עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yonit,

הורדתי קובץ וידאו מהאינטרנט ונתקלתי בדבר מוזר. כאשר אני מנסה להריץ קדימה את הסרט הסמן פשוט חוזר אחורה כלומר אין לי אפשרות לרוץ קדימה עם הסרטון - האם מישהו נתקל בתופעה הזו? ממה זה נובע? ואיך פותרים את הבעיה? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  2. Started by arino,

שלום לאחרונה הותקן במחשב שלי MSN רציתי לדעת איך אני משנה את הסיסמא של המשתמש שלי . מי יודע?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by I7210I,

שלום חבר שלי נמצא עם GMAIL בגירסה הישנה ואין לו כפתור לעבור לגירסה החדשה..מההוא יכול לעשות בכדי להעביר לגירסה החדשה? תודה

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  4. היי כולם ניסיתי להתקין השני מחשבים תוכנות צריבה פורטבליות על מחשב אחד רץ xp home (ולפחות כרגע מותקנת .net) על השני רץ 7 (כרגע 32) ובינתתים לא מתוקנת הסביבה (ייתכן ובהמך, לא כעת) ניסיתי להריץ על שתי המערכות את ה- infraRecorderPortable (שהורדתי מכאןhttp://portableapps.com/apps/utilities/infrarecorder_portable) למרות שעושה רושם שמדובר בתוכנה חביבה, משום מה במקרים לא מעטים היא נתקעה לי אפשהו בתחילת הצריבה (גם CD, תמיד DVD) כאשר היא עשתה זאת ב- XP (שכרגע גם כך ייתכן ויש בעיות מסויימות עם הצורבים שלו - דיון בנושא בפורום) הדיסק זוהה אחר מכן כצרוב ולא בר שימוש. ניסיתי להריץ אץ אותה תוכנה (פורטבילית כאמור) במערכת עליה מותקנת ה- 7, גם שם היא נתקעה אולם שם עשה רושם שהדיסק אינו צרוב.…

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  5. יצאה גרסה חדשה המבוססת על גרסה 0.44d. מישהו הספיק להתנסות עם התוכנה? חל שיפור בגרסה "החדשה"?

• 85 תגובות
    • 4.8k צפיות
  6. ראן קישור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3376427,00.html מדהים איך פליטת פה קטנה מאשרת את מה שרבים אמרו במשך שנים. שבעצם מייקרוסופט לא ממש מתנגדת להעתקת התוכנות שלה מכיוון שזה רק מבסס את השליטה שלה בשוק. ושהיא מעדיפה שלמי שאין כסף לקנות את התוכנה שיעתיק אותה מאשר שיעבור למתחרים. ואני חס וחלילה לא מעודד העתקה כאן. רק פותח דיון לגבי הציטוט הנ"ל.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  7. איך אני יכול להגדיר דואר וואלה ו Gmail כך שאני אראה גם ב Outlook 2007? תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 7.5k צפיות
  8. Started by ychig,

למרות שכל הפרטים נכונים זה מראה את זה.. :\ תודה

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  9. Started by Ferrari599,

התקנתי בעברית ואז ניסיתי באנגלית ואני רק מקבל את ההודעה הבאה: this application has failed to start because the application configuration is incorrect הסרתי כמו שצריך והתקנתי מחדש לפחות 10 פעמים ועדיין זה לא עובד. מה אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  10. Started by eladbu,

מחפש תוכנה קלה פשוטה וכמה שיותר קטנה לחסימת כתובת ה IP שלי!יש המלצות! ועוד שאלה האם תוכנה כזו תאיט את הגלישה?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  11. צהריים טובים לכולם!! קיבלתי סרטון "מדיה פלייר" ואני רוצה להפוך אותו לDIVX, בכדי שאוכל לראות אותו בDVD. כיצד אני עושה זאת? תודה על עזרתכם, היא חשובה לי מאוד. בתודה רבה אלדד כהן.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  12. תודה והאם היא מוחקת קבצים?

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  13. קצת רקע: יש לי במחשב 4 הארדיסק, אחד מהם הוא של 4 ג'יגה ומשמש אותי בשביל להעביר מידע ביני לבין המשפחה/חברים וכו' הבעיה היא שכל פעם צריך לכבות את המחשב בשביל לנתק/לחבר את ההארדיסק... רציתי לדעת האם זה יפגע בו אם אני אנתק אותו בלי לכבות את המחשב? הגיוני שכן... אך אני לא בטוח, לכן אני שואל... ואם כן - האם יש תוכנה שתאפשר לי לנתק אותו בלי לפגוע בו? כלומר כמו התוכנה המובנית של WinXP של "ניתוק חומרה באופן בטוח", שכשמחברים הארדיסק נייד (כמו עט [128 מגה]) אז אחרי שלוחצים על "ניתוק חומרה באופן בטוח" אפשר לנתק בלי לפגוע בו, אז רציתי לדעת אם יש דבר כזה גם להארדיסק לא נייד (IDE)... תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. מכירים? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי טובות שתומכות בXP

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  15. Started by maor676,

שלום יש לי ווינדוס 7 בעברית ומדיה פלייר 11. כל הקבצים בעברית מוצגים בג'יבריש ובדקתי בהגדרות שפה של הווינדוס והכל מוגדר על עברית. בווינדוס הקובץ מוזיקה מוצג בעברית וכל שאר הפרטים גם אבל במדיה פלייר בג'יבריש. יש אפשרות לסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 6.1k צפיות
  16. מי מכיר ויודע איך משתמשים בתוכנה anfy? אני רוצה לעצב בעזרתה תמונה ולשמור אותה כ-Imge?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  17. שלום, אני מחפש תוכנה שתיקח קובץ בסיומת msstyle או בסיומת theme ותציג לי איך ייראה ה"התחל", איך ייראו החלונות, הצבעים, הפונטים וכו' ב-theme שאותו פתחתי - מבלי להתקינו. כלומר שאני אוכל לראות איך ה-Theme נראה, אך לא אצטרך לפתוח אותו ל-c:\WINDOWS\Resources\Themes ואח"כ ליישמו (Apply) כדי לדעת איך הוא נראה... תודה.

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by idan1836,

אני מחפש תוכנה שתהפוך לי תמונה רגילה לתמונת תווים אבל בצבע של התמונה ולא שחור לבן כמו פה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  19. ??? (אם זה חשוב אז יש לי מדיה פליר 10)

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  20. -------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, אני מנהל רשת בחברה קטנה , שהמשתמשים נכנסים לאינטרנט דרך שרת אחר, השרת עמוס עד 100% , שמתי לב שזה מפני שאנשים רבים פותחים הרבה חלונות אקספלורר שהאקספלורר סגור , המעבד בקושי מגיע ל10%, רציתי אם כך לאפשר למשתמשים לפתוח רק חלון אינטרנט אחד בלבד בכל פעם , אך אינני מוצא שום אפשרות כזו בשום מקום , מישהו מכיר? תוכנה ? או משהו ?

• 10 תגובות
    • 891 צפיות
  21. Started by The Ripper,

תוכנת הפקס של מערכת ההפעלה לא שלוחת פקסים כראוי במיוחד אם אני מעוניין לשלוח קובץ באמצעות 'הדפס' ובחירה ב'פקס'. מהי התוכנה הממולצת לכך? רצוי תוכנה שתאפשר בממשק שלה לבחור בקובץ אותו רוצים לפקסס ולראות preview של הפקס לפני השליחה.[br]פורסם בתאריך: 3.02.2009 בשעה 20:14:29 מישהו?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Dr. Hardware,

בזמן האחרון ישנם מספר סוגים של דפדפנים עם ביצועים טובים מאד.. רציתי לדעת על איזה אתם ממליצים..? Internet Explorer - Firefox וכ"ו... אני אישית משתמש ב- Internet Explorer 6.0. . .למרות שיצא כבר גרסא 7 רציתי לדעת מה אתם ממליצים ולמה יתרונות חסרונות.. דווקא לא אכפת לי לעבור דפדן ולגוון !

23. שלום, אני צריך עזרה במציאת תוכנה שתוכל לשלוט על מהירות המאוורר, כיוון שכרגע המאוורר שלי עושה רעש כמו של טרקטור כשהוא על IDLE וכשהטמ"פ נמוכה. הוא נכנס לפעולה חזקה רק כאשר המעבד והכרטיס מסך מתחילים לעבוד במשחקים וככה הרעש של הטרקטור מפסיק. ככל שהוא מסתובב לאט יותר ככה הרעש גרוע יותר, כבר פתחתי את המחשב ושימנתי את המאוורר אבל זה כבר לא עוזר יותר גם בפעם השניה. אודה לעזרה נ.ב אני משתמש בגרסת ה CATALYST PRO למחשבים ניידים, האחרונה שיצאה לכרטיס מסך הנ"ל (4650).

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  24. Started by Googleness,

משהו שאני מנסה לפענח (פצחתי בתחביב של ערכית וידאו, בד"כ זה מGameplay שלכדתי) זה הנושא של קידוד ומיזעור הקובץ. הרבה פעמים תוכנות עריכה כולל תוכנות מקצועיות כמו של אדובי - מייצאות לי קבצי ענק ששוקלים גיגה-בייטים לפרקי זמן של 10 דקות-שעתיים. לא משנה כמה אני משחק עם ההגדרות של הייצוא זה תמיד יתפוס נפח ענק. לבסוף הגעתי לתוכנה בשם Handbrake ועם מספר הגדרות אליהן הגעתי לאחר ניסוי וטעייה הגעתי לסט של הגדרות שבצורה מאוד מוצלחת מכווץ לי סרטוני HD (1080p( מנפחים של גיגבייטים לעשרות-מאות מגה-בייטים בודדים. במידה ויש תוכן סטטי כמו תמונה או צילום-מסך באמצע אז בכלל הקובץ מתמזער עוד יותר. היו לי כבר קבצים שמיזערתי ככה מגיגה-שתיים ל10 מגה שזה די פסיכי. השאלה שלי היא מדוע התוכנות לעריכת ו…

25. Started by big_fishy,

לדוגמא אם יש לי שלום אז שהתוכנה תוכל להפוך את זה ל-םולש ולהפך... יש תוכנה כזאת?

• 3 תגובות
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.