עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי חברים, יש לי דיסק CD ועליו סרט שצילמתי. הבעיה היא שהדיסק עצמו קצת שרוט ובחלקים מסויימים של הסרט, הסרט פשוט קופא והחלון של הסרט נתקע. מה ששמתי לב זה שאם אני מוציא את הדיסק מכונן הCD ומחזיר אותו חזרה ואז עם העכבר מדלג על האזור שנתקע (נניח הסרט נתקע ב19:23 אז אני מסמן שהסרט יפעל מהדקה ה20:10) אז הסרט רץ רגיל בלי תקיעות עד לקטע הבא שבו הוא נתקע. אני צריך תוכנה שאני מגדיר לה אזורים בדיסק כמו מההתחלה עד לדקה ה19:00 וזה שומר את כל הסרט בטווח הזה. ואז מדלג על כל הדקה ה19:00 ישר ל20:00 וממשיך לשמור משם. איך עושים את זה? תודה רבה חברים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by shlomom,

שלום, הבעיה היא כזאת: אני מנסה לבצע video capture ממצלמה אנלוגית. זאת לא הפעם הראשונה אבל עכשיו יש בעיה חדשה. הכניסה דרך 6600GT VIVO עם הדרייורים של WDM וזה עובד עם קלטת אחרת בסדר גמור. בתמונה ניתן לראות שיש פס לבן באמצע הפריים. הפס מופיע כמה שניות לאחר תחילת ההקלטה ונשאר שם. ניסיתי דרך יציאת קומפוזיט ו S-VIDEO במצלמה ויש את אותה תופעה. במסך של המצלמה הסרט מופיע בסדר. ניסיתי דרך מספר תוכנות (virtualDub, Windows MovieMaker, PowerDirector ) בכולם אותה תופעה. יש למישהו רעיון איפה הבעיה ??? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  3. היי החלפתי לא מזמן דרייברים לכרטיס קול שלי לדרייברים של RealTek (מקודם היה Nvidia, הם פשוט עשו בעיות). היום נכנסתי לקיובייס, לוחץ על Play, ולא שומע כלום! הכל בלוח בקרה כבר מוגדר נכון. הנה תמונה של רשימת האפשרויות שלי בכרטיסי קול: http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/Cubase.jpg לכולם יש את ה Multimedia ואת ה Full Duplex, ה Juli@ זה סתם כ. קול שזמנית לא בשימוש לי. אתם רואים, אין RealTek! מה עושים? אני משתמש בדרייברים העדכניים ביותר לכרטיס. תודה.

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  4. יש תוכנה חינמית שמעבירה פורמטים של סרטים מ dvd--R לavi או מ avi לmpeg

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  5. Started by liav12,

יש לי בעיה עם הפורטים, בנוסף לכך שהאימיול עובד לאט כל פעם שאני מעלה אותו הוא אומר את המשפטים הבאים ביומן השרת: 09/07/2006 00:43:51: נכשל בפתיחת פורט 5662 (TCP) בפיירוול הפנימי של WinXP עבור ההפעלה הנוכחית של אימיול 09/07/2006 00:43:51: נכשל בפתיחת פורט 5672 (UDP) בפיירוול הפנימי של WinXP עבור ההפעלה הנוכחית של אימיול אין לי מושג איך לפתור את זה, הקטע הוא שאני גם לא משתמש בפיירוואל במחשב הנ"ל, כך שאין לי פתרון לכך, מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  6. Started by cvtt.z88,

יש איזה תוכנה שמורידה מיוטב למרות שיש הגנה על הוידיו זאת אומרת שוידיו חסום להורדה עם התוכנה תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by em28,

במחשב מותקן WIN XP PRO SP2. למיטב הבנתי ה-FW של החלונות מפקח רק על התנועה הנכנסת למחשב. האם יש צורך ב-FW נוסף (ZA ודומיו) ע"מ לפקח על התנועה היוצאת מהמחשב ?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  8. שלום. יש לי בעייה. עקב בעיות בדרייבר של מדפסת משולבת HP Photosmart C7283 במחשב של אמי, אני נאלץ לעשות לו התקנה מחדש. אז ככה: 1. הסרתי את הדרייבר ע"י קובץ ההתקנה של הדרייבר העדכני שהורדתי מהאתר של HP. 2. לא השארתי לו כל זכר ע"י התוכנה Driver Fusion. 3. אתחלתי את המחשב. 4. הפעלתי את קובץ ההתקנה ופעלתי על פי ההוראות. 5. ההתקנה מבקשת ממני לחבר את הכבל של המדפסת למחשב. בשלב הבא מתרחשת הבעייה: כאשר אני מחבר את הכבל של המדפסת למחשב ליציאת USB, ההתקנה מזהה את המדפסת ומתקינה אותו, אולם כמה שניות לאחר תחילת ההתקנה, קופץ אשף התקנת חומרה חדשה של חלונות, וקוטע את ההתקנה. התוצאה: ההתקנה נכשלת. מה הסיבה לבעייה? עדכון: פתרתי את הבעייה. נראה שזה קשור להפעלת תוכנת Driver Fusion.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by thx777,

שלום רב ברשותי מותקנת מערכת הפעלה של ויסטה הום פרמיום ואני גולש בדפדפן 8 יש לי בעייה בצפייה באתרים שמשדרים באמצעות מדייה פלייר למשל באתר הנ"ל http://www.meirtv.co.il/site/content_id.asp?id=12731 עד לפני שבוע ראיתי את הוידאו הכל עבד תקין משום מה ראיתי מסך לבן במקום הוידאו ואיקס אדום בחלק העליון של המסך הלבן ביצעתי את הפעולות הבאות ניטרלתי אנטי וירוס שברשותי (קספרסקי) איפסתי את הדפדפן ירדתי לאקספלורר 7 בוצע תיקון wmp.dll הסרתי את נגן הפלאש ועידכנתי לעדכני ביותר בוצע שחזור מערכת ננכסתי לאתר הבא http://support.castup.net/wizard/Diagnostic.aspx מראה שהכל תקין כרגע במקום וידאו ובמקום החלון הלבן נתבקשתי ע"י הדפדפן להתקין add-on של מדייה פלייר וכרגע אני רואה מל…

10. אני צריך תוכנה להצמדת כתוביות לסרט מבלי שאיכות הסרט תרד. זה דיי דחוף. -תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by iyehuda,

התקנתי את תוכנת ה quick time בשני מחשבים בעלי אותם נתונים ובשנהם שאני שם סרט הוא מקטע לי ובwindows media player הכל תקין את אחד המחשבים פירמטתי מחדש וזה פתר את הבעיה האם אפשר לפתור את הבעיה ללא פירמוט תודה מראש עריכת המודר: כותרת. בפעם הבאה אני פשוט אנעל.

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  12. שלום, אני רוצה להתקין במחשב הישן שלי WIN2000 ואני מחפש תוכנת אנטי וירוס ופיירוול בשבילו על מה אתם ממליצים? כרגע במחשב החדש יש לי נוד וזונאלרם האם הם יפעלו גם על WIN2000???

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  13. Started by Stranger,

אפשר קישור או מידע או כל דבר מאיפה אני יכול להשיג את גרסת 2004 של נורטון אנטי-וירוס?

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  14. חבר'ה אני זקוק לעזרה כאשר מעתיקים גרף כלשהו מאקסל לוורד ישנה אפשרות להעתיקו לוורד עם הקישור לאקסל או פשוט כמונה בלבד. הבעיה שלי היא לשנות את זה עכשיו רטרואקטיבית. משמע העתקתי כמה עשרות גרפים מגיליון אקסל לוורד עם הקישור לקובץ האקסל אולם המסמך שהתקבל תפח לממדי זיכרון נכבדים ביותר (60 מ"ב), כעת אני רוצה לשנות את גרפים אלה בוורד לתמונות פשוטות, שלא יהיו מקושרות לגיליון האקסל. השאלה המכרעת היא איך עושים את זה ?!? וזאת כמובן בלי להעתיק את כל הגרפים מחדש אחד אחד אל המסמך כתמונות (מדובר בלא מעט...). המון תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  15. אורח DanielBerman
    Started by אורח DanielBerman,

כמו שחלקכם יודעים האתר הראשון שהצגתי כאן לפני חודש בערך הוא: www.d-designs.co.il חוץ מהאתר הזה, הרגשתי צורך לבנות עמוד שיתאים במיוחד לאדריכלים כי האתר הזה (לדעתי) נמרח מדי, יותר מדי פוזה. אדריכלים לא אוהבים את זה. לכן בניתי איזשהו עמוד חלק בלי קישקושים, אלא רק תמונות שיתרכזו בהן: http://www.d-designs.co.il/DD/Collections/New%20Collections/B/NC1.htm אולי מגיע לזה "אין פה עיצוב", אבל בכל זאת רציתי משהו מאוד מינימליסטי, משהו שגם אדריכלים אוהבים וגם משהו שלא דורש ידע רב מדי בתכנות, מה שאין לי. 1. אז בכל זאת, איך העיצוב? 2. האם הניווט פרקטי? (גם בין תמונות וגם בין עמודים) 3. עשיתי רק לחצני NEXT ו-PREVIOUS מכיוון שבהתחלה לא ידעתי שאצטרך להכניס יותר מדי קולקציות. אבל עכ…

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  16. מה ההבדל בין שתי התוכנות הרשומות מעלה ? אשמח להסבר . האימיול מאוס כבר ואני מחפש משהו יותר טוב . בנוסף לאימיול .

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  17. Started by et_gershon,

מישהו יודע באיזה תיקיה במחשב אני יכול למצוא את המועדפים, בתור קבצים כמו שבאקקספלוררר זה נמצא איפשהוא במסמכים שלי??, בבקשה זה חשוב כי אני רוצה לפרמט ואני לא זוכר איפה הם נמצאים!!!

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  18. Started by ariebel,

יש לי את התוכנה הזאת והייתי רוצה לדעת, איך אני מגבה את הWINDOWS שלי עם חלק מהתוכנות שלו והדרייברים והכל, הופך את זה לIMAGE שהוא גם BOOTABLE. ופעם באה שאני עושה פורמט זה ייקח לי 20 דקות ולא שעה וחצי כמו פורמט והתקנת ווינדוס מחדש ואחרי זה עוד להתקין את האופיס וכיו"ב מחדש! בקיצור, ראיתי טכנאי מחשבים בחנות שעשה את זה, התקנת הווינדוס לקחה לו בדיוק - 20 דקות. אז הייתי רוצה לדעת איך עושים את זה. תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  19. מישהו יכול להעלות את הקבצים flashplayer.xpt NPSWF32.dll בבקשה[br]פורסם בתאריך: 4.05.2009 בשעה 04:47:18 לא משנה נמצא האבדה, מסתבר שהם נמצאים בתוך הארכיב הבא:http://fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/xpi/current/flashplayer-win.xpi אם מישהו משתמש ב FF PORTABLE ויצתרך את נגן ה FLASH אז הוא צריך לעשות EXTRACT ל2 הקבצים הנ"ל לתקיית ה PLUGINS שלו. אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  20. Started by wallasababa,

ברוכים הנמצאים יש לי סרט שהומר מווידאו לdvd (צירפתי תמונה של הקבצים) אני רוצה לערוך אותו לורפרפ אותו לפורמט vcd בנוסף התקנתי את nero 7 האם איתה ניתן לרפרף? אשמח למדריכים תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  21. Started by מר מקלדת,

נרו 5.5 לא מאפשר לצרוב עם הצורב החדש שלי. כרגע אני משתמש ב-CDXPBURNER PRO 3. תוכנה חינמית אבל כבדה, לא נראה לי מאפשרת סימולציה ולא מאפשרת העתקת דיסק כמו נרו. מישהו מכיר תוכנה חינמית לצריבה אחרת? (נרו עולה כסף)

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  22. Started by warsfear,

ממצב כולם? שמעו כשאני מחבר משהו למחשב סוס שלי זה לא מוסיף אותם ליד הכוננים פתאום אז אני לא יכול לשנות דברים ככה ב mp3 או ב disk on key שלי תודה רבה אם תעזרו

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  23. Started by AmitDanan,

מחפש תוכנה טובה להמרה של קובץ avi לקובץ dvd ,יש לי שאלה קטנטונת האים אפשר לצרוב קובץ dvd אחד או שחייב להמיר לvob אים אני לא טועה כ5 קבצים?

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  24. Started by mikko,

http://www.allpeers.com/ download: https://addons.mozilla.org/firefox/3234/ תוסיפו אותי mikko

25. שלום לכולם אני מקווה שתוכלו לעזור לי. לפני כשבוע קיבלתי מחשב ,התקנתי כמה דרייברים וכשרציתי לצפות בסרט DIVX על המחשב זה היה אפשרי. מפה לשם התקנתי כמה תוכנות ופתאום אני שומע רק את הסאונד של הסרט אבל לא רואה אותו,יש מסך שחור. הנחתי שהדרייברים שלי לא הכי מעודנים או משהו בסגנון .אז הסרתי את כל הדרייברים התקנתי מחדש,וזה לא עבד.הורדתי דרייברים עדכניים מאתר קודקים מיוחד ולקחתי כמה גירסאות והפעלתי כל אחת בנפרד ועדיין ..כלום. כרגע בהוספה/ הסרה יש לי את התוכנות הבאות:DIVX CONVERTOR, HIGH DEFINTION AUDIO DRIVER PACKAGE, K LITE MEGA CODEC PACK ,1.57 MV2PLAYER . אני על סף יאוש אין לי מושג מה אני עושה.אני מזכיר שוב שהסרטים עבדו בעבר וכרגע הם לא עובדים עם הקודקים. בתודה מראש לכל המבינים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.