תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אחרי מעמאץ ניכבד של בניית אתר, העלעת תמונות, הורדת תמונות למכשיר( סמסונג 944) אי יכולת צפיה בתמונות, כיווך תמונות, העלה והורדה של התמונות מחדש, סוף סוף הצלחתי להעביר תמונה מהמחשב למכשיר :yelclap: בכל מקרה - בגלל התעריף המוגזם של אורנג אין לי שום כוונה להוריד משם אנימציות - או מכל חברה אחרת - רוב האנמציות הם חרא בכל מקרה. והשאלה, האם מישהו יודע איך בניות האנימציות - שומרי מסך במכשירים, הם בסך הכל כמה תמונות שרצות ברצף, והאם ישנה תוכנה לבניית האנימציות האלה - שכמובן יעבדו במכשיר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כי יש לי כמה חברים שיש להם מלא קרציות ברשימה אבל אנחנו רוצים לדבר ואי אפשר כי הם כל היום בבילטי נראה! אז אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לראות מי מחובר למרות שהם על מצב של פרטיות! (אפשר גם בפרטי!)
-
-
-
דברים די בסיסיים.. מדריך ל cloth: http://www.fileflyer.com/view/wLnHNBL מדריך ל rigging/armatures : http://www.fileflyer.com/view/AdtirA3
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה בזמן האחרון נשלחים מה msn messenger של ידידה שלי הרבה לינקים ורובם מכילים בתוכם סוג של וירוסים/ספיווארים . אני קיבלתי ממנה לפחות שתי לינקים היום בלבד . ניסיתי לעשת סריקה באנטיוירוס בניסיון לאתר את הרוגלה אבל לא עזר.. (בכלל לא מצא כלום..) ניסיתי להשתמש ב- hijackthis וגם ללא הצלחה.. זה זיהה את הרוגלה אבל לא הצליח להסיר אותה /חזרה לבד איזה עוד דרכים יש לנסות ? תודה חברה זה חשוב
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמונה להמחשה: http://img371.imageshack.us/img371/6460/fuckedupcf9.jpg אני לא יכול להיכנס למנהל המשימות או לתצוגה דרך שולחן העבודה--מקשימני--מאפיינים ההתחל שלי נדפק כל שניה קופצים פופאפים עכשיו ניסייתי להוריד תוכנות כמו spy sweeper וניסיתי למחוק ידנית את הוירוס דרך מצב בטוח ועדיין שאני מעלה רגיל את הווינדוס זה אותו שיט עזרה :s05:
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה אני לא ידעתי אם לכתוב את ההודעה הזאת כאן וחשבתי שזה הפורום הכי מתאים אז ככה יש ברשותי מחשב מאוד חזק מעבד Q9550 4 GB זיכרון ראם הארד דיסק 500 GB לוח אם עם ציפסט X48 מסך של אסוס דגם MW221C עריכה= יש לי את הסרט הזה Transformers.Revenge.of.the.Fallen.2009.IMAX.Edition.BluRay.1080p.DTS.3Audio.x264-CHD אבל המחשב לא מציג אותו כמו שצריך הוא נתקע לפעמים או שלפעמים אין התאמה בין הקול לבין הסרט מה שכן מותקנים אצלי המקודדים כי שאר הסרטים כן עובדים אצלי אם כי לא בדקתי סרטים באיכות של 1080P אז מה לדעתכם הבעיה? :s05: אשמח במידה וזה בעיה ברמת תוכנות אשמח לקבל שמות של התוכנות תודה רבה רבה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי לא מעט ולא מצאתי אם למישהו יש את הדיסק שבא עם הסט אני אשמח לדבר איתו תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי kaspersky internet security 6 והפיירוול חוסם את האימיול ובגללו הוא מזהה נמוך. כאשר ניתקתי אותו והפעלתי שוב את הפירוול של החלונות התוכנה עבדה בלי בעיה. מישהו יכול לעזור לי ולהסביר בפרוט איך אני מתגבר על הבעיה (פותח פורטים או מה שצריך לעשות)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הורדתי קובץ SWF, ורשום לו בסוג קובץ shockwave flash object עם איזו תוכנה אני פותח את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מותקן לי אנטיווירוס של מיקרוסופט (MSE) על ווינדוס 7 אולטימייט x64 בעברית. עד לפני שבוע וחצי הייתה מותקנת לי גירסה 2 של MSE ואז היה עדכון לגירסה 4.0. העניין הוא שנראה לי שיש בה באג כי מערכת ההפעלה שלי היא בעברית וה-MSE הוא באנגלית, ובגירסה 4 מופיע החלון של התוכנה עם יישור לימין, כלומר הכול הפוך. מה עושים? ניסיתי להסיר את גירסה 4 ולהתקין שוב את גירסה 2 אבל הוא לא נותן לי. מצורפת תמונת מסך תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מגדיר לא ZOOM 120% אבל הוא מתעלם כשאני פותח TAB חדש. מה אני לא עושה כנכון?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לחבר יש לפטופ עם Windows 7, ואני מעוניין להריץ עליו סריקה של וירוסים, עוד לפני שמערכת ההפעלה עולה. למשל בעזרת דיסק שהוא bootable. מישהו מכיר משהו שאפשר לבצע את זה איתו? תודה card
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנא אנשים טובים , עזרו לי למצוא תוכנה לסריקת מסמכים והצגתם בעיברית ב-WORD (בפורמט TEXT כמובן)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי לוח ASUS CUV4X מעבד פנטיום 667MH התקנתי את התוכנה MBM 5 ואני לא יודע איך לקבוע את ההגדרות... ? ... ? איך אני משיג דרך התוכנה את הטמפרטורה של המעבד ? כתוב לי טמפרטורה של SENSOR 1 ... וSENSOR 2 אבל לא יותר מזה...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא משהו מקצועי מאוד. שיהיה בסגנון פוטושופ כזה אפילו יותר פשוט וקל. אבל חברה הכי חשוב בחינם למה אני צריך את זה דחוף היום! תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני צריך תוכנה קלילה שתשנה לי רזולוציה של תמונות יש את PHOTO SHOP אבל לא בא לי להתקין את כל התוכנה הזאת בשביל הדבר הקטן הזה... ומה הרזולוציה של התמונה במסנג'ר ואייסיקיו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! מאז שפירמטתי את המחשב שלי יש לי בעיה בהשמעת קבצי מוזיקה, כאשר אני משמיע אותם התוכנה פשוט נתקעת ומפסיקה לנגן ומופיעה לי השגיאה הבאה זה קורה לי גם בוינאמפ ושמה השגיאה בקובץ In_mp3.dll. חשבתי שזה בעיית דרייברים אבל החלפתי כבר עשרות (אני לא מגזים) וזה לא עזר. מה לדעתכם הבעיה?
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש בבקשה תוכנה שבעזרתה אני יוכל לחתוך קטעי מוזיקה ולחבר בינהן.. תודה וחג שמח !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מרכז כאן מספר שאלות (כי אני לא רוצה לתפוס הרבה מקום על דף הראשון של פורום תוכנה) 1. העפתי את ה NIS של נורטון (נגמר התקופת עדכונים) ורוצה לנסות משהו אחר (הייתי מרוצה מביצוע ואבל לא ממשאבים), בכל זאת נשארו לי רכיבים וקבצים ותקיות של החלקים השונים של קבוצת התכנות הזאת איך מעיפים אותם בדרך קלה (בלי חפש כל קוץ וקובץ)? 2. האם NOD32 שהתקנתי ל 30 יום ניסיון זהה לתוכנה שרוכשים (פרט למגבלה של הזמן?) אני לא רוצה לסכן את מחשב אם היא פחות טובה ממקורית. (בעוד חודש אני כבר יחליט אם לקחת את התכונה שאינה ניסיון!) 3. מה עושה ה IMON של ה NOD32? (הםא זה מחליף פיירוול? ואם לא אז האם כשיש פיירוול אפשר לכבות את השירות בשקט?) 4. כשעולה ה NOD32 כשמערכת הפעלה עולה ומופיע המסך שלו האם זה …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיים אצלי process בשם avp.exe האם זה trojan או וירוס? אם כן, איך מתפטרים ממנו ? המון תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש קטעים באינטרנט שאמורים להיות בעברית אבל אני רואה במקום ג'יבריש, הורדתי כתוביות ובמקום עברית אני רואה ג'יבריש. איך לתקן? חסרים פונטים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-