תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה אני לא ידעתי אם לכתוב את ההודעה הזאת כאן וחשבתי שזה הפורום הכי מתאים אז ככה יש ברשותי מחשב מאוד חזק מעבד Q9550 4 GB זיכרון ראם הארד דיסק 500 GB לוח אם עם ציפסט X48 מסך של אסוס דגם MW221C עריכה= יש לי את הסרט הזה Transformers.Revenge.of.the.Fallen.2009.IMAX.Edition.BluRay.1080p.DTS.3Audio.x264-CHD אבל המחשב לא מציג אותו כמו שצריך הוא נתקע לפעמים או שלפעמים אין התאמה בין הקול לבין הסרט מה שכן מותקנים אצלי המקודדים כי שאר הסרטים כן עובדים אצלי אם כי לא בדקתי סרטים באיכות של 1080P אז מה לדעתכם הבעיה? :s05: אשמח במידה וזה בעיה ברמת תוכנות אשמח לקבל שמות של התוכנות תודה רבה רבה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים.. יש את האתר Logmein.com , התקנתי את התוכנה והכל נראה טוב, אבל כדי ליצור USER - זאת אומרת כדי להתחבר מהפלאפון אני צריך לשלם 300 דולר לשנה.. האם קיים אתר\תוכנה שנותנים את השירות בחינם? אני מעוניין להתחבר ולראות את הדסקטופ שלי ממחשב אחר \ אייפון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה IE עושה לי קצת בעיות החלטתי להסיר אותו מהמחשב משמום מה אני לא מצליח להסיר אותו, לא מהUninstall Program ולא מהUninstall an Updates העלתי תמונות של הרשימות: http://img706.imageshack.us/i/74083550.jpg/ http://img138.imageshack.us/i/36216203.jpg/ חיפשתי בגוגל והם אומרים שזה אמור להיות בUninstall an Updates תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע אופיס 2007 וכרגע הוא באנגלית רציתי לדעת איך אני מוסיף לו עברית (הכוונה היא בממשק של התוכנה) אשמח אם מישהו יכול להביא לי לינק להורדה של שפה העברית לתוכנה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם מותקן לי אנטיווירוס של מיקרוסופט (MSE) על ווינדוס 7 אולטימייט x64 בעברית. עד לפני שבוע וחצי הייתה מותקנת לי גירסה 2 של MSE ואז היה עדכון לגירסה 4.0. העניין הוא שנראה לי שיש בה באג כי מערכת ההפעלה שלי היא בעברית וה-MSE הוא באנגלית, ובגירסה 4 מופיע החלון של התוכנה עם יישור לימין, כלומר הכול הפוך. מה עושים? ניסיתי להסיר את גירסה 4 ולהתקין שוב את גירסה 2 אבל הוא לא נותן לי. מצורפת תמונת מסך תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לאיחוד סרטים, לא קריטי ירידה מהאיכות, רק שתיהיה מהירה וקלה לשימוש. תודה מראש !!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מגדיר לא ZOOM 120% אבל הוא מתעלם כשאני פותח TAB חדש. מה אני לא עושה כנכון?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחבר יש לפטופ עם Windows 7, ואני מעוניין להריץ עליו סריקה של וירוסים, עוד לפני שמערכת ההפעלה עולה. למשל בעזרת דיסק שהוא bootable. מישהו מכיר משהו שאפשר לבצע את זה איתו? תודה card
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אנא אנשים טובים , עזרו לי למצוא תוכנה לסריקת מסמכים והצגתם בעיברית ב-WORD (בפורמט TEXT כמובן)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS CUV4X מעבד פנטיום 667MH התקנתי את התוכנה MBM 5 ואני לא יודע איך לקבוע את ההגדרות... ? ... ? איך אני משיג דרך התוכנה את הטמפרטורה של המעבד ? כתוב לי טמפרטורה של SENSOR 1 ... וSENSOR 2 אבל לא יותר מזה...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא משהו מקצועי מאוד. שיהיה בסגנון פוטושופ כזה אפילו יותר פשוט וקל. אבל חברה הכי חשוב בחינם למה אני צריך את זה דחוף היום! תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי במחשב את חבילת הקודקים ACE Mega CoDecS Pack 6.03 - Professional Edition. ההתקנה כללה גם את התוכנות QuickTime Alternative ו-RealPlayer Alternative. ניסיתי עכשיו להתקין QuickTime Pro 6.5.1, וההתקנה הודיעה לי שיש לי במחשב QuickTime ואם אני רוצה להתקין את הגירסה החדשה, אז אני צריך קודם להסיר את הגירסה הקודמת. בדקתי ב"הסרה של תוכנות", ולא מצאתי אפשרות להסיר את QuickTime. ה-Uninstall של חבילת הקודקים לא מאפשר להסיר רק את ה-QuickTime. האם קיים Uninstall של צד שלישי שמסיר את QuickTime Alternative? לפי מה שהבנתי, ה-QuickTime Alternative הוא לא נגן מדיה, אלא קודקים של QuickTime שמאפשרים צפייה בקבצי MOV בכל נגן מדיה. איך מקנפגים את Windows Media Player 9 כך שהוא יזהה קבצי MOV…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני צריך תוכנה קלילה שתשנה לי רזולוציה של תמונות יש את PHOTO SHOP אבל לא בא לי להתקין את כל התוכנה הזאת בשביל הדבר הקטן הזה... ומה הרזולוציה של התמונה במסנג'ר ואייסיקיו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי מעמאץ ניכבד של בניית אתר, העלעת תמונות, הורדת תמונות למכשיר( סמסונג 944) אי יכולת צפיה בתמונות, כיווך תמונות, העלה והורדה של התמונות מחדש, סוף סוף הצלחתי להעביר תמונה מהמחשב למכשיר :yelclap: בכל מקרה - בגלל התעריף המוגזם של אורנג אין לי שום כוונה להוריד משם אנימציות - או מכל חברה אחרת - רוב האנמציות הם חרא בכל מקרה. והשאלה, האם מישהו יודע איך בניות האנימציות - שומרי מסך במכשירים, הם בסך הכל כמה תמונות שרצות ברצף, והאם ישנה תוכנה לבניית האנימציות האלה - שכמובן יעבדו במכשיר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! מאז שפירמטתי את המחשב שלי יש לי בעיה בהשמעת קבצי מוזיקה, כאשר אני משמיע אותם התוכנה פשוט נתקעת ומפסיקה לנגן ומופיעה לי השגיאה הבאה זה קורה לי גם בוינאמפ ושמה השגיאה בקובץ In_mp3.dll. חשבתי שזה בעיית דרייברים אבל החלפתי כבר עשרות (אני לא מגזים) וזה לא עזר. מה לדעתכם הבעיה?
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחיצה של ווינדוס או במחיצה השנייה? או שזה לא משנה בכלל לביצועים של המחשב? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו בכותרת, כאשר אני נכנס ל-youtube במקום להתחיל לנגן את הסרט הוא כותב: ניסיתי לבטל את כל ה-extensions אבל הוא עדיין נותן לי את אותה הודעת שגיאה. כנ"ל כאשר פתחתי את FF ב-Safe Mode. ניסיתי גם להסיר את Adobe Flash מהמחשב ואז הוא נתן לי הודעה שאין Flash מותקן ואז התקנתי Flash ואז הוא שוב חזר להודעה שכתבתי למעלה. הבעיה הזאת התחילה לפני מספר ימים לאחר שעשיתי פורמט למחשב והתקנתי מחדש. אגב, אני משתמש ב-FF 3.6 תחת Windows XP SP3 באנגלית. בנוסף, יש לציין שתחת IE אין שום בעיות וניתן לראות סרטונים. כמו כן, אני יכול ב-FF לראות סרטון של youtube שעשו לו embed בתוך דף אחר אבל אם אני נכנס ל-youtube עצמו לראות את אותו הסרטון אז אני שוב מקבל את אותה הודעת שגיאה. כמובן שגם חיפשתי ברשת פתר…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי לא מעט ולא מצאתי אם למישהו יש את הדיסק שבא עם הסט אני אשמח לדבר איתו תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הורדתי קובץ SWF, ורשום לו בסוג קובץ shockwave flash object עם איזו תוכנה אני פותח את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מרכז כאן מספר שאלות (כי אני לא רוצה לתפוס הרבה מקום על דף הראשון של פורום תוכנה) 1. העפתי את ה NIS של נורטון (נגמר התקופת עדכונים) ורוצה לנסות משהו אחר (הייתי מרוצה מביצוע ואבל לא ממשאבים), בכל זאת נשארו לי רכיבים וקבצים ותקיות של החלקים השונים של קבוצת התכנות הזאת איך מעיפים אותם בדרך קלה (בלי חפש כל קוץ וקובץ)? 2. האם NOD32 שהתקנתי ל 30 יום ניסיון זהה לתוכנה שרוכשים (פרט למגבלה של הזמן?) אני לא רוצה לסכן את מחשב אם היא פחות טובה ממקורית. (בעוד חודש אני כבר יחליט אם לקחת את התכונה שאינה ניסיון!) 3. מה עושה ה IMON של ה NOD32? (הםא זה מחליף פיירוול? ואם לא אז האם כשיש פיירוול אפשר לכבות את השירות בשקט?) 4. כשעולה ה NOD32 כשמערכת הפעלה עולה ומופיע המסך שלו האם זה …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיים אצלי process בשם avp.exe האם זה trojan או וירוס? אם כן, איך מתפטרים ממנו ? המון תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי kaspersky internet security 6 והפיירוול חוסם את האימיול ובגללו הוא מזהה נמוך. כאשר ניתקתי אותו והפעלתי שוב את הפירוול של החלונות התוכנה עבדה בלי בעיה. מישהו יכול לעזור לי ולהסביר בפרוט איך אני מתגבר על הבעיה (פותח פורטים או מה שצריך לעשות)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש קטעים באינטרנט שאמורים להיות בעברית אבל אני רואה במקום ג'יבריש, הורדתי כתוביות ובמקום עברית אני רואה ג'יבריש. איך לתקן? חסרים פונטים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-