תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום רב.. ערב טוב... לפני כמה זמן עשיתי עדכון של הפאק 1... ואחרי זה זה עשה לי בעיות בנורטון... שניסיתי לפתוח אותו... הוא פשוט נפתח לשניה... ונסגר... בעיקרון ה-Auto Protect עובד תמיד...(נראה לי.. כי זה לא נסגר..) אבל התוכנה עצמה.. אין לי שליטה בהגדרות ואפילו Live Update לא יכול לעשות ידנית... אני בטוח ב106% שמישהו פה מכיר ת'בעיה.. השאלה אם תוכלו לעזור?... תודה.. צ'יקו
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי טלוויזית סמסונג LA32D550 המשמשת כמסך מחשב (DVI-HDMI). ברוב תכני הHD שאני מנגן אני שם לב למין אפקט גוסטינג במסך, בד"כ בסצנות עם תנועה. *אני יודע שזו לא בעייה בכרטיס הגרפי משום שזה קורה עם שני כרטיסי מסך שונים. האם יכול להיות שזו בעיית מקודדים? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לוח אם גיגבייט ga-p35-s3g הדיסק שהגיע איתו לא עובד הורדתי שתי גרסאות של דריבר מהאתר שלהם. realtek r1.92 התקנת הגירסה נעצרת באמצע וקופץ החלון הבא: no driver was supported in this driver pakage. וגם גירסה סטנדרטית של מיקרוסופט. עזרה?
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי PowerDirector וחתחתי קטע מסוים מסרט ועכשיו אני רוצה לשמור אותו . איך אני שומר אותו באותה איכות ?
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מחפש תוסף מילים לשירים ל WMP 64BIT עד היום אני תמיד השתמשתי בתוסף http://lyricsplugin.com אבל הוא לא עובד לי בגרסאת ה64BIT. תודה
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
אהלן , ברשותי מחשב נייח בו מותקן windows10 גירסה 2004 . מחשב משמש אותי להקלטות מוזיקאליות , עריכת וידאו ,עניינים משרדיים ,ענייני הפרטיים .רוצה לקנות nod32 מebay ואינני יודעת איזה יתאים כי יש כול כך הרבה אפשרויות. מישהו פה מבין בזה ויכול בבקשה ליעץ לי? חשוב לציין שזה צריך להיות nod שניתן להפעיל בארץ. בנוסף יש כאלו שאומרים שהאנטיוירוס של מיקרוסופט (זה שכבר מותקן במחשב) מספיק לצרכים אלו ואשמח לשמוע מה אתם אומרים בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
הוא יעשה צפצוף או צליל כלשהו.. כל דבר, פשוט שיודיע לי עם צליל על סיום הורדה. הורדתי כבר מנהל הורדות עם אקסטרה אופציות, אבל אין בו אופציה כזו. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום חברים חברת נורטון מציעה מחירים מיוחדים לכבוד תקופת החגים בארה"ב. קיבלתי במייל ואני רוצה לשתף אתכם. http://www.anti-virus4u.com/Norton_2012_Sale_Cheap_Norton_Antivirus_Internet_security_s/67.htm אני חושב שכבר המלצתי על האתר בעבר, יצא לי לקנות מהם כמה פעמים. שווה לבדוק.
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנה הזאת יש לי מערכת הפעלה 64BIT אולטימיט ווינדוס 7 ... עכשיו אני לומד מנהל רשתות בשיעור הראשון מבקשים להתקין על מחשב וירטואלי "windows server 2008 R2" עכשיו שאני בא להריץ את זה על גבי התוכנה זה עושה לי שגיאה כזאת יעלה לכם תמונה!!!! אני לא יודע איך אני פותר את הבעיה..
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
לאחר החלפת כרטיס מסך ל ATI אני מעוניין להסיר את העקבות של NVIDIA מחלונות XP SP3 . הסרתי את ה DRIVERS ב ADD\REMOVE PROGRAMS. אני לא מצליח להסיר את NTUNE, גם לא ב SAFE MODE. ברישמת התוכנות עדיין קיימים הבאים: NVIDIA MONITOR, CONTROL PANEL, PERFORMANCE, STABILITY TEST. נסיונות להיפטר מ NTUNE עם CCLEANER גם לא צלחו....רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום. האם יש דבר כזה תוכנה לניטור ובדיקה של רכיבי המחשב (טמפרטורות, ביצועים, סקטורים פגומים וכו'...) שעולה מCD גם אם אין לי HD? ואל תגידו לי BIOS. תוכנה כמו MEMTEST - שבודקת טמפרטורות וכו'... תודה
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
ידידה שלי ציירה את הילדה ואני סרקתי ועשתי את חלקי בפוטו. http://vi9ati.deviantart.com/art/Dream-135253214
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אבל מקסימום יעבירו את הנושא. בכל אופן, אני צריך עזרה. ביומיום אני משתמש בפיירפוקס, אבל יש כמה אתרים שמחייבים אותי לאקספלורר. לפני כמה ימים פתחתי את האקספלורר, ובמקום להציג דף אינטרנט הוא הציג את הדף הבא. ניסיתי למחוק את האקספלורר ולהתקין מחדש, אבל הוא ממשיך בשלו. עזרה, מישהו?
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
איך אני יכול לעדכן את ה-directx ?? יש לי את הגרסא 9 ואני רוצה 10.. תודה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
קיימת תוכנה שתסרוק לי את המחשב ותזהה קבצים זהים? כלומר גם אם השם של הקבצים שונה. למשל שתי תמונות זהות, או שני שירים, או כל קבצים אחרים שהם אותו דבר אבל השם שלהם לא בהכרח זהה. אשמח לקבל המלצות.
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
נרו 5.5 לא מאפשר לצרוב עם הצורב החדש שלי. כרגע אני משתמש ב-CDXPBURNER PRO 3. תוכנה חינמית אבל כבדה, לא נראה לי מאפשרת סימולציה ולא מאפשרת העתקת דיסק כמו נרו. מישהו מכיר תוכנה חינמית לצריבה אחרת? (נרו עולה כסף)
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני מנסה לבצע Upload באמצעות התוכנה uTorrent לטורנטים שהורדתי ופשוט לא מצליח. אין לי שום פיירול על המחשב. פתחתי פורטים בראוטר. אני משתמש בפורט 17968. שיחקתי בהגדרות שעות. שיחקתי עם ה-DHT/upnp/nat-pam, שום דבר לא עזר. ההורדה עובדת בצורה מצוינת, אני מצליח להוריד על מקסימום מהירות בטורנטים טובים. ניסיתי טורנטים עם המון Peers, שוב ללא הועיל. נראה שהתוכנה מתחברת מתחילה להעלות במהירות נמוכה מ-1KB ומתנתקת מהמשתמש. עזרו לי בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
לא מצאתי דרייבר למצלמת אינטרנט LOGITECH QUICKCAM EXPRESS מישהו יכול להביא לי תודה
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
המחשב שלי רץ לאט בטירוף העכבר ניתקע כשאני זז או מעלה חלון ואני בקושי יכול לשמוע מוזיקה בלי תקיעות ? אולי זה ביגלל זה ?
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
כמו בכותרת, איך ניתן לעשות שהמחשב לא ייכנס למצב של Hibernate בזמן ש-Vuze (לשעבר Azureus) פתוח?
-
- 10 תגובות
- 841 צפיות
-
-
במחשב האנטיקה שלי (המפרט בסוף) מותקן ווינדוס XP SP1, ובזמן מסך הטעינה (עם הפס הרץ) המחשב נתקע, ולרוב אני נאלץ לאתחל את המחשב כמה פעמים עד שאני מצליח לעלות את מערכת ההפעלה. אני חושד שמדובר בזכרון הרם שלי, יש לי 2 ציפים של 128MB, אחד מהם תוכנת הEVEREST מזהה את כל הפרטים והשני לא מזהה את היצרן, למרות שמזהה את כל שאר הפרטים. אינני יודע אם מדובר במערכת ההפעלה או בזכרון פנימי משום שאני לא יודע איך לבדוק אף אחד מהם ואשמח אם תגידו לי איך. המפרט שלי: CPU Type Intel Pentium IIIE, 733 MHz Motherboard Name Gigabyte GA-6OXET-C שני ציפים של זכרון פנימי SDRAM כאשר 128MB כל אחד
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מישהו התנסה עם המוד הזה ? "FLUX" ? ובכלל איזה מוד הכי מומלץ מה הכי מהיר ? לא יודע מה קרה לאי מיול בחודש חודשיים האחרונים ...לא זז !!
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם, נאלצתי לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש. מאז הפירמוט אני מקבלת כל הזמן את ההודעה הבאה כאשר אני עובדת עם IE: Internet Explorer Script Error An error has occurred in the script on this page: Line:13 Char:1 Error: object expected Code:0 URL..... Do you want to continue running script on this page? ניסיתי תחת TOOLS - OPTIONS - ADVANCE - לעשות disable ל-script debugging - אבל זה לא עובד! למישהו יש רעיונות? תודה מראש, הדר
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני צריך לעשות update query שמוסיף 50 שח לכל החשבונות אך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-