עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מחפש תוכנה (וחינמית) לעדכון אוטומטי של דרייברים במחשב (כמו driver scanner שהיא לא חינמית). אם יש גרסא קלה בשביל DOK-הרי זה משובח ועוד שאלה-איזה תוכנות מומלצות ע"מ לגבות את כל הדרייברים במחשב? תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Athlon-WINGS,

ברשותי משחק ישן שהוא JAVA. יש לי Java Virtual Machine מותקן, ועדיין הווינדוס לא מזהה במה לפתוח את הקובץ CLASS. איך פותחים אותו?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by shimi 1,

שלום לכולם, אני משתמש בדפדפן פיירפוקס 7.0 וכבר יותר מ-4 חודשים יש כמה אתרים שפשוט כמעט ומסרבים לעלות! ניקח לדוגמא את mako.co.il ,לוקח לו המון זמן לטעון אותו.. אני מחכה דקה,רואה שזה לא עוזר אז לוחץ אנטר על השורת כתובת כדי שזה ינסה לטעון שוב.. מה גם שכתבות במאקו הוא לא פותח בכלל כל האתרים עולים כמו צב איתו וכל זה נראה לי בגלל השדרוגים המעצבנים האלה כל חודש.. נראה לי אני אחזור לגרסא 3.6 וזהו, אגב יש לי 5mbps מהירות אינטרנט כשהספק הוא בזק בינלאומי.. עוד מישהו חווה בעיות כאלו עם פיירפוקס? :-\

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. מקווה שזה הפורום המתאים....... משהו השתנה אצלי באופן פתאומי ולא רצוי בפייסבוק: כשאני נכנס לעמודי פייסבוק שמוגדרים כpublic figure, אני לא רואה את התגובות לפוסטים, אלא אם כן אני נכנס לפוסט עצמו. צירפתי תמונה שממחישה את הבעיה. ניסיתי להתנתק ולהתחבר וגם להשתמש בדפדפן אחר- שום דבר לא עוזר להחזיר את המצב לקדמותו. אציין שאתמול השתמשתי בפייסבוק כדי לפרסם שאלה באיזשהו אתר בשם techverse.com, אבל לא יודע אם זה קשור לזה. בבקשה תעזרו :-)

5. Started by yakir8,

שלום יש לי Outlook 2007 ואך שאני מנשא להכינס אליו הוא קורס בחתימת השגיאה הוא רושם את זה AppName: outlook.exe AppVer: 12.0.6514.5000 AppStamp:4a89dc70 ModName: mspst32.dll ModVer: 12.0.6514.5000 ModStamp:4a89d536 fDebug: 0 Offset: 0001e19e נשאתי להסיר ולהתקין מחדש לבצע תיקון לכול חבילת האופיס ועדין לא עובד... אך אפשר לסדר את זה?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. אהלן וחג שמח נתבקשתי להתקין אופיס 2010 למישהו עם לפטופ core i5 עם 4 גיגה זיכרון. רציתי לשאול איזה גירסא כדאי להתקין? מה המשמעות של 32 ביט ו 64 ביט? במה ההבדל בין הגירסאות בא לידי ביטוי? בכלל, אם מישהו יכול לתת לי הסבר מה זה 32 ביט ו 64 ביט וההבדלים בינהם, אשמח, כי לא ברור לי בכלל הנושא הזה... בנוסף עוד שאלה. יש לי תקליטור התקנה עם וינדאוס 7 (התקליטור לא אורגינל של מיקרוסופט). יוצא לי להתקין אותו הרבה על מחשבים שאני משמיש לחברים, רק מה, הגירסא של ההתקנה כל כך ישנה שאפילו אין SP1 מובנה. אחרי ההתקנה יש כל כך הרבה עדכונים שצריך לעשות שזה לוקח כמה שעות טובות. בעבר שמעתי על תוכנה צד שלישי בשם nLite שמאפשרת לצרף להתקנה של מערכת ההפעלה עדכונים שמורידים מראש, ובעצם ליצור תקליטור …

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Batels,

היי, אני כבר כמה שנים משתמשת בwinamp כתוכנה שאני שומעת בה שירים, אהבתי את התוכנה הזאת מאוד עד לא מזמן שהיא פשוט נהרסה, אני לא יודעת מה קרה לה אבל אני לא שומעת בה הכי טוב. יש לי רמקולים טובים שאתה המלצתם לי עליהם והם מצויינים ושמועים בהם מצויין אבל כשאני שומעת שירים בתוכנה הזאת היא פשוט לא משמיעה על פול ווליום. כשאני שמה את אותו השיר בתוכנה אחרת אני צריכה להנמיך לרמה מאוד נמוכה כי זה כבר יותר מידי חזק. יש לכם תוכנה מומלצת שהיא דומה לwinamp ושאין לה בעיות כאלו? תודה (:

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by שניצל,

אני מחפש דרך למחוק סיסמה ספציפית שהאקספלורר שמר. אני יודע שאפשר לגרום לו למחוק הכל, אבל זה לא מה שאני רוצה, כי אני רוצה לשמור את שאר הסיסמאות (וחוץ מזה, זה טיפשי שאני אצטרך לעשות את זה...) ניסיתי לחפש בתמיכה של מיקרוסופט ולא מצאתי... וגם חיפוש בגוגל לא הועיל (מצאתי רק תוכנות שמציגות את הערכים, אבל לא משנות אותם....) אני יודע שב-firefox אפשר לעשות את זה, אבל זה לא בשבילי אלא בשביל אמא שלי שרגילה להשתמש באקספלורר. (מה גם שנראה לי שזה סיסמה ששמורה אצלה בעבודה, ולא בבית....) תודה.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  9. איני בטוח שכאן המקום המתאים לשאלה, אך בכל אופן אשמח לדעת מה ההבדל ESET Smart Security לבין NOD32 Antivirus? האם הראשון כולל את השני, או שיש שוני מהותי ביניהם?

10. שלום יש תוסף בפיירפוקס שהופך עברית לאנגלית בשורת הכתובת למשל כתבתי ->>> טםואונקץבםצ והתוסף יהפוך את זה אוטומטי ל-youtube.com ויפנה אותי אוטומטית לשם???

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום. חשבתי ללמוד את מסלול ה-VFX ב-AIC http://www.ani-mator.com אבל הבנתי שאין ממש עבודה ב-VFX בארץ, ככה שאני לא יודע אם ישתלם לי ללמוד את זה. לכן חשבתי לפנות לתחום אחר בגרפיקה, אבל אני לא יודע איזה. חשבתי ללמוד את תוכנות הגרפיקה הפופולריות - פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש - אבל לאיזה תחום בגרפיקה זה שייך?

12. Started by man-of-God,

שלום יש לי בעיה עם התוכנה הנ"ל התוכנה מריצה את הסרט + הכתוביות באופן סביר אך כשאני רוצה למקם את הכתוביות מתחת לסרט ( ב- WIN 7 ) הדבר לא צלח לי לעומת זאת ב- WIN XP הדבר עובד בלי בעיה (מיקום הכתוביות מתחת לסרט) אשמח אם מישהו יכול להדריך אותי כיצד למקם את הכתוביות מתחת לסרט ( איפה שממוקמים הפסים השחורים ) תודה man of god

13. Started by gevAA,

שלום לכולם :] יש לי מחשב ניייד וכשאני ניכנס ל HyperTerminal יש לי שם 8 com - ים, כאילו הרבה יציאות ומבחינה פיזית אין לי בכלל יציאה כזאת. כשאני מסתכל על ה HyperTerminal במחשב שולחני רגיל יש לי רק יציאה אחת, שגם קימת מבחינה פיזית במחשב. אני יודע שזאת שאלה קצת מוזרה, אבל אני עובד עם זה, ועד עכשיו היו לי במחשב הנייד 8 יציאות (לוגיות כביכול), ועכשיו שאני במחשב השולחני הרגיל יש לי רק אחת. יש אפשרות ליצור עוד יציאות "לוגיות" כאלה?..ובכללי אפשר טיפה הסבר על ה HyperTerminal למה הוא נועד וכו'.. חיפשתי קצת חומר אבל לא מצאתי משהו שעוזר לי להבין. תודה לעוזרים :]

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by X,

יש לי בעיה כל פעם שאני מוחק מישהו מה-Contact List, במקום שזה יקח 1-5 שניות כמו בד"כ, לוקח בערך חצי דקה - מופיע כזה תיבה אפורה שרשום Deleting וכל זה, ואח"כ זה נעלם ואז המחיקה נעשתה...כמו כן, כאשר מישהו שולח לי הודעה ואני לוחץ עליו כדי שההודעה תופיע, לוקח כמה שניות עד שההודעה מופיעה - היא לא מופיעה מיידית. מה קרה ואיך מסדרים?! נ.ב אם מישהו יודע איך לעשות שההודעה תופיע רק ליד השעון ב-Taskbar ולא גם בשורה של ההתחל...שיגיד

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by bommer,

שלום לכולם, קניתי מחשב נייד ואני אשמח לקבל המלצה על אנטי וירוס לניידים או בכלל מה הולך היום בשוק שלא מעמיס על המחשב ועדיין עושה את העבודה... תודה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Infarlock,

היי אז ככה יש לי משחק אחד שלא תומך במסכים עם יחס של 16:9 או 16:10 (הוא תומך רק ב 4:3) אז עד עכשיו שיחקתי כשהמסך נראה ככה שיש לי ריבועים שחורים בצדדים תמונה להמחשה : http://www.fastup.co.il/images/53487543.png לבן - החלק שהמשחק רץ בו שחור - פשוט נשאר ככה כל המשחק היום באתי לחבר שלי וראיתי את אותו משחק עובד לו ברזולוציה הטבעית של המסך שלו שזה 1920x1200 וזה לא 4:3 שאלתי אותו מה הוא עשה כדי שזה לא יראה כמו אצלי והוא הראה לי את זה : http://www.fastup.co.il/images/91348938.png (זה שלו) אבל כשאני נכנס לשם יש לי את זה : http://www.fastup.co.il/images/99411541.jpg ואין לי אפשרויות כמו אצלו יש לנו אותו כרטיסי מסך (gts 250) ולשנינו כרטיסי המסך מעודכנים יש דרך אחרת לפתור את …

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by idansharabi,

התקנתי את התוכנה utorrent גרסה 1.7.5 והקבצים יורדים במהירות אפסית. האם יש מישהו שיכול לעזור לי בהגדרת הפורטים , או להפנות אותי למדריך רלוונטי , בתודה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  18. לכל חברי הפורום - שלום רב. לפני כמה חודשים שמתי לב "שבמנהל המשימות" מופיעים לי 2 קבצים בשם mdmcls32.exe בגודלים 35.000 K אחד מופיע לי בסיסטם והשני מופיע לי בחשבון המשתמש, עשיתי על הקבצים "סיים תהליך" נמחקים וחוזרים שוב ואין סוף לזה. הלכתי וחפשתי בפורומים ובגוגל לבדוק מה זה? ושם מעריכים שזה חשד לוירוס. נסיתי בכל הכלים להוריד את הקובץ הזה בלי הצלחה . לא היתה לי בררה פירמטתי את המחשב והתקנתי את כל התוכנות שיש לי למחשב מחדש, ושוב מופיעים לי הקבצים הנ"ל. יום אחד נתקע לי המחשב בגלל "תוכנת המסננת" שקיבלתי אותה ביחד עם חבילה - מנטויזין, אז הסרתי את התוכנה מהמחשב והנה נעלמו שני הקבצים הללו. התקשרתי לתמיכה של נטויזין להודיע על הקבצים הנ"ל והם לא האמינו וטענו שלא יכול וזה אולי…

19. הקטנת גודל חלון פנימי ב FIREFOX יש כזאת חיה ? אני אסביר אצלי, העבודה ב FFOX היא בחלון אחד בלבד - אין אפשרות לפתוח עוד חלונות - כל דבר נפתח בטאבים בלבד (ככה אני אוהב וככה הגדרתי) זה בגלל שאני לא סובל עוד מופעים של התוכנה, שיהיה מופע אחד, וכל מה שצריך, בפנים בטאבים בתוכו. עכשיו, במקסת'ון, הייתי יכול, למרות שזה בתוך הדפדפן, בתוך טאב, לעשות RESTORE לחלון, כלומר שהחלון יהיה עדיין מקושר לטאב, אבל לא תופס את כל הדפדפן, ומאחוריו ברקע רואים טאב אחר כך שיוכלו להפתח חלונות בגודל הטבעי שלהם, אבל עדיין כטאב אני אדגים למה אני מתכוון , ע"י תמונה : (מימין, בתוך המקסת'ון, יש חלונות שאת הגודל שלהם, אפשר לשנות למרות שהם פנימיים של המקסת'ון בטאבים) מישהו יודע אם אפשר לעשות כזה דב…

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by hagayben,

קניתי מחשב נייד מדגם Hasee MJ122 והוא בא עם דיסק של הכרטיס רשת הבעיה היא שאין לי כונן דיסקים ... חיפשתי ולא מצאתי הורדה של הדרייבירים אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה אני כבר כמה ימים בלי אינטרנט בבית שלי וזה מחרפן תודה מראש חגי.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by beast_master,

-------------------------------------------------------------------------------- רציתי לברר האם ניתן להתקין אופיס אקס פי על מערכת הפעלה של ווינדוס 95 או 98 צריך תשובה בהקדם האפשרי כדי לא לקנות לחינם את התוכנה (אופיס אקס פי) כי מחירה בשוק אינו זול קיום תודה מראש :saint:

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  22. המחשב פעל כרגיל הפעלתי מחדש לפני שלושה ימים ואחרי ההפעלה מחדש הופיעה בעיה , המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך אני לא יכול לעדכן דרייברים לא יכול לזהות את הרכיב חומרה עצמו, כשאני מדליק את המחשב דווקא מופיע בהתחלה הדגם וכמות הזיכרון אבל בפועל במערכת ההפעלה אני לא מצליח לזהות את הכרטיס ולהתקין אותו מחדש... מערכת הפעלה xp כרטיס מסך 8600 gt שום משחק לא עובד כמובן וכשאני מנסה להתקין דרייברים זה אומר שהוא לא מוצא חומרה מתאימה, ניסיתי להוציא ולחבבר מחדש את הכרטיס אפילו ניקיתי אותו כלום לא עוזר..

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  23. ניסיתי בכל מיני תוכנות צריבה ו-2 סוגי דיסקים ובכולם אני מקבל הודעה שהדיסק לא ריק (כמובן שמדובר בדיסקים ריקים לגמרי שיצאו מהאריזה). זה מוכר לכם? ידוע מה עושים במצב כזה? (איתחלתי את המחשב, כולל ניתוק מחשמל וחיבור מחדש ועדיין שום דבר לא קרה )

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  24. תופעה מוזרה, אני יושב לי ורואה סרט, לא הבנתי למה מדי כמה שניות המחשב לשניה מקרטע. חיפשתי וחיפשתי מה גורם לכך עד שמצאתי את התופעה הבאה: אני פותח את סקייפ, ואז הוא מתחיל לפתוח חיבורים, זה מתחיל מ10 ואז עולה עולה תוך 30 שניות עד 1950 חיבורים ואז בום במכה אחת יורד ל700 חיבורים, חוזר על עצמו שוב ושוב, תקוע בלופ. חשוב לציין שזה קורה מבלי שאני אפילו מתכתב עם מישהו בסקייפ כל החיבורים הם חיבורים נכנסים. אני משתמש בנתב במצב BRIDGE ככה שכל העומס של החיבורים הוא על המחשב שלי ולא על הנתב, אחרת האינטרנט לא היה זז. בכל אופן אני לא מצאתי שום דבר בתוכנה שמסביר למה הוא פותח כל כך המון חיבורים. (את כל זה אני רואה בתוכנה NETLIMITER, שם אני רואה גם את כמות החיבורים). שעשיתי בבדיקה של NETSTAT …

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by ariel007,

שלום לכולם, הורדתי את חומת האש הזו https://www.glasswire.com/ ואני מעוניין לדעת אם יש מישהו שמכיר אתה ויכול לחוות דעה בעד או נגד. התוכנה הזו היא בגירסת ניסיון לשבוע ואחרי זה צריך לקנות אותה. עד עכשיו השתמשתי בפיירוול של זונאלארם אבל בגירסה האחרונה היא התקינה הרבה דברים מיותרים ולכן אני רוצה לשנות. אם למישהו יש המלצה לפיירוול אחר דו כיווני אני אשמח לשמוע. תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים