תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני גורר שירים עבריים ל-winamp שם השיר מוצג בצורה שגויה (סימני שאלה וכו'). התקנתי את חבילת התמיכה בעברית (מס' 3) וזה לא עוזר (אגב גם בתהליך התקנת החבילה עצמה העברית מוצגת רע)
-
- 11 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
שלום, אתם מכירים את זה, שיש לכם שיר MP3 של מוזיקה ישראלית כלשהי, במאפיינים של השיר יש את הפרטים (שם אלבום, שם שיר, להקה וכו') ואת הכל רואים בג'יבריש, גם כאשר מפעילים את השירים ב WINDOWS MEDIA PLAYER רואים את כל השמות בג'יבריש בלבד. מה ניתן לעשות כדי בכל זאת לראות את מה שכתוב שם? (חוץ מלהתקין ווינדוס בעברית) תודה,
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי בדר"כ אני משתמש ב-BS PLAYER להצגת סרטים. אחלה תוכנה ידידותית שמציגה גם כתוביות בלי שינוי שמות והגדרות מסובכות בכללי. עד היום התוכנה הציגה את רוב הקבצים. השבוע ניסיתי להציג דרכה קובץ סרט של 1080i. לא הצלחתי. אפשר להציג אם התוכנה הזו כאלה קבצים, או שיש תוכנות אחרות? VLC יודעת, אבל אני לא כל כך אוהב להשתמש בה. היא פחות ידידותית. תודה
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
איך אני מעביר קובץ של power point לשומר מסך כך שיופעל השומר מסך אני אראה תמונות מתחלפות
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
חשוב שלא יהיה כבד יותר ושתהיה אפשרות להקטין את התמונות ולא רק להגדיל
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות לקבל הודעות ב-Outlook כשהתמונות יוצגו בגוף ההודעה, כמו ב-Outlook Express, ולא שאני אצטרך לפתוח כל תמונה בנפרד? תודה לעוזרים :biggthumpup:
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מכשיר ה DVD שברשותי אמור להיות מסוגל להציג תמונות (מצויין עליו KODAK אם אינני טועה). שאלתי היא (אם תסכימו לקבלה) מה עלי לעשות בדיוק, ע"מ לצפות בתמונות שצילמתי בדיגיטלית, בטלויזיה ? פשוט לצרוב אותם וזהו ? 1. ה DVD שלי קורא את כל הפורמטים הפופולארים, האם אפשר לצרוב את התמונות גם על CD וגם על DVD, או שיש הגבלה ? 2. האם התמונות חייבות להצרב לתיקיית השורש, או שניתן לחלק לתיקיות ? 3. בקיצור, מה אני עושה כדי לראות את התמונות בטלויזיה ? :-) תודה רבה !
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקחת אוסף של תמונות וסרטונים שנמצאים לי על המחשב, ולצרוב אותם (עדיף על דיסק רגיל, אבל אפשרי גם dvd) כך שיוצגו בצורה של גלריה כשהדיסק הצרוב יוכנס לנגן DVD הביתי בסלון. הכוונה שתהיה מין תצוגת thumbnails של התמונות והסרטונים, ויהיה אפשר לנווט ביניהם ולבחור מה להציג. כשמישהו יבחר בתמונה/סרטון, הקובץ המתאים יוצג על המסך. בקיצור - גלריה... בנוסף, אני מעוניין ליצור מצגת שקופיות שניתן יהיה לנגן בנגן DVD בסלון, ולצרוב אותה על אותו דיסק, כאשר תהיה אפשרות עם הכנסת הדיסק לבחור בין הגלריה לבין המצגת. ואם אנחנו כבר פה, אני רוצה גם ליצור תפריט שיאפשר לנווט בין מספר גלריות שנמצאות על הדיסק ("תיקיות"). תרשים זרימה של מה שאני מבקש: דיסק מוכנס -- "תיקיה א" (למשל טיול לחיפה)…
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
איך אני מגדיר באיזה מקום על התוכנה לחפש את התרגוםים של הסרטים עלמנת שיפתחו לבד?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
לרגל שחרור הכרטיס החדש gf4 , זוהי הזדמנות לדון באחת הסוגיות המטרידה את הגולש המצוי מה משמעות הציון 3DMark2001 , האם הציון שמחשב של הגולש גבוה(לקבל עם northwood 2.2+gf 4 ti 4600 מעל 10000 -פשוט חסר משמעות כרגע -חומרה שאין לאף אחד), נמוך ואיך הוא ביחס למחשבים של גולשים אחרים.על מנת שיהיה בסיס אחיד ובר השוואה יש לבצע את המבחן של ברירת המחדל(1024X768).רצוי גם להוסיף בתגובות את הציון ואת החומרה ברשותכם. יאללה בהצלחה.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זה עדיין לא גמור, חסר רקע, פרטים על הבגדים והשתקפויות של הרקע על כל העסק. אולי גם ליטושים פה ושם (בשפתיים במיוחד). אבל אני די מרוצה מהתוצאה עד כה. המימדים המקוריים של הציור גדולים פי 4. לקח לי עד עכשיו כשלושה ימים עם הרבה הפסקות (יש לי מבחן ללמוד אליו, וכנראה שאני אקח תיכף הפסקה גדולה ואמשיך רק ביום שלישי הקרוב) הבהרה: זה לא לקוח מתמונה. אני עושה את הציור בסתר כדי להפתיע את ההורים שלי, והיתה לי גישה רק לכמה תמונות מסכנות שלהם ממצלמה דיגיטאלית, שלא עוזרות בגרוש (תמונות שלהם עם משקפי שמש שמכסות חצי מהפנים :-\) אבל תצטרכו להאמין לי שזה דומה להם וכן, אמא שלי נראית מאוד צעירה והיא בת 50. אני אוסיף עדכונים כמובן, אבל השיפורים יגיעו רק החל מיום שלישי.. [attachment deleted…
-
- 53 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום. אתמול מחקתי מהמחשב כל מיני תכנות וכנראה שמחקתי איזה תוכנה להשמעת קול או משהו כבר אין לי קול במחשב. אני מנסה לראות "אבודים" והלך הקול. מה אני יכולה לעשות לתקן? ? ?
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
צהרים טובים לכולם לא יודעת מה קרה למחשב הנייח שלי ( אני עובדת בנייד כרגע) יש לו סיסמא אני מכניסה את הסיסמא הוא מראה כאילו הוא מכניס אותי (רושם את השם שלי ) ואז נפתח המסך של הדסקטופ אולם בלי שום איקון עליו מכל האיקונים שיש לי ואז נפתחת שוב התיבה שמבקשת להכניס סיסמא ואז אם אני מכניסה סיסמא שוב דסקטופ ריק רק עם תמונת הריקה ופותח לי את התיבה שמבקשת סיסמא מה קורה פה ? הסיסמא למחשב היא שלו ש אותיות בעברית בדקתי קפס לוק ושאני בעברית אבל שוב הוא מכניס הסיסמא מקבל אותה רושם לי כמה מילים יש לי אבל כשאני מקליקה על השם שלי להכנס למחשב רואים כאמור את תמונת הרקע בלי איקונים ואז מיד שוב מבקש סיסמא אשמח לעזרה לא ברור לי מה נסגר עם המחשב הזה זה מחשב עם וינדוס XP . תודה מראש והמשך שב…
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם, משום מה וורד (2003) החליט לעשות בעיות עם המיספור. בתמונה המצורפת, ניתן לראות שמשום מה הוא החליט להזיז לי את הטקסט החל מהמספר 8.10. מישהו יודע איך מזיזים את הטקסט חזרה ? (מצורף קובץ הword) בתודה מראש, מייק. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
מחפש בנרות את האייקון המצורף, בפורמט שקוף. למוצא/ת היקר [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום כנראה וירוס השתלט לי על התיקיות ושינה את השמות שלהם לג'יבריש כל נסיון גישה לתיקיות חסום ומתקבלת הודעת שגיאה גם דרך דוס אין גישה מה עושים? האם יש תוכנה שמשחזרת? רוב החיים שלי שם
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מנוי באינטרנט ב "בזק בינלאומי" 4 שנים ובחיים בחיים לא היה לי כזה דבר !!!! חיברתי מישהו בחיבור מהיר באמצעות ADSL לאינטרנט דרך בזק בי"ל וברגע ההתחברות הוא חטף 60 וירוסים ו 29 spywares !!!!! אי אפשר היה להכנס לשום אתר !!!!! ניסיתי להוריד AVG אך לאחר מילוי ממושך של שאלון נדרשתי לתת מס. כרטיס אשראי ! זה קרה למישהו ? מישהו יכול להמליץ על אנטי וירוס שיכול להתמודד מול כזו מכה בעת כניסה לאינטרט ? ישנה כתובת לאנטיוירוס חינם ?! תודה !
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני חובב אני מה מושבע לא יכול להריץ את הקובץ הבא [VeryFluffy]_Hellsing_Ultimate_OVA_DVD-trailer_v2_(English_Subs)_[6E888601] התוכן ממש ממש ממש חשוב לי אשמח אם מישו יוכל להציע לי פיתרון פעיל... דרך הגב זה הטריילר לOVA החדש של HELLSING שהוא מעולה ולשם שינוי לפי המנגה וכלכך טוב מציע לכולם נ.ב ניסיתי להריץ את רב התוכנות הידועות כגון VLC ועוד כמה וזה פשוט לא עובד הצילו פליז זה ממש חשוב
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי לכולם, אבא שלי מדי פעם משתמש באיסיקיו שלי, אני לא יודעת מה לחץ או מה עשה בהיעדרי אך כרגע רשימת האיסיקיו שלי ריקה... בהתחלה הבעיה הייתה רק על הגרסה החדשה, כשהעלתי את 2003b רשימה ישנה שלי עלתה אך עדיין הייתה (בערך חצי ממה שהיה לי אתמול). אך לצערי החלטתי לעשות ניסויים, ושוב מחקתי אותה ושמתי את גרסת ה- 4.0 לייט לבדוק אולי גם היא תעלה לי חלק. הפואנטה- נשארתי בשתי הגרסאות כרגא בלי אף אחד ברשימה שלי... אני אובדת עצות מדוע זה יכל לקראת? והאם אני יכולה לשחזר את הרשימה שלי? :-[
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
חבר'ה, ישבתי אתמול עד 3 בלילה בנסיון למצוא תוכנת פריצה לקובץ שקווץ ב 7zip עם הסיומת *.7z ואני לא מצליח למצוא שום דבר! רק תכנה צ'יקמוקית אחת Pass Recovery מצביעה שהיא לכאורה יכולה להתמודד עם הארכיב אבל בפועל בכלל לא עובדת, לא מריצה שום תהליך. אני די נואש... מה עושים???
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
זה התחיל לפני כשבועיים. אין לי מושג למה, אבל מאז אני לא מפסיק לקבל לפחות 10 (כן כן, אתם קוראים נכון) מכתבים בדואר האלקטרוני שהנורטון מזהה שהם נגועים בווירוס! מישהו יודע איך אפשר להיפטר מהדבר הזה?
-
ראיתי הרבה תלונות על דליפת הזיכרון בדפדפן הזה אבל לא מצאתי פתרון. מישהו יודע על פתרון? גירסה: 3.6
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום לכם! חילקתי בתוכנה של סיסמטק מחיצה של 160 גי'גה ל2 של 20. עשיתי את זה כמה פעמים, וכל החומר נעלם מהמחיצה של ה160GB. יש דרך להציל את זה? אריאל
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מקווה שפניתי לפורום הנכון, ואני מצטער מראש אם לא. האנטי-וירוס שלי גילה וירוס מסוג Backdoor.OptixPro.13 בקובץ norton32.exe שנמצא בספריית Windows. האנטי-וירוס משום מה לא יודע איך להתמודד איתו, למרות שעשיתי לו כבר 2 עדכונים ביומיים האחרונים. יהודים רחמנים עיזרו לי - מה עלי לעשות?! בתודה מראש: שפן כיס
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
חבר'ה, אני לא יודע מאיפה זה בא, אבל כל כמה דקות אני שומע את דונאלד דאק צועק משהו שנגמר ב-"what do we say?" או משהו כזה... אני כמעט בטוח שזה וירוס, אך כשחיפשתי בגוגל לגבי וירוס דונאלד דאק, הגעתי לכתבות משנת 2000... ומה שמוזר זה שאני עם אנטיוירוס מעודכן של נורטון... אני היחיד ששומע קולות של דונאלד דאק?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-