תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בכל פעם שאני סוגר את האאוטלוק אקספרס 6 על windows xp אני מקבל הודעה :כדי לפנות שטח בדיסק יש באפשרות outlook express לדחוס הודעות הפעולה עשויה להמשך כמה דקות. איך אפשר להפסיק את הופעת ההודעה. לחיצה על ביטול רק סוגרת את ההודעה עד לפתיחה הבאה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את התוכנה לא לצרוב ולא לקנות צרוב תודה רבה מיכל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם אם יש קבצים בעלי אותו משקל אבל בשם אחר. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אתר שמתמש ב JavaScript ואני לא מצליח להפעיל את האפשרויות שבאתר (לאחרים זה עובד). אני חושב שיש לי בעיה בהפעלת JavaScript בדפדפן. יש אפשרות ל תיקון\התקנה של JavaScript ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי בזמן האחרון המעבד שלי עובד קבוע על 60%-100%! המחשב נהייה איטי בהתאם. אני חושב שאולי צריך לשים משחה טרמית. ואם כבר אני מתכוון לעשות את זה אז אני רוצה לקנות מאוורר למעבד! השאלה היא, איזה מאוורר כדאי לי לקנות? חשוב מאוד שיהיה שקט מחיר בין 150- 300, אלא אם כן יש משהו באמת שווה שעדיף להוסיף עוד כמה שקלים ואיזו משחה טרמית מומלצת? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הקובץ fldbg10.ocx. למען הדיוק, יש לי בעיה עם כל מה שקשור לflash של adobe media, כי באופן לא קבוע, ואם אני לא טועה-רק כשאני משחק במשחקי ZYNGA בפייסבוק (פוקר), פתאום מופיע החלון הזה שמיידע אותי שיש בעיה עם הADD-ON בIE6 שלי, שקשור לפלאש של ADOBE. למען הסר ספק, חיפשתי בגוגל, ונראה שאני הראשון (?!?!?) שכותב את הקובץ הזה באתר בעברית. איך ייתכן בכלל?!?! אם כבר מישהו מבין בזה, אז אולי הוא יוכל להסביר לי גם למה במחשב אחר שלי עם ויסטה וIE7 ישנה תקלה באותם מקרים, רק ששם זה עם קובץ FLASH10.OCX, שגם יותר את אותו אפקט ומפיל לי את האקספלורר??? בבקשה עזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שהופכת כמה קבצים לקובץ bin או כל קובץ שאפשר לפתוח עם daemon tools
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעבר הרחוק השתמשתי ב AD AWARE אבל הכלי שלהם התדרדר ועברתי לSPYBOT. מזה זמן רב הSPYBOT לא מצוא אצלי במחשב שום כלי זדוני, אני זוקף זאת לטובת הקספרסקי. אבל אני מרגיש שגם הכלי הזה לא עודכן שנים רבות (עכשיו עובדים על גרסה 2) ומחפש כלי נוסף. מצאתי ביקורות ישנות למדי ואני תוהה אם אתר מכובד כלשהו עשה ביקורת מקיפה. תוכלי להפנות אותי לכלי שמוכח ביעילותו או לחלופין ניצח בהמון מבחנים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי WIN7 בנייד וOUTLOOK2007. כשאני לוחץ על לינק במייל מתקבלת הודעה: This operation has been cancelled due to restrictions in effect on this computer. Please contact your system administrator. מישהו מכיר? אני בכלל לא מחובר לרשת. תודה!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי תמונה מהאינטרנט שהייתה ברזולוציה של 72 והכנתי לאמא שלי פלייר.. עכשיו ששלחנו את זה לבית דפוס הייתה איזו אחת שאמרה לי שהרזולוציה של התמונה קטנה מדי והתמונה יוצאת מפוקסלת וצריך רזולוציה של 300 לפחות.. יש לי כמה שאלות.. א.מזאת אומרת רזולוציה והאם איפשר לשנות אותה איך שהוא בלי לפגוע באיכות התמונה... ב.למה התמונה יוצאת מפוקסלת בכלל אם במחשב היא נראת בסדר.. ודרך אגב הגדלתי את הרזולוציה ל300 ויצא לי מעיין מפלצת ענקית ומפוקסלת.. שכבלל לא אהבתי אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח וזה הפלייר: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הערב פתחתי את המחשב והופתעתי לגלות שגוגל נתן לי איזשהי אזהרה. צרפתי תמונה. מה זה יכול להיות. תודה לכל העוזרים. '>http://jpg.co.il/view/50776446192c6.png/"]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי צורב DVD למחשב ואני מעוניינת לצרוב מספר סרטים שיש לי במחשב בפורמט DIVX אל מדיה של DVD. הרעיון הוא, שלאחר הצריבה , אני אשתמש בדיסק לצפייה במכשיר ה-DVD (קורא DIVX)הביתי שמחובר לטלוויזיה. האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה ליצור תפריט של הסרטים לפני שאני אצרוב על הדיסק ? על מנת שאוכל לבחור בסרט הרצוי בזמן הצפייה ממכשיר ה-DVD הביתי (או שקיים כברירת מחדל באחת מתוכנות הצריבה כמו נרו) . כמו כן , הסרט והכתובית באותו שם ובאותה תיקייה במחשב. האם כך לצרוב על מנת שאני אוכל לראות את הסרט גם עם כתוביות במכשיר ה-DVD הביתי ?.. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשביל הלוח שלי 7VRXP ומעבד AMD Athlon XP 1800. אבל משהו חוץ מ Motherboard Monitor כי היא לא קוראת את הטמפ' מהלוח אם שלי.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לאיחוד סרטים, לא קריטי ירידה מהאיכות, רק שתיהיה מהירה וקלה לשימוש. תודה מראש !!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , מישהו יודע איך אפשר להפעיל את אופציית הדירוג בתוכנה? אני מתכוון לרשימת ההשוואה בין המעבד למשל לבין סוגי מעבדים אחרים וכו' . משום מה אני לא מצליח להתחבר למנוע הדירוג , ואני רוצה לדעת איפה אני עומד ביחס לסוגי חומרה אחרים. בתודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפעלתי SPY SWEEPER ואד-אןןרד והם מצאו לי רוגלה עם הזהרה הכי גבוהה[מאוד מסוכן] משהו עם טרויין! ניסתי למחוק אותו דרך התוכנות וזה לא עוזר... אני עוד מעט ינסה דרך מצב בטוח אבל אני רוצה גם לשים איזה תוכנה אני-טרויין! בבקשה תנו שם של משהו טוב ומההר!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני הופך תמונה לגוון כזה ? אין לי פוטושופ או כל תוכנת עיצוב כלשהי חוץ מהצייר , האם יש כלי פשוט שהופך בצורה אוטומטית ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, היום בבוקר ההודעה קפצה והמשיכה לקפוץ כ 10 פעמים ברצף עד שנעלמה ל 5 דקות ושוב חוזר חלילה. איך אני נפטרת ממנה או יותר טוב פותרת את הבעיה? הרי ההודעה: אני פשוט לוחת CANCEL איזה 10 פעמים עד שהיא לא חוזרת אבל 5 דקות אחרי היא שוב פעם קופצת.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שיודעת לערוך קבצי וידאו גם ללא קודקים. יכולה להיות גם תוכנה בסיסית ברמה של MOVIE MAKER. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שלום לכולם, מנסה לעזור לבני הסטודנט (הנדסת תעשייה וניהול) קיבלו לינק להוריד דרך אתר האוניברסיטה את תוכנת Power BI אך ההתקנה נכשלת מצ"ב תמונת מסך של הבעייה. האם יש צורך להתקין מחדש את ה NET.FRAMEWORK אודה לעזרתכם תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. יש לי את הגרסא האחרונה של פיירפוקס. ברגע שאני נכנס לחשבון שלי ב GMAIL, היישום של פיירפוקס מתחיל לחרפן את המעבד. הוא לוקח ממנו 50%+ שימוש וזה לא מפסיק אפילו לא אחרי שעה, והגודל זכרון של פיירפוקס עולה לכמה מאות מגה, דליפת זכרון. זה קורה רק באתר של ג'ימייל, ראיתי באינטרנט שלעוד אנשים יש את הבעיה הזאת, ולא ממש מצליחים לפתור את זה. באינטרנט אקספלורר אין שום בעיה, רק בפיירפוקס. גם לכם יש את הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חדשה מקווה שלא היה תגובות מפגרות כמו : לא משהו, הכול גרוע , שפר הכול ממש על הפנים וכ"ו
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מסך, וכרטיס טלויזיהAVERTV GO 007 FM PLUS, חיברתי את הכל בלי הממיר , והתוכנה לא עובדת... זה נכנס לתוכנה עושה רעשים של רדיו לא קולט כזה ואז עושה סגור תוכנית. ניסתי לעשות ריאינסטול, אנאינסטול, התקנתי דרייבר אחר המאתר שלהם כלום לא עזר.. היום אפילו חיברתי את הממיר ולא עובד! מה יכולה להיות הבעיה? תודה יונתן
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עד אתמול השתמשתי בסידרת NORTON INTERNET SECURITY 2002/2003, והיה מאטה את ביצועי המחשב באופן משמעותי, מישהו מכיר תוכנת FIREWALL שעובדת ברקע בלי להפריע לביצועים. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-