תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, נתקלתי בבעיה עם קורל 8 קניתי מחשב חדש התקנתי XP וקורל 8, וכשאני רוצה לשמור מסמך הוא ונתקע בערך ב 36% (הסמן רץ עד 36% ונעצר שם) לא נראה לי שזה בעית חומרה כיון שבפוטושופ 7 ובקורל 9 הוא עובד חלק נראה לי שזה איזה התנגשות בין קורל 8 לבין XP או לבין הדריברים (לוח אם K8V-MX - ASUS - הכל משולב) עשיתי בדיקת זיכרון ולא מצאתי בעיות (יש לי חצי גיגה) במחשב הישן רץ 98 בלי שום בעיות גם במסמכים כבדים שאלתי היא כדלהלן האם מישהו שמע/קרא על בעית תאימות של קורל 8 עם XP או האם תהיו מוכנים לחפש בשבילי תיעוד על בעיה כזו כיוון שאני השקעתי די הרבה זמן בחיפוש ולא מצאתי (אולי כי לא חיפשתי במקומות הנכונים) תודה מראש נ.ב. אני לא כל הזמן ליד האינטרנט אז יכול להיות שיקח לי כמה ימים להגיב על…
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
יש לי כ.מ ATI X1800XL וכרגע יש לי 2 תוכנות שמפקחות עליו 1. Catalyst Control Center 2. ATITool 0.25 אני לא ממש מתכנן OC מה שחשוב לי זה רק שליטה במאוורר מכיוון שהוא מקוון מאד נמוך והכרטיס מתחמם סתם. אז רציתי לשמוע מה עדיף ועל מה אתם ממליצים.
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שעושה שאם אני מכניס את הדיסק DVD שצרבתי עם סרטים... היא תיתן לי לתכנן במחשב כזה תפריט פתיחה שאני יכול לבחור איזה סרט אני רוצה לראות ממה שצרבתי... ואני יכול לכתוב ולעשות כל מיני שטויות... מקווה שהבנתם... תודה!!
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
רוצה את המבחר של אימיול אבל שיהיה מהיר, לפעמים אני מחכה שבוע לקובץ ראיתי את ה ARES, יותר מהיר בלי הרבה מבחר, מעוניין בעיקר בסדרות טלוויזיה עם אודיו צרפתי, משתמש בזה לתרגול, וניתן למצא את זה בלי שום בעיה באימיול תודה
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
המחשב איתחל את עצמו. מוזר. בלכתי ל- Event Viewer כדי לחפש רמזים ולא מצאתי דבר שיכול להסביר את האיתחול, אבל מצאתי משהו מוזר כש- Windows עלתה בחזרה: Event Type: Error Event Source: Service Control Manager Event Category: None Event ID: 7000 Date: 05/06/2006 Time: 14:42:22 User: N/A Computer: ??? Description: The cpuz service failed to start due to the following error: The system cannot find the path specified. וזה מופיע כמה וכמה פעמים באותה השניה. הלכתי ל- Services, אבל לא ראיתי שם שום סרוויס בשם CPUZ או משהו שמזכיר אותו. בדקתי ב- Registry ומצאתי מפתח בשם LEGACY_CPUZ ובו כניסה בשם Service עם ערך cpuz ועוד שני מפתחות תחת Services בשם cpuz שמנסים להריץ את הקובץ cpuz.s…
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מכירים תוכנה שלא מצריכה client/media player במחשב הצופה? אחת שיכולה לשדר מכרטיס TV.
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הנורטון ואני לא מצליח לכבות אותו ואני לא יכול לעשות עדכון תוכנה ל- KASPERSKY
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, פתאום תוכנת האנטי ספיי-וור של GIANT (בחסות Microsoft?) הפסיקה לעבוד. הצלמית שעל שולחן-העבודה לא מראה את הסימלון של התוכנה ובלחיצה על-מנת לפתוח את היישום, אני נתקל בפנס המעצבן של Windows שמחפש את היישום. נכתב לי "the GIANTAntiSpywareMain.exe file is missing". האם זוהי תוכנה שמגיעה עם התקנת מערכת ההפעלה? ניסיתי לפנות לתמיכה הטכנית באתר החברה, אך מבקשים שם Registration Key ואין לי את הספציפי עבור התוכנה, אלא של מערכת ההפעלה. זה לא מתקבל שם. יש לציין שמערכת ההפעלה היא חוקית. אנא, החזירו לי את התוכנה למצב פעיל. תודה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם כבר הצגתי את הבעיה שלי בפורום אבל לא הצלחתי לתקן אותה ואז צץ משהו רמז... אז ככה: אני מוריד הרבה חומר משרת בארה"ב כולל סרטים סדרות תוכנות ועוד.. לפני כשבוע לאחר שהורדתי תרגומים לסרטים מאתר ללה טורק ועוד כמה צירפתי אותם כל אחד לתיקייה של הסרט שלו ואז כשניסיתי לפתוח, למחוק, לשנות שם ועוד לא הצלחתי וכל הזמן היתה הודעת שגיאה לוודא אם הדיסק אינו מלא או שהקובץ אינו בשימוש ע"י אחר כרגע גם אי אפשר למחוק את הקבצים האלו , ניסית בSAFE MODE ניסיתי להוריד שירותים ב MSCONFIG ניסיתי וניסיתי ולשווא אפילו ניסיתי שחזור מערכת וכלום נדא הערה: לפני הוספת התרגום ראיתי את הסרטים בבקשה עזרה לבעיה הקשה ואולי מאתגרת מודה מראש לכולם אפי
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי יש לי כאן ICQ5 שיש בו שיחה חשובה שאני רוצה להעביר למחשב נוסף עם ICQ5.. לא אכפת לי שיעשה overwrite להיסטורי של אותו משתמש, אם צריך ,פשוט כי במחשב השני במילא לא קיים כלום למשתמש הזה.. אבל שלא יפגע לי בהיסטורי של שאר האנשים ברשימה.. זה אפשרי? אולי בעזרת תוכנת צד-שלישי כלשהיא ? שימו לב שאני צריך גם לעשות export לקובץ חיצוני בפורמט נורמלי (לא בפורמט הטקסט שאפשר לשמור מתוך ה-ICQ, הרי "you have send a message!" זה לא משהו שאפשר להמיר בחזרה..), וגם אח"כ לעשות לקובץ הזה import במחשב השני.. קראתי איפשהו שהוא שומר את זה בפורמט XML.. אין לי בעיה להתעלל קצת בקבצים שבהם הוא שומר את זה ולעשות קצת copy&paste.. יש למישהו מושג? תודה..
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שהופכת קבצי rar לקבצי iso. זה די דחוף אז אם מישהו מכיר ויש לו לינק בשביל זה, אני אשמח לקבל.
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
חייב את עזרתכם חברים outlook express אני לא יכול לישלוח הודעות או לקבל כאילו יש איזה משהו זכור לי אם POP ומשהו אם SMTP אז עכשיו אני צריף עזרה בהכול לא רק בזה שאני יוכל לשלוח מישם הודעות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 416 צפיות
-
-
והחיפוש עבד בפעם הראשונה, החיפוש השני שלי כבר לא מראה כלום תודה
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
האם יש תוכנה כזאת? למי שמעוניין יש לי את הדיסק המעולה של החברים של נטאשה: שינויים בהרגלי הצריחה ובשיר "על קו הזינוק" יש משפטים שמושרים הפוך ומסבירים את משמעות השיר. אני רוצה להפוך אותו ל MP3 או WAV ואז לנגן אותו הפוך בתור קובץ כי המערכת שלי לא תומכת בפונקציה כזאת.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
ובכן, הכותרת אומרת הכול. האנימציה בכל (כולל, לצערי, משחקים שרצים על דוס) משחק שאני מנסה להפעיל מקרטעת בטירוף כשהעכבר לא נמצא בתזוזה מתמדת, וכשהוא כן, הכול פועל חלק וכמו שצריך. כמובן, זה "קצת" בעייתי לשחק תוך הזזת העכבר לכיוונים רנדומליים בכל עת המשחק. אשמח אם תוכלו לעזור לי בנידון. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבים של העכבר כמו גם לחבר למחשב עכבר נוסף שנמצא במחשב אחר בבית ומתפקד כמו שצריך, התקנתי מחדש את הדרייבים של כרטיס המסך ואת הדרייברים של המסך עצמו ושום דבר לא עזר בינתיים. כמו כן, ניסיתי לשחק עם ה"Hardware Acceleration" על כל רמותיו והאנימציה עדיין דרשה את תזוזת העכבר. בנוסף ניסיתי לעשות Disable ל"Enable Write Combining" שגם היא נמצאת בלשונית ה"Troubleshoot" של הגדרות כ…
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
נכנסתי ל MSCONFIG ואז לSTARTUP וראיתי את nwiz.exe הזה... חיפשתי בגוגל ואמרו שזה משו של הכרטיס מסך של NVIDIA משהו בסגנון.זה נכון? והשאלה הכי חשובה..מזה בדיוק עושה והאם אני יכול לבטל אותו שיעלה על ההתחלה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום. נתחיל מיזה, איך אני מוצא את התיקייה של ההיסטורי של אייסי פרו החדש, והאם ניתן להעביר אותו לדוגמא לDISKONKEY ולקרוא אתההיסטורי הזה במחשב אחר. כן אני חטטן במצב שאני נמצא בו כרגע תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 3 חשבונות אימייל, ואת כולם הגדרתי באאוטלוק אקספרס של ווינדוס XP. הבעייה היא, שקבלת המיילים נורא איטית, ולמשל כשאני נכנס לאתר של GMAIL לבדוק את המיילים זה טוען אותם תוך שניות ספורות (כמובן כל מייל והגודל שלו) אבל בעיקרון כשאני מנסה לטעון מיילים דרך האאוטלוק - זה פשוט לא זז ויכול לקחת משהו כמו רבע שעה על 10 מיילים שביחד הגודל שלהם משהו כמו 10-12 מגה. יש איזושהי הגדרה לשנות באאוטלוק עצמו כדי לשפר את מהירות קבלת המיילים?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום כאשר אני יוצר גיבוי בעזרת Norton Ghost ומשחזר מתישהו את הכונן אותו גיביתי: האם יכולות להישאר שאריות של קבצים מלפני השחזור? האם זה רק מחליף את הקבצים הקיימים על ההארד דיסק או שזה מוחק הכל ואז משחזר? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מערכת הפעלה WINDOWS XP PROFESIONAL SERVES PACK 2 אני מעוניין לחבר את המחשב לפלאפון באמצעות כבל DLR-3P ניגשתי לאתר של נוקיה וניסיתי להוריד את הדריברים האלה http://nokia-asia.com/nokia/0,8764,60920,00.html אך לאחר סיום ההתקנה הוא שולח לי הודעה NOT FUNCTIONAL ולא מגדיר לי את COM1 כמו שצריך להיות. אשמח לקבל תשובות בהקדם האפשרי . תודה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי יש לי בעייה שהיא מאז שפירמטתי את המחשב.. (שלושה שבועות +-), שאני לא יכול להחליף בין עברית - לאנגלית וההפך ביישומים כמו אקספלורר/וורד/אייסקיו וכו'.. אני כן יכול להחליף עם שיפט+אלט רק שאני כותב בשורת כתובת של תקייה מסויימת - לדוגמא המחשב שלי, בשורת כתובת למעלה אני יכול להחליף שפות.. רעיונות איך לפתור את הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אפשר הפנייה מאיפה אני בדיוק מוריד את התוכנה שעושה פלאש לעידכון... כיצד אני עושה? איפה אני בדיוק מקבל את מפרט השיפורים של כל עידכון..? עד כמה זה יכול להיות יעיל ולסייע לי..? מצטער על השאלות הרבות פשוט מאז שקניתי את המחשב אני עם אותו הביוס ואני חושב שהגיע הזמן להתחדש אני גם בטוח שמאז שופרו מספר דברים, ובמקרה שלי שאני בעל IC-7 שיש לו את בעיית הטמפ' שאולי עלולה להיפתר עם העידכון אז זה בהחלט יכול להוות שיפור משמעותי בשבילי. תודה רבה ! אה ו.. בוקר טוב
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס מדיה פלייר 10. לאחר שאני מכבה את המחשב ומדליקו שנית התוכנה מפסיקה לעבוד ואני לא יכול כמובן לנגן או להריץ קבצי מדיה ווידאו.הסרתי והתקנתי שנית ושוב אותה בעיה. לפני כן היה מותקן מדיה פלייר 9 ובדיוק אותה בעיה קרתה.( מדובר במחשב חדש) מה יכולה להיות הסיבה
-
- 2 תגובות
- 452 צפיות
-