תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת האם אני צריך קודק מיוחד בשביל לראות סרטים בHD??....דרך המדיה פלייר והמדיה סנטר? הסיומת של הסרטים הם MKV וTS..ויש גם אחד שהוא AVI... ומה מבחינת הציוד?..צריך איזה משהו מיוחד?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן. יש לי Mini Windows 7 בדיסק Hirens גרסה 15, השאלה שלי, אם יש שם כבר דרייברים של USB3, ואם לא, איזה מהם אני צריך להתקין על מנת להעתיק GHOST מדיסק נייד דרך USB3? הכוונה שלי, דרייברים שאני מתקין רגיל שמותאמים ללוח האם שלי, או שיש דרייברים מיוחדים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מה זה אומר 2 הפורטים האלו? זה מה שהתוכנה משתמשת בהם?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי תמונות של משפחה שמסודרות בתיקיות וכל פעם שאני צורב אז הnero מזהה איזה תמונות הוספו ומוסיף אותם לצריבה . עכשיו הדיסק התמלא ואני לא רוצה לפתוח תיקיה חדשה כי אני רוצה שכל התמונות יהיו ברצף(גילאים וכו') האם אפשר להמשיך לצרוב על דיסק אחר רק את התמונות שהוספתי? ניסיתי להעתיק את הiso image לדיסק החדש אבל זה לא עבד.
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
האם אפשר (ואיך) לנגן מצגת שיוצרה ב power point בעזרת dvd ???
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
שמתי לב למשל אם אני רושם \\ ואחרי זה משהו אז זה נהיה בכחול כמו מעין קישור אבל לא יודע איך להכניס שם כתובת. מישהו יודע ?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן אחד (צורב רגיל) ואני רוצה לצרוב דיסק כאשר החומר שאותו אני רוצה לצרוב נמצא על דיסק אחר. (אני צריך להעתיק את החומר למחשב ומשם לצרוב שוב) 1. האם אפשר ואיך לעשות זאת בתוכנת NERO? 2. חשבתי שצריך לעשות לדיסק IMAGE אז רציתי להתקין ALCOHOL 120% אך יש לי בעיה בהתקנה:מופיע לי internal error 25001. 25057 (0x61E1) , 2(0x2. מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? 3. האם יש תוכנות אחרות שמאפשרות לעשות IMAGE מדיסקים? תודה
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
לא מצאתי שום דרך...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אפשר דרך הווינדוס אקס פי להחליף רקעים אוטומטית? כי יש לי מלא רעים יפים.. ואין לי כח כל הזמן להחליף ידנית ועדיף שאני לא אצטרך תוכנה.. אבל אם זה בלתי אפשרי אז יהיה נחמד אם תתנו לי שמות של כמה תוכנות טובות תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח פקודה לשרת FTP ולקבל את גודל התקיה מה הפקודה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי סרט במחשב שאני רוצה לראותו ב DVD שיש לי. ה DVD אינו קורא DIVX. איך אני צורב את הסרט בנרו (האם אפשר גם לצרוב כתוביות?) כדי שאוכל לראותו ב DVD? (מקווה שזה קשור לפורום הזה תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
היי, יש לי שתי מחיצות: אחת למערכת ואחת לוגית (הרחבה). אני רוצה לאחד את שתיהן למחיצה ראשית אחת בלי להתקין מערכת מחדש. השאלות: 1. האם אפשר לבצע מהמערכת עצמה (ללא boot), כלומר להתקין תוכנה שתעשה זאת. 2. יש לי HIREN BOOT CD - מה יכול לעזור לי שם - שוב, בלי לפגוע במידע או לאבד מקום. 3. האם איחוד של מחיצות יגרום לאיבוד מקום (מלבד מידע) בדיסק? משהו בסגנון של מקום שישמר "בצד" ע"י התוכנה או משהו כזה. תודה, אופיר
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כלומר, מה רמת השיתוף שלי, כמה מהר אני יכול להוריד וכדומה?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
למשל יש לי הארד דיסק של 60 גיגה אז 4 ג'יגה מתוכו "שמורים" (space reserved) ובהארד דיסק השני שלי יש 40 גיגה ש3 מתוכו שמורים איך אפשר להוסיף להארד דיסק את המקום השמור? והאם זה יכול להוריד ביצועים או משהו דומה? תודה
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, כשאני נכנס לדפים מאובטחים (בנק, אשראי, אימייל) בIE, אני מקבל את ההודעה הזו על כל עמוד שם (כמעט). יש אפשרות לבטל אותה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
-
התחלתי לגלוש בכרום גוגל ולדעתי הוא הרבה יותר מהיר מפיירפוקס (שלא לדבר על האקספלורר). הבעיה שהוא לא נוח לגלישה כמו האקספלורר והפייר פוקס בגלל שאין לי את לשונית המועדפים. האם יש פתרון לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מותקן לי אופיס 2003 באנגלית. כעת אני מבקש להתקין את WORD2003 בעברית מאופיס 2003 הגרסה העברית, אבל בלי להסיר את כל האופיס ולהתקין מחדש אלא רק את WORD. ניסיתי פעמיים, הוא נתן לי לבחור בין 3 אופציות: הסרת אופיס והתקנתו מחדש; זיהוי ותיקון פגמים; הסרה לחלוטין. את השתיים הראשונות ניסיתי אבל הן לא עונות לי על הדרישה. אני פשוט לא רוצה להתעסק עם היומן והפרטים שיש לי בOUTLOOK בגלל זה אני לא רוצה להתקין מחדש. ישלמישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
האם אפשר להגדיר במקום מסיום אם איזה קידוד יעלה ה IE7 ? כמו שיש אפשרות כזו ב firefox.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
ב IE 8 אני עובד על ZOOM של 125% כברירת מחדל ולפעמיים אף על 150, איך עושים זאת ב F.F ? (אני יודע איך לעשות ZOOM ב FF אבל ברגע שאני סוגר דפדפן ופותח מחדש זה חוזר שוב ל 100 %)
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
בוורד אפשר למעשה להגדיל את הגופן אבל ב-PDF אין את האפשרות הזאת. מה עושים כשרוצים להדפיס קובץ סרוק של ספר שהודפס בכתב קטן?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
האם אפשר להוסיף עוד תרגומים ל סרט DVD-R? ואיך אפשר להפוך סרטי DIVX/XVID ל VOB כדי שאוכל לראות בדיוידי.....
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מזמן נתקלתי במצגת של פאוור פוינט, שבסוף הופיע צליל (או שיר, לא משנה), שלא נראה לי נמצא באוסף של התוכנה. רציתי לדעת אם אפשר להוציא את הצליל הזה (ונגיד לשמור אותו על המחשב בפורמט כלשהו), ואם כן אז איך? ד"א-אני לא מתכוון להקלטה של האודיו מהכרטיס קול או לחילופין להקליט את זה תוך כדי הניגון-אלא לקחת את המנגינה מתוך הקובץ או משהו כזה ולשמור אותה. (טוב נו, אם אתם מוכרחים לדעת, זו המצגת הזאת) עריכה: הלינק למצגת לא עובד, אני מנסה לסדר את זה עריכה2: סידרתי את הלינק (העברתי לשרת אחר.....)
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-