תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אחרי שאני מתחבר לצ'אט, ולאחר מכן רוצה לעשות ריפרש, זה מראה כאילו אני מנותק ואני שוב צריך להתחבר. כמו כן, גם נוטיפיקיישנס וכו' קצת בדילאיי. בעיה בדפדפן או בפייסבוק? שכחתי לציין, דפדפן פיירפוקס גירסאת 3.6.12.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו הורדה של אינטרנט אקספלורר 5.5 מלאה ולא עידכון מהאתר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
דבר ראשון אני מנסה להשיג תוכנה של אימייל כמו בסרט יורוטריפ למי שראה שאומרת לך HEY MOTH'FUCKER שמקבלים מייל. דבר שני אני רוצה תוכנה שנועלת את המחשב בעת הפעלתו.. זאת אומרת שמתי שעולה הווינדוס אז יש קטע כזה בשחור ורשום בלבן, ושם הוא יבקש שם משתמש וסיסמה - היה לי את התוכנה הזו פעם, אבל אין לי מושג מה השם שלה.. תודה ;D
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב אחד מותקן קספרסקי פרו שהוא לא מעודכן, הכוונה שאי אפשר לעשות בו update מכיוון שאין בו אינטרנט האם יש אפשרות שאני אעדכן במחשב אחד את אותו גרסאת קספרסקי וכל פעןם אני אעביר את תכני העדכון למחשב שאין אינטרנט והאנטי וירוס יהיה מעודכן? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שתוכלו לעזור לי. לפני כשבוע קיבלתי מחשב ,התקנתי כמה דרייברים וכשרציתי לצפות בסרט DIVX על המחשב זה היה אפשרי. מפה לשם התקנתי כמה תוכנות ופתאום אני שומע רק את הסאונד של הסרט אבל לא רואה אותו,יש מסך שחור. הנחתי שהדרייברים שלי לא הכי מעודנים או משהו בסגנון .אז הסרתי את כל הדרייברים התקנתי מחדש,וזה לא עבד.הורדתי דרייברים עדכניים מאתר קודקים מיוחד ולקחתי כמה גירסאות והפעלתי כל אחת בנפרד ועדיין ..כלום. כרגע בהוספה/ הסרה יש לי את התוכנות הבאות:DIVX CONVERTOR, HIGH DEFINTION AUDIO DRIVER PACKAGE, K LITE MEGA CODEC PACK ,1.57 MV2PLAYER . אני על סף יאוש אין לי מושג מה אני עושה.אני מזכיר שוב שהסרטים עבדו בעבר וכרגע הם לא עובדים עם הקודקים. בתודה מראש לכל המבינים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה טיפשה מאוד ב WinZip יש לי קובץ שתקוע בו, ואני מנסה לעשות Extract אבל שם הקובץ ארוך מדי, ואני לא מצליח לשנות את השם דרך WinZip מה צריך לעשות? ???
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי את ה nero express עכשיו בנירו הקודם הצורב שלי ( ריקו x20 ) היה צורב audio ב3 דקות ככה קצת יותר עכשיו בנירו הזה הוא עושה את זה מה זה לאט הוא כל שיר מעתיק ובודק אותו יש אפשרות אחרת בתוכנה? תודה מראש אלירן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, דבר ראשון - אני משתמש בקודקים של FFDSHOW + Haali Media Spliter . סרטים רגילים\טלוויזיה (במדיה סנטר) עובדים לי מצויין (וגם 720P רץ טוב מאוד!) המחשב שלי דיי חדש (ניתן לראות מפרט בצד) ואני לא חושב שהמחשב לא מסוגל להריץ את הקבצים הללו. ניסתי בנגנים שונים כמו Media Player Classic , MV2Player וגם VLC . בשלושתם הסרט נתקע בפעם ב-5 שניות,לא מסונכרן עם קול ותמונה ועוד תופעות מעצבנות. אשמח לדעת איך אוכל לתקן את הבעיה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעניין אותי מפני שיש סיכוי קל שאני אלך לקנות את ה iPad אם הוא לא יהיה כ"כ יקר
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי חשד שפרצו לי לרשת הביתית. מתוך כל המחשבים בבית יש שני לפטופים שהתחילו סימולטנית להפסיק לתפקד. זה מתבטא בתקיעות ספונטניות ללא מכנה משותף נראה לעין. בחלון הזמן שהמחשבים כן עובדים הרצתי AVG ו-Ad-Aware והם לא מצאו משהו חריג. שני המחשבים המדוברים שייכים להורים שלי, לכן אי-אפשר ממש לעקוב אם הם עשו שטות כמו לפתוח קובץ חשוד או לא יודע מה. הראייה היחידה שלי היא שלפחות באחד מהם נפתח קובץ WORD של כמה שורות בודדות ששקל הרבה יותר ממה שהוא אמור (400K). לפני שאני מרים ידיים ושולח את שניהם לתיקון, אני רוצה לשלול את האפשרות של פריצה. אני צריך המלצה ל-FireWall חינמי ויעיל. תודה וסופ"ש נעים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם נמאב לכם מהבנרים המעצבנים של התוכנה בעוד מכה אפשרויות תמצאו פה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שתי שאלות, אחת בקשר לאנטיוירוסו אחת בקשר לאנטיספייור. א.בהנחה שאני מעדכן כל הזמון את האנטיוירוס שלי, avg, הוא ישאר גם בשנה הבאה טוב נגד וירוסים? או שזה כמו נורטון וכ'ו, שכל שנה מוציאים גירסא חדשה וצריך להוריד אותה? ואתם יכולים להמליץ לי על איזה אנטיוירוס חינמי יעיל וטוב אחר, חוץ מה avg ? ב.נגד תוכנות ריגול וכ'ו, יש לי את התוכנה AD- awere SE personal . האם התוכנה שומרת על המחשב גם כשלא רואים אותה פועלת? או שאפשר רק לסרוק איתה? נ.ב איזה עוד תוכנות אבטחה אני צריך? יש עוד דברים חוץ מהאנטיוירוס והנגד אדוור הזה שצריך? בתודה, שאולי
-
שלום, ברצוני להכין דיסק איתחול (Bootable CD) עם כמה שיותר תוכנות חיוניות הפועלות תחת דוס, למשל תוכנות שמציגות מידע על החומרה שבמחשב, מהירות באס, מעבד, כרטיסים, לוח וכדומה... תוכנות איבחון למיניהן... או כל תוכנה חיונית אחרת המומלצת על ידכם ופועלת כאמור, תחת Dos. כמו כן אשמח לשמוע דעות והמלצות לגבי מה עוד כדאי לשים בדיסק זה. אתרים עם תוכניות יעילות העובדות תחת Dos יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל הפינגים של השרתים בתוכנה נמוכים והתוכנה מסרבת להתחבר אליהם יש למשהו רעיון מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול והיום אני מקבל 4 הודעות כאלו, כולם בדיוק באותו סגנון רק שהשם שונה בכל אחת זה כבר מתחיל להעלות לי את העצבים!! במציאות זהו טלפון של שירות היכרויות. כמובן שאני ישר מוסיף אותם לignore אבל זה ממש מעלה ת'קריז, וזה כבר יומיים ברציפות וזה נראה כאילו כל יום הם הולכים לשלוח לי. האם יש דרך לחסום כאלו הודעות, אבל שאנשים עדיין יוכלו לכתוב לי מבלי להוסיף אותי? כלומר, אולי איזו תוכנה שמסננת הודעות עם מילים מסויימות? אגב, מאוד מעניין אותי לדעת מי אלו האנשים שמפרסמים את הספאם הזה ובאיזה אינטרס הם עושים זאת. אגב 2: איך הם עושים את זה שברגע שאני מנסה לברר את ה"User Details" מופיעה לי שגיאה ש"אי אפשר כרגע", איך הם עושים את זה?? אנשים פה אמרו בעבר שזה "בוט" יעני תוכנה ששולחת בעצמה, זה …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הכוונה אני רושם כוכבים והיא מראה את זה כמו שזה באמת רשום
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי מחשב חדש עם חלונות XP וחייגן של בזק BEZEQ-ADSL. כאשר אני מתחבר עם החייגן ברגע שמתבצעת התחברות ה IE נפתח אוטומטית ואני לא מעוניין שהוא יפתח כלל. גם כשאני מתחבר לאינטרנט דרך לוח בקרה וחיבורי רשת יש אותה הבעיה. אין אפשרות לגבי ה IE בחייגן של בזק ובזק ונטוויזן לא מכירים את הבעיה. המחשב חדש ולא מותקנות עליו תוכנות מיוחדות חוץ מדרייברים. גרסת ה IE היא 8. התקנתי גם פיירפוקס והפכתי אותו לברירת מחדל ועדיין ה IE עולה אוטומטית בעת התחברות. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגיד עם אדסל... אז שהמחשב המסויים שעליו התוכנה תותקן יוריד בב 30 קיי במקום שישים.... תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני לא מעט זמן דנו כאן על שיטות שונות של אינטרפולציה. הייתה שיטה אחת יוחדית שהצריכה שימוש באתר של איזו אוניברסיטה (זה כל מה שזכור לי) והתאימה מאוד לשימוש עם טקסטים ולוגואים בעליה גיאומטריה פשוט. מה שאני מנסה להשיג זה חדות בהגדלת טקטסטים ואם יש לכם דרך פשוטה להשיג זאת אודה לכם מאוד. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה FONT ב PREFERENCE הוא על HEBREW, בנוסף הסרתי והתקנתי שוב ולא עוזר, מראה ג'יבריש. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי בעיה עם בייבילון שקורס ולא ברור לי למה. ניסיתי להתקין אותו מחדש אך זה לא עזר. הודעת השגיאה נתנה לי את המיקום של קובץ הלוג של הקריסות אבל לא ממש הצלחתי להבין מזה משהו. להלן תוכן הקובץ: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION at 0x004C5D65 (r00000000) { dump created } WinProc(...,1273,0,985004) MODULE-END => Babylon v8.0.0.24 : 58672049 : WinXP {Mod:Captlib.dll=>0x01690000}{Mod:BContentServer.dll=>0x01940000}{Mod:BabyServices.dll=>0x10000000}{Mod:BESExtension.dll=>0x00000000} 25/11/2009 09:49:11 EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION at 0x004C5D65 (r00000000) { dump created } WinProc(...,1273,0,985004) MODULE-END => Babylon v8.0.0.24 : 58672049 : WinXP {Mod:…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חשבון באתר כל שהוא דרך FF אני מצליח להכנס אבל אני לא מצליח לראות את התוכן באתר נגיד אני עושה לוחץ על משהו , אז רשום לי "אנא המתן לקבלת הנתונים" ופשוט בשורת מצב רשום "הסתיים" וב-IE בכלל אי אפשר להכנס לתוך החשבון כי בשביל להכנס לחשבון יש אישור בתמונה ועל התמונה יש לינק (ז"א תמונה שכתוב עליה אישור ועשו שמתי שנלחץ על התמונה זה יוביל אותי לכניסה לחשבון). וב-IE אני בטוח שהוא יראה לי את התוכן באתר.. מה אפשר לעשות ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי nero 6 שלא עשה לי בעיות יש איזה גירסה חדשה מומלצת ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-