ממש לא מגיב כאילו שלא כתבתי כלום או שהוא עשוה לי הורדה של האתר (כאילו אני מוריד את האתר בHTML). מה אני עושה? ניסיתי לעשות תיקון לווידוס אבל הוא לא מזהה את המערכת. תודה!

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  11. שלום, יש לי בעיה, שאני מסנכן את השירים לאייפון חלק מהם לא מופיעים לי תחת אמן ואני רוצה לערוך ולשנות את השם של האמן שלהם ניסיתי דרך האייטונס בשיטה של קליק ימני על השיר ואז get info ולשנות, אבל כל העמודות אפורות, וגם הקובץ של השיר לא מסומן כקריאה בלבד אז אפשר לפסול את האפשרות הזאת. פיתרונות ? תודה.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  12. אני רוצה לעשות חתימה באוטלוק למשלוח מיילים שהחתימה תראה שעון שסופר אחורה לתאריך זמן עתידי ספציפי א. איפה אני יכול לעשות קוד כזה. ב. איך? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  13. Started by chen038,

איך משלבים סרט ב PPT כך שיעבוד בכל מחשב שמתקינים לא רק כהפנייה לספריה במחשב שלי?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  14. Started by yirmio,

שלום! יש לי בעיה בחיבור טלויזיה בHDMI. בסה"כ החיבור עובד חלק, אבל כשאני מפעיל משחק Call of duty 5 הוא מציג מסך שחור בטלויזיה ומנתק את החיבור ונהיה מסך כחול כאילו הטלויזיה לא מחוברת בHDMI. יש לי כרטיס readon3650HD. אשמח לעזרה! תודה!

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  15. Started by pyro_man,

טוב אז היום ראיתי את הקליפ של הגורילז fell good inc הושפעתי קשות חח סתם לא פשוט סתם הייתה לי השראה חמודה ורציתי לנסות כמה מברשות חדשות שלי..אז עבדתי על זה בין 10 לגג 15 דקות.. הנה התוצאה.. והתחלתי הכל מ0 זה 100% פוטושופ. והנה המשהו הקטנטן לפני יומיים חיפשתי משהו לאכול לא מצאתי באתי למחשב ראיתי מה השעה הסתכלתי בחלון ועשיתי מה שעשיתי חח עבודה של חמש דקות אבל עדיין.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  16. Started by PCguy,

הורדתי מהאתר של קאזה את התוכנה החדשה ביותר והיא לא מצליחה לתחבר אני משתמש בSP2 ובאנטי וירוס + פירוול של נורטון 2005 הורדתי את הפיירוול של נורטון ושל הווינדוס ובכל זאת אין הוא מצליח לכנס באתר הם אומרים שהSP2הוא סתם תוסף והוא הבעיה אבל אני לא רוצה להסיר אותו יש דרך אחרת???

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  17. Started by satlan1,

אני צריך שתעזרולי במשהו... יש לי קבוצה בהאטריק(הניהול קבוצה באינטרנט..) והיום נכנסתי ומישהו פרץ לי לקבוצה ונהרסה לי קבוצה ששנה השקעתי בה בגללו :-\(ואין מצב הוא פרץ סתם את הסיסמא כי היא הייתה קשה וגם הסיסמא לאימייל). אז עכשיו אני סורק עם התוכנה AVG , וזה מצא לי: GetAccsess.class insecureClassLoader.class Installer.class classload.jar-7b975c36-27901111.zip למה גורמים הוירוסים האלה? אתם אומרים שדרך אלה הוא פרץ? אה והAVG מוחק את זה אוטומטית?

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  18. אני מחפש תוכנה שמאפשרת ניגון של קבצי MP3 ו/או WAV במהירויות שונות (כלומר קצב השמעה של 0.5, 1.25, 1.5 , 1.75 , 2), אבל חשוב שהתוכנה תשמור על קול המקורי לא תעוות אותו (שלא ישמע כבד באיטי או ציפציפ במהיר). ב media player זה קיים אבל זה כן מעוות (מה שמוזר שמתי שזה פס קול של קטע וידאו הוא לא מעוות את קול כאשר מעלים מהירות). בנוסף אם קיים בין אם בתוכנה הזאת ובין אם באחרת, אני רוצה שהיא תמיר את הקובץ להיות מהיר יותר באופן קבוע (למשל שאוכל לצרוב על CD רגיל לשמוע). {הערה: רצוי שתהיה ידידותית למשתמש למרות שאני מוכן גם לסבול} חג שמח לכולם ותודה לעוזרים, טל

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  19. הפלאגין עבד לווינדוס xp על שני מחשבים אחרים אבל על שלי הוא עושה ריבועים שחורים במקום לחצנים ובמקום איפה שאמורה להיות התצוגה והוא גם תוקע תמחשב אחרי שאני מפעיל תתוכנה ועושה את אותם ריבועים שחורים גם על תיקיות ותוכנות אחרות אחרי שאני סוגר את פינאקל פלאגינים אחרים עובדים יש איזה פתרון לבעיה? את אקספי מוד אני הולך לנסות אבל זה איטי יחסית ולא בא לי לעבוד ככה...

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  20. מחפש תוכנה לעריכת html אשר תומכת בעברית ישר בלי צורך להגדיר בכותרת

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  21. נעים מאוד חברים, שאלת תם לי יש. האם יש תוכנה המייצרת ממשק גרפי בסיסי בלי הצורך לתכנת? (בעצם יוצרת סוג של תוכנה בלי הצורך בידע בתכנות) ממשק גרפי שידע לעשות דברים פשוטים. למעשה מה שאני צריך הוא כתיבת הודעה במספר שלבים, בהתאם לטלפון המתקשר, ושליחה במייל או בsms. אצור תרשים זרימה לצורך הדוגמה: קבלת שיחה לקו מס' 7 מסך 1: בחירה בקו 7 (לטובת המשך תהליך השיחה המותאם ספציפית) מסך 2: כתיבת הודעה פעולת שליחה - במייל או sms האם ישנה תוכנה בסיסית ליצירה של דבר דומה? הבנתי בתכנות היא בסיסית ומטה.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  22. אני זוכר שלפני איזה 10 שנים קיבלתי אחת כזו שעובדת על עברית, אבל היא לא הייתה שוס. הקיימת אחת שאשכרה עובדת בימינו? (לעברית)

23. Started by signed.incognito,

שלום, אני נמצא כרגע בנקום שיש בו מחשבים עם WIN 98 ורציתי לדעת האם יש תוכנת מסרים מיידים אם אופציה ל[ ואם אפשר גם לוידיאו. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  24. Started by omri_ro,

כל פעם בעת היציאה מהתוכנה אני מקבל את הודעת השגיאה הבאהבתמונה) למי הפתרון? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.