עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by NIRAN,

איך אני צורב דיסק 900MB אני מנסה ונרו אומר לי שאין מספיק מקום כי הדיסק בוא רק 700 MB ובעצם הוא 900MB אני משתמש בנרו 6

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  2. Started by galCool,

אני לא בטוח שזה שייך לפה.. אבל הורדתי קובץ (משחק) ולא כתוב עליו איזה קובץ הוא כתוב רק file... עם מה אני אמור להפעיל אותו? תודה!!

• 0 תגובות
    • 436 צפיות
  3. Started by galCool,

1. איזו גרסה לדעתכם הכי טובה? 2. הFF לא טוען לי סירטונים למשל: http://vod.walla.co.il/?w=//928195 מה לעשות? 3. גם אצלכם הFF איטי? למשל פה בHWZONE לוקח לו הרבה זמן עד שהוא טוען את האייקונים.. תודה!!@@@

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  4. כול מה שאני מוריד זה תמיד עושה HASHFAIL וככה מוריד בלי סוף,למה זה? האם ההרדיסק שלי עומד למות??? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  5. Started by esaly,

יש לי תופעה במסנג'ר שממש מרגיזה.. כשאני מפעיל שיחות אאודיו בתוכנה -אחרי כמה דקות הוא מפסיק להגיב ואני יכול להמשיך לדבר....אבל כשאני מסיים לדבר התכונה תקועה... מישהו מכיר את התופעה? בבקשה עזרה!!!

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  6. Started by maorsh18,

יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6600GT VIVO אשר תומך כידוע בכניסת וידאו אני מעוניין להקליט מהטלויזיה בעזרת חיבורי RCL אני מחפש תוכנה טובה שתעזור לי להקליט בעבר מצאתי תוכנה (CRISS TV) אבל היא לא הייתה טובה מספיק...

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  7. אז ככה יש לי מחשב ישן שמפרטו: פנטיום 3 128 מגה XP מהירות 997 מגה הירץ והוא מריץ את תוכנת פוטושופ באופן מעולה לעומת זאת במחשב החדש שלי שהוא: פנטיום 4 512 מגה פנימי 3000 מגה הירץ מהירות 120 גיגה פנוי כרטיס מסך ראדון 9600 XT עם 256 מגה זיכרון אותה התוכנה [בדיוק אותה התקנה] נתקעת לי משום מה בחדש לאחר כמה שניות של עבודה, פשוט נתקעת.... *** 100% אין וירוסים, תולעים, מזיקים, ספייוור וכל הדברים האלה פשוט בדוק *** אנא עזרו לי למה זה נתקע לי?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  8. Started by avimw,

טוב אז ככה: רניתי נגן אמפי4 ורציתי לדעת אם יש איזה תוכנה שהופכת AVI ל MP4 זה יכול לחסוך הרבה מקום... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. לאחר שהחלפתי את המייל ב- Microsoft Passport לחשבון ה- GMAIL שלי (היה לי מייל לא פעיל שהמסנג'ר עבד עליו ומכיוון שאני טס לחו"ל אני חייב לשנות למייל רלוונטי) מרבית 95% מהרשימה נהפכה להיות במצב OFFLINE. כאשר החזרתי למייל המקורי והישן הרשימה חזרה לקדמותה. אנא עזרה אני טס ביום שני. תודה לעוזרים ליאור

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  10. אני עומד לרכוש כונן קשיח חיצוני ואין לי תוכנה לגיבוי המחשב. אשמח להמלצות. אפשרות גם לתוכנות לא חינמיות. תודה מראש. .swg

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by Aviv C,

מישהו יודע איך פותחים קבצי torrnet?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. צילמתי כמה תמונות ובגלל הזווית של האור וכל זה אז יצא מצב שהדמות שרואים במרכז התמונה מוצללת כמעט לגמרי ולא רואים כלום, את הרקע רואים טוב מאוד אבל הדמות בשחור אפשר לסדר את זה? עם פוטושופ או משהו כזה? אתם יכולים להדריך אותי איך לעשות את זה או לתת לי לינק לאיזשהו מדריך? תודה, טל

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  13. אני רוצה לבדוק את היציבות של הספק שלי. בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  14. Started by dragon772,

אני עושה חיפוש ב אנטי וירוס והוא מצא לי איזה 3 טרויינים אני מוחק אותם או שם בקוורנטין ולחר זמן קצר מופיע הודעה על אותו טרויין שהאנטי וירוס מחק באותו מקום הקובץ חוזר למחשב מה לעשות?????? :s05: :s05: ועוד שאלה: ניסיתי גם לבדוק וירוסים בשרות הבדיקה באתר של פנדה וזה התקין לי קבצים במחשב בשביל שיוכל לבצע את הבדיקה ועכשיו אני לא יכול לבצע בדיקה עם האנטי וירוס שלי איך אני מוחק את הקבצים שהפנדה שם במחשב?? תודה רבה לעזורים!!

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  15. שמלמד את כל הפונקציות הבסיסיות בתוכנה שדרושות רק לתקן\לשפר תמונות רגילות...

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  16. אני מקווה שזה בפורום הנכון ואני לא עובר על שום חוק תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  17. ניסיתי להוציא מקובץ RAR קובץ שגודלו כ-4.6GB והוא לא נותן לי ורושם לי שאני צריך NTFS. האם אפשר להשתמש ב-FAT32 כדי להשתמש בקובץ?

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  18. שבת שלום! אני צריך המלצה לתוכנה לעריכת סרטיס שמאפשרת לי לעשות את הדברים הבאים: -להוסיף תרגום לסרטים -לחלק\לפצל סרטים לפי גודל שאני קובע -לשמור אותם בפורמטים כמו VCD\SVCD עדיפות מן הסתם לתוכנה חינמית תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  19. ניסיתי עם FRAPS... על ההגדרות של 25 פראמים HALF SIZED לחצי דקה זה תופס 100 מגה נכון שאפשר לקודד את זה מחדש ולצמצם אבל אם אני רוצה לשחק חצי שעה ? זה יתפוס לי את כל הההארד דיסק לפני שאני אוכל לקבץ את זה... מישהו מכיר תוכנה שיכולה לצלם סרט כשאני משחק או אפילו סתם עובד בוינדוס אבל שהסרט לא יתפוס כלכך הרבה מקום בכלכך מעט זמן? הייתה לי פעם איזו תוכנה שכחתי את השם וגם לא השתמשתי בה כלכך... (פעם אחת ומחקתי) תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  20. Started by satlan1,

נראה לי שיש לי וירוס או ספייוואר במחשב. הורדתי אתמול משהו וכמה שעות אחרי זה התחילו לקפוץ לי הודעות מכירה וכל מיני שטויות... צרפתי לפה קובץ של התהליכים שפועלים במחשב.. יש שם תהליך שקוראים לו WIN392D.TMP.EXE אני חושב שזה חדש שם... אז סגרתי אותו מהתליכים ובינתיים(כבר שעתיים בערך) לא קופצות לי פרסומות. אבל הבעייה שאין לי מושג איך למחוק את זה :-X סרקתי עם NOD32 וADAWARE ועוד תוכנה אחת ואף אחת מהן לא מצאה את זה. והרצתי גם חיפוש על הקובץ הזה והוא לא נמצא. מה אפשר לעשות כדי למחוק אותו? הנה סריקה של HIJACKTHIS Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 15:10:09, on 23/06/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180…

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by moris,

היי יש לי על האייקון של אימיול שבשורת המשימות קו שחור על העיניים מה זה? כיצד ניתן לבטלו? תודה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  22. Started by Electric Boom,

שלום זה קורה לי בפעם המי יודע כמה - יום בהיר אחד ונעלמו לי *כל* הכתובות על תיקיותיהן יש דרך לאחזר אותן? עריכה: הכוונה היא לא לכתובות שבהיסטוריה, אלא למועדפים(עם התיקיות והכל)

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  23. Started by Lirux,

אני משתמש עכשיו בפיירפוקס אבל יצאה גירסא 9 של אופרה שתומכת בעברית והכל, השאלה האם היא יותר טובה מפיירפוקס?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  24. שלום לכולם, כאשר אני מפעיל סרט בפורמט XVID/DIVX , כאשר הסרט בלי תרגום אפשר לעשות FIT SCREEN(למתוח את התמונה על כל המסך) , ואילו כאשר הסרט עם תרגום משום מה אי אפשר לעשות את זה ואני נתקע עם הפורמט הרחב בדרך כלל. מבלי לדון במה עדיף, רחב או מסך מלא, איך אני גורם לו כן למתוח את הסרט כמו שאני רוצה? נ.ב- יש לי את הקודקים האחרונים. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  25. Started by ishai82,

שלום לכולם אני רוצה לשנות את ה-IP שלי מכיוון שיש אתר שחוסם אותי מה ניתן לעשות? ד"א אני מחובר דרך כבלים!

• 3 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים