עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום נניח ויש לי קובץ וידאו באורך 30 דקות, ואני רוצה לחתוך ממנו קטע מסוים, למשל מהדקה החמישית עד הדקה העשירית, אבל בלי שיעשה אח"כ Encoding מחדש לקטע שנשאר.. האם יש תוכנה שחותכת כך? תודה רבה card

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by overload,

שלום, הצילו, בדקתי בלוח הבקרה בהוספה והסרה של תוכנות וראיתי שהתוכנה MIRC שוקלת 7.6GB!!! לא האמנתי למראה עני, הלכתי ל-"PROGRAM FILES" ובדקתי את התיקיה של התוכנה וראיתי שהיא שוקלת 566MB בלבד!, מה הבעיה האם הבעיה היא בXP או בתוכנה? מה לעשות?! ד"א אני לא מוריד בMIRC ברגע זה.

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  3. Started by shshmul,

Data Execution Prevention איך מבטלים את ההגנה הזו ברמה החומרתית? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  4. Started by אבירמי,

כל פעם שאני מוריד משהו מופיעה לי התמונה שצירפתי מישהו יכול לעזור לי איך אני יוכל להוריד כי הדבר הזה לא מאפשר לי להוריד. תודה רבה... נ.ב: גם הפלאש לא עובד לי בקיצור התוכנות לא עובדות לי. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  5. Started by danield51,

אני צריך אנטי וירוס ופיירול חינמים טובים למחשב שלי תודה

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  6. Started by RubberDuck,

יש לי עותק חוקי למהדרין של דנסגייד2003 שנמצא במצב מחפיר שרוט וכו'. אני מעוניין ליצור לו עותק גיבוי במקרה והדיסק המקורי יחדל מלתפקד. מי שהוא מכיר את ההגנה שיש לתוכנה הזאתי? מישהוא ניסה ליצור העתק של התוכנה הזאתי? צריבה פשוטה\איטית\CDRWIN\העתקה וכו' העלו חרס אצלי וכנ"ל עוד כמה coasters לאוסף... למישהוא יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  7. Started by maor6,

שלום אני מחפש המלצה על תוכנה שתשנה לי את הIP כל שניה או כל דקה כי אני מוריד מאתרים שהם לא נותנים לי להוריד כל פעם הם חוסמים אותי ל15 דק' לכל הורדה אם אני ימצא תוכנה שתשנה לי את הIP אז אני יכול להוריד בכיף כל דבר בלי להמתין דוגמה כמו אתר רפידשאר תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  8. אני רוצה לשמור את המועדפים/סימניות שיש לי בפיירפוקס 18.0.1 מחיפוש ברשת הבנתי שבגרסה חדשה יותר ישנה כנראה האפשרות לעשות זאת דרך ה"ארגון" האם ואיך ניתן לעשות גם בגרסה המדוברת?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by dids22,

ראיתי שהמליצו כאן בסטיקי על azures אבל היא לוקחת הרבה זכרון על איזו תוכנה אתם ממליצים , שלא לוקחת הרבה זכרון וכמובן שהיא גם מהירה?

• 39 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. חבר'ה יש לי בעיה עם התוכנה MpegTool כשאני לוחץ על הסט-אפ שלה זה רושם לי הודעה כזאת... "מערכת windows משנה של 16 סיביות" C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXE.NT קובץ מערכת אינו מתאים להפעלת יישומים של Microsoft ושל MS-DOS לחץ על 'סגור' כדי לסיים את פעולת היישום Windows עם מישהו יכול לעזור לי בבעיה הנ"ל אני יודהה לו מאוד למה התוכנה הזאת נחוצה לי בדחיפות....

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  11. Started by איסתרא בלגינא,

אני מנסה לשמור קטע קצרצר מ- DVD לצורך העלתו לפורום ברשת. כבר משכתי את ה- vob-ים ופיענחתי אותם, עכשיו נשאר רק לגזור את הקטע המבוקש ולדחוס אותו מחדש כדי לחסוך מקום. התקנתי את הגירסאות האחרונות של VirtualDubMod, AC3Filter ושל LAME (גם DS Filter וגם ACM), פתחתי את ה- vob - ואין אודיו! VDM לא מכירה את הפילטר ל- ac3 וכל ניסיון לעשות איתו משהו מביא להודעת שגיאה שלא נמצא פילטר מתאים. גם את LAME היא לא מכירה. התקנתי שוב ידנית, אותו כנ"ל. בדקתי ב- Sound Recorder, גם הוא לא מזהה אותם. בדקתי בלוח הבקרה, הם לא מופיעים. גם ffdshow שהתקנתי מוקדם יותר ושאחראי על כמה פורמטי אודיו לא מופיע. ניסיתי במחשב אחר, בתול למדי (לא הותקן עליו שום קודק למעט אלו שבאו עם Windows) ואני נתקל באותה תופעה …

12. פשוט משגעים אותי בפתרון תקלות ואין לי כוח כל פעם לרדת למטה. מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת השתלטות מרחוק על מחשב בבית ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, אני מנסה ליצור תוכן עניינים בעזרת הקלים של וורד. הבעיה היא שהמסמך בעברית, ואת התוכן עניינים הוא יוצר לי כשמאל לימין. זה דבר פעוט אומנם, אבל ויזואלית זה מאוד לא נוח ולא אינטואטיבי. איך אני משנה את ההגדרה? תודה רבה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by WarNet,

היי,האם יש אפשרות לבטל לתמיד את המודעות של גוגל כשצופים ביו-טיוב או ב-ustream? תודה.[br]פורסם בתאריך: 3.02.2011 בשעה 21:21:11 מישהו?

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  15. Started by compman112,

שלום רציתי לדעת מה לפי דעתכם הכי מהיר וטוב אימיול של ליינטוורק אימיול של ווארזפה אימיול של להלה אימיול morph mod אימיול plus האמיול מהאתר הרשמי או אימיול אחר (מוד) שאתם משתמשים וממליצים עליו

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by mzlbat,

היי היום קיבלתי את המחשב החדש ( HP ENVY ) וגיליתי שמקש INSERT עשו אותו עם ה F12 וכדי לבחור את INSERT ולא F 12 צריך ללחוץ על עוד מקש הבעיה אצלי היא כזאת יש לי איזה תוכנה שאני משתמש ב INSERT + F 12 F 4 F 5 באותו זמן ועכשיו זה לא ילך לי כי לא הגיוני שאני ילחץ על 3 מקשים כל זמן שאני יצטרך את זה שאלה אם יש אפשרות שאני יסדר את המקשים מחדש באיזה תוכנה ? ולשים את INSERT במקום ה PRINT SCREEN למשל ? ( בתוכנה שאני משתמש בה אין אפשרות לסדר או לבחור מקשים אחרים )

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  17. עד היום הייתי עם Kaspersky Anti-Vir וSygate. איזה שילוב הכי טוב נמצא כיום בשוק? תודה.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by ag43,

אני מחפש תוכנה חינמית שתשווה בין תוכנן של 2 ספריות (ותת הספריות שלהן) ותדווח על קבצים שהשתנו\לא קיימים באחת מהן. אני לא מעוניין באפשרות סינכרון אלא רק בהשוואת התוכן ובהצגת המידע. עדיף שהתוכנה תהיה PORTABLE. אשמח להמלצות.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שלום רב בימים האחרונים שמתי לב לבעיה מטרידה בפיירפוקס כל הסרטונים ביוטיוב נראים כאילו יש ברקע איזה מנורת פלואורסנט מהבהבת. ממש מעצבן קשה לצפות ככה בלי לקבל כאב ראש. מזכיר קצת את ההבהוב של המסכי CRT הישנים כשהיו פועלים בתדירות נמוכה. יש לציין שזה לא קורה בכרום/אקספלורר. ניסיתי לעדכן את הדפדפן לגירסא הכי חדשה וגם בגירסא 4 זה קורה. ניסיתי לחפש בגוגל אבל כל חיפוש עם המילה flash הפנה אותי לדברים שקשורים לתוכנה פלאש וכל חיפוש עם המילה blink הפנה אותי לסרטונים של מוזיקה או משהו כזה תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. מה שבכותרת, תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by מעודכן,

בס"ד מה קורה שנה טובה לכולם הרבה זמן לא הייתי פה... מקווה שבקרוב אני יוכל לחזור ולהיות פה יותר תגידו רגע מה זה הפורט ogg אני יודע שזה של אודיו מוזיקה עכשיו יש לי שאלה אם אני צורב דיסק בשביל דיסמקן mp3 זה יקרא אותו? ואם לא איך אני יכול להפוך אותו ל mp3? תודה רבה לכולם

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם, התקנתי ווינדוס 7 לפני כמה שבועות וגיליתי שהמצלמה שלי לא עובדת במערכת ההפעלה הנ''ל. לא יודע למה, אולי דרייברים (למרות שחלק מהאנשים אמרו לי שזה עובד בלי דרייברים על ווינדוס 7), בכל זאת בדקתי דרייברים ולא מצאתי כלום, אני מחבר את המצלמה רגיל וזה לא עובד... התייאשתי כבר ואני ממש צריך את עזרתכם ! תמונה ודגם של המצלמה: Vista WebCam נראה לי משהו כזה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by nore0,

על פי מה בודקים את האיכות בקבצי MP3 קצב סיביות ?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום,המון שואלים את השאלה ''אפשר המלצה ל-Anti-Spyware טוב?'' אז הדיון הזה בשבילם. כל אחד מהתוכנות שאני אומר כאן נבדקה אצלי חודש שלם עם עידכונים וסריקה פעם בשבוע ועבדו במקביל עם אנטי-וירוס KAV. מקום חמישי-Spybot - Search & Destroy,תוכנה חינמית,המאגר תוכנות-ריגול שלה מאוד גדול אך יש יותר טובים ממנה,היא מכוערת מבחינת ממשק,ולפעמים משאירה שאריות שהיא מוחכת תוכנת-ריגול. מקום רביעי-Ad-Aware SE,תוכנה חינמית (יש גירסא בתשלום שכוללת גם את Ad-Awach עם תוכנה זו),מאגר הוירוסים שלה מאוד גדול,אך אין לה הגנה בזמן אמת,מה שמהווה חיסרון גדול שהיא לא דולקת יכולים להיכנס תוכנות-ריגול,מבחינת הממשחק,הממשק מאוד חמוד. מקום שלישי-Microsoft Anti-Spyware BETA,תוכנה חינמית (הגירסא המלא…

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  25. על המחשב הותקן מחדש וינדוס ואין לי אפשרות לייצא את רשימת אנשי הקשר ואת הדואר באמצעות האשף. מצאתי את הקבצים שאני אמור לייבא (שבתוכם נמצאים הקבצים שאני צריך) אבל הם בסיומת של .DBX ו.DAT ( כל תיקיה בנפרד- אנשי קשר לבד, דואר נכנס בנפרד וכו'). איך אני מייצא אותם כדי שאוכל לטעון אותם על האאוטלוק החדש ?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.