תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה עם פתיחה של קבצי wmv עד לא מזמן לא הייתה לי בעיה בכלל ועכשיו אני לא מצליח לראות את הסירטונים במייל.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
WMP11 שוחרר אתמול לXP (לפחות זו הפעם הראשונה שאני ראיתי), הורדתי, ואני חייב להגיד שזה מוצר מדהים. קודם כל מיקרוסופט קלעו בול עם הלוק & פיל, מראה שחור עם הרבה ברק והשתקפויות. לכל אלבום יש את העטיפה שלו, ואם התוכנה לא מוצאת לבד אז אפשר להדביק בקלות. הסינכרון עם נגני הMP3 השתפר רבות, עכשיו יש גם אוטו פלייליסט וגם DRAG &DROP. האיכות סאונד ללא ספק השתפרה והיא משמועתית עדיפה על ווינאמפ וITUNES. קל מאד גם למצוא שיר/להקה שאתה רוצה ויש תמיכה מלאה בעברית. אני חייב להגיד שמי שמחפש ITUNES לנגן שהוא לא IPOD - בהחלט צריך לבדוק את WMP11.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בצעתי לבחן כרטיס מסך אחרי כמה דקות נתקע ומופיע הודעה שגיאה מה בעיה? אני כבר עשיתי לעדכן דרייבר ATI 6.4 כרטיס מסך ati x1600pro 256mb AGP בבקשה עזרה אני לא מוצא בעיות מחשב [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
לפעמים קורה שאייטונס לא מזהה שיר מסויים אז הוא לא מראה את האומן, את האלבום ואת הג'אנר. רציתי לדעת אם יש דרך להכניס את הנתונים באופן ידני. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
יש לי רשת ופיירוול קספרסקי(אנטי האקר) איך אני מגדיר את הפיירוול לעבוד עם הרשת? (כרגע הוא חוסם מהמחשב שמתחבר למחשב הראשי להתחבר לאינטרנט.) תודה.
-
- 8 תגובות
- 566 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין הוא מציג לי את ההודעה הבאה: אחרי ההודעה הפסקתי את ההתקנה כמובן ולא המשכתי. השאלה שלי היא מה ההודעה הזאת אומרת בדיוק (אני מבין אנגלית, אבל לא את כל המונחים שהוזכרו שם), ואם אני יכול להתעלם ממנה ולהמשיך.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום. יש לי את וירטואל דאב וסבטייטלס וורקשופ, המרתי את התרגום לפורמט SSA התאמתי את קצב הפריימים. כשאני פתוח את הוירטואל דאב, טוען את הסרט, ואז את הפילטר לכתוביות קורה משהו מוזר. נפתח החלון בכדי להוסיף כתובית, אני מוסיף אותה, ואז עושה תצוגה מקדימה ואין לי תרגום :-\ וגם כשאני שומר אחרי כל הקונפיגורציות של הוידיאו והסאונד סודרו, עדיין אין לי כתוביות. יש למשהו מושג מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התוכנה התקנתי סקין של וינדוס ויסטה והסקין בכלל כל הסקינים עולים לי דפוק... רוב הפעמים אין צבעים וכאלה...אשמח לקבל עזרה בתפעול התוכנה ובבעיה זו...
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
זה רק הודעות שמישהו שולח שאני לא ברשימה שלו רק שהוא מצרף אותי אז אני מקבל את ההודעות בעברית אבל כשאני לא ברשימה עדיין אז הז כותב את זה בגיבריש כזה שפה מוזרה כזאת עם ריבועים מה אפשר לעשות? ???
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מפוצץ דברים בMAX אבל בסגנון של הדיון שהיה פה על הסרטון של פיצוץ כד התה אני מתכוון שיהיו חלקים ולא מרובעים קטנים בלי עומק וכן אני רוצה לדעת איך החלקים שנופלים יפסיקו לפול כאשר הם מגיעים לצורה כלשהיא אלא לעצור שם תודה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם! בעבר כבר עשיתי את זה אבל אני חושש שהפעם זה לא יעבוד.. אני רוצה להגיש למורה כמה קבצי וורד.. אבל שיתנו שגיאה כשתנה לפתוח.. כדי שאני אקבל דחיה בהגשה.. בעבר עשיתי זאת ע"י הגשת קובץ מותאם לאופיס חדש יותר ממה שיש בבצפר.. אבל עכשיו זה שונה כי יש שם 2003.. מה לעשות??? ובלי תגובות מיותרות בבקשה.. תודה
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני רוצה למחוק אותו ולהתקין מחדש.... אבל שלא יהיה ההגדרות הקודמות והכל... תודה
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
בעיה מוזרה יש לאקספלורר שלי למרות שאינטרנט מחובר (הFIREFOX והאימיול עובדים ) האקספלורר לא מציג לי דפים !! החזרתי את כל ההגדרות לברירת מחדל כיביתי את ה FIRE WALL והוא עדיין לא מציג מישהוא מכיר את הבעיה ??? (windows xp sp2 ,internet explorer 6)
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
[glow=green,2,300]אופיס 2007 [/glow][glow=red,2,300](offic 2007)[/glow] סתם בא לי להראות לכם איך הוא נראה... התקנתי אותו היום וממה שהספקתי להבין מהשימוש הקצר בו, האופיס הזה ממש נוח וממש מהיר וחוץ מזה הוא גם מעוצב יפה...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קוראים לי גיא ואני לא ממש ותיק פה בפורום בכל מקרה אני חייב לציין שהפורום הזה באמת מוצלח ואני אצרף לפה הרבה חברים שלי שיהנו ויתרמו גם הם לאתר בכל מקרה אני מצטער מראש אם זה לא שייך לפה אני מבקש שאם זה לא שייך אז תעבירי לפורום הנכון אז ככה: אני רוצה להכין דיסק ווינדוס XP SP2 משלי מה הכוונה משלי זה שאני רוצה להוסיף לדיסק את הקבצים של ה-SATA מבלי להתחיל לעשות בלאגן עם דיסקים והכל אני רוצה להעלות את כל הדרייברים לדיסק של הכרטיס מסך כרטיס קול וכל השאר אני רוצה להוסיף בנוסף תוכנות שיותקנו אוטומט כמו למשל ווינראר ווינזיפ אנטיוירוס אופיס וכל התוכנות שאני משתמש בהם אני רוצה שזה יתקין לי אוטמט את הכל מבלי לגעת במחשב שאני יתקין את הווינדוס ועד שהוא לא מסיים להתקין את כל ה…
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכם קיבלתי מייל חשוב ואני לא מצליח לראות מה כתוב כי הווינדוס לא מזהה את הכתב הוא מציג כתב מחורבש כזה ....אפילו לא אותיות מה אני אוכל לעשות כדי לתקן את זה ולקרוא את המייל כי הוא חשוב ד"א: את כל המיילים האחרים שבעיברית אני כן מצליח לראות. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לידידה שלי יש A64 חדש, והיא עובדת בעיקר בעריכת תמונות ענק. עלתה השאלה לאיזה תוכנות יש גרסאות 64BIT... לפוטושופ למשל, יש גרסת 64 ביט? לתוכנות עריכת סרטים?
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי אני צריך להוריד את איכות של מספר אלבומי מוזיקה מ320kb\s ל96kb\s... אני מחפש תוכנה שאני יכול לתת לה תיקיות שלמות, והיא תהמיר לי את כל הקבצים, אבל לא תחליף את הקבצים הקיימים, אלה תשמור את הקבצים החדשים במקום אחר... אני בטוח שיש תוכנה כזאת... תודה מראש install
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש סורק עם קורא שקופיות/נגטיבים. רציתי לדעת מהו הגודל המתקבל כתוצאה מסריקה כזו , והאם היא איכותית, ברמה של קובץ RAW או JPG מתקדם. תודה! אורן.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלופ תעזרו לי אין לי קול במחשב אין מוסיקה לא שומע כלום תמונה:V תעזרו לי בבקשה :-[
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה בפיירפוקס, באחד מהמחשבים שאני משתמש בהם. כאשר אני נכנס לאתר שמכיל iframes, שמתעדכנים כל כמה שעות, אני תמיד רואה גירסה ישנה (מאוד, כמה ימים אחורה לפחות) של הקובץ, זאת ששמורה ב-cache.. ואני חייב לעשות reload iframe בשביל שהוא יטען אותו מחדש.. זה קורה לי רק במחשב אחד, ולא בשאר המחשבים שאני עובד בהם, ולכן אני מניח שזו בעיה נקודתית בהגדרות. יש לציין שזה קורה רק ב-iframes, אין שום בעיות cache אחרות.. מישהו נתקל בזה פעם? הצעות לפתרון (חוץ מ"תמחק את הפרופיל, ותתקין מחדש", זה לא יכול לבוא בחשבון..) תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הייי.... קנו לי לפטופ(חדש לגמרי) של IBM מארה"ב הבעיה היא כשבאתי להפעיל אותו בארץ מיד אחרי שעולה המסך שלIBM הוא דורש סיסמא - שאין לי מושג מה היא!! איך אני יכול לעקוף את העיניין הזה...או שאני פשוט צריך איכשהוא להחזיר אותו חזרה..... נ.ב אני מוכן לשלם על השירות הזה למי שחושב שיכול לפתור את זה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אוקי אני לא יודע למה אבל היוטורנט מוריד על מקס 6 ק"ב והסבבה DC מוריד על 12K מה הבעיה באינטרנט ובתוכנות?
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום חפשתי בחיפוש ההודעות ישנות ואי אפשר להשתמש בהם. טוב אז ככה נמאס לי מנורטון{ 2005} שקיבלתי יחד עם הלוח אם, הנורטון מעקב את המחשב בזמן ההדלקה, המחשב כאילו נתקע ורק לאחר 2 דקות הוא מסתדר, אני מחפש תוכנת אנטיוירוס חינמית יעילה שתחליף את הנורטון. תודה
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-