עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום..יש לי דיסק קשיח של 40 GB במחשב של אבא שלי..בטעות התקנתי לו את הXP על מחיצה של 6GB (איכשהו זה קרה ולא שמתי לב במהלך ההתקנה) בקיצור יש בכונן D בערך 30GB 20 מתוכנם פנויים...ויש עוד 5GB שסתם יושבים ולא בשום מחיצה (רואים בניהול מחשב) יש דרך להגדיל את הנפח של כונן C? בדרך כולשהי? שמעתי על התוכנה.: פרטישן מג'יק..או משהו כזה...יש אפשרות להוריד אותה בצורה חינמית או משהו? אפשר לעשות בלי התוכנה?

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  2. שלום אני מחפש תוכנה שתפעיל לי סירטונים או סרטים מהקובץ WINRAR לפני שזה מסיים (ננגיד יש 5 חלקים והורדתי רק 2 אז אני רוצה לראות את מה שזה סיים להוריד בנתיים- הכוונה כמו Crystal Player ) יש בכלל דבר כזה? אם כן משהו יכול להביא לי בבקשה? תודה.

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  3. אני לא יודעת מה לעשות לפעמים פתאום נפתחים לי כל מיני חלונות של פרסומות וכאלו. יש לי את Ad-Watch 2007 וזה לא עוזר. מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  4. Started by roroi,

שלום רב, קניתי נייד Dell XPS M1710 והתקנתי עליו vista. הבעיה היא שבתוכנה bsplayer לא רואים וידאו אבל כן שומעים ובמדיה פלייר וגם ב- mv2player רואים ושומעים תקין אבל אני לא אוהב לעבוד איתם ואני גם לא אוהב לא לפתור בעיות. הקודקים שניסיתי להתקין הם:[/FFDShow MPEG-4 DivX 6.6 Koepi's XviD Codec DivX Free XP Codec Pack Codec Pack All in 1 K-Lite Codec Pack K-Lite Mega Codec Elecard MPEG decoder power dvd 7 אני מקווה שיש יש למישהו רעיון כי אני די מיציתי את הידע שלי בנושא. תודה מראש למשיבים.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  5. שלום. יש לי מסך של סמסונג 931BW עם המסך קיבלתי את הדרייברים + 2 תוכנות אחת מהם היא ה MagicTune לפי מה שראיתי זה מכוון את המסך למידת הצורך בעבודה הבעיה היא שפעם התוכנה עובדת ופעם לא, יש מן הודעת שגיאה של אי תמיכה או משהו כזה. ניסיתי למחוק ולהתקין את התוכנה מחדש גירסה חדשה מהאתר של סמסונג וזה בכלל לא עבד מישהו מכיר את הבעיה הזאת?[br]פורסם בתאריך: 8.07.2007 בשעה 20:00:36 בטעות זה נשלח לי פעמיים, מצטער!

• 2 תגובות
    • 442 צפיות
  6. Started by Rocket_Pool,

להכנת לוגואים מתקדמים ! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  7. חיפשתי כאן בפורום ולא מצאתי תשובה. אני לא מצליח לצפות בסרטונים באתרים כמו נענע וואלה וכו', כל אלה שמקבלים את השירות מחברת- castup ניסיתי את זה עם שני דפדפנים- אוואנט, ופיירפוקס. מישהו יודע במקרה מה עלולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  8. Started by asafsee,

שלום אני מחפש את ה"סטרינג" שמכניסים ל"רגיסטרי" המאפשר יותר מ-2 הורדות בו"ז מאותו המקור תודה רבה ויום טוב אסף

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  9. אני מחפש איזה תוכנה/כלי שיפעילו עומס על המעבד, כדי לראות מה הטמפרטורה שלו במאמץ. אם אין דבר כזה, אשמח להמלצה מה כדאי להריץ כדי לבדוק את זה בצורה הכי טובה. תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  10. Started by eran16r,

שלום לכולם קניתי מחשב לפני כמה ימים התקנתי וינדוס וחוץ מזה עוד כמה תוכנות ולא עולה לי אף קובץ של סרטים או קליפים מישהו יכול לעזור לי ולומר לי מה אני צריך לעשות מה עוד צריך להתקין במחשב שיהיה מושלם אשמח אם אם תעזרו לי תודה רבה :-*

• 1 תגובה
    • 420 צפיות
  11. שלום, פתאום בלי שום סיבה אני לא יכול לעבור בין חלונות שפתוחים אצלי, אני רואה אותם בסרגל הכלים אבל כשאני לוחץ על חלון אחר שום דבר לא קורה חוץ מזה ששניהם מהבהבים בסרגל הכלים (בצבע הכתום). הדרך היחידה שאני יכול לעבור בין חלונות זה או למזער את הפתוח או דרך TAB+ALT יש למישהו מושג מה לעזאזל קרה לווינדוס?או איך לפתור את המצב המעצבן הזה? תודה מראש יניב

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by tommy_g,

שלום חברים! אני נכנס ל"מחשב שלי", על מנת לראות תמונות מהדיסק שהכנסתי לכונן, ולפתע, אין כונן תקליטורים. הוא נעלם מהמחשב שלי. מה עושים? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  13. נגיד לקראת פרמוט או משהו בסגנון, איך אני "מגבה" את הסמיילים המטונפים האלה? תודה.

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  14. אחרי שאני יוצר את המיסגרת השחורה אני לא מצליח ליצור את הלבנה עקבתי אחרי המדריך פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=173162.0 תמונה אחרי אשני לוחץ אוקי שום דבר לא קורה למה? Shot at 2007-07-04

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. היי לצורך איפוס המערכת (נפילות גרפיות) יעצו לי להסיר את JAVA ואת תוכנת FLASH ולהתקין מחדש: 1) לא מוצא JAVA וזה לא יתכן, איך זה מוסתר 2) מנסה להסיר את ADOBE FLASH ולא מגיב להסרה ולא מסיר (גם במצב בטוח SAFE) 3) איזה JAVA מומלץ להתקין והיכן אשיג? תודה, יהודה עריכה: התקנתי JAVA מקורית של SUN ורוב הבעיות נעלמו, פרט לאתר אחד שלא מצליח עדיין

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  16. כשאני בא לראות סרטונים באתרים אני לוחץ על play ואז מופיע לי מסך צבעוני ושומעים רק את השמע.. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 417 צפיות
  17. שלום! רציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה להקטין את גודל השיר על מנת שיתפוס פחות מקום בפלאפון תודה מראש

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  18. ערכתי את השאלה, כי אני מאמין שמצאתי את הפתרון לבעייה הראשונה. כעת אני שם לב שהתמונות החתוכות של העמוד הראשי הן בסה"כ גודל של חצי מגה. האם זה מוגזם ועדיף לקצץ באיכות? או שאין בעייה.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by Nurit2005,

טוב אז יש לי צורב DVD עכשו ואני רוצה להופך את הסרטים שלי שבקובץ AVI DVIX ל DVD אך התוכנה TMPCE כותבת ל שצריך את MPEG 2 ENCODER. איפה אפשר למצוא את זה?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  20. Started by Oranili,

...

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Started by zx1993,

התקנתי את ויסטה 32 בדיסק חדש לאחר פירמוט ואח"כ חיברתי את הדיסקים הישנים עם WINXP. איך אני שולף מהווינדוס הישן את "אנשי הקשר" (כלומר כתובות מייל) ואולי גם את הדואר עצמו, בלי לנתק שוב את הדיסק ולעלות את הXP? בתודה,

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  22. Started by carman6,

אני צריך דרייברים כלליים לכל המחשב ובמיוחד ללוח האם- יש לו שם מוזר- to be filled by o.e.m תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  23. שלום, יש לי שני מחשבים (+שני מסכים) והייתי רוצה לראות מחשב אחד בשני המסכים. כאמור-אין לי DVI באף אחד מהמסכים ולכן שמעתי על כמה תוכנות שמסוגלות לחבר בין שני המחשבים ולעשות מין חיבור בין שניהם . למשל אם אני יזיז אח העכבר שמאלה עד סוף המסך-הוא יעבור למסך השני..וכל מיני אפשרויות drag & drop . יש באמת תוכנה כזו? תודה!! ואם אין הייתי רוצה הצעה לתוכנה כמו log me in שמאפשרת להתחבר למחשב מרוחק. תודה!

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  24. Started by tom123,

למה שאני מחלץ קובץ זה מחלץ אותו קודם לתקיה זמנית בכונן C, ורק אז מעבירה אותו לאן שאני רוצה. לפעמים זה לוקח שנים רק העתקה כי זה לכונן אחר. אפשר להפסיק את זה? או לפחות לשנות את התקיה של הקבצים הזמניים?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  25. Started by My_Name,

קניתי מיקרופון . . . חיברתי אותו למחשב (וכן, חיברתי אותו לחיבור הנכון) וכדי לראות אם הוא עובד פתחתי את ה-Sound Recorder של ה-Windows ולהפתעתי גיליתי שהוא לא עובד . . . יש לי לוח אם של ASUS, והתקנתי את כל הדריברים (SoundMax), אני לא יודע אם צריך להגדיר משהו בהגדרות שם (כי לפי מה שראיתי הכל נראה בסדר) או שאולי זאת יכולה להיות בעיית חומרה (המחשב די חדש, קניתי לפני חודש). אני מפרסם פה כי נראה לי שזאת אולי בעיה של דריברים / הגדרות, אם זה יתברר כבעית חומרה - להעביר. נ.ב, רציתי למחוק את הדריברים והתקין מחדש אבל הם לא מופיעים ברשימה של "הוספה והסרה" ואין שום קובץ של Uninstall בתיקיה שלהם ב-C:\Program Files\Analog Devices. למישהו יש רעיון ?

• 3 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים