תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
-
לאחרונה התחילו להפתח לי טאבים חדשים בעת גלישה באתר טורק לאחר שלוחצים על אחד הלינקים. בכל האתרים האחרים בהם אני גולש לא קופצים פרסומות וניג'סים אחרים. תודה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום חברים. אני חייב להשיג את גרסאות ה- ICQ 2001a ו- ICQ 2001b. אם יש לכם אחת מהן (או יותר ) אנא שלחו לי אותה לכתובת: yuval151@012.net.il או לחליופין פנו אלי / השאירו הודעה פה. תודה מראש, יובל.
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
כל קובץ שאני מנסה לפתוח נתקל בשגיאה ולא מצליח לפתוח את הקובץ.. יש מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
-
יש לי בעיה בלעשות UPDATE http://img511.imageshack.us/my.php?image=50691952zx6.jpg אני מתחיל לעשות UPDATE זה פשוט מפסיק בעמצא וכותב DATABASES ARE OUT OF DATE :'( מה אני עושה ??
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש, וןהתקנתי בו את האוטלוק אספרס 6 . את כל מאות הודעות הדאר שהיו לי במחשב הישן (אוטלוק 5 ) , גיביתי על CD. ניסיתי ליבא את הודעות הדאר מה- CD לאוטלוק אקספרס החדש, אך כל מאמצי עלו בתוהו. התהליך אותו ניסיתי היה כדלקמן: אני פותח את האוטלוק אקספרס 6 FILE/ IMPORT ומבקש ליבא הודעות. נפתח חלון ובו אפשרויות ליבא הודעות ממספר תוכנות בינהן אוטלוק אקספרס 4 ואוטלוק אקספרס 6. משום מה אין אפרות ליבא הודעות מאוטלוק אקספרס 5. ניסיתי לכתוב ליבא מאוטלוק אקספרס 6 ונתתי לו את ציון המקום בו נמצאות הספריות עם הודעות הדאר שלי הישנות ב- CD , שם גיביתי אותן. ואז אני מקבל את ההודעה הבאה: -NO MESSAGES CAN BE FOUND ON THIS FOLDER OR ANOTHER APPLICATION RUNNING THAT HAS THE …
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום. האם יש דבר כזה תוכנה לניטור ובדיקה של רכיבי המחשב (טמפרטורות, ביצועים, סקטורים פגומים וכו'...) שעולה מCD גם אם אין לי HD? ואל תגידו לי BIOS. תוכנה כמו MEMTEST - שבודקת טמפרטורות וכו'... תודה
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
היי חבר'ה! יש לי בעיה מציקה... אני לא מצליח לראו סרטונים באתרים כמו SPORT5 למשל עם FF3... ניסיתי להתקין את הפלאגאין של המדיהפלייר ולא עזר... מישהו יכול לעזור? תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מדובר על מחשב נייח עם XP מופיע לי פרוסס שנקרא RFBAgent.EXE אשר תופס 90% משימוש מעבד. כאשר סוגרים את הפרוסס הכל תקין , מישהו יודע איך מסירים אותו לצמיתות.? תודה מראש שי
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה בגוגל שאני מחפש בגוגל דרך האתר אז זה אומר שהדף אינו נמצא(תמונה ראשונה) ושאני מחפש דרך הסרגל כלים אז הוא מביא לי בהתחלה פרסומות ואחרי זה את האתרים, ואי אפשר לעבור לתמונות.(תמונה שניה) אשמח לפיתרון במהרה. אריאל [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מעט ישן, אבל סתם בא לי, אה, להשוויץ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה להתקין אצלי את התוכנה Ad-Aware 2008 השאלה האם הגרסה החינמית מספיקה, או עדיף לשלם על גרסת ה-PLUS לא אכפת לי לשלם עבור הגרסה הרחבה, אם תגידו שזה אכן כדאי ואפילו מומלץ. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום. אתמול בערב הביטורנט החליט להפסיק לעבוד - מצורפת תמונה של הודעת השגיאה. נכנסתי לקובץ שמצוין בהודעה וניסיתי להבין מתוכנו מה הבעייה ללא הצלחה (אני מצרף את התוכן שלו בסוף ההודעה). אם מישהו מבין מה הבעייה אשמח לשמוע, אבל גם אם לא יש לי שאלה אחרת - בפעמים הקודמות שזה קרה לי (זו פעם שלישית) פשוט הסרתי את התוכנה והתקנתי מחדש והבעייה נפתרה, אבל, וזה האבל הבעייתי, כל ההורדות "נעלמו", ז"א הקבצים עדיין יושבים בסיפריית ההורדה אבל הביטורנט שהותקן מחדש לא מזהה אותם. מכיוון שאני לקראת סיום של הורדה של סרט חשוב וגדול בנפח שלקח לי כמה ימים אשמח אם יש למישהו פתרון. מישהו יודע איך להתקין מחדש את הביטורנט בלי לאבד את ההורדות הקיימות, ז"א שההורדה תמשיך מאפא שהיא הפסיקה? הנה תוכן הקובץ אל…
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
ישבתי והסתכלתי במשך כמה דקות על מתח המעבד בעזרת התוכנה הזאת וראיתי נתונים די מדאיגים! כאשר המתח צריך להיות 1.4 וולט רב הזמן הוא קופץ בין 1.392 לבין 1.408 עד כאן הכל נראה תקין . אבל מידי פעם יש לו קפיצות יותר רציניות, כמו 1.307 ואז ל 1.445 זה נראה לי קצת מסוכן, קיבלתי בממוצע שתי קפיצות כאלה בדקה. האם זה אומר שהספק הזה מסוכן או שהתוכנה הזאת קצת שיכורה?? יש עוד אפשרות למדוד את המתחים האלה בצורה יותר אמינה....(בעזרת תוכנה או שאני חייב לתקוע מכשיר מדידה)? תודה רבה ויום טוב
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב די ישן, עם כרטיס מסך (מובנה) SIS650. המסך - סמסונג SM-206BW 22inch. מ"ה XP-SP3. רזולוציה של 1680X1050 קיימת במאפיינים של שולחן העבודה, אבל משום מה המחשב מסרב לקבל אותה וחוזר לרזולוציה רגילה (1024...) איך אני מכריחה אותו לקבל את הרזולוציה הזו? אשמח לעזרה.. אני כבר די מיואשת
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנות של "טכנאים" כדוגמאת memtest, אשר בודקות בעיות מסוימות במחשב במקרה של תקלה, תודה
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש אפשרות ב FF למחוק cookies רק באתר ספציפי ?
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי מחשב TABELT PC של פוגיסו מסוג Fujitsu Stylistic 230 עכשיו התקנתי עליו WINDOWS 2000 PRO ואני לא מצליח להתקין את העט כלומר שיהיה מסך מגע הורדתי את הדריבר מהאתר שלהם דריבר לNT (זה אותו דריבר) ושאני מוסיף בחומר חדשה תחת התקני מערכת הוא לא מזהה את הדריבר אני לא מבין האם אני עושה משהו לא טוב איך מגדירים את זה אם מישהו יודע זה יכול לעזור יש פה קישור לדריבר תודה. http://support.fujitsupc.com/CS/Portal/driverdownload.do
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
נכון כשמדליקים תמחשב אז הוא עושה בדיקה אם הכל מחובר והכל בסדר(נגיד הכרטיס מסך מחובר וכד') אז איך קוראים לזה??
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר יומיים מנסה לתקן בעיות בדרייברים שנגרמו מסקטורים פגומים וכשהגעתי לדרייבר של הchipset: INF_allOS_9.1.1.1014_PV זה עושה לי את השגיאה הבאה: ואני כבר משתגע מזה!! אני כבר לא יודע מה לעשות...ואשמח אם מישהוא יוכל לעזור לי הנה השם של הלוח אם שלי: Intel Montpelier DQ35MP ואגב ניסיתי לעשות system restore וזה לא עזר, וזהו הדרייבר הכי עדכני. הנה הלוג שהתוכנה יצרה אם זה יעזור למישהוא..: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קובץ טקסט באנגלית שאני צריך לקרוא ובמקום לתרגם כל מילה בבבילון חשבתי אולי יש תוכנה שתהפוך את כל התוכן מאנגלית לעברית גם אם זה לא יהיה הכי מדויק זה יעזור לי מאוד. מכירים אולי?
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
בשלושת הימים האחרונים יש לי בעיות בהתחברות למסנג'ר. קוד השגיאה שהמסנג'ר נותן לי הוא 80048820 קוד שגיאה מורחב 80048412 בכל אופן ההודעה אומרת לי לבדוק את הגדרות הפיירוול, ההגדרות של הפיירוול לא הבעיה. המתקן האוטומטי של המסנג'ר לא מצליח, וכמובן שגם המדריך שלהם לבדוק מה לא בסדר לא עוזר בגרוש. אני משתמש בגרסא 8, ניסיתי להתקין מחדש כמה פעמים וגם בדקתי ב-7.5 אין חיבור. המחשב שלי מתחבר באלחוטי לראוטר בחדר במרחק שלושה מטרים מכאן, אבל הבעיה היא לא ברשת מכיוון שהאייסי והדפדפן וכל תוכנה אחרת שמשתמשת ברשת עובדת. ניסיתי את השיטה שצריך להחליף שורה בקובץ hosts בשתי שורות שכתבו כאן פעם, לא עזר. מישהו נתקל בבעיה הזו פעם? מישהו יודע לסדר אותה?
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-