תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
נניח אני צורב משהו יש איזה תוכנה שבודקת שהקבצים יצאו תקינים ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מריץ איזה סירטון הוא סרט או כול דבר במדיה פלייר 11 או בנגן אחר BSplayer כול נגן שהוא ואני רק שומע ולא רואה תמונה הורדתי k-lite codek הכי חדש וגם לא עובד אני רק שומע ולא רואה תמונה מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים! יש לי סרט ב DVD מקורי, אני רוצה "לקרוע" אותו ל AVI שאני אוכל לראות אותו על ה ARCHOS. אני לא מצליח למצוא משהו נורמלי פשוט חינמי, אתם יכולים לעזור לי? אני מעדיף תוכנה שמסוגלת לעשות הכל אוטומטי, או כמה שיותר אוטומטי. יש על הדיסק כמה קבצים של VOB ו IFO, ניסיתי כמה תוכנות מעפנות שאני לא זוכר את שמן והם לא מזהות את כל הפרקים על הדיסק. יש תוכנה שתהפוך ישר את כל הקבצים ותאחד אותם לקובץ AVI אחד? תודה.
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמקליטה את המסך בזמן עבודה שיוצרת את זה כקובץ ויצאו שבעצם בוא רואים את העבודה שעשיתי זה לצורך הדרכה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
1.תגידו גם לכם יורד בזמן האחרון בראפישר על ממש איטי? גם לחבר שלי שתמיד תמיד ירד לו ממש מהר. 2.אינטרנט פיירפוקס מומלץ? יש לי אותו והוא די בסדר,רציתי לשמוע את דעתכם. 3.כשאני פותח את התיקייה ב-WINAMP ומעתיק את כל השירים ומפעיל אותם אומרים לי שיש קובץ בלתי נראה אחד. אני לא רוצה שזה יהיה יותר. איך? ש לי עוד בעייה. למה אני רואה ככה בפיירפוקס? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אני אוהב את התוכנה אבל אין לי מכשיר אייפוד - כיצד אני מעלה את הסרטים במחשב שלי לתוכה? בתודה מראש, יניב
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק און קיי ואני רוצה לשים לו אנטיוירוס שיעבוד עליו כל הזמן..איזה אנטיוירוס הכי מומלץ לשים?ומה אפשר לשים בכלל? תודה
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום.. אני כרגע עושה איחוי דיסק לכונן C שלי לאחר 5 חודשים בערך מקבלת המחשב..רציתי לדעת אם האופציה של איחוי הרגילה בווינדוס היא טובה או שיש תוכנה עדיפה לזה? עוד דבר שרציתי לדעת זה האם בזמן האיחוי אני צריך לתת למחשב לנוח או אפשר לשחק או סתם לגלוש..תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את הקבוץ,הקובץ נפתח אך אומר שיש בעיה. אין לי מושג מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה. אני מאוד אשמח לדעת מה הבעיה ולקבל פתרון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח שעבר פירמוט. אפשר בבקשה תוכנה שיכולה לשחזר קבצים שאבדו בזמן הפירמוט? תודה לעוזרים. (לא יודע אם זה קשור לפורום הזה)
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
זה עדיין לא גמור, חסר רקע, פרטים על הבגדים והשתקפויות של הרקע על כל העסק. אולי גם ליטושים פה ושם (בשפתיים במיוחד). אבל אני די מרוצה מהתוצאה עד כה. המימדים המקוריים של הציור גדולים פי 4. לקח לי עד עכשיו כשלושה ימים עם הרבה הפסקות (יש לי מבחן ללמוד אליו, וכנראה שאני אקח תיכף הפסקה גדולה ואמשיך רק ביום שלישי הקרוב) הבהרה: זה לא לקוח מתמונה. אני עושה את הציור בסתר כדי להפתיע את ההורים שלי, והיתה לי גישה רק לכמה תמונות מסכנות שלהם ממצלמה דיגיטאלית, שלא עוזרות בגרוש (תמונות שלהם עם משקפי שמש שמכסות חצי מהפנים :-\) אבל תצטרכו להאמין לי שזה דומה להם וכן, אמא שלי נראית מאוד צעירה והיא בת 50. אני אוסיף עדכונים כמובן, אבל השיפורים יגיעו רק החל מיום שלישי.. [attachment deleted…
-
- 53 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
הורדתי מהאתר של הדמון טולס את התוכנה. בקישור באתר רשום שהוא 64 ביט, אבל באתר mirror רשום שזה 32. כשאני מפעיל את התתקנה קופצת לי שגיאה "platform is not supported". הגירסא שהורדתי היא DAEMON Tools v4.10. למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? או הצעה לתוכנה אחרת שעובדת טוב על ויסטה 64? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
פתאום זה התחיל, אני משתמש ב- Explorer 6, פתאום כל דבר שקשור ב-FLASH לא עובד לי דוגמאות : www.pogo.com הייתי משחק בו עד אתמול - www.tribalwars.net הדברים שם לא משתנים ב-LIVE כמו תמיד ויש עוד כמה דוגמאות רק אני לא חושב שמותר לרשום ת'אתרים האלה פה. מה זה יכול להיות ?! עריכה : הסתדר איכשהו, אפשר לנעול!
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום, יש בידי המון קבצי טקסט(כ 500), ובכל אחד מהם שורת מספרים. אני מעוניין להעביר את כל הקבצים האלה לקובץ אקסל שישים כל קובץ בשורה נפרדת(באקסל), וכל ערך בשורה(מקבצי הטקסט), שישים בעמודה אחרת. האם יש תוכנה שיכולה לעשות את זה? אופיר.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
דרושה תוכנה או אתר אינטרנט שמאפשר תרגום מיידי ואמין של טקסט מעברית לרוסית(אם אין אז מאנגלית לרוסית ) רצוי כאלו שהן חינמיות המלצות ?
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה שמאפשרת שיחות וידאו ולא על חשבון הרוחב פס- אלא בתוך הרשת הביתית, יש לי שני מחשבים ברשת עם ראוטר... בראל.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, האם זה אפשרי איכשהו, אם יש לי נגיד 5 חלונות פתוחים או 5 לשוניות פתוחות, ובאחד מהלשוניות נגיד זה פורום ומפרסמים שם הודעה חדשה, האם אפשרי שיעלה את החלון שבו התפרסמה ההודעה אוטומטית, או שיהבהב? האם אפשרי לעשות בדף מסויים ריענון אוטומטי כל זמן מסויים? תודה לעוזרים. נסביר שוב אם לא הבנתם. יש לי 5 חלונות או 5 לשוניות פתוחות בתוכם יש נגיד 3 פורומים ו-2 אתרים או 5 פורומים או כל מיני אפשרויות. אני רוצה שכשתפורסם הודעה באחד הפורומים זה יעדכן אוטומטית ויקפיץ את העמוד או כמו שרשמתי, האם אפשרי שהחלון יהבהב או כמו שרשמתי, האם אפשרי לרענן דף מסויים כל זמן מסויים. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי תוכן כלשהו שבא מחולק להרבה קבצי RAR כמו בתמונה, איך אני הופך אותם לקובץ התקנה ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי IE7 באנגלית עכשיו כשאי בא להתקין את הגרסה בעברית הוא רושם לי שזה לא תומך בשפה של הוינדוס שלי אבל הוינדוס גם בעברית וגירסת הוינדוס שהתקנתי באה עם IE 7 מובנה איך אני יכול להחזיר ל 6 ??? מישהו יכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכם... רציתי לשאול שאלה ! יש לי איזה קובץ שאני רוצה שהוא יעלה שהמחשב עולה כאילו bootable, השאלה שלי היא כזאת איזה הגדרה אני נותן ל nero 7.5 שיש לי לצרוב על הדיסק שהוא יעלה באתחול של המחשב ? לדוגמא כמו ש- win-xp עולה . בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
החליפו לי את הלוח אם אתמול, ומאז הסאונד לא עובד. ניסיתי גם להוריד דרייבר מתאים ללוח, וזה לא עזר... גם הדרייבר שהוינדוס התקין גם לא עזר... אני פשוט לא שומע כלום ברמקולים (ניסיתי שניים) הלוח אם שלי הוא GIGABYTE 945P-S3 מה לעשות? אני כבר משתגע! :@ תודה לעוזרים מראש נ"ב מחקתי את כל הדרייברים גם מה שהוינדוס התקין וגם מה שהורדתי מהאינטרנט... אני בויסטה והוא אומר לי שNO AUDIO OUTPUT DEVICE IS INSTALLED, עשיתי את זה כי אני רוצה לדעת מה הדרייבר שאני צריך להתקין.
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-