עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ערב טוב, אני זקוק להמלצה על תוכנת אנטי-וירוס חינמית, ועד כמה שאפשר, בקטגוריה זו, ידידותי וחזק. * אגב, האם AVAST שווה משהו? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  2. Started by roeesnir,

אני צריך לפרמט מחשב עם Office 2003. העניין הוא שאני רוצה לגבות את המקרואים. איך עושים את זה?

3. Started by הדוד משה,

אני מחפש קומפיילר טוב ללאטך, רצוי אחד עדכני, עם קהילת מפתחים יציבה. כמו כן, אם ישנו גם קומפיילר שהוא מולטיפלטפורם, זה עוד יותר טוב. תודה רבה ושבוע טוב!

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  4. יש לי מחשב מדיה סנטר עם כרטיס טלוויזיה ואני רואה טלוויזיה דרכו. כדי להוריד לוח שידורים אני משתמש בMegaEpg גירסא 1.3.3. הבעיה היא שהסקריפטים שאני בוחר עושים בעיות. אם אני בוחר TV2day או TV2dayQ או walla זה כותב שגיאה. אם אני בוחר את הסקריפט של מייקרוסופט Viste_he זה מתחיל להוריד אבל לוקח המון זמן וזה רושם שגיאה ואם אני בוחר את הסקריפט של ynet זה מוריד לוח שידורים אבל לא לכל הערוצים. יש שם עוד סקריפטים כמו dvb והוט שגם הם לא עובדים. ויש לי ממיר של YES בבית. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  5. טוב, אני מחפש בעיקרון שתי חיות, קוף ונמר. אשמח לקבל לינקים ליותר מצורה אחת לכל חיה ע"מ שאוכל לבחור את המתאימים יותר. נ.ב - יש לכם המלצות על אתרים טובים עם צורות חינמיות? מצאתי כמה גרועים במיוחד בגוגל...

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  6. Started by overload,

תגידו למה הNERO שלי (זה NERO 5.5) לא מזהה דיסקים של יותר מ700 מ"ב ? ניסיתי להכניס דיסק של -780 מ"ב ו-90 דקות והוא אמר לי שזה 700 מ"ב. זה בגלל הצורב? הצורב הוא sony cd-rw crx175E2 קניתי אותו ליפני חצי שנה בערך.

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  7. Started by 00000,

כותרת מגרה הא? באתם לצעוק "ווארז ווארז", אבל לא! אדובי מעלה לרשת גירסה חינמית של פוטושופ. היא סופסוף קלטה שגוגל משתלטת על העולם. הם מבינים שהם בתחרות עכשיו, אז הם יוציאו גרסה חינמית: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3371341,00.html אולי זה צריך להיות בפורום תוכנה, אם כן מנהלים תעבירו.

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  8. כל מי שעובד עם מערכת הפעלה 64 ביט ורוצה לגלוש עם דפדפן IE 64bit או Firefox 64bit לא יכול כי כל הפלאשים לא יתנגנו לו ! זה לא יאומן שמקרומדיה עדיין לא פיתחו פלאש ל-64 ביט. יש למישהו הסבר ? מה, כולכם גולשים בויסטה עם דפדפן 32 ביט ?!

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  9. אני לא מאמין!!! יש לי KASPERSKY INTERNET SECURITY 6! TRAIL!!! מגמרו לי הימים שאני יכול להשתמש אז סתם ניסיתי לעשות בשעון של ה WIN יום אחד אחרוה אחרי זה עשיתי ACTIVE TRAIL KEY עשיתי UPDATE ו BOOM! יש לי עוד 30 יום שימוש חחחח זה BUG ?? או שזה ככה ? בכל מקרה אני שמח! ;D

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  10. Started by gal,

היי לכולם קודם כל האם ניתן להמיר סרטים בDIVX לVCD בנרו?? ואיך מאפשרים AUTORUN בדיסקים שנצרבים בנרו??? תודה גל

11. שלום יש לי בעיה די מוזרה... שמתי מיקרופון במחשב והתוכנה שאחראית לרמקולים זיהתה אותו אממ התוכנה של הדריבר REALTEK ואם אני מגביר את המיקרופון בהגדרות אז אני גם יכול לשמוע אותו דרך הרמקולים ישירות כשאני מדבר... אבל כשאני לוחץ על הקלטה לדוגמא בתוכנה של הוינדוס זה לא מקליט כלום כאילו אין מיקרופון וכך זה גם בכל התוכנות האחרות עם מיקרופון הייתי רוצה שתציעו לי מה לעשות אהה ועוד דבר אחד אממ בתוכנה הזאת אני רואה כאילו את החיבורים ואת מה שמחובר אליהם (כלומר של הכרטיס קול) כאילו AUDIO WIZARD ויש לי שם FRONT PANEL שבו מופיעים לי שני חיבורים שאליהם לא מחובר כלום ו BACK PANEL שבו מופיעים שלושה חיבורים והדברים שמחוברים אליהם.... אז השאלה היא איפה לעזאזל החיבורים האלה נמצאים פיסית כ…

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  12. יש לי Windows Vista Ultimate x64, כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR-150 וממיר כבלים Thomson אפור. מישהו יודע איך אפשר להזמין תזכורת לתוכנית ב-Windows Media Center?

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  13. Started by elnat4,

שלום! האם מישהו מכיר תוכנת OCR באנגלית , שאפשר להפעיל אותה מה COMMAND LINE? תודה, עינת

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  14. Started by J0n1,

אני מחפש תוכנה שתאפשר לי: 1. להוסיף לוגו שקוף (GIF) 2. להוסיף כתוביות בעברית משהו קל ולא מסובך... ניסיתי את Video Edit Magic 4.4 אבל הוא לא מאפשר לי להוסיף לוגו

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  15. Started by kozimus,

שלום . אני מנסה ליצור IMAGE של HD שלי עם התוכנה הנ"ל אבל משום מה הוא לא יוצא BOOTABLE .האם יש צורך לשנות משהו בהגדרות לפני שאני יוצר את הIMAGE? גם אם יש לכם המלצה על תוכנה אחרת שתעשה את העבודה אני פתוח להצעות. אני פשוט רוצה ליצור IMAGE מהתקנה נקייה של המחשב, שפעם הבאה אני יחסוך את כל הכאב ראש הזה. תודה. אני חייב לציין שהDVD עושה BOOT לדיסק של WIN בלי שום בעיה

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  16. אשמח לעצה ממישהו במקרה הבא: עשיתי טעות פטאלית ולקחתי על עצמי להכין בעבור הגן של הבת שלי אוסף סרטים לסיום השנה שחל מחר... מדובר באוסף של כ-1,200 תמונות שצילמה הגננת במהלך השנה. אני מנסה ליצור מכל קבוצת תמונות סרטון ולבסוף לתפור את הכל ל-DVD אחד עם תפריטים שיפנו לכל סרטון בנפרד. מעולם לא עשיתי זאת ולקח קצת זמן עד שמצאתי תוכנות שעושות זאת באופן יעיל. השתמשתי עד כה ב-3 תוכנות בנפרד: הראשונה הנה ashampoo השנייה הנה תוכנה בשם Photo DVD Slideshow Pro והשלישית Wondershare DVD Slideshow Builder Deluxe לאחר שהשקעתי אינספור שעות בהכנת החומר (ימים ולילות) והכל היה מוכן, התחלתי לקודד את הסרט הסופי. באמצע הקידוד התוכנה קורסת פעם אחר פעם. התקנתי את התוכנה על מחשב המדיה שלי, שהנו מחשב נק…

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  17. Started by black colt,

אוקי הורדתי קובץ RAR מהאינטרנט וכאשר ניסיתי לפתוח אותו הופיעו לי מלא שגיאות מהWINRAR שאומר שהקובץ הוא CORRUPT אבל הקטע הוא שזה ממשיך לפתוח את הקובץ מה השגיאה הזו אומרת והאם היא יכולה לפגוע לי בקובץ תודה על העזרה עידן

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  18. Started by aaalon,

אז ככה: אני רוצה לפתוח רדיו שיפתח בשעות מסויימות וינגן שירים שאני יקבע שהם mp3 עכשיו אני רוצה אפשרות להוספת הדיבור שלי וכל זה באיכות סבירה ל 3 משתמשים יש איזושהיא תוכנה?

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  19. חשוב לי לציין שלא עשיתי שום שינוי לא בחומרה, ולא התקנתי אף תוכנה. ביומיים האחרונים כבשאר הימים בחודשים האחרונים הביטורנט נשאר פתוח 24\7. אבל, ביומיים-שלושה האחרונים המחשב זז לי כמו עגלה כמו P2, ויש לי P4.2.6 עם 512 זכרון והארדיסק של 200 גיגה. בפרוסס מנג'ר אף אחד מהם לא מראה שהוא מלא, אז איך עדיין המחשב זז כ"כ לאט ? דבר שני המסך נכבה לי ומשנה צבעים וזה ממש מציק ומפריע כי כשהוא נכבה הוא לפעמים גם לא נדלק ואז עושים ריסט או שהוא נדלק ומראה לי הודעה כזאת : אני אובד עצות, מה לעשות ?! תודה מראש.

20. Started by ER_BOGO,

היי, התקנתי את ה NORTON ANTI SPAM 2004 ואני עובד עם OUTLOOKEXPRESS ,לאחר שהסרתי את הנורטון אנטיספאם אני כבר לא יכול לקבל הודעות ל אימייל. ההודעה שאני מקבל היא: Task 'pop.012.net.il - Sending and Receiving' reported error (0x800CCC0F) : 'The connection to the server was interrupted. If this problem continues, contact your server administrator or Internet service provider (ISP).' צריך עזרא דחוף!!!

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  21. Started by yk1,

ניסיתי להתקין את visual studio 2010 professional אבל ההתקנה נכשלת. למה?

22. Started by icebreak,

http://winamp.com/player/index.php

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  23. היי באתי להוריד עכשיו טורנט מסויים...אבל זה פשוט לא מוריד.... ניסיתי את גירסא 0.60 ו 0.59 ואותה בעיה בשניהם... זאת השגיאה: אם זה עוזר אז הטורנט הוא מ טורנטליץ'...[יש לי משם באן...אבל לפני כמה ימים יכלתי להוריד משם..(גם אז היה לי באן...)] מה הבעיה?!?! תודה מראש install

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  24. Started by ER_BOGO,

היי, אני משתמש בתוכנת MV2PLAYER והבעיה היא שלפעמים יש סרטים שהתרגום לא מסונכרן עם הסרט. יש משהו שאפשר לעשות,איזהשהם הגדרות בתוכנה או משהו כזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים