עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ABL,

שלום אני עושה אוברקלוק והמחשב לא עובר פוסט אחרי באס של 417 העלתי את הוולט של המעבד עד 3.8 וזה לא עזר הזכרונות הם על 1:1 5-5-5-15 ו2.1V הצלחתי להגיע עד לבאס של 417 שעבר פוסט והגיע לוינדוס ובדקתי המערכת יציבה. שמתי את המתח של המעבד על 1.3V האם תוכלו לעזור לי להגיע לבאס של 422?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yakir4u,

Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B Noctua NH-C12P SE14 CPU Cooler אני מחפש בגדול מאוורר שקט שאני לא ישמע אותו ושיתן לי קרור טוב תחת OC בינוני

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by subarel,

יש לי אסוס 1005HA, אחרי חיפוש קצר ברשת מצאתי שעם תוכנה בשם SetFSB שאיתה ניתן לעשות OC אפילו למחשבי הנוטבוק הקטנים האלה.. אין כוח לבדוק יציבות באמת כי תכלס אני לא ישאיר אותו בOC כזה , אבל נחמד לראות שהוא מגיע אפילו ל 2G.. ;D (ב2040MHZ קיבלתי מסך כחול :) סתם מעביר משמרת לילה משמעממת..: אאאהה, ואין לי מושג למה כל תוכנה מראה מהירות אחרת , אני סומך על CPZ... http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1179479 http://hwbot.org/rankings/benchmark/cpu-z/rankings?start=0&hardwareTypeId=CPU_1810 מקום 3 בעולם חחחחחחח... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, המחשב שלי שנקנה מלפני כשנה וחצי מחפש עזרה, אבל נואשת. אני אספר לכם, יש לי ספק ג'נרי, נראה לי 200 או מקסימום 300W, שזה ממש אבל ממש לא טוב. אין לי מאווררים חוץ מאחד שעל הכרטיס מסך (כמה שאני שונא את הטכנאי, הוא הביא לי מחשב שעד היום אני מצטער על הכסף). הרכיבים הם E6300 1.86GHz 1GB RAM 7600GS with 512MB לוח אם כמובן של אינטל, וזהו, אם תרצו עוד פרטים אני אוסיף. הייתי רוצה לעשות אוברקלוק, איני יודע איך ואני מחפש את עזרתכם, המחשב שלי צולע ולא מריץ משחקים בכלל כמו שצריך! BF2 על מדיום מקרטע, האף לייף 2 קורס לי בטעינה, MOH:A מכבה לי את המחשב בעת ההתקנה וכו'. איך להתחיל, מה להוסיף, והאם לקנות רכיבים חדשים (הקציבו לי 600 עד 700 שקל!). תודה.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by dugi,

כרגע התחדשתי ביחידת קירור למעבד Zalman CNPS9700 LED Retail על לוח אם Gigabyte GA-EP45-UD3LR מעבד Q8400. התקנתי ללא ווסת מהירות והגדרתי בביוס מהירות אוטומטית. משום מה הטמפרטורות נראות בסדר גמור אך מהירות המאורר לא יורדת מ 2700RPM. תוצאות מ EVEREST cpu 30*C cpu1/core1 40*C cpu2/core2 40*C cpu3/core3 40*C cpu4/core4 40*C לפני כן היתה לי יחידת קירור של ארטיקול והשליטה על המאורר היתה טובה. יש למישהו רעיון למה זה קורה ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. כותרת

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by קיפוד,

שלום לכולם הטמפ' של ה-HD שלי היא 62C איך אני יכול לקרר אותו המחשב הוא מחשב דיי חדש עם מאוורר לCPU ומאוורר שמוציא אויר המון תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני רוצה להתקין מנורת פלורסנט לתוך המחשב לאיפה לחבר? איזה מנורה לקנות? איזה בית נורה לקנות? האם אני יכול לקנות בית נורה לשנות את חיבור הכוח שלה לחבר למחשב? בתודה מראש דן

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by swisaman,

ברשותי מארז CM590 עם 2 מאוררים שבאים איתו(אחד מקדימה ואחד מאחורה)ועוד 2 שהוספתי(אחד למעלה ואחת בצד). אני רוצה להחליף את כל המאוררים לחדשים ושקטים שיקררו יותר טוב את החלקים. במאמץ המחשב עושה דיי הרבה רעש ואני רוצה לצמצם את הרעש כמה שיותר עד שאחליף למארז שקט יותר.(בנתיים אני מתכנן לשדרג את הכרטיס מסך קודם ואז למכור את הישן ולהוסיף עוד כסף למארז שקט) אני מעדיף לקנות מKSP,בעקרון אני רוצה המלצה ל5 מאוררים,4 על המארז ואני גם אחליף את המאורר שעל המוגן 2 לאחד שקט יותר וחדש. לא רוצה לעבור את ה200-250 ש"ח. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. 1. האם ניתן להשתמש במשחה הטרמית שהגיעה עם המעבד (במקרה שלנו BARTON 2500) בשביל להדביק את צלעות קירור לזכרונות של כרטיס מסך ? ואם זה אפשרי זה לא גורם נזק , נכון ? 2. אמממ...על איזה צד מדביקים את הצלעות קירור על הזכרונות ? בצד שיש בו את הסינק של הליבה , לא ? ועוד שאלה קטנה : האם כדאי לשייף את הצד החלק של צלעות קירור ? ואם כן , עם מה ? נייר זכוכית ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אוקי המיפרט- EPOX 8RDA3PLUS AMD 2500 BARTON בירצוני לישאול לאיזה אוברקולק אני יכול להגיע אם המכפלה סגורה ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Deron,

שלום רב יש לי מארז k62 ואני רוצה להחליף את המאורר האחורי. (הוא מאורר די גרוע ופשוט). זהו מאורר 120mm. איזה מאורר אתם ממליצים לי מ- ksp במקומו??? שיהיה שקט ואיכותי, לא משנה לי עם או בלי לד. המאורר הנוכחי רץ על 1500RPM

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ezx,

שלום לכולם חג שמח ושנה טובה יש לי מערכת קירור מים ביגווטר אתמול התחילו בעייות של עליית חום עד ל 65 מעלות לפני יומיים הכול היה בסדר היה לי 30 מעלות ללא בעיות החלפתי נוזל וחיברתי מחדש אבל ללא הצלחה הטמפרטורה לא יורדת למישהו יש מושג מה הבעייה תודה לכול העונים

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by PsyMor,

חברים החלטתי לבנות לעצמי מערכת קירור מים כבר לפני כמה חודשים היו קצת קשיים למצוא חלקים אבל הצלחתי למצוא דברים אז הינה כמה תמונות... מצטער על האיכות,עדכונים בהמשך.....

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות את הפאן של גיגה בייט למעבד GH-PCU22-VG http://www.giga-byte.com/Peripherals/Products/Products_GH-PCU22-VG(3D%20Rocket%20Cooler-Pro).htm כיום המעבד עובד על 42 43 מעלות במצב מנוחה עם קירור מקורי של אינטל על מעבד פנטיום 4 3ג 512 שאלתי היא לכמה מעלות פחות הפאן הזה יביא את המעבד שלי? והאם המאוורר הזה מומלץ!הוא יעלה לי 130 שח והאם הוא בכלל מתאים לסוקט 478 3ג 512?

16. קניתי אתמול את הזכרונות האלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1500_1502&products_id=9044 ואני רוצה לדעת עד כמה אני יכול להגיע איתם תודה מראש למי שעוזר

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. בדיקה מעניינת מעלה כי שילוב של כונן M.2 מהיר עם פלטה ייעודית לפיזור חום אפקטיבי יותר מעניק שדרוג בלתי מבוטל לביצועים כונני SSD הם לא הרכיב הראשון במערכת עליו יחשבו רוב המשתמשים כאשר ידברו איתם על קירור, אך עכשיו מסתבר שגם הם יכולים להרוויח לא מעט תועלת מאמצעי שיסייע להם להתפטר מהחום הנוצר בזריזות. באתר anandtech קיבלו לידיהם גוף קירור פאסיבי מבוסס PCI-Express של חברת Angelbird, המיועד לאכלס כונני M.2 עדכניים. מעבר לכך שגוף הקירור הנ"ל מאפשר להמיר את ממשק ה-M.2 עדיין חדש יחסית ולא קיים בכלל לוחות האם לממשק ה-PCI-Express הסטנדרטי שכן זמין בכל הלוחות בשוק, הוא מאפשר כאמור שיפור של הביצועים המירביים, לפחות בחלק ממבחני הביצועים. גוף קירור קטן –…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. טוב אני הולך לחבר אותו אם החישן טמפרטורה. איפה אפשר לחבר אותו?בין המעבד לגוף קירור? זה לא יפריע להעברת חום? אפשר תשובה כבר ממישהוא?

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by 00Amir,

אין מה לעשות שבעה מאוחרת זאת אז משחקים קצת... לאחר שבפעם בקודמת הייתי ב 4.6Ghz וסופר פי של 9.124ש רציתי לרדת לכיוון מועדון ה8שניות הצלחתי להגיע לתדר של 4930mhz אבל עדין לא הצלחתי לייצב מספיק בשביל להריץ באנצים.. בנתיים סקרין שוט - אני יודע שהמתח מטורף - אבל יש לי מוגן 2 אז אני לא פוחד בקרוב אני עושה למוגן 2 מוד ומוסיף לו יחידת קירור TEC - פלטייר , ואז יהיה אפשרות לשאוף יותר גבוהה... מקווה בקרוב להביא SPI של מועדון ה 8 [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by jhracham,

היי חברה יש לי AMD 2700+ יש לו היטסינק AX7 ועליו מאוורר דלתא עצבני ב 6000RPM שעושה המון רעש בנוסף יש לי בפנים מאוורר 80 מ"מ שמוציא אוויר למעלה מאחורי המעבד רציתי לדעת אם אני יחליף את הדלתא ב SF2 ויוסיף שני מאווררים למארז שיכניסו אוויר או שאחד יכניס ואחד יוציא אני יקבל מערכת שקטה יותר בהרבה? והאם היא גם תהיה קרירה יותר? כרגע ב IDLE המעבד בסביבות ה 49 ובעומס הוא בסביבות ה 56 ובנוסף תנו את דעתכם בכללית לגבי SF2 ואם אתם חושבים שאפשר להחליף את הדלתא במשהו אחר כל הצעה תתקבל בברכה העניין הוא שצריך שהמחשב יהיה נסבל ויהיה אפשר לישון קרוב אליו וקירור מים לא בא בחשבון

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני רוצה להתקין קירור i110 קורסייר במארז קוסמוס S המתקין אומר שהרווח מתאים רק לקרור 120 ולא 140 האם יש מתאם למארז שניתן להתקין i110 קורסייר https://www.google.co.il/search?q=Cooler+Master+COSMOS+S&es_sm=93&tbm=isch&imgil=_7AzdPFKySL1rM%253A%253Bhttps%253A%252F%252Fencrypted-tbn3.gstatic.com%252Fimages%253Fq%253Dtbn%253AANd9GcRs_R6MmlR-v5pVYOlv5fgKAJXwNp25CrJNTzBVK-7rTPvfhNHj%253B590%253B442%253BvMyU2ZOwoeUbQM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.overclock.net%25252Ft%25252F313254%25252Fthe-coolermaster-cosmos-club&source=iu&usg=__tNKMTnIkRVVaQc_jcTczv4XVgtQ%3D&sa=X&ei=oRKjU5mMKoWd0AW7yICQDA&ved=0CCEQ9QEwAA&biw=1280&bih=635#facrc=_&…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by blabla600,

ברשותי מעבד Phenom || X4 955, עם מאוורר עלוב ביותר שאני לא בטוח שהוא אפילו המאוורר של הסטוק. המעבד מתחמם במהירות, טמפטורה במצב מנוחה עומדת על 45-46 מעלות. במצב עומס עם משחק כבד ברקע זה תוך דקות ספורות עולה ל- 62 מעלות (שזאת טמפרטורת מקסימום מומלצת עפ"י היצרן) בבדיקה של OCCT של 10 דקות עם הגדרת תכנות שאם ברגע שזה מגיע ל- 70 תפסיק את הבדיקה, הבדיקה אכן הופסקה , כך שהמעבד שלי במצב 100% בהחלט מגיע ל-70 (ואולי יותר אבל זה לא חשוב כי מה שלא יהיה ברגע שזה מגיע למעל 62 זה לא בסדר). הטמפרטורות לא חשובות, כי מה שלא יהיה אני מעוניין להחליף את המאוורר הקיים למשהו מתקדם ומומלץ. חשבתי בכיוון של freezer 7 pro, שזה יכול להיות טוב אחרי הכול לא מדובר במעבד עם OC ואני לא מתכנן אי פעם OC . א…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by The UnKnown,

שלום רב, (ברוך שובו של הפורום )! אז אוקיי הזמנתי את השילוב המצויין בכותרת, אני רוצה לדעת אם עשיתי בחירה טובה בלקיחת מאוורר 92 מ"מ בגלל שאומרים שיש לו שטח DZ גדול יותר משל מאוורר 80 מ"מ, האם זה נכון? שאלה נוספת, האם האנרמקס הוא בחירה טובה או שעדיף איזה מאוורר אחר? אגב, מישהו יודע כמה CFMs האנרמקס דוחף? בעיקרון ראיתי בחלק מהאתרים 40 ובחלק 65 ככה, מי מהם הוא הנכון? המון תודה! 8)

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by RonCohen,

יש לי בעיה מבחינת עשיתי אוברקלוק הכל יציב אבל הניקוד ב3DMark VANTAGE לא עלה משמעותית האוברקלוק הוא: Core I5 750 3.8Ghz 200FSB מכפלה של 19 1.25V יציב 3 שעות בירציפות OCCT

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by matanyaniv,

לפני כמה זמן ההורים שלי באו לחדר שלי לראות את המחשב, יש לי בו חלון וקטודת UV... כשהם הסתכלו פנימה הם התלוננו שהקטודה עושה כאב בעיניים. לי אישית זה לא מפריע אבל האם באמת הקטודה גורמת נזק כלשהו?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים