עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כמה תמונות: אני [או יותר נכון e-r-a-n] הולך לסדר קירור מחדש לכרטיס מסך שלי, מדובר בכרטיס מסך GF4TI4600 של MSI, הקירור יהיה הקירור הפאסיבי של זלמן [הדגם הגדול מבניהם] יחד עם צלעות הקירור האלה, ויחד עם מאוורר 120מ"מ של וונטק

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by shloosh,

אוקיי אמממ אני עכשיו באוברקלוק ל2600 עם המעבד שלי הכל בטמפ' טובה חוץ מהלוח. עכשיו שאני מסתכל ב-everest הוא מראה לי שהלוח מגיע במאמץ לאיזה 60 אבל שאני עושה ריסט אני רואה בביוס שהצ'יפסט דווקא על טמפ' נמוכה של איזה 40 בערך ומשהו שנקרא PWM הוא זה שהיה נמצא על איזה 60 ומשהו. מה זה ה-PWN הזה??? עד לאיזה טמפ' הוא אמור להגיע? ומה זה מסוכן? אולי אני צריך לתת מתחים יותר גבוהים למערכת שלי? המעבד -2600 עם מתח 1.375 כולה ושום דבר אחר לא שיניתי מתח.. תודה!!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by shirNoshe,

כדאי להחליף משחה טרמית שהיה לי עם הזלמן 700CU ל-AS5? במאמץ הוא מגיע ל-65,ונראה לי שזה חם.אני מדבר על מאמץ של שעתיים משחק HL2 ב-HIGH הרוב.

• 25 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by x-pac,

מה זה fsb ומכפלה ואיך מעלים אותם?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. המפרט בחתימה.... אני מתכנן OC אבל בגלל שיש לי מערכת יקרה (וגם אני מאוד פחדן) וזו הפעם הראשונה שלי בOC אני רוצה לעשות הכל ביסודיות ושיהיה לי את המידע הרב בקשר לOC .... טוב השאלה שלי היא בזכרונות אני שמתי לב למקרים שOC של אנשים "נתקע" בגלל התיזמונים של הזכרונות שלהם... ואז אומרים להם לשחרר תזמונים כדי לאפשר המשך לOC.... (אומרים להם במקום 2.5 לשים 3 CAS ואז יהיה אפשרות להמשיך בOC) אבל הזכרונות שלי הגיעו בCAS 3 זה אומר שאם אני אתקע בOC שלי בגלל זכרונות אני לא אוכל לשחרר תיזמונים (כי אין לי לאיפה הרי 3 זה הכי הרבה) ואז הOC שלי יתקע? :s05: משהו מוכן לתת לי קצת הסבר על זה (בליל לשלוח אותי לסטיקים)?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by stingeR-,

אוקיי , לפני בערך חודשיים קיבלתי את המעבד שלי AXP 2000 AIUHB , שקיבלתי אותו הוא עשה 220X10 בלי בעיות , וגם 225X10 , אבל ניסיתי עוד(230X10) , והלוח הגביל(ללא העלאת מתח , לא מעלה מתח לצ'יפסט בלי קירור) , אז אמרתי בסדר , נעשה איפוס ונחזיר למה שהיה , אני בא להחזיר ל220X10 , אבל לא עובד! , אני שם על 210X10.5 , עובד , אבל לא רוצה לעבור את ה210... , בסדר , נשארתי ככה , היום עשיתי עידכון ביוס , הלוח עשה 223X10 יפה ורץ כמו שצריך , בסדר , אמרתי ננסה עוד(כי אני טיפש חסר משמעת!!) , ניסיתי 228X9.5 , הלוח הגביל , בסדר , איפסתי ואני בא לשים על 220X10 , לא עובד! , אותה הבעיה , וחיכיתי עוד קצת , והלוח איפס את עצמו(100X12.5) , כאילו המכפלה נעולה , עכשיו , המכפלות היחידות שעובדות הם 9.5 ו11…

• 24 תגובות
    • 1k צפיות
  7. המעבד BARTON 2500+ במקור 11*166 = 1833 לאחר הOC 11*210 = 2300 כמה אחוז של OC ? איך מחשבים ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מבחינה של חידוש דגמים ואמינות? ואם כברקירור גז\מדחס (מקרר בעצם) זה גימיק או שזה משהו שעשוי להתברר כשווה את ההשקעה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by BandiT,

שלום, אני רוצה לקנות קירור למעבד, אני מתלבט בין שתי מערכות קירור isgc 300 vs arctic cooling freezer 7 המחיר די דומה, פריזר טיפה יותר יקר, איזה מהם איכותי יותר, שקט יותר, מקרר טוב יותר, בקיצור על איזה אתם ממליצים ללכת? תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Dexdpd,

שלום לכל חברי הפורום, אני עומד לקנות מחשב חדש(בעזרת חבר שלי שגם כותב פה) ורציתי לדעת אם גופי קרור שמותאמים למעבדי קוואד יתאימו גם ל-i5. תודה רבה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  11. במחשב שקניתי לפני כחצי שנה בערך הותקן מאוורר של אינטל (מהירות של כ- 3000 סיבובים לדקה) - המעבד הוא E5200. המאוורר בעייתי, המהירות שלו קטנה עם הזמן עד שהוא כמעט מפסיק לעבוד ואז אני מנקה אותו ושם גריז והוא חוזר לעבוד. אפשר להמשיך לעבוד איתו אבל זה קצת מעצבן. חוץ מזה - הוא לא שקט - שומעים את רעש האויר כשהוא עובד "בסדר" , אבל לפעמים הוא גם מרעיש רעש של טירטור בד"כ מיד לאחר ההדלקה ואז הוא לאחר 10 דקות מסתדר יחסית (כנראה עד שהגריז מתחמם בגלל הסיבוב). אני חושב שמספיקה מהירות של 1500 סיבובים לדקה והמאוורר ששמו הוא לא המאוורר הנכון (ביקשתי מעבד box ). אני רוצה שהמאוורר ישתמש באפשרות של pwm - שליטה במהירות לפי טמפרטורה. למרות שאין בעיית תקציב - אני לא רוצה להוציא הרבה כסף - ואני …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם, כיום אני נמצא עם קירור מסוג מוגן 3. ובמארז שלי יש שלושה מאוררים קדמי מכניס אוויר - דלת מכניס אוויר - אחורי מוציא אוויר. הייתי מעוניין להוסיף עוד מאורר. ניתן להוסיף עוד 4 מאוררים, רציתי לדעת איפה לדעתכם הכי עדיף לי להוסיף מאוורר (או לא עדיף..) ובכמה זה יעזור/יתרום לי לזרימת האוויר במארז. העלאתי תמונה לדוגמא.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by hzhz24,

שלום המפרט QUAD Q8400 4850 2X51 667 בתוכנה אוורסט אחרי משחק מופיע לי 50-70 מעלות למעבד והמחשב גם חם, וללא מאמץ המעבד על 32 36 מעלות.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום, אני מנסה לסחוט כמה שיותר ממעבד 3700+ עתיק לתושבת 939. איזה טמפ' ומתח מומלץ שלא לעבור ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. בע''ה, הכרטיס הינו ZOTAC GTX 260 SYNERGY. מגיע לטמפ' של 85-89 במאמץ ומפזר חום בצורה לא יעילה. התקציב שלי הוא עד 200 ש''ח. מתלבט האם לרכוש את ‏Accelero XTREME GTX 280 VGA Cooler‎ /קירור אחר / האם בכלל כדאי. מה אומרים המומחים? תודה, ינון

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by J S Bach,

היי, ברשותי מעבד Intel Core 2 Duo E6750 ואני מתכוון לשדרג את כרטיס המסך לGTX460 [יחד עם 2 גיגה ראם]. למעבד מורכב גוף הקירור מבית Arctic Cooling דגם Freezer 7 Pro Rev.2. י[ http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=8530] האם כדאי לי להמהיר את המעבד ועד כמה? אשמח גם לדעת עד כמה התהליך מסובך ומה הסיכוי לשרוף משהו במידה ואני הולך צעד אחר צעד בהתאם למדריך איכותי [אשמח ללינק לאחד כזה] בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. עיקר הרעש מהמחשב שלי מגיע ממאוורר ספק הכוח. (Antec VP400p 450W) רעש שאר המאווררים במחשב הוא דיי נמוך. האם ישנה אפשרות לפרק את המאוורר בספק, ולהחליפו בקירור פסיבי ללא מאוורר ? האם קיים בכלל קירור פסיבי לספקי כוח ? ואם לא, האם יש מאוורר מסויים עם יכולת קירור מספקת לספק, אך לא מרעיש כמו המאוורר המקורי ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. היי, אני קונה מחשב חדש, למשחקים עם OC פשוט ושיהיה שקט, GigaByte 965P-S3 2GB E6600 X1950XT Liberty 400W המארז לא סגור, (לא לזה הדיון נפתח) או אחד פשוט Hec Compucase, או משהו איכותי P-180. אני רוצה לקנות קירור למחשב, מה שחשבתי עד עכשיו זה: למארז (אם אני קונה את המארז הפשוט): Thermaltake Silent Wheel 13cm X2 (הכוונה ל-2 כאלו) לכרטיס מסך: Artic Cooling Accelero X2. למעבד: ??? אין לי מושג... האם מה שבחרתי (המאווררים) הם סבבה? ואיזה מאוורר מומלץ למעבד?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Kitzony,

אוקי יש לי מעבד AMD DC 3800 ומאוורר Thermaltake BigTyphon המאורר עצבו לא מסתובב רק רציתי לדעת עם זה בסדר המעבד לא על אוברקלוק

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום, ברשותי קירור למעבד Thermaltake V1 וOC למעבד על 3.6GHz. שמתי לב שרוב הזמן הקירור נמצא על 1500RPM (הMAX זה 2000). אפילו אחרי משחק של אנריל3, מהירות המאוורר נותרת ללא שינוי אבל הטמפרטורה עולה, פתחתי את המארז לבדוק אם זה אפשרי שהקירור לא עובד מהר יותר ולא הבחנתי אפילו בשינוי קל ברעש (המשחק היה מושתק). יכול להיות שבעצם אין פה בעיה, והקירור אכן מעלה לRPM גבוהה יותר? ואם לא, אשמח לדעת איך אפשר לפתור את הבעיה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Swed,

איזה מהקירורים הבאים יותר טוב.. Thermalright Ultra-120A או Thermalright Ultra-120 eXtreme תודה !

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by cipher,

אני רוצה לקנות מארז טוב למודינג ושיהיה בערך בתקציב של 300 ש"ח הצעות?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by BONO,

אז ככה אני רוצה לקנות מאוורר למעבד intel p4 2000 ואני לא יודע איזה יקרר לי אותו הכי טוב שיש. חשבתי לקנות את ה Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler הוא עולה 240 שקל מה אתה אומרים יש לכם רעיון יותר טוב?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by yambtz,

אם אפשר לינקים לאתרים עם מדריכים, גלריות, פורומים, וכל דבר אחר שקשור אני אשמח מאוד

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by yoncih,

אוקי זה הולך ככה יש לי את הלוח אם החדש של MSI בטכנולוגית "overcolck" מעבד P4 2.6 high threading וזיכרון מחברה לא מוכרת בשם MDT 400mhz duel 512 והבעיהההה היאאאאאאאא שזה לא עושה אובר קלוק יותר מתוספת של כ- 10 ל FSB (אני עושה את האובר קלוק דרך תוכנה מיוחדת של MSI ניתן לראות את התוכנה כאן http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=433&MODEL=MS-6728 קיצר HELP ME :-\ נ.ב. המעבד עובד על מעלות אסטרונומיות של 47C ללא עבודה וללא אובר קלוק ובעבודה יכול להגיע ל 60 - 70 מעלות מוזר לא ???

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים