אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום... אז לאחרונה מצאתי את עצמי משאיר את המחשב פתוח בלילה, אבל הרעש שלו בלתי נסבל - והרעש נובע בעיקר מהקירור סטוק הגרוע של AMD (המעבד הוא Winchester 3200+ 939). אז רציתי לקבל ממכם המלצות על גוף קירור אוויר טוב, שיענה על הדרישות הבאות: - הוא חייב להיות מעולה בתור גוף פאסיבי. בלילה אני לא הולך לחבר אליו שום מאוורר. אני רוצה שהחלק הפאסיבי לבדו יחזיק את המעבד בסטוק על טמפ' נורמליות, ולא יגרום לו לקרוס. - כשאני כן יחבר לו מאוורר, בהעדפה ל- 120mm, הוא צריך להיות חיית ביצועים. - שיהיה פשוט להרכבה, ושיתאים ל- MSI K8N Neo2 939 בתוך מארז Tower של צ'יפטק. - שיהיה מותאם גם לעתיד ולסוקט הבא (M2) של AMD. - שהמחיר יהיה נורמלי. האם יש חייה כזו? אם לא, אני מוכן להתפשר בכמה דברים..…
-
- 18 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש איזה קטע מוזר שקורה עם הכרטיס שלי הכרטיס הוא כרטיס של GAINWARD. קיצר בסטוק הוא רץ על 500/900 . הבעייה היא כשאני מעלה את התזמונים לפעמים הוא מעלה את התוצאות אבל לפעמים הוא מוריד ? כיבלתי ב3DMARK ב FIREFLY FOREST . 550/1060 אני מכבל fps של 11.3 560/1070 אני מכבל fps של 11.5 570/1080 אני מכבל fps של 11.7 570/1100 אני מכבל fps של 11.7 ? 560/1100 אני מכבל fps של 11.5 ? כמו שאתם רואים באיזה שהוא שלב הזיכרונות כבר לא משפיעים על התוצאה זה נורמלי ? (לדעתי לא ) אני משתמש ב rivatuner . בברכה . אלכס
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום יש לי היתלבטות קשה: מה עדיף???: 1)למכור את הלוח הקיים שלי להוסיף כסף וליקנות lanparty ואז להמשיך את האובר למעבד ולזיכרונות שלי 2)למכור את הזיכרונות הקימים שלי ואז להוסיף כסף וליקנות זיכרונות טובים לאובר... הלוח שלי פעם ביום מאפס את הביוס שלו סתם כי בא לו אחרי שהוא עבד יציב ועבר בדיקה של s&m וזה אחת הסיבות שאני מעונין להחליף לוח.... מה יתן לי יותר נחת ויותר ביצועים כללים?? אני שמעתי שעם מוד קטן ל-kanparty אפשר להפוך אותו ל-sli האם זה נכון?? ואיך עושים את המוד? למנהלים: אני לא ידעתי איפה למקם את התרד הזה.... לא ידעתי אם בלוחות אם זיכרונות ומעבדים או באוברקלוקינג וקירור אז עם לדעתכם התרד לא אמור להיות פה אז תעבירו אותו
-
- 14 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מישהו הצליח להביא אוברקלוק משמעותי עם שתי זכרונות של 512 מהסוג שהצגתי?
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
מה המצב? טוב היו הרבה דיונים על הכרטיס הזה והרבה אנשים תהו איזה קירור לקנות, הבעיה היא שחלק מהקירורים לא מתאימים או מתאימים רק חלקית ולא ידעו מה לקנות. אז כמו שהבטחתי שאני אקבל את הזלמן אני אדווח לגבי תאימות - הוא מתאים בול! לכרטיס של לידטק לפחות. אי אפשר לשים סינקים בזכרונות למטה אבל אפשר לשים סינקים למעלה. ואני רוצה להגיד משהו - WOWOWOWOWOOWKOWW על 475/720 עם קירור סטוק הייתי על 47-50 במנוחה ועל 79 במאמץ. עם הזלמן, אותו סידור במחשב אותה הסירקולציה ועל 475/720 אני על 35 מעלות במנוחה!!!!! ועל 46 במאמץ!!!! זה שיפור של 15 נקודות במנוחה ושיפור של 34 מעלות במאמץ!! איך זה יכול להיות אתם שואלים?טוב זה די פשוט, הקירור המעפן של ה6200 יכול להיות באותה המידה פאסיבי פשוט, הוא ממש על…
-
- 34 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
x800gto2 עם קירור סטוק - כוונון מהירויות המאוורר: 0-24c - 30% Fan Speed 25-39c - 50% Fan Speed 40-49c - 74% Fan Speed 50-54c - 85% Fan Speed 55c+ - 100% Fan Speed Stock status (12p, 400/490) idle: 46c load: 63c Pipelines unlocked (16p, 400/490) idle: 46c load: 66c Pipes unlocked and overclocked (16p, 530/550) idle: 46c load: 71c את הנתונים אספתי מ15 דקות של SCAN ARTIFACTS בATI TOOLS... לדעתי הLOAD קצת יותר גבוה אחרי הרבה זמן במשחקים כבדים פירסמתי את זה גם בפורומים של SAPPHIRE, אז אם ראיתם את זה... זה אני מה אתם ממליצים ? לשים קירור חדש ? silencer או VF700CU ?
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם יש אפשרות איך שהוא לנעול את הAGP והPCI בצ'יפסט VIA KT600 ....אולי דרך עידכון ביוס....או איזה PACH.... צריבת ביוס אולי....לא יודע....( כי ממה שהבנתי אי אפשר .....) או שזה פשוט טמון בשבב
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
מפרט בחתימה... אני רוצה לנסות לדחוף עוד תמעבד ולהוריד מכפלה ולהעלות FSB... איך אני עושה את זה?
-
- 11 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי זה המפרט שלי למטה. בהמלצתו של INTEGRAL וחברים החלטתי לעשות OC למעבד אבל אף פעם לא עשיתי את זה. בקשר לקירור המליצו לי על THERMALTAKE BIGTYPHOON אני רוצה להגיע עם המעבד ל3.4 ג'יגה הרץ איך עושים? (צריך הוראות שימוש) ואיך נזהרים?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי Radeon 9800 Pro 128 MB של ATI איזה תוכנות אני צריך ומה אני עוד צריך לדעת בישביל לא להרוס אותו כי אין לי אחריות עליו יותר...
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2596 מישהו מכיר? KSP החלו לשווק קירורי מים? ולא מצאתי על הקירור הזה שום ביקורת אני מבין שלפי המחיר הוא לא שווה רבה אבל יחסית למחיר?
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לעשות OC למחשב שלי הפרטים בצד ! <---------------------------------------------- שמעתי שציך לעשות כמה OC לכל מיני דברים כגון כרטיס מסך מעבד.... אז ה OC שאני רוצה לעשות הוא OC יותר למשחקים גיימרים. יש לי את התוכנות שצריך cpuz/everest GeForceTweakUtility ובזאת שהיא לכרטיס מסך אני לא יודע להשתמש. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 11 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום. יש לי מעבד AMD 3000+ ,כך שברגע ש למעבד קר, המאוור מפסיק לפעול. עכשיו רציתי לדעת אם צריך להתקין תוכנה או שזה דבר שפשוט המעבד עושה מעצמו. תודה. כרגע המעבד על 35 מעלות במנוחה עבודה 37.
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אז ככה אני מתכנן בקרוב לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא רוצה שהמעבד ''יגביל'' אותו. אז חשבתי אולי על OC קטן. יש לי לוח של ABIT IS7 מעבד 2.8C אבל שמעתי ש OC במעבדים זה לא כמו בכרטיסי מסך צריך להסתבך עם תזמונים\מתחים\יחסים ואני ממש לא מבין בזה ולא רוצה להרוס לי את המחשב ;D מישהו יכול להסביר לי איך עושים OC למעבד?? ושמעתי גם שאפשר לעשות OC למעבד שלא יחייב עלית מתחים וכל השטויות. אם עושים OC קטן של נגיד מ-2.8 ל-3.0 אז אני לא יצטרך לעלות מתח..זה נכון? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הנה הקירור: http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0019Fanless103/cl-p0019fanless103.htm 1.הוא מתאים ל P-4 3000 Presscot? 2.המעלות שלי עכשיו זה 55 מעלות במאמץ,כמה בערך הוא יוריד את המעלות? 3.חייבים לקנות מאוורר 12mm בשבילו? 4.יש לי מארז X-Blade Tower הוא יכנס למארז בצורה טובה ולא בלחץ? תודה בכל מקרה Evil
-
- 31 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי פרסקוט(...) קישור לטמפרטורות ב SppedFun:' http://img244.imageshack.us/img244/21/453438kd.jpg http://img244.imageshack.us/img244/21/453438kd.jpg -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ככה הולך הקירור במארז: -קירור המקורי של אינטל -.מאוורר קדימה 120mm(מכניס אוויר) -מאוורר בצד(מכניס אוויר) -מאוורר מאחור(מוציא אוויר) -מאוורר על Slot שאני הכנתי לקירור הכרטיס מסך.. זה בסדר\נורמלי?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שני מאווררים של 120mm לדלת של המארז איזה מאוורר כדאי?
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אוקי כולם יש לי 500 שקל להשיקע בדיוק 500 אין שקל יותר כי בראסמי יש לי 450 ואני ינסה לגרד 50 מעוד איפה שהוא קיצר אני צריך קרור טוב ומארז טוב ל אלתון 64 סוקט 754 מה ההמלצות ? אני לא צריך גם ספק כוח
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי בעיה ...כשאני נכנס לביוס ומנסה לעלות את ההרצים של ה FSB אז גם ההרצים של הAGP וה PCI עולים...... עכשיו כשאני מאפשר לעלות את המתחים ידנית אז האפשרות של spread או איך שלא קוראים לזה ישר מתבטלת ......עכשיו אני לא יודע אם זה צריך להיות מבוטל או לא..... אבל בכל מיקרה ההרצים של ה PCI וה AGP עולים....... מישהו יכול לעזור לי לנעול אותם ....ומה אני צריך לעשות בשביל זה(ואולי אי אפשר בכלל) :s07:
-
- 11 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, אז ככה - המעבד שלי כזה: Intel Pentium-4 2.6GHz Hyper-Threading - Northwood והחלטתי לעשות OC קטן... בביוס החלוקה כזאת - 13x200 מה שיוצר 2600MHz. העליתי ל-210, עבד בתדר של 2730MHz והיה יציב מאד. עכשיו ניסיתי (אני יודע שכאלו קפיצות לא עושים אבל בכל זאת...) העליתי ל-231, עלה ל-3003MHz - בעצם 3GHz... אחרי זה, התחילו לי בעיות עם ה-ICQ, הוא התחיל לצאת עם הודעת שגיאה + המחשב עשה RESET, המערכת איבדה יציבות (הטמפ' היו בגדר הנורמה, לא מעל 45 מעלות) - האם זה קשור למתחים? אם כן, כמה עלי להעלות? אשמח מאד אם תפרטו לי על כך, תודה רבה! נ.ב. - אני לא מנסה להיות אוברקלוקר תותח, אם הייתי מנסה, הייתי משקיע בקירור יותר חזק, הכל אצלי גנרי + מאוור 40 מ"מ מאחורה שמוציא אוויר + בצד המ…
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אם אני פותח צינורות עיבוד לכרטיס מסך הזה ועושה לו OC...... SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL אני צריך לקנות לו קירור נוסף? או שמספיק להחליף את המשחה הטרמית?
-
- 12 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מתלבט בין שני פיתרונות BIGTYPHOON עם מאורר חזק של TT SMARTFAN לבין SONIC TOWER עם אותו מאורר מי יתן את הביצועים הכי טובים למעבד כפול ליבה 3800 תודה
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין קירור אקטיבי לקירור פאסיבי.....????
-
- 7 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין שני מאווררים אלו Thermaltake Silent K8 Heatpipe CPU cooler לבין: Zalman 7000 Cu :s05:
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-