תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום אני לא מצליח לאחות את הכונן קשיח(D), אפילו גם לא לנתח! את C וE הוא מנתח/מאחה ללא בעיה, אך כשאני מנסה לעשות ניתוח לD דרך האיחוי של הוואינדוס, הוא כותב לי את הדבר הבא: למי שלא רואה את התמונה, הנה לינק: http://img82.imageshack.us/my.php?image=dsgdf5ng.jpg אוקי. עכשיו יש להזכיר שעשיתי התחל, הפעלה, ורשמתי את הפקודה CHKDSK /F, זה נכנס לדוס, שאל Y/N, נתתי לו Y, הריץ שניה משהו, ונסגר החלון. הפעלתי מחדש את המחשב, ולא עזר! גם ניסתי CHKDSK : D /F. או משהו בסגנון. ואין, פשוט לא עוזר! אני לא מבין מאיפה זה נחת עליי, אבל לפני הפירמוט האחרון שעשיתי כל המחשב התחרבש לעזעזאל הכל ממש נדפק, כל המערכת הפעלה, לא הייתה גישה להיכנס לD בכלל. מה נדפק פה?! ולא, אין קשר לזה שהוואינדו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בגוף ההודעה. (כשאני סורק עם האנטיוירוס הוא גם מוצא לי קוקיז \Ads למיניהם. רציתי לדעת אם המנוע של ה AVG Anti Spyware נמצא באנטיוירוס. הגרסה החינמית) תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שמבצעת את המטלה הנ"ל ? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את התוכנה לא לצרוב ולא לקנות צרוב תודה רבה מיכל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, היום בבוקר ההודעה קפצה והמשיכה לקפוץ כ 10 פעמים ברצף עד שנעלמה ל 5 דקות ושוב חוזר חלילה. איך אני נפטרת ממנה או יותר טוב פותרת את הבעיה? הרי ההודעה: אני פשוט לוחת CANCEL איזה 10 פעמים עד שהיא לא חוזרת אבל 5 דקות אחרי היא שוב פעם קופצת.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית עם סרטי דיווקס. כאשר אני רואה סרט דיווקס מסוים, וזה נתון לגבי כל סרט לאו דווקא סרט מסוים אחד, יש מין איחור בתמונה. זאת אומרת שקודם אני שומע את הקול, ולאחר כמה שניות את התמונה שמתאימה לאותו קול. אני לא יודע מה לעשות בקשר לזה ואני די תקוע. ניסיתי לפרמט את המחשב, ולהתקין הכל מחדש, וכאשר התקנתי את דיווקס- שוב, דיליי בסרטים. הבעיה היא לא בכרטיס קול כי הוא חדש לגמרי מלפני שבועיים (פורטיסימו דיגיטלי). למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי דפדפן של MOZILLA 64BIT ויש לי בעיה עם FLASH PLAYER שהוא כל הזמן אומר לי להתקין, אבל לא מתקין הוא מוריד עושה איזו חצי התקנה ונסגר.. הורדתי פיירפוקס רגיל והתקנתי הכל בסדר, ראיתי שאחרכך זה עבד גם ב64 אז אמרתי סבבה שיהיה את שניהם, אבל אחרי שנכנסתי שוב זה דורש ממני שוב להתקין FLASH PLAYER (רק ב64, ב32 זה עובד כרגיל) מה יכולה להיות הבעיה? קישור לאתר http://www.mozilla-x86-64.com/
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי תמונות באיכות של מצלמת פלפון אני רוצה לשפר את האיכות כי אני לא מבין כמה דברים בתמונה(TEXT) יש כזאת תוכנה שיכולה לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מאד מבסוט מהתוכנה רק שיש לי בעיה לא קטנה ברגע שאישתי מדליקה את המחשב נפתח לה חלון שמראה לה את כל האתרים האחרונים שהייתי וכמו שהבנתם האתרים האחרונים הם לא תמיד תעופה וחלל יש אפשרות לשנות בהגדרות שזה לא או יהיה או פיתרון אחר
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן, אני מעוניין שיהיה לי במחשב את אותה תיקייה ב 2 מיקומים שונים (כל אחת בכונן אחר לצורך גיבוי) וכל פעולה אשר אבצע באחד מהמיקומים יקרה אוטומטית במיקום השני גם. לדוגמה, הוספתי לתיקייה במיקום א' תמונה מסויימת, אז שהתמונה תופיע גם בתיקייה במיקום ב'. חיפשתי קצת ברשת ונתקלתי בתוכנה של מייקרוסופט שעושה את זה (synctoy). הבעיה שהיא לא עושה את זה אוטומטית, אלא אני צריך להפעיל אותה ורק אז הסנכרון מתבצע. השאלה שלי היא האם יש תוכנה אחרת שיודעת לעשות את זה ללא התערבות שלי?
-
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ליצור קובץ (אני חושב שמסוג ICS) המכיל מספר אירועים ב-outlook כדי שאוכל להעביר אותו למספר רב של משתמשים. משהו בסגנון "add to calander" רק למספר אירועים, ולא לאירוע בודד. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה מראש, תומר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול האם למישהו יש ניסיון / יודע בוודאות אם יש איזה שהיא בעיה לרכוש שירים דרך החנות המקוונת של ITUNES (ארה"ב), עם כרטיס אשראי בינ"ל, כמובן? אני מדבר גם על בעיה חוקית (אולי לא מרשים לרכוש שירים מחוץ לארה"ב בחנות של ארה"ב) וגם על בעיות טכניות של התהליך... תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה משונה בווינאמפ: מרגע שאני מתחיל לנגן שירים, לא עוברות חמש דקות והשניה האחרונה שהושמעה נכנסת ללופ שמושמע ברקע בעוד שהשיר ממשיך להתנגן כרגיל... מישהו מכיר את זה? הלופ נעלם כשלוחצים שוב Play או מעבירים שיר.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, במסגרת העבודה שלי אני משתמש בword 2007 וכל פעם שאני מעתיק תמונה לתוך הקובץ של הword אני צריך לשנות ידנית את ההגדרות של התמונה ב"עיצוב תמונה" ל-פריסה לריבוע ואת הגובה ל6 ס"מ. עכשיו זה מחרפן אותי לגמרי כי במהלך העבודה אני נאלץ כל יום להעתיק עשרות תמונות כאלה ולשנות ידנית.... אם מישהו יודע איך אפשר לשנות את ההגדרות בצורה קבועה אני אהיה לגמרי אסיר תודה.... מקצת קריאה שערכתי עכשיו באינטרנט גיליתי שיש אפשרות כנראה לעשות את זה באמצעות פקודות המאקרו, אבל אני לא ממש מצליח ולא הבנתי איך בדיוק.. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל המבינים\מבינות בדבר.... הבעיה שלי היא כדקלמן, נהיה לי מסך כחול (לפי דעתי אחרי חיבור לאינטרנט), במרווחי זמן לא קבועים, אך דבר אחד כן קבוע.... אין לי קבצי dump שמשחב צריך לתת לי אחרי קריסה של המחשב. מה יכולה להיות הבעיה?? למרות שעזרתם לי פה בפעם האחרונה שהיו לי "מסכים כחולים", סידרתי את זה ככה שהמחשב לא יפעיל עצמו מחדש אלא לראות מה הוא כותב, מה שצלחתי להבין מכל הג'יבריש הזה הוא משהו בקשר לphycial memory מה ז"את הזיכרון שלי דפוק? אנא עיזרו לי. בתודה מראש אוריה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני צורב ולא משנה עם איזו תוכנה ניסיתי כבר את NERO וAshampoo בתחילת הצריבה כל המחשב קופא לי.. והמחשב חזק.. אפילו בסייר של ווינדוז אני לוחץ על תיקיה אחת אחורה וזה נתקע.. לי אחרי כמה שניות הכל משתחרר וזה מסיים לצרוב..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא ממש התעדכנתי אם יצא ה Service pack 3 ... בכל אופן מעדיף proffesional אם יש בעיברית סבבה אם לא אז גם אנגלית אני יסתדר יהיה לי הכי נוח להוריד מהאימיול אם יש למישהו לינק זה מאוד יעזור וסתם עוד שאלה שמעתי שעומדת לצאת מערכת הפעלה חדשה של windows...שכחתי את השם מישהו יודע על מה מדובר? מידע משהו? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה בא לי להרוג את מי המציא את התוכנה המעוותת הזאת מייד אחרי ההתקנה יכלתי להרגיש את המחשב לא זז, כאילו יש לי פנטיום 2.. אמרתי יאללה אבל אומרים זה טוב עשיתי סריקה, עזבו שהוא לא מצא לי שום וירוס בכלל.. (כמו הנורטון והF SECURE המעולים) הוא גם כל שנייה ביקש סיסמא מושתנת, fgs הוא יכל פשוט לסרוק צונזר על ידי? כל שנייה לתת לו סיסמא.. לאיזה קובץ? מה גם שהוא נותן מלא התרעות סתם.. בולשיט כדי שיחשבו שהוא מוצא יותר, אבל זה צונזר על ידי מניפולציה *** של הרוסים או מי שלא פיתח את התוכנה *** הזאת שלא תראה יותר דיסק קשיח אצלי בחיים ככה זה עבד אצלי, לא משקף בהרכח איך שזה יעבוד אצלכם, דעתי האישית, תעשו חיים, שלום ביי ולהראות :-* הנה ערכתי
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אז ככה יש לי את המחשב הנייד הזה fujitsu siemens ms2239 ואחרי פרמוט הוא פשוט לא מזהה את הרשת האלחוטית אני משתמש ב WIN 7 ולמטה יש X על החיבור לרשת והוא לא מוצא רשתות כמובן שגם הנורית של הווירלס באדום ולא בירוק ובנוסף כשאני בודק IP רשום לי רק אפסים כאילו למחשב אין כתובת IP מישהו יודע מה הבעיה? דרך אגב אני חושב שזה בעיה של דרייברים אבל חיפשתי דרייברים ולא מצאתי מקור שבאמת ניתן להוריד ממנו כולל אתר החברה אם מישהו יכול לעזור לי למצוא לו דרייבר מתאים או שיש לכם פתרון אחר אני מאוד ישמח לעזרה! תודה מראש איתמר.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, די נמאס לי ממנו. כל פעם, סיפור אחר. אני משתמש (עדיין) בדפדפן MyIE2 המבוסס על IE6, וחווה בעיות על ימין ועל שמאל. ולא רק עם הדפדפן, אלא לפעמים זה כללית בשיטוט במחשב עצמו. פעם זה היה כשמדי פעם הוא היה מאתחל לי פתאום את ההגדרות, וחוזר לברירת המחדל, כאילו רק עכשיו התקנתי אותו, וכאילו לא הגדרתי לו מקשי-קיצור וכאלה. היום, הבעיה העיקרית שלו, היא שעד שאני לא מפסיק את ה Service הבא: mdmcls32.exe הוא בכלל לא נכנס לאיטרנט. אחרי שאני מעיף אותו, הוא עוד איכשהו גולש, אבל למשל חיפוש - בכל מנוע חיפוש בינתיים - הוא לא מסכים לבצע. אני נכנס לגוגל, כותב משהו, לוחץ אנטר, והבחורצ'יק מחזיר לי - 0. פשוט ככה. עמוד ריק, רק עם הספרה 0. כאילו צוחק לי בפרצוף. מלבד זאת, האימיול שלי מרבה להתנתק (ול…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מכניס את ה-DOK המדובר לתוך מחשב נייד - Lenovo N500 בעל מערכת הפעלה XP, עם כל הדריברים מותקנים. אבל במקום שיופיעו לי 2 כוננים - אחד של ה-U3 ואחד של המידע שיש לי עליו, מופיע רק כונן אחד של ה-U3 System ואני לא יכול לגשת לקבצים שלי בשום דרך :-\ במחשבים אחרים הוא מזוהה בלי בעיה, אז מה הבעיה פה ? ניסיתי להחליף פורטים - אותה בעיה. מחקתי והתקנתי מחדש דריברים של ה-Chipset - לא עבד. מה גם שהמחשב מזהה את העכבר שמחובר ב-USB, ואני ינסה לחבר DOK אחרים לראות אם יש את הבעיה גם אצלם (אבל כרגע אין לי משהו בהשג יד). אז מה עוד אפשר לעשות ? מה הבעיה פה ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני לומד עכשיו גרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין וכדומה) ואני מחפש לוח כתיבה אלקטרוני זול (בסביבות 300 שקל). האם שווה בכלל לקנות ממחיר כזה, או שהאיכות במחיר הזה לא טובה ועדיף לא לקנות? ואם כן, איזה אתם ממליצים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לצורך העניין הכנתי דף אינטרנט מעוצב בפוטושופ ואני רוצה עכשיו להפוך אותו לדף אינטרנט רגיל. איך אני אמור לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-