תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ובכן - השאלה בכותרת. אני רק אפרט מה אני רוצה לעשות ומה ניסיתי כבר: יש לי סרטון בפורמט AVI, והייתי מעוניין להפריד ממנו את את הסאונד ולשמור אותו כקובץ אודיו (WAV/MP3 וכד') ניסיתי לעשות את זה ב-Movie Maker של ה-Windows, והצלחתי. הבעיה היחידה היא, כשאני מפעיל את הקובץ - התדרים הגבוהים(/Treble אם אתם רוצים) בסאונד בולטים בצורה חדה מדיי וזה ממש נשמע צורם באוזן. ניסיתי "לשחק" בין האיכויות השונות לשמירת הקובץ, אך ללא הועיל. אם יש לכם איזה תוכנה מומלצת שתעשה את זה, ובצורה טובה - אני אשמח אם תמליצו על אחת (עם עדיפות שתהיה חינמית, אבל אם אין חיה כזאת - זה גם בסדר) או לחילופין - אם יש לכם דרך כלשהיא לתקן את הבעיה ב-WMM: עוד יותר טוב תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
שבת שלום לכולם! יש לי WINDOWS XP 64 ,הורדתי את התוכנה הנ"ל ורשום שהיא תומכת ב 64 BIT. אחרי שהתקנתי אותה היא לא החליפה את הסל מחזור שלי... הוא נשאר כמו שהיה.. וכשאני מפעיל את התוכנה ישירות אז זה רושם לי את זה: "The Undelete Service is gathering Recovery Bin data. Please wait..." איזה WAIT ואיזה נעליים נתתי לו שעה ולא עזר... התקנתי את התוכנה בעבודה וב VMWARE על XP רגיל ועובד סבבה.. מה יכולה להיות הבעייה? [move]תודה לכל העוזרים![/move] קישור: http://www.undelete.com/undelete/uddesktops.asp?RId=1&CId=1&Aeid=0&Apid=0&SId=2
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אוקי הורדתי קובץ RAR מהאינטרנט וכאשר ניסיתי לפתוח אותו הופיעו לי מלא שגיאות מהWINRAR שאומר שהקובץ הוא CORRUPT אבל הקטע הוא שזה ממשיך לפתוח את הקובץ מה השגיאה הזו אומרת והאם היא יכולה לפגוע לי בקובץ תודה על העזרה עידן
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
בתוך ה- Ipod יש כל מיני פלייליסטים מוכנים. כשאני מחבר אותו למחשב (לא מחשב האם שבו הוגדרו הפלייליסטים), איך אני מציג את הפלייליסיטים על אותו מחשב על-מנת לשנות\להוסיף\למחוק שירים מתוך הפלייליסט? במחשב האם זו לא בעיה, כי שם הכל מוגדר. איך במחשב ציבורי אחר עם התוכנה זה אפשרי? תודה רבה וערב מצויין
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני צריך למחוק אותו לגמרי מהמחשב ורק אז אני מצליח להתחבר....... מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הורדתי מהרשת קובץ IMG ואת קובץ ה - CCD המתאים לו (בעלי אותו השם) כשניסיתי לצרוב את הקובץ לדיסק ע"י CloneCD קיבלתי הודעת שגיאה כאשר פתחתי את קובץ ה - CCD. הודעת השגיאה הייתה שהערכת לא יכולה למצוא את הקובץ המבוקש. יש משהו שאני יכול לעשות? האם אני עושה משהו לא נכון?
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
האם יש משהו שיודע איפה אני יכול לימצו הדרכה על התוכנה serious modeler ? חיפסתי אבל לא מאצתי הסבר מאהתחלה. תודה, עמית
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתיקח סנפשוטס מכל פעילות בגוגל כרום. אני כרגע עם Refog, אבל היא לוקחת סנפשוט רק כשפותחים חלון/טאב חדש. איזה תוכנות יודעות לעשות את העבודה? יש משהו חינמי שפועל טוב? גם הצעות לתוכנות בתשלום באות בחשבון... מה שמצאתי בינתיים: http://www.any-employee-monitor.com תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני מבצע ניסויי תאימות עם LibreOffice. ובתוכנת ה-Writer אני לא מוצא אופציה המקבילה ל-Wordart של Word באופיס. האם יש אופציה כזו ב-Writer? עוד משהו: LibreOffice לא קורא כהלכה Wordarts בקבצים שנוצרו ע"י אופיס (הוא מציג אותם, רק ללא תבנית המילוי אלא בצבע סטטי).
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתאפשר בכל הפעלה מחדש של המחשב, לאתחל את מחיצת C מתוך אימג' שיהיה שמור במחיצה אחרת. ראיתי את זה במכללה שלי שכל הפעלה מחדש של המחשב מאתחלת את כונן C כך ששום שינויים לא נשמרים על הכונן, ניסיתי לחפש בפורומים אבל לא ידעתי אפילו מה אני אמור לחפש
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את visual studio 2010 professional אבל ההתקנה נכשלת. למה?
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שמתי לב שהדפדפן של גוגל מהיר מאוד ואני מתכנן להפוך אותו לדפדפן הראשי במחשב. השאלה- איך הדפדפן בקשר לאבטחה (וירוסים אתרים מסוכנים וכו')?
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב התקנתי ווינדוס xp sp2 הורדתי את הדריבר של הכרטיס מסך שהוא x1950pro מאתר הרשמי של ati מה הבעיה יכולה להיות
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
לדעתי נורטון 2003 המלא ופוטושופ5.5 הכי שווים
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי סרט MKV שהמחשב לא מנגן (היחיד שפותח אותו בכלל, זה VLC והוא מראה מסך אפור בלי אודיו) סרטי MKV אחרים המחשב מנגן בלי בעיה אני מנחש שזה בעית קודק, למרות שיש לי K-LITE מלא, איך אני בודק איזה קודקים צריך הסרט הזה?
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי סירטון ישן שצילמתי והוא עבד בסדר עד שיום אחד כאשר ניסיתי להפעילו הוא החל להתקע אחרי 30 דקות (משך הסרטו כ 3 שעות). ניסיתי כל תוכנה אפשרית כדי להפעיל את הסרטון וגם כמה וכמה תוכנות לתיקון קבצים, כגון: "ASF-AVI-RM-WMV Repair" "Avi Divx Wmv Real Mp3 Media Fixer Pro" "SolveigMM Video Splitter" כל התוכנות נתקעות ונסגרות אחרי בערך 15 %. הסרטון הזה די חשוב לי ואני מוכן אפילו לקנות תוכנה אם היא תתקן את הסרטון בוודאות. תודה רבה לעוזרים ! יום טוב
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות עשיתי FORMAT על המחשב שלי . התקנתי את כל הDRIVERS שלי כמובן וגם את התוכנות הנילוות למחשב שלי, כל מני דברים ואחד הדברים אשר אני זקוק לו זה הצורב שלי , אשר משמש לי כמקור גיבויי רציני . בעת ההתקנה דבר מוזר מאוד קרה: אני מנתב את תוכנת ההתקנה להתקין את הNERO לספרייה מסויימת בקונן מסויים מסכים לרישיון כנהוג והכל הולך כמתוכנן . לאחר שכבר סיימתי להתקין את הNERO נכתבה לי הודעת שגייה שתוכנת ההתקנה לא הצליחה להתקין את כל הקבצים של NERO ושאני צריך לעשות RESTART . לחצתי על אישור ולהפתעתי הרבה נכתב לי באותיות גדולות NERO INSTALLER IS FINISH SUCCESSFUL אמרתי לעצמי יופי ; כמו שנכתב לי עוד בהודעת השגיאה , וכמובן כמו שידוע ב WINDOWS 98 נהוג לעשות RESTART אז אכן עשית…
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום, התקנתי משחק ועבר זמן עד שהוא הגיע לחצי ומשם אני רואה שזה לא זז, נגעתי בעכבר וכלום! הוא פשוט לא זז... המחשב קפוא, ניסיתי לצרוב אותו וגם שם בנרו הוא קפא לי, ייתכן שזה וירוס או משהו?
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ניסתי לפתוח סרט בתוכנה כדי להמיר אותו לDIVX והתוכנה לא נותנת לי לפתוח את הסרט..... הנה הפרטים: [!] Couldn't locate decompressor for format 'dvsd' (unknown). VirtualDub requires a Video for Windows (VFW) compatible codec to decompress video. DirectShow codecs, such as those used by Windows Media Player, are not suitable. Only 'Direct stream copy' is available for this video.
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב. בזמן האחרון התחלתי להשתמש באייטונס, ופשוט התאהבתי בתוכנה. לאחר שראיתי כמה סרטונים על איך להעביר מדיה לאייפוד, פשוט הייתי חייב, אבל אין לי אייפוד. חיפשתי קצת, והגעתי לתוכנה הנהדרת- iTunes Agent http://ita.sourceforge.net/ תוכנה זו מאפשרת לכם להשתמש באייטונס כדי להעביר מדיה לכל כונן USB מבוסס DRAG AND DROP. התוכנה יושבת במגש המערכת, וככה משתמשים בה: (דבר ראשון תיצרו פלייליסט שאיתו הנגן יהיה מסונכרן) תחילה, לחצו לחיצה ימנית על הסמל של התוכנה, וכנסו להגדרות שלה. שם יופיעו לכם שלושה TEMPLATES מוכנים ל: PSP ופלאפונים מסדרת WALKMAN של סוני אריקסון. אם יש לכם אחד מאלה, לא תצטרכו להתעסק בהגדרות, פשוט לבחור את התבנית המוכנה שלו. אם לא- לחצו על NEW,…
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מן הסתם זה כבר בוקש בעבר, אבל חיפוש לא העלה הרבה בחכתו בכל אופן אני מחפש תוכנה שאפשר להזין לה כתובת והיא כבר תוריד את כל האתר למחשב, כולל התמונות והכל.
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתקין דבר כלשהו על המחשב שלי, שמשתמש בהתקנה של הInstallShield (לא יודע אם יש עוד התקנות אבל אני מניח שכן?...) ההתקנה עצמה נתקעת לכמה דקות (בערך 10 דקות - אפילו מדדתי את זה) ולאחר מכן זה ממשיך כרגיל. אני מתכוון למצב שההתקנה עצמה עוד לא עלתה - רק החלון שלה עלה והוא כאילו במצב של "לא מגיב" ואם אני עושה ctrl alt del אני רואה במצב של החלון not responding, למרות שאני יודע שאחרי כמה דקות זה ישתחרר ויפעל כרגיל. אין לי שום מושג ממה זה נגרם, וזה כבר די מעצבן (הייתי צריך להתקין דרייברים לכרטיס קול חדש אתמול, וכל 7% שההתקנה התקדמה זה עצר ל10 דקות ואז המשיך). מדובר על התקנות עם אייקון כזה (אם זה משנה בכלל....)
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את המצלמה המעפנה שלי למצלמת ריגול. האם יש למישהו תוכנה שיכולה לצלם תמונה כול זמן קצוב, עדיף שתיהיה חבויה ותיסגר רק על פי פקודה שלי... הסרטה רגילה תופסת לי מלא מקום כי אני מפעיל את המצלמה ל10 שעות כול יום.....
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
לאחרונה התחילו להפתח לי טאבים חדשים בעת גלישה באתר טורק לאחר שלוחצים על אחד הלינקים. בכל האתרים האחרים בהם אני גולש לא קופצים פרסומות וניג'סים אחרים. תודה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-