תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המסנג'ר שמונה החדש..לא בטא.. ואני רוצה שההגדרות FONT שלי וכו' יחולו גם על אלה ששולחים לי את ההדועה..ז"א שזה יתעלם מההגדרות שלהם ואני אקבל את ההודעה שלהם באותו כתב כמו שלי יש וכו'. יש אפשרות כזו? איפה?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
(אני מקווה שזה שייך לפורום הזה). פירמטתי את המחשב ויש לי דיסק קשיח של 80 ג'יגה בייט, ב-C. כשאני בודק בווינדוס (XP) כמה מקום יש ב-C רשום לי ש2 ג'יגה בייט. למה זה קורה ואיך אני יכול לשנות את זה? כי הוספתי עוד סוג של תיקייה כזאת בנוסף ל-C ובה יש מקום ל70 ומשהו ג'יגה בייט שזה סבבה, אבל בכל התקנה ודבר שאני עושה יש בעיה כי רוב הדברים נמצאים ב-C ויש דברים שגם כאשר אני מתקין אותם בתיקייה שיצרתי (ששמה הוא F, אך זה לא חשוב כ"כ), חלק מהם מותקן ב-C ובכללי כל התיקיות של הווינדוס וכו' נמצאות ב-C וזה גורם לי בעיות רבות. C מוגדר SYSTEM ואז כל דבר כמעט עובר שם הוא מותקן שם. איך אני הופך את F (הגדול יותר) ל"תיקייה/כונן/וואטאבר" הגדולה שבה הכל יותקן והיא תיהיה הברירת מחדל ולא C? או לחילופין…
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי הקלטה במחשב ששמורה בקובץ wav שהייתי רוצה לשמור לעצמי. הקלטה זו היא בעלת רעשים נלווים ולכן הייתי רוצה לדעת כיצד לבודד את הקול: באיזו תוכנה כדאי להשתמש ואיך לעשות זאת ? בתודה מראש, Your-AsSaSsiN
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע אפיה למצוא את התוספת לWIN98 שמאפשרת להשתמש ב DISK ON KEY? אני יודע שזו מערכת הפעלה ישנה מאוד זה לא בשביל אלא בשביל חבר אני לא בטוח שדבר כזה קיים אולי יש לכל דבר מסוים דרבייר תודה
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום חברים , יש לי בעיה לעשות capturing ו-print screen אני מנסה לעשות print screen מתוך וידאו מאיזהשהו נגן , שאני עושה paste (לצייר למשל.) אני מקבל באותו מקום של הוידאו חלון שחור ! אותו דבר שאני מנסה לעשות capturing בעזרת casmtasia , אני מקבל מסך שחור במקום הוידאו. מישהו מכיר את הבעיה והפיתרון ?? תודה
-
- 9 תגובות
- 931 צפיות
-
-
תראו איזה אתר מצאתי הוא מסביר איך לעשות שיחות חינם הוא גם בעברית וגם עובד בישראל http://www.free-calls.co.nr/
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום, הבעיה היא כזאת: אני מנסה לבצע video capture ממצלמה אנלוגית. זאת לא הפעם הראשונה אבל עכשיו יש בעיה חדשה. הכניסה דרך 6600GT VIVO עם הדרייורים של WDM וזה עובד עם קלטת אחרת בסדר גמור. בתמונה ניתן לראות שיש פס לבן באמצע הפריים. הפס מופיע כמה שניות לאחר תחילת ההקלטה ונשאר שם. ניסיתי דרך יציאת קומפוזיט ו S-VIDEO במצלמה ויש את אותה תופעה. במסך של המצלמה הסרט מופיע בסדר. ניסיתי דרך מספר תוכנות (virtualDub, Windows MovieMaker, PowerDirector ) בכולם אותה תופעה. יש למישהו רעיון איפה הבעיה ??? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה טובה לאחזקה של המחשב שיכולה לפתור בעיות מהירות ותקלות במחשב ואינה מעמיסה על המחשב מבחינת זיכרון?
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
אני בא לפתוח קובץ של ACROBAT READER ומופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: נראה לי שזה בגלל שקודם התעסקתי קצת עם הרג'יסטרי, וכנראה מחקתי משהו חשוב...
-
- 5 תגובות
- 506 צפיות
-
-
לחבר יש פאייר וול של סיגאייט, והוא שואל איך אפשר להגדיר מצב שבו יש שליטה מוחלטת על כל התנועה, ככה שרק פורטים שהוא מגדיר ידנית יכנסו אליו למחשב, בנוסף, שהוא ידע בדיוק למה כל פורט שפתוח אצלו משמש, ואיך הוא יכול לזהות בלוג של היסטורית התעבורה של הסיגאייט כנסות\ יציאות עויינות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
היי, אני משתמש בקספרסקי גירסא 6 הנהדר ובינתיים אין תלונות ועוד לא ראיתי אנטי וירוס טוב ממנו בנוחות וכמובן בהגנה... לפני שבוע בערך ניסיתי להתקין משהו ובאמצע ההתקנה קספרסקי נתן לי הודעה על כך שיש משהו חשוד שדומה לסוס טרויאני אז כמובן בטיפשותי לחצתי על ALLOW ומאז זה נראה שהמחשב מאט כל יום עד שהגעתי כבר לאיטיות בלתי-נסבלת היום שהייתי חייב פשוט לפתוח את הנושא הזה. המחשב עובר תחזוקה מקיפה כל הזמן (ניקוי רג'יסטרי, אדוור-למרות שגם באנטי וירוס יש את זה, איחוי דיסק, ניקוי זבל וכו') וכל יום בערב האנטי וירוס מריץ בדיקה מקיפה אוטומטית. השאלה שלי היא שאם בחרתי ב ALLOW ואני מריץ בדיקה מלאה על המחשב אז גם אם זה וירוס או סוס טרויאני זה לא ימצא אותו כי בחרתי לאשר אותו? תודה רבה לעונים
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שאני שם תמונה בVIEWPORT BACKGROUND ואני עושה לה זום אין, אני יכול להתמקד רק במאצע ואני לא מוצא כלי שאפשר להזיז את נקודת ההתמקדות שאני יוכל לראות למשל את צד ימין של התמונה מקרוב..אז יש איזה כלי כזה? (כמו PAN בפוטושופ ועוד כמה תוכנות)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי למצוא עידכון ל-Video BIOS שלי? יש לי כרטיס מסך nVidia GeForce 5500 FX. חיפשתי מלא ולא מצאתי.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
יש איזה אתר עם "סרטון" פלש מאוד חמוד שאני רוצה להוריד למחשב ולשלוח לאנשים... השאלה היא האם יש תוכנה כזו? או מישהו מכיר דרך אחרת? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי אתחיל בקטע הטראגי הבא : "06/29/06 23:57:04 - piece 677 failed hash check, re-downloading it 06/29/06 23:57:27 - piece 293 failed hash check, re-downloading it 06/29/06 23:57:50 - piece 677 failed hash check, re-downloading it 06/29/06 23:59:51 - piece 677 failed hash check, re-downloading it 06/30/06 00:01:28 - piece 336 failed hash check, re-downloading it 06/30/06 00:01:43 - piece 293 failed hash check, re-downloading it 06/30/06 00:01:45 - piece 156 failed hash check, re-downloading it 06/30/06 00:01:58 - piece 475 failed hash check, re-downloading it 06/30/06 00:02:05 - piece 246 failed hash check, re-downloading it 06/30/06 00:02:17 - piece 42 failed h…
-
- 12 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש בתוכנה Partition Magic 8, ובחרתי באפשרות של איחוד מחיצות בכונן (Merge). בעוד התוכנה עושה את עבודתה, המחשב החליט משום מה לעשות לעצמו הפעלה מחדש. כשפתחתי את "המחשב שלי" בכדי לראות מה קרה, גיליתי להפתעתי ש-2 הכוננים פשוט לא נמצאים שם. לאחר שפתחתי את התוכנה Partition Magic, ראיתי כי הם מופיעים שם כ- "unformatted". עכשיו , אם אעשה להם פירמוט אזי המידע יימחק סופית. לכן, אני פונה אליכם בבקשה קטנה שתעזור לי מאוד!! האם ישנה דרך לשחזר את המידע מאותם כוננים? נ.ב לא יודע אם זה קשור אבל בדיוק כמה שעות לפני המקרה דאגתי ברוב חוכמתי לבטל את ה- system restore. תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 11 תגובות
- 606 צפיות
-
-
למישהו יש רעיון (או תוכנה) איך לפתוח קובץ שיש לו סיסמא ב - winrar (כן אני צריך לפרוץ את הסיסמא ואין לי מושג איך עושים את זה) המון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
נהיה קצת מעצבן, אני לא מבין מאיפה ההאזהרות שאני מקבל מקספרסקי שחוסמות כל מיני טרויאנים שמנסים לתקוף את המחשב באות... וכל בערך 10 דקות קופצת הודעה, זה די מציק, אבל לא מפריע ממש אני רק רוצה לדעת מאיפה זה כבר יכול לבוא? אני שומר על המחשב נקי ד"א.
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה בתוכנה Partition Magic 8... שאני פותח אותה היא מראה לי את השגיאה בתמונה המצורפת , יש לציין שמתי שאני לוחץ על OK התוכנה נסגרת. עריכה: אם זה יעזור עשיתי גם CHACKDISK ואיחוי ולא עבד... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לשרטוט דו מימדי מדויק
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תמונה 9 KB שעשיתי לה CROP בפוטושופ והשארתי בה רק חצי מהתמונה. באיכות הכי גבוהה התמונה יוצאת בגודל 50KB, ובאיכות הכי נמוכה (שרואים באופן ניכר את ההבדל בין המקור) הגודל הוא 25KB. זה הורג אותי כי תמונת המקור היא רק KB9.7 אז לכל מי שמבין את הבעיה שלי או מבין בפוטושופ אז שיסביר לי מה לעשות, תודה. דרך אגב התמונה היא JPG. בדקתי להמיר אותה לPNG (דרך הפוטושופ) והיא יוצאת יותר גדולה מ 50KB, בדקתי להמיר אותה לGIF וזה יוצא עם איכות תמונה גרועה ביותר.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
בטוח אפשר עם פוטושופ אבל לא מצאתי את האופציה.. אם יש למישהו המלצה על משהו יותר פשוט אז שירשום לי שם של תוכנה ואיזה מדריכון תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
what is WDFMGR from local settings something like that this is an virus?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך לבנות טבלה של אקסל בתוך וורד, בשביל להשתמש בתכונות הפונקציה שהיא מציעה. עכשיו הבעיה שלי היא שכשאר אני כותב בתוך רובריקה, אז כשאני מגיע לסופה במקום שהרובריקה תתרחב כלפי מטה - הטקסט פשוט ממשיך לתוך הרובריקה השניה. כיצד אני יכול לגרום לטבלה להתנהג כמו טבלת וורד כאשר אני כותב בה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-