עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הביטורנט פועל...אבל האקפלורר ממש זוחל ...!!! יכול להיות שהוא תופס את כול הפס ??? יש לי מגה אינטרנט ו512 זיכרון וזה פותח אתרים לאט לאט..

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  2. בוקר טוב וחג שמח לכולם! הבעיה היא שישנם כמה אתרים קבועים שאני גולש בהם, ובד"כ הכל עובד ללא בעיה רק שהיום משום מה צצו כמה תקלות משונות... אתר אחד לא נפתח בכלל, ואתר שני רושם את זה: Bad Request, Your browser sent a request that this server could not understand... כמובן שאני מבין את המשפט. וזה רק שני האתרים לא עובדים, כל שאר האתרים נפתחים רגיל. עכשיו לפי מה שידוע לי שאם הבעיה היתה באקספלורר אז לא היו נפתחים אתרים בכלל. האם התיאוריה שלי נכונה או שאני טועה...?

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  3. Started by alone66,

פירמטתי את המחשב ב NTFS win xp home edition en כאשר הכנסתי את דיסק הדרריברים של לוח האם IL 9 PRO של abit התקלה ההודעה שתמונה כאשר פירמתי את fat32 ההדועה לא התקבלה השאלה האם זה תקין או שישנה בעיה במחשב תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 511 צפיות
  4. לאחר התקנת הרידר אין אפשרות לפתוח אותו ואז גם האקספלןרר נסגר. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  5. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

האמיול שלי דלוק כבר בערך שבוע וחצי רצוף ורק אתמול בבוקר שמתי לב שהאמיול מוריד על 92 ואפילו מגיע לשיאים חדשים של 112 וכן זה נכון כי חישבתי את כול ההורדה של הקבצים וזה נכון! אבל איך זה הגיוני כי ההגבלה של האיטרנט שלי היא בעצם 65 גג 70! הגיוני? או שלא?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by kimkhy,

שלום,ראשית, אני מקווה שההודעה נמצאת במקום הנכון...לא ראיתי קטגורייה הולמת יותר... מע' הפעלה- XP PRO SP 2,לאחרונה ישנם כמה סימנים חשודים, המעידים אולי על השתלטות מרחוק על המחשב. כאשר תוכנה כלשהי פתוחה על המסך-סייר אינטרנט לצורך הדוגמא- תוך כמה שניות, לאו דווקא בתזמון זהה כל פעם, היא הופכת ל"פעילה ברקע" - דהיינו,לא החלון עליו כביכול אני עובד כרגע... דבר נוסף- ADAWARE,בנסיון לביצוע עידכון הגדרות,מקבל את ההודעה האומרת שעידכונים אינם זמינים.הסרת התוכנה והתקנתה מחדש, גורמת לפתע, לעידכונים להיות זמינים- כאילו משהו בתוכנה עצמה שובש... בדיקת ONLINE SECURITY CHECK, של סימנטק, אונליין,מראה שאין סימני וירוס במחשב... הפיירוול של מייקרוסופט, הופך מעצמו להיות במצב OFF, למרות שבמקור הוא …

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  7. Started by generalA,

בזמן האחרון האנטי וירוס נורטון 2005 שלי יורה כל 15 20 דק' הודעה על הקובץ svchost.exe ושואל אותי אם לעשות אישור (Permit) או לדחות (Block) לא משנה מה אעשה תמיד זה יחזור... איך נפטרים מהמצורע ????? בבירור שערכתי במחשב גיליתי כי הקובץ יושב לו בספריה: c:\windows\system32 תודה אנשים !!

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  8. טוב כמו שרשום בכותרת. התוכנה עצמה חינמית,אבל האם הדיבור עולה כסף? זה די דחוף לי,אמא שלי צריכה להתקשר לחו"ל עוד מעט.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. היי נתקלתי בהודעה הזו כשניסיתי להתקין uTorrent איך אני מסיר/מתקן את הדבר ? והאם זה קשור לזה שהאימיול וכל תוכנת טורנט שניסיתי מתנתקים אחרי 10 דק' תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  10. האם לדעתך יש להסיר את השאלה? כן - לא נא לפרט, מה הפריע לך בשאלה זו? שגיאה!!! [h=1]האם ההודעות באאוטלוק של מיקרוסופט תופסות זיכרון במחשב?[/h]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. האם כדאי להלחם בו? או ישר לפרמט? מה אתם אומרים? יש סיכון בכך?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. משהו עשה איזה טיפ וקיבל שיפורים כל שהם?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  13. אני רוצה לקנות מחשב חדש וחושב לעבור ל-windows7 64bit האם יהיה לי בעיה להפעיל את הכרטיס טלויזיה עליו? הכרטיס הוא: LIFE VIEW FLY TV PLATINUM FM נכנסתי לאתר של החברה ויש להם רק דריברים ל-xp ומטה. כמו כן, גם התוכנה tvr שהגיע עם הכרטיס טלויזיה בטח לא תעבוד בwindows7, האם יש תוכנה טובה לכרטיס טלויזיה ל-windows 7? תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. לא בטוח שזה המקום הנכון אבל לא ידעתי עם כדאי לרשום פה או בפורום קונסוליות אוקי ,בניתי מחשב סלוני מחלקים שהיו לי והתקנתי XP מדיה סנטר אני עובד איתו עם השלט שמשמש גם כעכבר (ממש נוח ) וגם חשבתי לעשות ממנו מכונת קונסוליות קטנה בנתיים הצלחתי להפעיל טקן 3 שלPS1 ועובד יפה ורציתי לדעת עם איזה עוד קונסוליות אני יכול לעלות במחשב (ואם אופשר אולי את השמות של האמולטור למה יש מלא אמולטורים לכל קונסוליה ואי אפשר לדעת מה טוב ומה לא מסובך ) וגם הכי חשוב עם המחשב יכול להפעיל את הקונסוליה הכי מגניבה שהיא PS2 פרטי המחשב: מעבד:intel pentium 4 2.8gh socket478 לוח:intel desktop board d865perl כרטיס מסך:gigabyte radeon 9250 128mb ספק:coolermaster 430W זיכרון:1Gb DDR ותודה העזרה …

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  15. Started by kip,

בהדלקה הכל בסדר. לאחר 5-10 דקות לא יכול להכנס לאתרים מסויימים (בנק, לא יכול לשלוח מייל בסרברים מסויימים) או לכתוב, למשל פה בפורום לאחר 10 דקות אני מקבל MESSAGE TIMED OUT. ניסיתי לבדוק UPLOAD ו בהתחלה היה בסדר, לאחר מספר דקות בבדיקה חוזרת לא נתקבלו תוצאות בכמה אתרי בדיקה שונים. האם מישהו משתמש במחשב שלי לשלוח SPAM? האם זה משהו אחר? אולי תקלת חומרה? אני אובד עצות... הצילו...

16. אני מעוניין להפעיל עליו את התוכנות הבאות: cue base photo shop רציתי לדעת אם הקיו בייס יעבוד עליו בצורה טובה או שאני צריך לקנות כרטיס קול חיצוני בשביל לעבוד עם התוכנה באופן שוטף. אני גם מעוניין לבצע הקלטות של גיטרה, קלידים וכ'ד והייתי רוצה לדעת איזה כרטיס קול אני צריך בשביל לבצע את ההקלטה באופן סביר +. כמובן שאני צריך שיהיה בכרטיס כניסות ויציאות דיגיטאליות ואנלוגיות. אני די בטוח שתוכנת הפוטו שופ תעבוד ממש טוב ללא שום דאגה מהסיבה שאני לא מתכוון להשתקע בתוכנה הזו אלה רק עריכה כללית ופשוטה. מה דעתכם? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  17. אני משתמש בחשבון ה-MSN שלי כדי להתכתב במסנג'ר, וכן בתוכנת Miranda IM. האם המעבר של מיקרוסופט ממסנג'ר לסקייפ, ימחק לי את חשבון ה-MSN שברשותי, וישבית לי את המירנדה (כך שכל אנשי הקשר שלי יעלמו מהתוכנה, ולא אוכל להתחבר דרכה לחשבון החדש שבסקייפ [משום שפרוטוקול התקשרות של סקייפ מוצפן וחסוי]), כך שאצטרך להוריד/להשתמש בתוכנת ריגול בשם סקייפ כדי להמשיך לתקשר עם כל אנשי הקשר שלי מהמסנג'ר? ??? ???

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  18. יש לי מקאפי 2006 וזה עושה לפעמים הורדה של עידכונים למקאפי היום זה הוריד לי משהו ואחרי זה גיליתי שבכונן c ששם נמצא הווינדוס והפוגרם פיילס תיקיה חדשה בשם פוגרם פיילס אבל עם שגיאת כתיב ובתוכה כל מני תיקיות עם מוצרים של וינדוס כמו תיקיה של מדיה פלייר וכדומה והתיקיה ריקה בעצם.... העם המקפאי יצר אותה בישביל הטייה לוירוסים שיכנסו לשם או משהו?........

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  19. יש לי קובץ שהוא trp אני לא מצליח לשמוע, רק לראות כי אין לי את הקודקים הנדרשים. עכשיו השאלה היא כזאת, ( שאלה של ידע כללי יותר גם ) אם אני ימיר את הקובץ מtrp לavi למשל אני כן יוכל לשמוע..?או שאני אצטרך את אותם קודקים שהייתי צריך שהוא היה קובץ trp? ואם אני עדיין אצטרך את אותם קודקים, האם יש דרך להמיר את הקודקים הדרושים לקודקדים סטנדרטיים (שיש בכל מחשב)? למשל יש לי סרט שהוא דורש קודק מיוחד, עכשיו אצלי במחשב אני כן יוכל לראות את הסרט טוב אבל אם אשלח אותו לחבר הוא יצטרך להתקין את הקודק המיוחד האם יש דרך להמיר את הקודק לקודק פשוט שכל אחד יוכל לראות בלי שיצטרך להתקין את הקודק הספציפי הזה? או שמא זה טבוע כבר בקובץ וידאו שיש לי..?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Started by benor,

לחבר שלי יש את הסורק הזה ואין לו דרייבר, מצאתי לו דרייבר כלשהו אבל הוא לא עבד. יש דרך להפעיל אותו?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  21. Started by sby333,

שלום, התחברתי לפייסבוק דרך גוגל כרום, במחשב של חבר. לא שמרתי שם את הסיסמא כדי שלא יוכלו להכנס שוב. רציתי לדעת האם יש אפשרות למצוא את הסיסמא ? ואיך ? חיפשתי ומצאתי כמה קישורים שאולי קשורים: http://www.nirsoft.net/utils/chromepass.html אודה מאד לעזרה. תודה רבה, שלומי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by zoman,

טוב הסיפור הוא כזה : (עד לא ממזמן חשבתי שזה מספיק?) יש לי את הפירוול של WIN XP סרבס פאק 2 ,האם הוא מספיק טוב או שיש מקום לשים פירוול אחר :s05:

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  23. שלום סרקתי עם התוכנה 2.2 CCleaner אבל לכך הרבה זמן לסיים את הסריקה. מה הסיבה לכך.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  24. Started by gshhar,

ואיך היא ליצירת סרטי DVD עם תפריטים ?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.