עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shimon23,

לאחרונה החלו להיפתח לי בלי הפסקה pop ups בכל תוכנות הגלישה השונות (פיירפוקס, אקספלורר וכו'). ניסיתי להריץ Spybot+Ad aware בכדי להתגבר על הבעיה, אך כלום לא עוזר. כמובן שהאופציה של סגירת pop-ups מופעלת בשתי התוכנות. האתרים שנפתחים בכל התוכנות האלו הם אתרים ישראלים בלבד, למשל: 012, web.sense.co.il וכל מיני אתרי זבל אחרים. כיצד ניתן להיפטר מהמטרד הזה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Imtheman,

מכירים תוכנת שליטה מרחוק שהיא חינמית לחלוטין ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. בס"ד שלום אחים שלי. יש דרך לחסום כניסה לכל האתרים פרט לרשימה ספציפית שאני עצמי אגדיר? אם כן איך עושים את זה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Moty_p,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה לניהול הארד דיסק ממערכת הפעלה DOS עם BOOT (פלופי 1.44 היה לי יותר טוב) שהתוכנה תקרא את מערכת הקבצים NTFS וכל מערכת קבצים אחרת כמו FAT16 FAT32 וכו', והתוכנה תגיד לי אם ההרדיס מנוצל ב - 100% זאת אומרת שאם ההרדיסק מחולק למחיצות היא תגיד ותראה לי. תודה ענקית לכל מי שיעזור, מוטי.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by shimronfio,

היי אני מחליף מחשב בימים הקרובים ורציתי לדעת איך אני יכול לגבות את כל ההגדרות, והמעודפים ששמרתי על גוגל כרום. את הIE הצלחתי כבר לגבות, אבל אין לי מושג מה לעשות עם הכרום.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by אורטל,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש INTEL PENTIOM DUAL CORE E5800 לוח אם intel chipset G41 התקנתי WIN7, ואחרי ההתקנה גיליתי שאין לי sound. אני משתמשת בכרטיס קול build in בדקתי את תקינות הרמקולים והם עובדים. חיפשתי קצת באינטרנט, ומסתבר שיש להרבה אנשים בעיות עם ה-sound ב-win7 , ושצריך להגדיר בהגדרות של ה-sound להשתמש ב-spekears כ-sound default ולהפוך את ה-device השני ללא זמין ( ה-device שהוא SPDIF ) אבל לצערי זה לא עבד. ואני שומעת לפעמים "בומים" כאלה שיוצאים מהרמקולים. ניסיתי להסיר את הdriver ממנהל ההתקנים, לעשות restart ולהפעיל שוב כדי שwin7 יתקין לבד, ומה שקרה שהוא התקין לבד אבל לא עבד ה-sound. חשבתי אולי זה כבר קשור למגעים. בגלל הבומים שאני שומעת מהרמקולים אשמח אם מישה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by zik125,

שלום לכולם צצה לי בעיה לאחרונה שאין עליה מענה - אני מנסה להיכנס למערכת מסחר דרך אתר האינטרנט של בית ההשקעות איתו אני עובד ומשום מה לא מתאפשרת גישה למערכת מאחר ואני מקבל הודעה שהדפדפן לא נתמך (הגדרות המינימום הן אקספלורר 4 כשבפועל יש לי 8) אשמח לדעת למה הבעיה הזו קיימת ואיך ניתן לפתור אותה (כפתור תצוגת תאימות באקספלורר 8 לא פתר את הבעיה) בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by card,

שלום לחבר יש לפטופ עם Windows 7, ואני מעוניין להריץ עליו סריקה של וירוסים, עוד לפני שמערכת ההפעלה עולה. למשל בעזרת דיסק שהוא bootable. מישהו מכיר משהו שאפשר לבצע את זה איתו? תודה card

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by elaa56,

מה עושים כעת?

10. הי יש לי הארדיסק עם סקטורים םגומים שמשום מה אני לא מצליח לתקן עם בדיקת סקטורים אבל בדרך פלא הוא עולה נפלא וללא תקלות דרך ERD MINI XP גיביתי את כל הקבצים אבל חייב לגבות מיילים של אאוטלוק 2007 עם ייבוא ייצוא ואת זה אני לא מצליח יש למישהו פתרון? איך אפשר לגבות מיילים בדרך עקיפה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. ישמח לקבל הסבר מפורט איך להשתמש בזה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by nissim segev,

שלום לכולם, הערב פתחתי את המחשב והופתעתי לגלות שגוגל נתן לי איזשהי אזהרה. צרפתי תמונה. מה זה יכול להיות. תודה לכל העוזרים. '>http://jpg.co.il/view/50776446192c6.png/"]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by xZiPeR,

נתחיל מהקדמה קצרה: פעם הייתי מוריד את כל השירים שלי בעצמי, וכל שיר ושיר הייתי מחפש באינטרנט את כל הפרטים של האלבום שלו וכו' ומעדכן את הפרטים שלו ידנית .. אבל אז התחלתי להוריד שירים בבוחטות ולקבל שירים מחברים - והכל נהיה סבטוחה גדולה ... המדיה פלאייר יודע בעצמו לזהות ולעדכן חלק מהשירים, אבל הוא לא ממש טוב בזה .. חשבתי אולי אם יש תוכנה שמתחברת למאגר באינטרנט ומעדכנת את הפרטים של השירים עפ"י שם הקובץ / פרטים שכבר יש (/ השיר עצמו ?) זה יכול להיות מאוד נחמד .. מכירים תוכנה כזאת אולי ? אם יש אחת שתומכת גם בשירים בעברית זה בכלל מצויין.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by aleXtazi,

שלום!!!! יש לי בעיה זה לא רוצה להשמיע לי על 5.1 אני ]שוט לא קולט למה .... הקטע שזה משמיע לי רק 2 רמקולים מתוך ה 6..... אבל לאומת זאת במדיה פלייר זה משמיע לי על 5.1 למי שהוא יש איזה שהיא דרך לסדר אתזה?.??....

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מישהו בשת סלקום מציף אותי בהודעות כתבות אני מעוניין בתוכנה שמציפה בהודעות. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. כמו שרשום יש לי כמה סרטים בלי כתוביות. הכתוביות בקובץ נפרד . איך אפשר לצרוב את הסרט + הכתוביות ככה שה DVD יקרא ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by sdfzxc,

שימו לב למיומנות, שימו לב לעריכה (איך הורדתי את הרגליים של השחקן מלמעלה) שימו לב לשוק על פניו של האיטלקי.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by JHONLEV,

מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל לצייר סקיצה של מארז ! שתיהיה מקצועית

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. כאשר אני נכנס ועושה חיפוש הוא אומר לי שלא נמצא שרת וכאשר אני נכנס לשרתים ולוחץ על שרת כלשהו הוא אומר לי שהוא לא יכול להתחבר. אז איך אני עובד עם התוכנה הזאת???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by dror_gh,

שלום. לחבר שלי יש הארד דיסק חיצוני שהוא משתמש בו ל WII כדי לשחק משחקים. ההארד דיסק הוא 500GB או 1TB (לא זוכר בדיוק). בשביל לשים משחקים של WII הוא צריך לפרמט את ההארד דיסק בצורה מסויימת (וזה מה שהוא אכן עשה) וכדי לעבוד איתו על המחשב הוא צריך פירמוט אחר. כך שהוא חייב 2 מחיצות , שכל אחת תהיה מפורמטת בצורה אחרת. כרגע יש לו כ300GB תפוסים והכונן עובד על המערכת של הWII. האם אפשר ליצור מחיצות בעזרת תוכנה בלי לפרמט (כי זה מכה בשבילו לגבות כל מה שיש שם, אין לו מקום במחשב)? ואם אתם ממליצים על תוכנה , הייתי שמח לקבל הסבר קצרצר על איך לעבוד עם אותה תוכנה. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by moshen1169,

1.יש לי idm 6.07 והורדות מ FILESONIC נתקעות המון פעמים באמצע ההורדה כנ"ל בגירסה 6.08 beta v האם זאת בעיה בשרת או באג בתוכנה? 2.מתי שאני גורר כתובת ל IDM הקובץ מופיע לי כ RAR ולאחר כמה שניות הוא הופך HTML שאני לוחץ עליו נפתח רק דף אינטרנט? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by e.s,

אני צריך תוכנה שהופכת כמה קבצים לקובץ bin או כל קובץ שאפשר לפתוח עם daemon tools

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by shevah,

שלום לכולם, בעבר הרחוק השתמשתי ב AD AWARE אבל הכלי שלהם התדרדר ועברתי לSPYBOT. מזה זמן רב הSPYBOT לא מצוא אצלי במחשב שום כלי זדוני, אני זוקף זאת לטובת הקספרסקי. אבל אני מרגיש שגם הכלי הזה לא עודכן שנים רבות (עכשיו עובדים על גרסה 2) ומחפש כלי נוסף. מצאתי ביקורות ישנות למדי ואני תוהה אם אתר מכובד כלשהו עשה ביקורת מקיפה. תוכלי להפנות אותי לכלי שמוכח ביעילותו או לחלופין ניצח בהמון מבחנים? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by SerpentMage,

זה ישן מאוד, עישיתי את זה לפני שנתיים בפוטושופ 7 [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by wolf_silver,

אני רוצה להפעיל 2 מסנג'רים בו זמנית... כיאילו את המסנג'ר החדש... ששניהם היו חדשים.. לא את הישן (שאתה מקבל עם הוינדוס) והחדש ... תודה רבה לכול העוזרים אני מחפש לזה כבר איזה 50 שנה פיתרון תודה רבה אנשיםםם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.