עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by titun92,

שלום רב יש לי פרוייקט לסרטוט סקיצות של דירות כמו כאן איך נקראת התוכנה או משהו בסגנון תודה מראש. http://cafe.themarker.com/media/t/159/612/9/file_0_big.jpg

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by e.s,

אני צריך תוכנה שהופכת כמה קבצים לקובץ bin או כל קובץ שאפשר לפתוח עם daemon tools

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by aviram20,

היי המפרט שלי בצד מחשב מאוד חזק בישביל אינטרנט. ואני לא מבין למה הוא לא עושה את זה כמו שצריך. חלונות ויסטה 64 ביט. וחבילת שירות 2 אקספלורר מעודכן והוא בקושי טוען דפעם לפעמים יוצא מהם לפעמים לא מצליח להתחבר יש לי ראוטר חדש ותקין של אסוס , מהירות גלישה 2.5 והאמיול פתוח.. (הוא משפיע משמעותית ? |) מה עושים? עם איזה דפדפן כן להשתמש? ומזה ההודעה הזאת מהאקספורר בכלל .|? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי סרטון וידאו שבצד ימין שלו יש פס ירוק בעובי 1 ס"מ בערך. עם איזה תוכנה אני יכול לחתוך את הפס הזה? והאם יש תוכנה חינמית שיכולה לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by friedman3010,

אני מנסה להתקין את תוכנת עריכת הווידאו Avid על מערכת ההפעלה winXP 64bit. משום מה אי אפשר להתקין את התוכנה על מערכת ההפעלה הזו.... לא הצלחתי למצוא patch או גירסה מיוחדת של התוכנה... מישהו מכיר את הבעיה? יש פיתרון???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום חברים, לאח שלי יש לפטופ עם ויסטה. עד עכשיו היה לו בשולחן העבודה מן סרגל למעלה שהיו בו כל מיני אייקונים - של הסל מחזור\דפדפן\מדיה-סנטר (קישורים לדברים האלה). אבל פתאום זה נעלם. והוא רוצה להחזיר את זה. מישהו יודע איך מפעילים את הדבר הזה שוב? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by clip99,

שלום , מישהו יודע איך אפשר להפעיל את אופציית הדירוג בתוכנה? אני מתכוון לרשימת ההשוואה בין המעבד למשל לבין סוגי מעבדים אחרים וכו' . משום מה אני לא מצליח להתחבר למנוע הדירוג , ואני רוצה לדעת איפה אני עומד ביחס לסוגי חומרה אחרים. בתודה מראש..

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by noodle,

שלום לכם, אני מנסה לשנות את גודל החלון של דוס בוקס, לפי מה שראיתי ניתן לשנות את הרזולוציה (window resolution) בקובץ ה-options אבל זה מגדיל את החלון וגם את הפונט ואני מעוניין להגדיל רק את החלון בשביל שאני יוכל לראות יותר מידע. כאשר אני פותח דוס בוקס נפתחים 2 חלונות, באחד מהם (החלון הלא שימושי שמשמש רק להצגת הערות וכד') יש אפשרות לגשת למאפייני החלון (קליק ימני על מסגרת החלון) וכאשר אני מנסה לשנות אז מופיעה לי הודעה: unable to modify the shortcut: . Check to make sure it has not been deleted or renamed בחלון שאני משתמש בו אין אפשרות כזאת. windows 7 ultimate x64 מה ניתן לעשות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by 3pac,

אני ממש לא יודע מה לעשות , ואני מקווה שתעזרו לי . בהתחלה קופץ לי הודעה כזאת : ואז האינטרנט לא פעול (יותר נכון רק הדפדפנים , המשחקים וכל פועלים): עכשיו בשביל שזה יפעל ,אני עושה ככה : מוציא תקובץ מהתליכים: מוחק אותו : ואז זה פועל ... הקובץ שעושה תבעיה (עכשיו קוראים לו GniGGg.exe) נקרא כל פעם בשם אחר . ועד בעיה : יש לי ראוטר , וכשאני רוצה לעשות "repair" זה כותב לי ככה : (ראוטר RG60G של MSI ) הוירוס הזה אצלי כבר שבוע בערך וניסיתי למחוק אותו עם : Spybot - Search & Destroy Ad-Aware 2007 XoftSpySE NOD32 SpySweeper ושתמשתי ב: Registry Mechanic CCleaner שום דבר לא עזר . משהו יכול לעזור בבקשה ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כל אתר עולה לי חוץ מ YNET ,מה יכולה להיות הבעיה? מחקתי את האנטי וירוס וניסיתי לגלוש מ 4 דפדפנים שונים. עדכון: שחיפשתי את YNET דרך גוגל האתר עולה דרך הכתובת : http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8,00.html אבל שאני כותב YNET.CO.IL בלבד האתר לא עולה,וזה לא קרה בעבר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם סוף סוף שידרגתי את חבילת האדובי שלי (AI DW PS ID) לגירסת cs6 במקום הcs3 שהיה לי עד היום משום מה נראה לי שהכל עובד נורא לאט הייתי רוצה לדעת מהו המינימום שאני צריך לשדרג כדי להנות מביצועים טובים בעבודה המפרט שלי: Operating System Windows 7 Home Premium Home Edition CPUID CPU Name Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz Video Adapter Intel® G33/G31 Express Chipset Family (256 MB) System Memory 4083 MB Disk Drive SAMSUNG HD161HJ ATA Device השאלה היא מהו המינימום שאני יכל להשקיע לטובת עבודה מהירה להוסיף ssd 64 GB ? להחליף ל8 GB זיכרון ? (יש לי רק ש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Aviad Faran,

יש לי בעיה רצינית עם סרטי דיווקס. כאשר אני רואה סרט דיווקס מסוים, וזה נתון לגבי כל סרט לאו דווקא סרט מסוים אחד, יש מין איחור בתמונה. זאת אומרת שקודם אני שומע את הקול, ולאחר כמה שניות את התמונה שמתאימה לאותו קול. אני לא יודע מה לעשות בקשר לזה ואני די תקוע. ניסיתי לפרמט את המחשב, ולהתקין הכל מחדש, וכאשר התקנתי את דיווקס- שוב, דיליי בסרטים. הבעיה היא לא בכרטיס קול כי הוא חדש לגמרי מלפני שבועיים (פורטיסימו דיגיטלי). למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by pssheba,

שלום, ניתן לשנות אזור בחירה בעל צבע אחיד למשתנה (gradient). שאלתי היא האם ניתן לשנות תמונה בעלת שלל צבעים ודמויות לצבע משתנה ? נניח שאני רוצה שמצידה הימני, התמונה תהיה בעלת צבעים חזקים ובהירים שילכו ויחלשו לכיוון שמאל עד שבחלקה השמאלי היא תהיה בצבע מתפוגג ודמויות מטושטשות. מישהו יודע כיצד ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Shlompy,

שלום לכולם. יש לי את הגרסא האחרונה של פיירפוקס. ברגע שאני נכנס לחשבון שלי ב GMAIL, היישום של פיירפוקס מתחיל לחרפן את המעבד. הוא לוקח ממנו 50%+ שימוש וזה לא מפסיק אפילו לא אחרי שעה, והגודל זכרון של פיירפוקס עולה לכמה מאות מגה, דליפת זכרון. זה קורה רק באתר של ג'ימייל, ראיתי באינטרנט שלעוד אנשים יש את הבעיה הזאת, ולא ממש מצליחים לפתור את זה. באינטרנט אקספלורר אין שום בעיה, רק בפיירפוקס. גם לכם יש את הבעיה?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by אנדי,

שהסיומת שלהם היא mdf או mds? ושאלה נוספת בנושא סיומות קבצים - למה משמש קובץ ששמו ds.store (למי מכם שנתקל בכאלה)?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. איך אני גורם לתוכנה להפעיל את כל הסרטים עם quick time כמו שהסרטים עובדים ב IE?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by homart,

יש חיה כזאת?? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by boris02,

שלום, ניתקלתי בבעיה מאוד מוזרה בתוכנה HAMACHI. אני מצליח להתחבר לתוכנה,אך בכל משחק שאני מנסה להתחבר לחדרים ב-LAN של חברים שלי אני לא מצליח להתחבר אליהם. בתוכנה אני יכול לשלוח פינגים לחלק מהחברים ולחלק לא,אבל אף אחד לא יכול לשלוח לי פינגים. יש לי ראוטר ניסיתי לנתק מחשב אחד - לא עזר. ניסיתי להתחבר דרך חייגן[לעשות מהראוטר שלי מודם] - לא עזר. ניסיתי לפתוח בעצמי חדר אך אף אחד לא יכל לראות את החדר שלי. כשאני מנסה לשלוח פינגים לאלה שלא עובדים לי מופיעה לי השגיאה "Request timed out" אני לא יודע ממה זה נובע...אך אני מניח שניסיתי הרבה דברים כדי להגיע לפתרון אבל ללא הצלחה. אשמח אם משהו יוכל לעזור לי בבעיה זו.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם אני מחפש איזה תוכנה או משהו שאני יוכל להקליט בעזרתם ישר מהכרטיס קול... נגיד במחשב הישן שלי יכלתי פשוט לבחור את המקור הקלטה ולבחור ביציאת AUX או משהו כזה וזה היה מקליט את כל מה שאני שומע... [צליל יוצא מהכרטיס קול] מקווה שהבנתם ותוכלו לעזור. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shevah,

שלום לכולם, בעבר הרחוק השתמשתי ב AD AWARE אבל הכלי שלהם התדרדר ועברתי לSPYBOT. מזה זמן רב הSPYBOT לא מצוא אצלי במחשב שום כלי זדוני, אני זוקף זאת לטובת הקספרסקי. אבל אני מרגיש שגם הכלי הזה לא עודכן שנים רבות (עכשיו עובדים על גרסה 2) ומחפש כלי נוסף. מצאתי ביקורות ישנות למדי ואני תוהה אם אתר מכובד כלשהו עשה ביקורת מקיפה. תוכלי להפנות אותי לכלי שמוכח ביעילותו או לחלופין ניצח בהמון מבחנים? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by shalomelbe,

יש תוכנה לשליטה מרחוק במחשב שמאפשרת את הפעולות הבאות: התוכנה רצה בסתר במחשב הנשלט הצד השולט מקבל את הפעולות הבאות: צפייה במחשב, שליטה במחשב והאופצייה הכי חשובה: שליטה במחשב בלי שהצד הנשלט יודע על כך. הכוונה הפעלת תוכנות בלי שהוא יראה את העכבר זז אצלו וכדומה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by gogi,

אני מעוניין לחסום תוכנה מסוימת המחשב וגם למנוע גישה לאתר מסוים באינטרנט איך אני יכול לעשות את זה? יש לי WINXP SP2

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Demon.M,

יש לי HD מדגם hitachi deskstar hds728030pla380 היה לי דיסקט עם דריבר ועכשיו אני לא מוצא אותו ובגלל זה לא יכול להתקין עליו וינדוס ... יש אפשרות למצוא אותם באינטרנט? תודה מראש לכולם!!!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Ashand,

הדגם של המצלמה הוא PD1100 כבר שעה אני בגוגל ולא מוצא הורדה בחינם, יש איזה אתר שרוצה כסף...איזה מצחיק זה...איבדתי את הדיסק ובאתר של קריאטיב אין תמיכה למוצר הזה...איזה תסכול תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by gshhar,

מישהו יכול לתת לי בבקשה שם של תוכנה (ומאיפה אני יכול להוריד אותה) שמאחדת סרטים. אני מוריד סרטים מהקזה בשני חלקים(700 מגה כל חלק) הסרטים הם בד"כ DIVX וגם רשום לפעמים MPG4 ן-V3 מה זה? ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים