עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שאני מוריד הרבה קבצי RAR דרך RS או ביטורנט תמיד לפחות 3 קבצים דפוקים, אבל הם לא באמת דפוקים, אני פשוט צריך להוריד אותם מחדש וזה מסתדר. האבסורד שזה יכול לעבוד אצלי מצוין, ושאני אעביר את הקבצים למחשב אחר הם לא יעבדו שם... למה זה קורה? איך אפשר לסדר את זה? ניסיתי לחלץ עם כמה תוכנות והכל אותו דבר תודה :-\ [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. בנתיים עשיתי קצת באופן ידני בצייר(פתיחה-שמירה,פתיחה-שמירה).זה מעצבן! תודה!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by MeTaLhAmMeR,

אני משתמש בפוטושופ גרסא CS2 וכשאני כותב בעברית הכתב יוצא הפוך כלומר:"תירבע" איך ניתן לפתור תקלה כזו?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by nati87,

מה אני יכול לעשות בשביל שיתמוך בDivX????... זה DVD נייד של Artech ואני אשמח גם אם מישהו מצא את האתר שלהם...כי אני לא מצאתי..וזה יעזור לי.. ואם יש למישהו איזה אתר עם מדריכים על איך הדברים האלה בנויים..DivX וכל זה..מה ההבדלים ביניהם אני אשמח לקבל..(= תודה Nati87

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by roma4k,

ערב טוב, אשמח אם תוכלו לעזור לי. שלחו אלי טבלה מסוימת שבה יש מספרים בטווח שבין 1 ל 50. מה שאני מעוניין לעשות זה ליצור גרף המציין את השכיחות של כל מספר - גרף שיציין מהי הכמות שמופיע מספר מסוים בטבלה. למשל, 1 מופיע 16 פעמים, 29 מופיע 5 פעמים וכו'. כיצד אוכל לעשות זאת? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  6. היי חבר'ה.. אני מחפש תוכנה צריבה חינמכי לסרטים ומשחקים וכו.. יש צורך להתאמה לויסטה 64 ביט בתודה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  7. Started by sgsg,

כל שבועיים בערך האאוטלוק לא מסכים להפעיל את החיפוש האוטו' באמצעות האינדקס. כשאני בוחר ב"מצב יצירת אינדקס" הוא כותב "קובץ זה לא נמצא. ודא שהנתיב ושם הקובץ נכונים". אם דרך הרג'סטרי אני מאפס את האינדקס אז זה מסתדר, אבל רק אחרי שווינדוס יוצר מחדש את כל האינדקסים, גם של הקבצים וגם של המיילים - תהליך שלוקח די הרבה זמן וטוחן את הכונן במהלכו. כבר פעמיים קרתה התופעה, לקח לה בערך שבועיים לחזור על עצמה. איפה נמצא הקובץ הזה שהוא לא מוצא ולמה הוא נדפק כל כמה זמן?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by omrit,

היי, מישהו יודע איך אני יכול לשנות את הזמן שאחריו פריט דואר ב- outlook, הופך מ UNREAD ל- READ? כרגע אין DELAY בכלל וכל אימייל ש"עומדים עליו" אפילו לשניה הופך ל'נקרא'... אני משתמש ב OUTLOOK 2007 אבל כל תשובה תעזור לי, תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי כרטיס מסך 2600XT ואני עובד עם מוניטור + טלויזיה בצורת Extended Desktop ומותקנת תוכנת ה-Catalyst האחרונה. אני מפעיל קובץ וידאו ושם אותו ב-Full Screen על מסך הטלויזיה ומעונין לשחק במשחק Starcraft בצורת Full Screen על המוניטור. הבעייה היא שכאשר אני פותח את המשחק הוא מוצג ב-full Screen על המוניטור והטלויזיה גם יחד. יש איזו אפשרות לנתב את המשחק כך שיוצג רק על המוניטור?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  10. אני ממיר את ספריית הדיסקים שלי לפורמט FLAC באמצעות התוכנה Exact Audio Copy. בעיקרון, התוכנה נוחה לשימוש ועושה עבודה טובה. הבעיה היא שיש לי באוסף גם דיסקים שמכילים שירים של אומנים שונים. בתוכנה יש אפשרות לסמן Various Artists, אבל אז הוא פשוט רושם Various Artists בתור ה-CD Artists, ואני רוצה שיהיה כתוב ב-ID של כל שיר את השם של הזמר/להקה. יש אפשרות בתוכנה הזאת לתת שם אומן שונה לכל שיר, כך שהתוכנה תעדכן את ה-ID באופן אוטומאטי בזמן ההמרה, בלי שאני אצטרך לשנות אותו באופן ידני אחרי ההמרה? אם לא, אז יש אולי תוכנה חינמית מומלצת אחרת שעושה את זה?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  11. מה שאני צריך זוהי תוכנת חישוב שמסוגלת להתמודד עם מספרים בעלי המון ספרות (עשרות אלפים,מאות אלפים וכן כן גם מיליונים) ולתת לי את התשובה כמספר עשרוני פשוט בלי השמטות (כמובן שזה לא מיועד לאתרים כלל אלא לחישובים פרטיים) אם מישהו מכיר כזאת אשמח לשמוע!!!!!!!!! בעיקרון אני משתמש בPHP (וכרגע מתרגל קצת את MySQL) אבל כשזה מגיע לכפל של מספרים ממש גדולים התוצאה נראית משהו כמו: 5.487634+E16 ניסיתי את Derive 6 הוא די יעיל אך גם הוא נעצר אחרי כמה מאות ספרות וחוזר לייצג את המספר ע"י E נ.ב. אם אינכם מכירים תוכנה קיימת האם יש לכם מושג באיזו שפת תכנות אני יכול לבצע תרגילים כאלו? (זה דיי פשוט ללמוד שפה עד לרמה של כפל ושימוש במערכים גם אם אין לך ממש מושג לפני אלא אם כן מדובר באסמבלי)

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  12. אם לא אז לפחות נגן DVD רגיל חינמי תודה[br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 10:51:02 תודה, מצאתי במאגר...[br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 11:30:29טוב אז עכשיו אני צריך תוכנה שתעשה את הדי וי די region free משהו כמו anydvd. יש כזו חינמית?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  13. בהמשך לתופעת הבלו סקרין שתקפה את המחשב שלי לאחרונה לפני חצי שעה המחשב התחיל לאתחל את עצמו ללא הפסקה. מצב בטוח לא מתאפשר בכל נסיון הפעלה הוא מתחיל לעלות בדוס ובכניסה לחלונות אני רואה היבהוב קל של מסך כחול וריבוט אוטומטי פתחתי את המארז וציחצחתי את כל החלקים לא עזר האם המחשב נכנע לסוג של איזה וירוס? או רחמנא ליצלן הלך לי ההארדיסק?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by מאור247,

משום מה המחשב מציג לי את ההודעה הבאה: URL=http://img89.imageshack.us/my.php?image=89290501iy6.png] ואחרי שאני לוחץ OK במחשב מייד עושה ריסטרט..... נראה חי שזה וירוס אבל האנטיוירוס שלי לא מזהה אותו.... ניסיתי לסרוק כמה פעמים ו.... שום דבר. מה אני צריך לעשות כדי למחוק אותו??

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  15. אני מקבל no video על רקע שחור בכל סוג של סרטון בפיירפוקס.. בתמונה שהוספתי זה במקרה נגן מוזיקה, אבל זה לא משנה.. זה קורה לי בכל מקום והרוב זה סרטוני MOV.. למה זה קורה לי? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by nimrods,

שלום לכולם.! היום הורדתי את אייסיקיו 6 ולפני זה היה לי אייסקיו 5.1 ומזמן הורדתי את התוכנה שפותחת לך יותר מאייסיקיו אחד ושהורדתי את אייסיקו 6 אני לא יכול לפתוח יותר מאייסיקו אחד..! איך אני מסדר את זה..? תודה לעוזרים..! NiMrOdS

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  17. יש אפשרות כשאני מפעיל תוכנה הווינדוס יחשוב שהרזולציה גבוה יותר או הDPI גבוהה יותר והכל יראה כאילו קטן יותר ויהיה לי יותר מקום לעבוד במסך? שהכל יראה קטן יותר כאילו הרזולציה ממש גבוהה מעלה למפרט של המסך עצמו <?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  18. Started by DarkMoh,

http://f33l1ngz.deviantart.com/art/Genesis-82642547

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by simonsix,

רקע-לאחרונה ניסיתי כמה תוכנות אנטי-וירוס והתחלתי לעבוד עם קספרסקי. מאז אני לא מצליח להעלות את ה TASK-MANAGER תמונה. מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  20. שלום לכולם. אני מחובר ל-icq6 והכל בסדר (מבחינת מסירת הודעות). הבעיה היא שאי אפשר למצוא אותי גם אם רושמים את השם המלא שלי (ותאמינו לי שאני יודע איך לחפש). יכול להיות שהבעיה נוצרה בגלל שפעם הייתי רשום רק בשם הפרטי שלי, אבל הקטע זה שגם שעשיתי חשבון חדש שיש בו גם את השם הפרטי וגם את שם המשפחה שלי זה בכל זאת ממשיך להתעלם ולא מוצא אותי בחיפוש לפי השם. אפשר למצוא אותי רק אם רושמים את המספר שלי. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  21. Started by xZiPeR,

נתחיל מהקדמה קצרה: פעם הייתי מוריד את כל השירים שלי בעצמי, וכל שיר ושיר הייתי מחפש באינטרנט את כל הפרטים של האלבום שלו וכו' ומעדכן את הפרטים שלו ידנית .. אבל אז התחלתי להוריד שירים בבוחטות ולקבל שירים מחברים - והכל נהיה סבטוחה גדולה ... המדיה פלאייר יודע בעצמו לזהות ולעדכן חלק מהשירים, אבל הוא לא ממש טוב בזה .. חשבתי אולי אם יש תוכנה שמתחברת למאגר באינטרנט ומעדכנת את הפרטים של השירים עפ"י שם הקובץ / פרטים שכבר יש (/ השיר עצמו ?) זה יכול להיות מאוד נחמד .. מכירים תוכנה כזאת אולי ? אם יש אחת שתומכת גם בשירים בעברית זה בכלל מצויין.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by BandiT,

הוירוס מופיע בכ10 קבצי DLL בתיקיה system32 תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Shay17,

ראיתי שיש אפשרות של פיצול על פי גודל שמגדירים בתוכנה אין פס עם הסרט כמו ב-VirtualDub או ב-Easy Video Splitter שאפשר לבחור קטע ולחתוך ?

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים