תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מוריד מהיוטיוב עם התוכנה Freemake Video Converter סרטון לפורמט AVI ואז מכניס דיסק וצורב עם נרו על דיוידי DVD-ROM(ISO) ואז מכניס למערכת והיא לא קוראת לי את הסרטון מה אני עושה לא בסדר? כי דיסקים שצרבתי בעבר לפני שנים כן עובדים לי בפורמט AVI נ.ב וגם שאני מכניס דיסק און קי עם סרטון AVI המערכת לא קוראת לי ניסיתי לפרמט על כל האפשרויות NTFS-FAT-FAT32
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם הנגן הראשי שלכם מופיע בסקר אין צורך להגיב אם לא, פרטו בהודעה.
-
- 26 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
למי שלא מכיר Peacekeeper (ר"ת PK) תוכנה שנוצרה ע"י futuremark המפתחים של 3DMark. PK היא תוכנה שבודקת אונליין את ביצועיי האינטרנט (אינו דורש הורדה) PK את הדפדפן ע"פ ביצועיי javascript במצבים שונים. התוכנה עצמה יועדה להשוואה דפדפנים אבל יש עוד השפעות על הציון כמו המעבד בעיקר והכרטיס מסך (לא בטוח). קיים אפשרות התוכנה תבדות את החומרה (scan) בעזרת activex אבל זה לא חובה ולא מזיק לתוצאות הבדיקה. התוצאות של המפרט שלי (רשום מימין) עם אוברקלוק ל3.8 הם: IE8.0 1200 points FF3.5 2467 points אחרי הבדיקה יש ממוצע תוצאות של דפדפנים שונים על מעבדים שונים. ומה שמוזר שI7 920 מקבל ממוצע של 2559 נק' בFF3.5 וזה הפרש נמוך מאוד מהמעבד הדו ליבה שלי. אני מסיק מזה שOC טוב לביצועי דפדפן מאשר מעבד י…
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שואל את עצמי ממזמן. בכל מחשב שעובר תחת ידיי, הדבר הראשון שאני ממהר להתקין הוא תוכנת החיפוש Everything. היא פשוט.. מדהימה. קלה, מהירה, אמינה. (וחינמית!) מותקנת בשניה, סורקת את המחשב כולו בשתי שניות, ומוצאת כל מה שצריך בחצי שניה. מסמכים, תמונות, קבצי הרצה. הכל הכל. מה שאני שואל את עצמי מזה שנים, ואולי אתם תדעו לסייע ולפתור את החידה: איך לעזזל?... כלומר, למה החיפוש המובנה בווינדוס פשוט גרוע גרוע גרוע, עוד מאז ימות XP, והתוכנה הנ"ל כל כך טובה? איך זה ייתכן? (ואם חיפשתם הוכחה לחיפוש הגרוע של ווינדוס, למרות שזה לא הנושא, קחו חידה. אין להיעזר באינטרנט: נסו למצוא בחיפוש של ווינדוס את כלי הסטופר/ טיימר. גילוי נאות: אל תנסו לחפש 'שעו…
-
- 25 תגובות
- 25.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אחרי סבל נוראי עם IE פשוט נשברתי! נתקע, נסגר, עובד לאט ומה לא. כרגע אני עם כרום והכל פשוט עובד חלק. אבל מה? חסר לי משהו אחד. בIE ברגע שהייתי מקליד בשורת הכתובות איזה שהיא כתובת של אתר הוא היה נשמר שם. ואחרי זמן מה היה לי גלילה של "היסטוריה" של כתובות שהקלדתי. איך אני עושה את זה גם כאן? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיימים כיום המון תוכנות לניקוי ושיפור המחשב הינה רשימה שלך חלק מהם: CCleaner TuneUp Utilities Advanced SystemCare PRO RegistryBooster SpeedUpMyPC REGISRERY MECHANIC XP REPAIR PRO (iobitSecurity 360 מזהה תוכנה זו כוירוס) Total Privacy System Cleaner Ashampoo WinOptimizer Glary Utilities והרשימה עוד ארוכה וארוכה השאלה האם התוכנות האלה באמת עוזרות? מאיצות את המחשב? מנקות אותו מזבל? או שהם פשוט הורסות את המחשב, גורמות למעבד ולזיכרון לקחת המון משאבים, מאיטות את המחשב, מוחקות דברים חיוניים, וגורמות לשגיאות? או שחלק מהתוכנות הורסות, וחלק עוזרות\משפרות, אם כן תפרטו מי דיון מהנה
-
- 59 תגובות
- 17.2k צפיות
-
-
<blockquote> שלום רב, אני מתעסק ובוחן תוכנות מאז ומתמיד ואני חושב שזהו בין המצבים היחדים שאני מגיע לאין פיתרון. זה יותר מדיון מסתם שאלה, האם יש תוכנה (סטרים) שיכול להוריד סרט / סדרה כלשהי מוואלה שיכלול את הכתוביות בתוכו. קחו לדוגמא את סדרת הנוער / ילדים. video.walla.co.il/?w=//1773994 שימו לב! ישנם עשרות דיונים ברשת בכל פורום שרק תירצו על כל פיתרון אפשרי נכון לרגע זה אין פיתרון להבעיה הזאת! ניסתי בכל תוכנה אפשרית, מריבת התוכנות כלל לא מוצאות את הוודאו וישנם תוכנות שכן מביאות להוריד לבסוף אבל ללא כתוביות. האם לראשונה ישנו מצב ברשת שאין לו פיתרון ? תודה רבה, אמיל. </blockquote>
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבקשה אימרו לי מהיכן אני אוכל להוריד את הגרסא האחרונה (לא בטא) לתוכנה PCPROB לווינדוס איכס פי ?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
תראו אני מנסה לעלות את הצורה הכחולה שיצא לי דומה לא הצורה עצמה אלה יותר העיצוב והסגנון.. אולי למישהו יש מדריך ליצור צורות בסגנון זהה אל תתיחסו להשתקפות ולחלק הכתום שבא מאחור ולמלל.. רק הצורה הכחולה זה מברשת צורה סגנון או כל דבר אחר??
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בהתקנת הדיימון טולס צירפתי תמונה... מישהו יודע מה צריך לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
אם הייתם רוצים לשכור מישהו שיעצב לכם אתר, והייתם יכולים לבחור רק לפי הלוגו, במה הייתם בוחרים : http://img75.imageshack.us/img75/3848/idan6or8.jpg http://img368.imageshack.us/img368/6695/lavender1111123234ds2.jpg או מה לדעתכם פשוט יפה, נעים ומקצועי יותר?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיצר .. אז ככה.. אני מתלבט בין אם לקנות את Geforce6600 GT 128 GDD3 או את ה-6800GT 256 GDDR3 יש לי תקציב לשניהם אבל אני רוצה לקנות עוד דברים חוץ מזה .. השאלה שלי היא האם ה---6600 יחזיק מעמד למשחקים שיצאו בקרוב על ההגדרות הכי גבוהות.. למשל ---ניד פור ספיד..מוסט וונטד.. פיפא 2006 וכו... ??????????????????
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי את IGO 2008 ואני רוצה להתקין אותה על המחשב מסיבה מסויימת. איך אני יכול לעשות את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
daemon tools בעיה.... ניסיתי להתקין את התוכנה אחרת כדי שאוכל להתקין משחק לבסוף המשחק לא עלה אבלזה בעיה אחרת מה שחשוב הוא שהדימון טולס אומר בהודעת שגיאה שיש שימוש כבר בשם קובץ במחשב או בכוננן או משהו כזה ...בקיצור הוא מפסיק את ההתקנה באמצע ,מה אפשר לעשות??
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
האם דימון טולס הפכה להיות תוכנה שמכילה וירוס? (תוכנה לפתיחת קבצי ISO וכו') נרו (תוכנה לצריבה) עדיין קיימת?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
- 1 follower
-
-
ביום אחד התוכנה הזאת החליטה לא לעבוד יותר. ניסיתי להסיר ולהתקין וזה לא עוזר. התוכנה פשוט לא עולה. משהו ניתקל בבעיות כזאת?
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הורדתי אתמול קובץ התקנה של דיסק ההצלה Avira AntiVir Rescue System, וצרבתי את התוכן שלו על תקליטור DVD-RW, באמצעותו. כאשר אתחלתי את המחשב שלי דרך הדיסק, כאשר רציתי לעדכן את הגדרות הוירוסים של סורק הוירוסים בדיסק ההצלה לפני ביצוע סריקת וירוסים, הסורק התריע כי אין חיבור אינטרנט זמין, ועל כן, לא הצלחתי לעדכן את הגדרות הוירוסים. וזאת למרות שאני מחובר דרך מודם של בזק ונתב שקניתי בעצמי, אשר אמורים לאפשר חיבור רצוף. בנוסף, כאשר ניסיתי לעדכן את הגדרות הוירוסים של סורק הוירוסים שבדיסק ההצלה של Avira דרך מערכת ההפעלה, קיבלתי את השגיאה הבאה: (ראו תמונה מצורפת). איך פותרים את הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי מחשב חדש.... אבל בעיה קטנה, בלוח אם שקניתי אין תמיכה לבקר כונן דיסקטים. אני רוצה להתקין את המחשב עם WIN וכל השאר ולעשות אימז עם גוסט או תוכנה אחרת. הייתי רוצה לצרוב דיסק DVD שיהיה BOOTABLE , שיכיל את הSYS FILE של גוסט כך שיעלה מהדיסק במקום מהדיסקטים שכך היה תמיד וגם את קובץ האימז עצמו לצרוב על אותו דיסק..... איך אני עושה את זה? או לחילופין או בנוסף לעשות דיסק און קי BOOTABLE עם SYS FILE של גוסט ואולי גם להעתיק לתוכו את קובץ האימץ אולי, מקסימום אז אני כבר אצרוב את קובץ האימז.... הלוח אם שלי תומך בדיסק און קי ברמת BOOT אבל איך אני עושה את כל זה? אודה לכם על העזרה Highlander
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי דיסק או קי של סנדיסק 4 ג'יגה , אני מחבר אותו אל המחשב והוא מזהה והכל אבל פתאום שתי תיקיות של ה-download ועוד משהו נעלמו ואין ברשותי לגשת אליהם, אציין שכשאני נכנס אל המאפיינים הוא מציג שהוא כמעט מלא מבחינת מקום ע"י אותם תיקיות אלה אך איני רואה אותם..ואת התיקיות שאני כן רואה הם ריקות וכך גם היו מלכתחילה.. אנא עיזרו לי תודה..
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי דיסק און קיי שיש בו מלא תמונות חשובות, אבל הבעיה שיש וירוס בהם יש דרך למחוק את הוירוס מבלי למחוק את התמונות ??
-
- 11 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי אני עובד עם Hiren's BootCD קרה דבר מוזר, לאחר שהתקנתי לוח אם של אסוס P5Q PRO ה Hiren's BootCD לא מבצע איתחול. בדקתי בביוס את סדר האיתחול והכל תקין. שאני מנסה לאתחל עם ה Hiren's BootCD במחשב אחר זה עובד ! האם יש בעיה מסויימת או צריך לשנות הגדרות מסויימות בביוס של האסוס ? תודה
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי לוח אם IB9 של ABIT אני רוצה להתקין windows מחדש על המערכת של עכשיו לפי האתר של החברה צריך לעשות floppy disk drivers על מנת להתקין את ה windows דרך ה - cd-rom בחיבור IDE כאשר רוצים להתקין מערכת הפעלה מחדש. עכשיו שקניתי את המחשב שמו לי מתאם IDE ל - SATA על הכונן ה -cd rom השאלה שלי אם אני עדיין צריך לעת את דיסקת הזה על מנת להתקין את מערכת ההפעלה או שבחיבור sata אין צורך לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רכשתי את ההופעה החיה האחרונה של ליאונרד כהן בלונדון (מומלץ ביותר, איך לא!) חבל לי להרוס את הדיסק בדיוידי שבאוטו ולכן ניסיתי לצרוב אותו באמצעות DVD SHRINK. אלא שבניגוד לכל ה- DVD האחרים שלי, הקובץ המתקבל בתוכנה לאחר כיווץ הוא למעלמה מ- 5G. בעיה... ניתן למחוק את פסקול הסטריאו והנפח קטן לפחות מ- 4.5G, אבל אני מעוניין בו. האם יש דרך לכווץ עוד יותר עם התוכנה הזו, או שאולי קיימת תוכנה אחרת להעתקה וצריבה, שיודעת להקטין את נפח הדיסק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-