תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לצרוב סרטים לVCD כדי לראות את זה בDVD שלי ואני צריך מדריך בעברית שמסביר איך עושים את זה עם תרגום ועם הכל ותפריט ושלא יהיה קשה מידי.... וגם לא ארוך מידי, תודה.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
עזרו לי אנשים חכמים, הפכו את חבורבורותיו של אחד הנמרים! אני רוצה ש אחד מן הנמרים יההיה שחור עם חברבורות לבנות באותם גוונים כמו עכשיו רק הפוך! [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כידוע daemon tools לא עובד על Windows 7 מישו מכיר תוכנה חינמית ונוחה שעובדת על 7?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
זה הולך ככה , אני הולך להוריש את המחשב הזה למישהו , עכשיו התחלתי לנקות אותו , הוא כרגע נקי ומצוחצח מרוגלות , אבל יש עניין אחד שמפריע לי מאוד , יש לי שתיי מחיצות C ו-E , על C מותקן WINDOWS XP SP2 , והבעיה שלי עם זה זה שאני לא מצליח לעשות לו DISK DEFRAGMENTER , וזה כי רק 6% אחוז מהשטח שלו פנוי , עכשיו , אם מישהו מכיר תוכנה שמנקה מהמחשב קבצים שלא השתמשו בהם כבר יותר משנה , אני אשמח עם יביא אותה , כי יש קבצים שאני לא בטוח אם יזיק למחוק או לא , והריי WIN משתמש בקבצים שלו המון אז זה יהייה בסדר אם אני אריץ כזאת תוכנה ...
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
דרוש מתכנת web לבניית אתר עסקי דרישות: שליטה טוטאלית בשפות התכנות הבאות: html, css,javascript, photoshop, flash, php, asp חובה: ניסיון קודם בעיצוב ובניית אתרים, חובה להציג תיק עבודות קודמות או קישורים לאתרים קודמים. חובה: ידע בקידום אתרים ואבטחת מידע מאזור המרכז והשרון עדיפות תינתן לנערים עד גיל 18 שכר גבוה למתאימים. לשליחת קורות חיים: nmpshl@gmail.com --שגיא matcoh1@gmail.com--מתן
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לדודים שלי יש מחשב אנתיקה (פנטיום 2 400 עם 128 מגה זיכרון) . עכשיו הם החליטו להתחבר לאינטרנט מהיר. לאחר שראו שבמחשב שלי, אין שום וירוסים וחלונות קופצים וכ"ו, החליטו לבקש ממני להכין את המחשב שלהם לקראת האינטרנט. הבעיה היא שהמחשב שלי מסוגל בקלילות יחסות להריץ כל הזמן את NIS ואת NAV מה שמחזיק לי את המחשב נקי ובלי בעיות כלל. אבל אם אני אשים את התוכנות הנ"ל על המחשב שלהם, הוא פשוט ימות מעומס.... אז אני מבקש, מכל האנשים שהתנסו עם תוכנות אנטיוירוס ופירוולים, להמליץ לי על שילוב של פירוול עם אנטיוירוס שישמור על המחשב הישן והמסכן שלהם מכל הסכנות שברשת, אך באותו הזמן לא יעמיס אותו למוות. תודה רבה לכל המגיבים מראש.
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, אני צריך תוכנה לעריכת וידאו בכלל שאני עושה איזה עבודה יצירתית (ככה זה נקרא), על איזה משחק מחשב, עכשיו הקלטתי מתוך המשחק כמה סירטונים ועכשיו אני צריך לערוך, אני בקושי מבין בעריכה, אז מה שאני צריך זה תוכנה שלא חופרת יותר מידיי. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
ישנו כמה אתרים פלסטינים אשר פוגעים כבר המון זמן ומשמיצים בנו . מבקש ממכם עזרה לתוכנות שיתוק מסוג DOS - denail of service לצורך שיתוק בני התועבה הללו. כל אתר או תוכנה יתקבלו בשמחה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או הגדרה לכל קונטקט האם להציג את התמונה שלי או לא. מישהו מכיר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
איפש אני מוצא את הבן זונה הזה? חרשתי כבר תרשת....
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
יש לי מישהו שאני מכיר שבא אליו אחד שמבין מאוד בתחום המחשבים וסידר לו את תוכנת האימיול שלו כך שמהתחלה עד סוף ההורדה הוא מוריד על מהירות מקסימלית 150 KB/S והוא אפילו לא משתף שום דבר אם ידוע לכם על גרסה כזאת או שיש לכם אחת כזאת אנא הביאו לי לינק או שלחו לי בפרטי. בתודה מראש לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני עובד כרגע על עיצוב חדש לאתר שלי, אשמח מאוד לשמוע את דעתכם על העיצוב http://rondesign.deviantart.com/art/Fanboy-197425344 אשמח לשמוע את הדעות שלכם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
או ללא הסרת אף תוכנה. פשוט לוודא שכול קבצי מערכת ההפעלה תקינים ובריאים.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אנשים, אני היתי שמחה לקבל המלצה מכם לגבי לוח גרפי הטוב למחירו 550 שח. כמובן שהקניה תהיה בארץ, כמובן שיהיה בגודל של A4. אפשרויות לחץ שונות של העט, תודה רבה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי מישהו מכיר תוכנה ליצירת אלבום תמונות אינטרנטי בפלאש ? אשמח אם תמליצו לי על אחת.
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה ליצור IMAGE לכונן הSYSTEM של ה-VISTA BUSINESS 64BIT שלי. אינני רוצה ליצור את הגיבוי דרך מערכת ההפעלה שמותקנת עליה תוכנת גיבוי - אלה באמצעות BOOT CD שמעלה אפשרות ליצור IMAGE בצורה נוחה. צריך תוכנה טובה - לא מחייב חינמית או משהו.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני רוצה להכין TUTORIALS מיקצועיים. דרושה המלצה לתוכנת VIDEO SCREEN CAPTURE טובה לא משנה שתעלה כסף העיקר שתהיה איכותית נוחה ובעלת יכולות ייצוא רבות עם אפשרות להקלטת סאונד של המחשב ומהמיקרופון אפשרויות זום הדגשה וכו. תודה
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
תוכנה נורא נוחה ש-Prog המליץ עליה לפני זמן לא רב ואכן מאז יצא לי לעזור להרבה אנשים דרכה, מאוד יעילה. אני צריך עזרה בצורת החיבור של אנשים אלי, שמתי לב שאם מישהו מתחבר אלי אז הוא בוחר אצלו מה הוא יעשה, אם זה יהיה להעברת קבצים, TelNet, צפיה, או שליטה כללית. אני מעוניין לשלוט על האפשרויות האלו מאצלי, כלומר שאני מגדיר איזו הרשאה הולכת להיות לזה שעומד להתחבר אלי (למשל אם אני רק רוצה להראות משהו למישהו אז אני יגדיר שהוא יתחבר אלי במצב צפיה ולא שהוא יצטרך להגדיר זאת (הוא יכול לעבור עלי ). שמתי לב שאפשר לסמן באפשרויות אופציה הנקראת Enable NT Security ושם אפשר להגדיר הרשאות, הבעיה היא שקצת הסתבכתי שם, אשמח לקבל פירוט לגבי זה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום! אני רוצה ליצור קולאז' מכמה תמונות. אני לא צריך שהקולאז יצור "תמונה" מתמונות קטנות אלא פשוט ליצור קובץ שמורכב מכמה תמונות המסודרות בצורה אקראית. עד כאן נשמע פשוט, אבל - אני רוצה שהגבולות בין התמונות שמרכיבות את הקולאז' יהיו בצורת אפקט FADE ולא מסגרות כאלה ואחרות (כאילו לטשטש את המעבר בין התמונות השונות). חיפשתי הרבה, ולא הצלחתי למצוא תוכנה שעושה את מה שאני צריך בצורה קלה ופשוטה. אני יודע שאפשר לעשות את זה בפוטושופ, אך אין לי את הידע או הזמן על מנת לעשות את זה. השאלה: מישהו מכיר בכל זאת תוכנה שעושה בצורה פשוטה את מה שאני מבקש? אשמח לכל סוג של עזרה! תודה רבה מראש! מיכאל.
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שעושה מסכים כחולים ... השמח עם מישהו יצליח לנתח את הקבצים ולהגיד לי ממה נובעת הבעיה ... הנ"ל בנתיים מחקתי את האנטיוירוס והמחשב עובד אבל אני לא בטוח שכאן הוא הפיתרון לבעיה תודה רבה לעוזרים והמשך ערב טוב ... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
הרבה פעמים קורה לי שאני שוכח לעשות דברים מסוימים בזמן ותאריך מסויים כמו למשל להרים טלפון ולברך קרוב משפחה שיש לו יום הולדת . אני מחפש תוכנה רצוי חינמית שתאפשר לי להזין לתוכה תאריך וזמן לביצוע . וכשיגיע אותו תאריך וזמן , התוכנה תדע להשמיע הודעה קולית ( שהוקלטה מראש ) ולהציג את הטקסט הנילווה שהוכנס מראש או סתם להציג תמונה כולשהיא . דוגמא מעשית : יום הולדת של אחי חל ב-25.12.2006 אני מזין את התאריך הזה והשעה הרצוייה 20:00 אני מזין את הטקסט שאני רוצה שיופיע על המסך : " אני מקליט דרך המיקרופון את המישפט שאני אומר בקול רם: "היתקשר היום לברך את אחיך לרגל יום הולדתו" אני מורה לתוכנה לנגן בתאריך ובשעה הרצוייה את אותו קטע שהקלטתי מראש לפורמט mp3 כך שהתוצאה הסופית היא שב…
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
דרושה תוכנה או אתר אינטרנט שמאפשר תרגום מיידי ואמין של טקסט מעברית לרוסית(אם אין אז מאנגלית לרוסית ) רצוי כאלו שהן חינמיות המלצות ?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-