עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by slimshady21,

שלום. הורדתי את memtest86 מפה: http://www.memtest86.com/#download0 את גרסת ה-ISO images suitable for creating a bootable Memtest86 CDROM עכשיו יש לי שאלה- מספיק שאני צורב את זה על דיסק (כאימג' כמובן) ואז אני יכול להעלות את זה בבוט והכל?? או שאני צריך קודם ליצור BOOTABLE דיסק / דיסקט או משהו? ויש לי עוד שאלה, אם היא מוצאת שגיאות בזכרון אז היא גם מתקנת? או שזה סתם בשביל לבדוק? בבקשה תעזרו, יש לדוד שלי בעיה במחשב וזה בשבילו...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by topgun,

שלום קודם כל, הסיפור: לא מזמן קניתי כרטיס טלוויזיה, כדי לגבות על DVD את כל הקלטות הישנות שזרוקות בבית (Leadtek winfast 2000xp, למי ששואל). עכשיו, לכרטיס יש כניסת וידאו RCA (הצהוב), אבל את האודיו הייתי צריך לחבר דרך המחשב, ואין לי כבל RCA to PL, אז חיברתי את הוידאו כבל אנטנה רגיל, שהעביר גם את האודיו. אני יודע שכבר פה יש ירידה באיכות, אבל לא משהו נוראי - על המחשב ראו די טוב, ואני מאמין שהבעיה היחידה באיכות היתה בגלל שהקלטת כבר בת יותר מ-20, ומלכתחילה לא היתה איכותית במיוחד. בכל מקרה, כשרציתי לכוון את ההגדרות של התוכנה כדי לשמור את הסרט (זתומרת, בעצם להקליט את מה שהכרטיס קיבל), היו שם כמה אפשרויות. ככה נראה מסך ההגדרות: ואלה הפורמטים האפשריים: בחרתי באפשרות DVD,…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שוב אין דרייבר... שוב צריך להתקין מחדש... רק שהפעם אני לא מוצא את ההתקנה [פעמים קודמות דווקא מצאתי...] כמה שחיפשתי, לא מצאתי אני יודע שזה פותר את הבעייה מתוך אברסט: שם לוח אם: Hewlett-Packard HP d330 uT(DC579AV) Audio Adapter: Intel 8280 1EB ICH5 AC'97 Audio Controller קראתי איזה מאמר על זה ולא הבנתי מה אני צריך לחפש [אינטל או HP?] ואני לא זוכר מה זה היה פעם שעברה... מה יכולה להיות הבעייה שגורמת לזה לקרות כל הזמן [חוץ מווירוס?] ואם יש לכם רעיון מה הבעייה, איך אפשר לפתור אותה? [אם אפשר, ובלי לפרמט!] תודה רבה למושיע איל

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by gilloze,

חברה אם זה לא קשור לפו אז תעבירו לאן שצריך צודה נעלם לי השורה של המשימות הזה שלמטה איפה שההתחחל והכל פשוט נעלם מה אני יכול לעשות ניסיתי שיחזור מערכת לא הלך וניסתי בהגדרות גם לא הלך תודה מראש גיל

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  5. עליתי על תיקון לבעיות במסנג'ר שעזר לי ב2 מחשבים. באחד בעת ביצוע הלוגין התוכנה היתה מפסיקה להגיב ובשני ההודעת away לא היתה נשמרת. לפי דעתי הפתרון שלי פותר הבעיות אם פתר את שתיהן. נכנסים בregedit לנתיב HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger\PerPassportSettings עושה קודם export לנPerPassportSettings (גיבוי במידה ויש צורך בשחזור) ומוחקים את PerPassportSettings. פותחים את המסג'ר מחדש ויתכן והבעיה נפתרה.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  6. לא זוכר כבר כמה זמן יש לי את הבעיה הזאת למה לרוב אני משתמש ב-BSPlayer... אבל כל פעם שאני מנסה להפעיל סרט ב-Windows Media Player קופץ לי דו"ח שגיאות וזה יוצא מהתוכנה... עד עכשיו זה לא הפריע אבל שמתי לב שכשאני מנסה לצפות בקליפים באינטרנט כמו בוואלה וכאלו אז זה גם נותן דו"ח שגיאות ואני לא יכול לצפות... מה עושים ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני מחפש תוכנה להקלטת אודיו (רדיו בפרט) מהרשת - האם יש כזה דבר?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  8. Started by tommy_g,

שלום. יש לי בעיה עם ה-PICASA (תכנה לצפיה,עריכה... של תמונות). העברית מופיעה בה הפוך. ישנה איזו אפשרות שאתם מכירים שתוכל לתקן את הכתב שיהיה ברור? תודה מראש, תומר

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by gargar,

במקום העבודה שלנו חוסמים את פורט 80. מה שאומר שלא ניתן לגלוש. מה שכן נראה שפורטים אחרים עובדים מכיוון שניתן לעשות פינגים לאתרים. יש דרך לשנות את הפורט של פיירפוקס על מנת לעקוף את החסימה? אגב, אני יכול לעבוד רק בפיירפוקס שם אז לא להציע אקספלורר. תודה!

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  10. המחשב הוא שלי ויכול להיות שהתקינו לי תוכנה שרושמת את כל המקשים במקלדת והיא חבויה ורק צירוף מקשים מסויים מעלה אותה, תוכנות כאלה גם מוסתרות מהPROCCES LIST. האם יש תוכנה שמגלה כאלה תוכנות? תודה רבה! בדחיפות!

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  11. Started by Imtheman,

מישהוא מכיר את השיגאה הזאת? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  12. קומודו היא חברה שמוכרת מוצרי אבטחת מידע שונים. מתברר שבין השאר, יש לה גם כמה תוכנות חינם שהיא מציעה וביניהן תוכנת פיירוול אישית ואנטי וירוס. מישהו מכיר ויכול להמליץ, בעד או נגד? נתקלתי בהן במקרה, דרך ביקורת אוהדת מאוד לפיירוול בפיסי מגזין (לא זוכר איך הגעתי לשם, כבר שנים שאני לא נכנס לאתרים של ZDNet). אז מצד אחד יש ביקורת אוהדת, מצד שני לפיסי מגזין אין יותר מידי מושג כשזה נוגע לאבטחה...

13. Started by Chamuelm,

כשאני משחק במשחקים כבדים (GTA San Andreas) המחשב עושה ריסטארט מעצמו. בפעם שעברה שהייתה לי את הבעיה היה צריך לנקות את המחשב. יכול להיות שזו הבעיה? צריך לקנות עוד מאוורר?

• 6 תגובות
    • 521 צפיות
  14. שני המחשבים מחוברים "ברשת"(חיבור כבל רשת והגדרה בכרטיס המובנה שלי שעל הלוח לתת למחשבים אחרים גישה לאיטרנט) אני עובד עם FIREWALL של ZA ולא מצליח לתת למחשב השני איטרנט ניסיתי שהכרטיס שמחבר ביני לבין המחשב השני יעבוד בZA בתוך איטרנט ובתור TRUSTED מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  15. Started by galCool,

למישהו יש תוכנה מומלצת? תודה!!

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by gogober,

מותקנת אצלי תיבה של נטוויז'ן בשני מחשבים שונים, רציתי לדעת איך אני יכול להוריד את המייל למחשב אחד ולאחר שקראתי אותו ולא מחקתי אני ניגש למחשב השני ורוצה ליראות את אותו מייל האם יש אפשרות כזו לאחר שהמייל נקרא במחשב הראשון. :s05:

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  17. עדיף חינמית

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  18. Started by emailaya,

היי שוחררה גירסה חדשה של תוכנת הדואר החינמית emailaya גירסה 2.1.0 שינויים (רבים מאוד) ניתן לקרא כאן: http://forum.emailaya.co.il/viewtopic.php?t=3 אתר הבית של הגירסה בעברית: http://www.emailaya.co.il אתר הבית של הגירסה באנגלית: http://www.emailaya.com אשמח לשמוע תגובות ורעיונות נוספים

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  19. Started by tomer87,

לאחר חיפושים רבים במערכת הפורומים אני נאלץ לשאול.. לאחרונה שידרגתי את חבילת האינטרנט מ-750K ל-2.5 מגה...איך אני יכול להגדיר את ההגדרות האופטימליות של האימיול?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  20. Started by s_b54,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אם מישהו מקיר תוכנה שאיתה אפשר ליצור התקנה למשחקים שהכנתי תודה_b54

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  21. אני צריכה עזרה... במחשב החדש שלי יש דיסק 160G ופיצלתי בתוכנת FDISK הדוסית את הדיסק ל-40G ו-120G (הורדתי לצורך העניין איזה פאטצ' של מיקרוסופט ל-FDISK עבור נפחים גדולים) לאחר מכן , התקנתי חלונות XP PRO על כונן C שהוא ה-40G (בזמן ההתקנה פירמטתי עם NTFS . כך גם את כונן D לאחר ההתקנה) . כעת , אני רוצה ליצור IMAGE לכונן C , אבל כשאני מעלה את המחשב עם הדיסקט של GHOST 2003 , נפתח לי רק חלון התוכנה ולא מופיעה אף אופציה (כל הלשוניות של הממשק הגרפי של התוכנה בדוס) .... גם כשהתקנתי גירסת חלונות של GHOST 2003 , לאחר האיתחול האוטומטי (הוא טוען איזה מחיצה קטנה של PCDOS) , התוכנה נטענת , אך יש שעון חול של העכבר ושום דבר לא מגיב .... אנא עזרתכם...אני ממש אובדת עצות . לא זוכרת שהיה לי…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום פורום תוכנה! אני צריך 3 המלצות לתוכנות שיתוף קבצים, אחת שהיא הכי מומלצת לסרטים, אחת שהיא הכי מומלצת למוסיקה ואחת לתוכנות. אפשר שזה יהיה 3 שונות ואפשר 2 או 1. תודה מראש! נמרוד

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by bykeking,

אני מקליד שמות של אנשים שהזמינו ספרים מרשימות למחשב כל אחד מה הוא הזמין ואז אורז לכל אחד מה שהוא הזמין. עכשיו כשאני עושה insert sheet זה עושה את A בצד שמאל במקום בצד ימין והופך את כל הסדר של הספרים (זאת בעייה כי כבר התרגלנו לארוז לפי מקום הספרים ברשימה). אני ממש חייב עזרה כי זה למחר... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  24. Started by DLS,

שלום ! אני מנסה לפתוח תוכנה וזאת ההודעה שקיבלתי: מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  25. Started by KOBRA CHOPER,

מישהו יודע מה זה CTFMON.EXE?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים