תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני צריך להתקין כמה סקריפטים לתוך מאיה ואני לא יודע איך לעשות את זה... שמות של הסקריפטים הם: 1) CryExportUserInterface.mel 2) applyCrysisShader.mel תודה זה ממש חשוב, אני כבר מת למדל דברים ולשים בארגז החול של CRYTECK
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הי חבר'ה יש לי VISTA במחשב הנייד ואני מנסה להתחבר לצ'ט המתקדם של נענע משום מה אני לא מצליח.. הצ'ט ביקש ממני להתקין במחשב ACTIVE-X ועשיתי את זה ועדיין לא הצלחתי ... אולי מישהו פה שמתעסק בויסטה הצליח להתחבר לשם או שיכול לתת לי רעיון כלשהו תודה חברים
-
- 12 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום,למישהו יש מושג אם קיימת תוכנה שהיא פועלת כמו ממיר דיגיטלי עם לוח שידורים? לדוגמא,יש לי כמה פרקים של סדרה על המחשב ואני רוצה לצפות בהם בשעה מסויימת,לכן אני צריך להציב אותם בתבניות של לוח השידורים בתוכנה.. למישהו יש מושג? תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד FLASH אבל אני מוצא את עצמי מאוד מבולבל אני רואה שיש FLASH 5 6 ואפילו 8 אבל מצד שני FLASH MX לכן רציתי שמישהו יעשה לי קצת סדר בעיניינם
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני הולך לשדרג בקרוב כרטיס מסך, מעבד ולוח אם. השאלה היא האם מומלץ לפרמט את מחשב או שעדיף שאשאיר כך?
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה אני רוצה להקים ברשת במשרד שבו אני עובד שרת שממנו כל הNOD32 של כל המחשבים יורידו את העידכונים יש לנו 157 מחשבים בבניין אז אני לא יכול להרשות לעצמי שכל מחשב יתחבר לשרת של ESET ויוריד עידכונים יש אפרות להעתיק את הקבצים מNOD שמעודכן לתוך תיקיה ספציפית ולהקים שרת FTP ממנו כל שאר ה NOD32 יורידו הרבה יותר מהר? כאילו רק אחד מתעדכן דרך השרת של ESET ואז אני יצור סקריפט שיעתיק את קבצי העידכון (אם קימים בכלל) כל כמה זמן לתוך שרת הFTP ומשם כל שאר המחשבים עם NOD32 יורידו את העידכונים הרבה יותר מהר
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
בדקתי תוספות כאלה שונות ותמיד באיזה שהוא שיר אני שומע רעשים כזה מגיע לצלילם מסויימים, לפי דעתכם איזה תוספת הכי טובה? אני גם מחפש תוספת נחמדה שלפי דעתכם הכי נוחה כדי שתציג לי את שם השיר כל התחלת שיר בתחתית המסך מעל השעון,אני מדגיש הכי נוחה?
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה די מוזרה... שמתי מיקרופון במחשב והתוכנה שאחראית לרמקולים זיהתה אותו אממ התוכנה של הדריבר REALTEK ואם אני מגביר את המיקרופון בהגדרות אז אני גם יכול לשמוע אותו דרך הרמקולים ישירות כשאני מדבר... אבל כשאני לוחץ על הקלטה לדוגמא בתוכנה של הוינדוס זה לא מקליט כלום כאילו אין מיקרופון וכך זה גם בכל התוכנות האחרות עם מיקרופון הייתי רוצה שתציעו לי מה לעשות אהה ועוד דבר אחד אממ בתוכנה הזאת אני רואה כאילו את החיבורים ואת מה שמחובר אליהם (כלומר של הכרטיס קול) כאילו AUDIO WIZARD ויש לי שם FRONT PANEL שבו מופיעים לי שני חיבורים שאליהם לא מחובר כלום ו BACK PANEL שבו מופיעים שלושה חיבורים והדברים שמחוברים אליהם.... אז השאלה היא איפה לעזאזל החיבורים האלה נמצאים פיסית כ…
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לא שמרתי את הסיסמא של האי סי קיו במחשב וגם שחכתי אותה יש דרך לשחזר אותה ? (עדיין גם לא פרמטתי..) אה ויש לציין שלא רשמתי איימל בפרטים באי סי קיו, ולכן אי אפשר לשחזר דרך האתר של האי סי קיו
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מה עושים אני חייב גישה לקובץ ואני לא זוכר את הסיסמא ניסיתי שעות לשחזר ואני לא מצליח מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אם יש הסבר קצר זה יכול לעזור...
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי קובץ במחשב סיומת avi , שאני מנסה למחוק אותו או רושם שהקובץ נמצא בשימוש ולא ניתן למחוק אותו , למרות שהקובץ אינו בשימוש ושום דבר שקשור לavi לא פועל.. לא מדייה פליר לא פוואר דיוידי לא כלום.. שום דבר שקשור אפילו.. ועדין לא נמחק הקובץ... ניסיתי להכנס דרך safe mode ועדיין הוא לא נמחק... אותה הודעה"קובץ בשימוש.." והוא לא בשימוש בכלל.. יש דרך\תוכנה שימחקו אותו למרות הכל? :nixweiss:
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
האייקון הזה שכשלוחצים אז רואים את השולחן עבודה : ואני לא יודע איך הוא נקרא בתור הווינדוס כדי שאני יוכל להחזיר אותו אז מישהו יכול להגיד לי , WINDOWS 2000.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הינה העבודות הישנות שלי מתקופת הבית ספר... מזמן לא נגעתי בפוטושופ ועיצבתי משהו.... ידוע על שגיעות כתיב והרמה כאן דיי נמוכה בעיצוב בסה"כ זה היה מלפני כמעט 3 שנים אז קבלו אותם....... :yelclap: העבודה ב 3D הראשונה והיחידה והאחרונה לעכשיו http://img320.imageshack.us/img320/7540/doggy3te.jpg או המאטריקס ניסיתי להחיות את החוויה http://img320.imageshack.us/img320/1623/matrixv29am.jpg העבודה הכי אהובה שלי http://img320.imageshack.us/img320/1439/nemesis5qk.jpg העבודה הפסיכודאלית http://img320.imageshack.us/img320/6317/psyball6as.jpg העבודה הראשונה שלי בכלל http://img320.imageshack.us/img320/4821/viper8ko.jpg מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לעזרה במציאת תוכנה מתאימה ללמידת גיטרה, בערך מאפס. מצאתי משהו בשם Guitar pro 4.1 האם היא טובה למתחילים? אפשר בבקשה הצעות?
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
חייב משהו שיעבור לי את הססמא בקובץ ראר *.RAR שהורדתי
-
- 12 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי באתי להוריד עכשיו טורנט מסויים...אבל זה פשוט לא מוריד.... ניסיתי את גירסא 0.60 ו 0.59 ואותה בעיה בשניהם... זאת השגיאה: אם זה עוזר אז הטורנט הוא מ טורנטליץ'...[יש לי משם באן...אבל לפני כמה ימים יכלתי להוריד משם..(גם אז היה לי באן...)] מה הבעיה?!?! תודה מראש install
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מי יכול לעזור לי בבקשה ולהגיד לי איך אני מזמין משתמש אחר למשחק שש-בש משובח במסנג'ר? נ.ב - המשחק לא מופיע לי תחת אפשרות "משחקים" בחלון השיחה...
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מנסה לשלוח דו"ח מתוך speedfan ולשם כך אני צריך להגדיר את GMAIL בהגדרות הדוא"ל של SF. נכנסתי בGMAIL לקינפוג קליינט אימייל והכנסתי את כל הנתונים שדורשים שם להזין בקליינט, וגם התקנתי OPENSSL ועדיין אני לא מצליח לשלוח מייל TEST. כמו כן- POP ENABLED ב GMAIL אני לא בטוח מה צריך להזין ב mail from/to? מישהו יכול לעזור? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי.. הבעיה היא כזאת: אני סורק בערך 4-5 תמונות במקביל. עכשיו, כל פעם אני צריך לחתוך אותן ידנית וזה לוקח זמן . מטבע ההיגיון, הרי התמונות יוצאות בהפרדה מסויימת אחת מהשנייה (תמונה, רקע קצת שחור ועוד תמונה) - ככה שאני בטוח שיש איזושהיא דרך לעשות חיתוך אוטומטית - פשוט שהתכנה תבחין באיזורים המתים ותחתוך את התמונות . אם מישהו יודע איך ואם אפשר, או בכלל אם יש תכנה שעושה זאת . אני אשמח, כי יש לי הרבה עבודה ! תודה
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום חברים, כאשר אני מקבל מייל דרך אתר וואלה (מייל פקטיבי לאתרי משחקים וכו') אני מקבל אותו בעיכוב של עד 20 דקות. כעת עברו שעתיים מאז 2 נסיונות שליחה שלי והדואר לא מגיע. רוקנתי את כל המחיצות כלל סל אשפה שגם ככה תפסו רק 8 מ"ב מתוך 3 ג'יגה ובכל זאת הדואר לא הגיע. האם ידועה לכם הסיבה לעיכוב וכיצד ניתן לרענן את רשימת הדואר ע"מ לקבל את ההודעה ?
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום היום פרמטתי את המחשב שלי ,אחרי התקנתה הדריברים של הכרטיס מסך שלי (ATI) הופיעו לי כמה שגיאות אבל התעלמתי מהם... עכשיו בעיה עצמה: כשאני לוחץ על : |ATI CONTRO CENTER" מופיעה לי שגיאה : http://img98.imageshack.us/img98/6845/1489150614971492ph3.jpg איך פותרים את הבעיה?? ניסיתי להסיר ולהתקין וזה לא עזר.. :-[
-
- 14 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת מחשבון מדעי לא צריך שטויות גראפיות, הכי פשוט וקל שאפשר
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי צורך של לייט-און שממש מאז שנקנה המחשב הוא צרב אולי 15 דיסקים בקושי.... יש לי את המחשב 2 בערך... משום שיש לו בעיה הוא דופק כל מה שאני מנסה חצרוב החלטתי לנסות לסדר את העניין הזה ולא להזניח, יש מצב שעידכון קושחה יפתור את הבעיה? אשמח גם לקבל הנחיות כיצד לבצע את הנ"ל ! תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! יש לי WINDOWS XP 64 ,הורדתי את התוכנה הנ"ל ורשום שהיא תומכת ב 64 BIT. אחרי שהתקנתי אותה היא לא החליפה את הסל מחזור שלי... הוא נשאר כמו שהיה.. וכשאני מפעיל את התוכנה ישירות אז זה רושם לי את זה: "The Undelete Service is gathering Recovery Bin data. Please wait..." איזה WAIT ואיזה נעליים נתתי לו שעה ולא עזר... התקנתי את התוכנה בעבודה וב VMWARE על XP רגיל ועובד סבבה.. מה יכולה להיות הבעייה? [move]תודה לכל העוזרים![/move] קישור: http://www.undelete.com/undelete/uddesktops.asp?RId=1&CId=1&Aeid=0&Apid=0&SId=2
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-