עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ns,

התקנתי ZoneAlarm וכשהוא דולק אין למחשב השני שרשת שלי אינטרנט. מישהו יכול לעזור אולי ?

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  2. אני צריך שתוכנה שתתן לי מידע על ההתהליכים במחשב... כך שאני אדע אם אני אוכל למחוק את אותו תהליך והאם הוא חיוני או לא חיוני לתפקוד נורמלי של המערכת... פשוט נמצאים לי במחשב 37 תהליכים מרגע התחלת המחשב וזה נראה לי הרבה... אני צריך גם שהתוכנה תדע למחוק לאלתר את התהליך כדי שהוא לא יחזור פעם נוספת. תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  3. Started by avivlevy,

מחפש תוכנה 3D משהו בין 3D MAX - SKETCUP 3DMAX- ממש מסובכת יותר מידי כלים..... SKERCHP- מאוד קלה ונוחה, אבל יותר מידי ..... חסר כלים אפשריות בקיצור משהו בינהים, אני רוצה סתם לעבוד לפעמים

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Asaf.Y,

שלום, לבן דוד שלי יש בעיה, כאשר אנחנו עושים שיחת וידאו במסנג'ר הכל עובד רגיל וכמו שצריך, אבל בסקייפ זה לא עובד,והוא רואה רק אותי,ואני לא יכול לראות אותו. יש לו מצלמת וידאו,שהיא יכלו ה לפעול גם כ-webcam. הדגם של המצלמה שלו היא : Panasonic nvgs27 . אודה למי שיחזיר לי תשובה, אסף.

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  5. היי ^ תודה הלוח במפרט

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  6. שלום לכולם. אני מחפש תוכנה, שמה שהיא תעשה זה רק תחברלי וידיו עם אודיו - בלי שום קידוד מיותר (הכל כבר מוכן). תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. קודם כל אני רוצה להמליץ על GIMP (התוכנה חינמית לגמרי) אני התחלתי לישתמש קצת בגירסה 2.2 ואני חיב להגיד שהתוכנה טובה ומהירה אומנם לוקח זמן ליתרגל כי יש הבדלים מהממשק של פוטושופ אבל לפי דעתי למי שאוהב תנושא חיב לנסות תתוכנה חוץ מיזה לפי מה שהבנתי יש תוספים לתוכנה אז אני רוצה לדעת איזה תוספים מומלצים? ואיך מתקינים אותם ? תיתנו גם לינקים בבקשה וקבלו תלינק של GIMP - http://www.gimp.org/ ותמונה אחת מהאתר של התוכנה- (מיצתער על הגודל) דרך אגב יש כמה גירסאות לכל מיני מערכות הפעלה ועם קובץ התקנה ובלי אז תורידו את מה שטוב לכם

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  8. יש לי סרט שאני רוצה להדביק לו תרגום בעברית, ז"א אני רוצה שמי שיפתח את הסרט יראה אותו עם התרגום מבלי צורך בשימוש של תוכנה אחרת כמו MV2PLAYER יש הצעות לדבר כזה?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  9. רציתי לדעת אם יש תוכנה שמשנה את הגדרות ה3D והOpenGL לפי המשחק שאני רוצה לשחק בו? אני משתמש בכרטיס ATI.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  10. שלום, אני כבר מתייאש=\ בן דודי קנה מחשב חדש http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=449697 זה היה הדיל. למרות שבפועל הביאו לו מעבד INTEL d 805 (יותר טוב מ3גיגה רגיל?) ולוח אם בשם INTEL Grant county לפי הקבלה (לא מצאתי שום מידע על הלוח אם הזה) הדבר היחיד שאני יודע להגיד עליו שהוא קיבל איתו ATI x200 מובנה (למרות שהובטח x300) עכשיו אחרי התקנת הווינדווס והדרייברים של הלוח אם הוא עדיין לא זהה את הusb... כמעט רציתי להרוג את עצמי מרוב יאוש וכל מה שאני מחבר לusb לא נקלט... מה אפשר לעשות? מישהו יכול להביא לי דריבר או כל פתרון אחר? גם את הכרטיס כל של Realtec הוא לא התקין בטענה שצריך מינימום sp1 חבר'ה אני חייב עזרה תודה מראש עריכה: יכול להיות שצריך לשנות משהו בביוס? ראיתי שם כמה דב…

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  11. Started by dvvon,

התוכנה בבילון לא מתרגמת לי מילים בקבצי PDF בעבר זה כן היה מתרגם לי אני לא יודע מה קרה

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by jeyjey,

איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  13. Started by davidcohen,

שלום, יש לי ווינדווס מדיה פלייר 10 ואני לא יכול להעביר קטע של סרטון.(קובץ AVI) אני מושך למטה את הזמן אבל הוא כל הזמן חוזר לאיפה שהיה לפני רציתי לדעת מה צריך לעשות שזה יעבוד ואני יוכל להעביר ולהחזיר את הזמן. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  14. שלום לכולם יש לחבר שלי בעיה שהיא שהדפדפן[גם האקספלורר וגם הFF] לא מציגים סרטונים באינטרנט.. מה יכולה להיות הבעיה ואיך מסדרים אותה? תודה לכולם, אבי.

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  15. Started by em28,

פירמטתי . את כונן C דאגתי לגבות , אבל מי חשב על הכוננים האחרים ? נמחק הרגיסטרי , גם של התוכנות שנמצאות בכוננים האחרים. מחפש תוכנה שתסרוק כונן שלם , תשאל אם לעדכן את ערכי הרגיסטרי , ותעשה זאת אם אאשר לה.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  16. Started by BandiT,

יש לי פיירפוקס+אינטרנט אקספלורר. עכשיו ישנה בעיה מוזרה, כל פעם שאני מדליק את אחד הדפדפנים אז אין לי אינטרנט, אני נאלץ לבטל בדפדפן עצמו הגדרות פרוקסי ואז חוזר האינטרנט. עכשיו כל פעם מחדש שאני מפעיל את הדפדפן הוא כותב לי מחדש את הגדרות הפרקוסי ולכן זה לא נכנס לאתרים, אני נאלץ כל פעם מחדש לבטל את ההגדרות וזה חוזר מחדש כל פעם, איך ניתן לעשות שזה לא יופיע לי אף פעם, זה קורה בשתי הדפדפנים.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  17. Started by רן.ט,

אם אני רוצה להתקין גירסה חדשה של messenger אני צריך קודם להסיר את הקודמת או פשוט להתקין עליה?? ואם כן צריך להסיר אז איך עושים את זה כי לא ראיתי אפשרות לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  18. רצוי תוכנות חינם , אבל לא חייב . אני צריך אדיטור על קבצי AVI בעיקר כדי להוריד קטעים לא רצוים וממיר AVI ל MPEG איכותי ככל האפשר מה ההבדל בין הפורמטים? תודה

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  19. Started by kobibo,

1. כיצד ניתן להחזיר את הסרגל הראשי שבד"כ קיים File,Edit,View וכו' ? 2. כיצד ניתן לראות את ה Tabs למרות שהאופציה מסומנת ?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  20. Started by ex_,

היי אני מחפש תוכנה לעריכת וידאו כל המלצה תתקבל בברכה. משתמשי Adobe Premiere חוות דעת בבקשה, תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי כמה סרטונים (לא סרטים לא חוקיים וכאלה אלא צלומי וידאו וסטנד-אפ מחו"ל) והייתי רוצה לכתוב להם תרגום כדי שגם ההורים שלי יוכלו לצפות בהם ולהבין מאחר והם לא מבינים אנגלית.. יש כאן למישהו שם של תכנה שעושה את זה ?

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  22. יש לי ספיי במחשב, כל שניה קופצת הודעת pop up ומופיע לי בסרגל משימות נוטיס בנוסף, ועל רקע שולחן העבודה מוצגת הודעה עם Spy Alert ! חיפשתי בסטיקי ותוכנות שהוצעו כאן, ודבר לא עזר לי.. סרקתי עם HijackThis והוא מצא לי 2 קבצים שאחד מהם לא קיים בכלל (חיפשתי ולא מצאתי) והשני מחקתי דרך מצב בטוח, אבל הכל חוזר שוב.. ניסיתי סריקה ומחיקה דרך מצב בטוח גם וזה לא עזר ! מה עושים ? איזה תוכנה/דרך אתם מציעים לי ? רק אתמול פירמטתי את המחשב וכבר שוב פעם ? p.s. הנה לוג שלאחר הסריקה : Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WIND…

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  23. Started by Croopy,

O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{416A7501-9225-4731-A43C-B62AA059B618}: NameServer = 192.115.106.35 62.219.186.7 מישהו מבין מה השורה למעלה אומרת!?!? בתודה מראש...

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  24. יש לי פיפוקס גירסא 1.5.0.4 כל פעם שאני עושה ריסט למחשב כל המועדפים נמחקים כל הסרגל כלים וההגדות.. יש למישהו פיתרון? תודה

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  25. Started by xtract1,

מישהו מוכן להסביר לי איך אני משתמש? איפה אני שם את הקבצים שלי? ואיפה אני רואה את הקבצים שמשתמש אחר משתף איתי... ואם כבר..אז איך זה פועל? ז"א..צריכים לחכות שזה כאילו ישלח לשרת ומשם אני רואה את זה? או שזה מיד מופיע...

• 0 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים