עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Mind2,

אני מחזיק בידי מעבד Sempron 3100+ sda3100AIO3BX הלוח צריך להגיע היום DFI LP 250gb בכל מקרה רציתי לדעת אם השבוע יצור שלו טוב . . כי לא כל כך מצאתי באינטרנט מידע על זה השבוע הוא LBBWE 0526 תודה . . לפותרים נכונה יוגרלו פרסים בלתי נראים

• 0 תגובות
    • 421 צפיות
  2. ישלי כרגע 120 של וואנטק סטליט' השאלה שלי אם אני יחליך אותו ב120 SF2 הוא יצרוך יותר חשמל או כמו הוואנטק?

• 13 תגובות
    • 778 צפיות
  3. Started by NuXeR,

השאלה בכותרת , תודה !

• 11 תגובות
    • 745 צפיות
  4. Started by roeiw,

למישהו יש מושג איפה אני משיג בארץ SHIM CPU Protector שמתאים לברטון?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  5. Started by havivt,

Hi I have a Abit silouro Geforce4 ti4200 with 64MB memory. I see that my clocks are 250MHZ and 500MHZ. can i overclock it a little without causing damages ? if i can , to what clocks should i try ? and how ? (i am not interested in putting any more cooling devices inside my case - i only have the original coolers that came with the card) thanks in advance.

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  6. Started by Ben-Dor,

חיפשתי במלא אתרים ולא מצאתי כאלה יפים פעם ראיתי פה באתר איזה משהו התחלתי לחפש ולא מצאתי ( ראיתי בחדשות של האתר) בצבע כחול כזה יפה. אם מישהו ימצא לי את זה אני ישמח מאוד תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  7. היי, רכשתי בעקבות האשכול הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=526093 מערכת מבוססת AMD A6 & Shuriken Rev2 ושמתי לב לשני דברים מוזרים 1- המעבד מדווח על 10-20 מעלות רוב הזמן 2- המאוורר בחלק גדול מהזמן לא מסתובב כלל, ומתחיל להסתובב רק במאמץ יחסי. בזמן שהוא לא מסתובב רואים שכל כמה שניות יש לו "פעימה" כזו שהוא עושה בה חמישית סיבוב ואז מפסיק שוב. האם התופעות האלה הגיוניות? מה שמרגיע את הנודניק שבי מעט זו העובדה שכשאני עובר עם היד על הפתחים הכל אכן מרגיש לי קריר במידה טובה, מה שמרגיע אותי פחות זה שזה נמצא במקום דיי צפוף בסלון (לכל מאוורר צידי אין יותר מאינצ' לנשום, מאחורה יש מקום).

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  8. Started by Laydeejane,

איך ה BAREBONE הזה בשביל Overclock ? לפי מה ששמעתי הלוח שלו מגיע עם הרבה אופציות ל המהרה האם זה נכון ? האם הוא מספיק מקורר כדי להמהיר מעבדים במיוחד כאלה של AMD שהם ממש תנורים

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by -neo-,

מישו יודע איפו להשיג בארץ? דרך אגב, אני צריך קירור פסיבי בשביל השקט (כן, שיניתי את דעתי בנושא) וזה אומר שאני לא מוסיף מאוורר, למישו יש אולי המלצה יותר טובה מזאת?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  10. Started by Black_Citadel,

אני קונה קירור חדש לGTO2 שלי שפשוט משווע למהירויות עצומות ומי אני שיגיד לו לא יש לי התלבטות בין שני אלו... מצד אחד הזלמן מקרר יותר טוב תיאורטית, אבל הסיילנסר מוציא את האוויר החם מהמארז.. חשוב לי גם הקירור של הזכרונות באותה מידה שחשוב לי קירור הליבה.. הסיילנסר נראה כאילו הוא מחמם את הזכרונות במקום לקרר אותם (הצלעות קירור שלו מתחממות מהליבה גם שהיא הרבה יותר חמה מהזכרונות) בכל מקרה, מה הייתם מעדיפים ? רעש לא מהווה פונקציה בשבילי

11. Started by idani1983,

המליצו לי באתר על silencer 5 rev3 כקירור ל 7800GT שלי אבל יש לי כמה שאלות: א. אם אין לי חור מעל ה הכרטיס מסך שלי , אין לי טעם בקירור הזה כי בשבילו צריך יציאה שתוציא את האוויר , לא? ב.חוץ מזה הבנתי שיש לו בעיה בחיבור החשמל של המאוורר? אולי יש למישהו המלצה אחרת למאוורר אני גם מפחד שהוא גדול בשבילי !

• 12 תגובות
    • 996 צפיות
  12. Started by azrlec,

הזמנתי לי אחד לאחר שקראתי שהוא מתאים ל8800GT. למישהו יש מושג איך צריכה להתבצע ההרכבה? פשוט לפרק את המאורר הקודם ולהתקין את החדש? לא הבנתי האם הוא מותאם בצורה מושלמת לPCB של ה8800GT.. ושאלה אחרונה צריך משחה טרמית לקירור?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  13. כולם מכירים את הקירור הגרוע והרועש של ה8800GT, אמנם מדברים על מאורר חדש שחלק מהחברות משתמשות בו אך עדיין מדובר בהורדה רק של הרעש הנוראי ולא עד לרמה של קירור חרישי. מסתבר שאנשים הצליחו להתאים את הSILENCER 5 REV3 הוותיק של ARCTIC COOLING על ה8800GT ואף לקבל תוצאות די מפתיעות וכל זה ברמת רעש כמעט אפסית. היתרון הגדול הוא כמובן המחיר, אמנם לדעתי כבר לא מייצרים את הקירור הנ"ל (למרות שאני מניח שעדיין אפשר למצוא בחנויות סטוקים ישנים במחירים מאוד זולים - ראיתי חנות אחת שיש לה ב70 ש"ח ) אבל לרבים מאיתנו יש קירור כזה על הכרטיס הישן (נמכרו המון כאלו) או שאולי אפשר אפילו להשיג יד שנייה. עם קירור ישן כזה בבית אפשר לשדרג את הקירור הנוראי של ה8800GT ב0 עלות, ולקבל ביצועים טובים והכי חש…

• 131 תגובות
    • 16.5k צפיות
  14. הסיילנסר עבר לאפינג איכותי ברמה של Anistropic Filtering X16 למגע טוב יותר עם הליבה של הכרטיס.. כל הסינקים של הזכרונות עברו לאפינג איכותי והוצמדו בעזרת משחה טרמית (NT_Blue2) ודבק חם מסביב ,לדעתי זה מעביר את החום ברמה הכי טובה! קירור נוסף למוספטים (ניתן לראות גוף קירור שחור ועליו מאוורר 35מ"מ) כל הכרטיס קורר.. לינק לתמונה (העתק -> הדבק לשורת הכתובת) - http://www.geocities.com/beni_benny/ColdCard.JPG תמונה שהועלתה, רואים חלק ממנה אז לשמור בשם ואז לפתוח בנפרד בקובץ ויהיה ניתן לראות את כולה.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by superginiman,

יש את הSILENCER 3 שמותאם ל9800 PRO 256 ול 9800 XT האם הוא גם יתאים ל9800 PRO 128? כי לא בא לי לקנות את 1 שמתאים לרוב הרדאונים ושלא בא עם קירור זיכרון

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by eyal107,

זקוק לעזרה מבעלי נסיון איזה קרור עדיף? המחיר זהה ואני לא יודע.בפנדה ממליצים על הזלמן ובנעה על הסיילנטר יש לי 6800GT ב-OC 440\1170 על 85 מעלות חייב עזרה נ.ב. יותר חשוב לי הקרור מכמות הרעש שהמאורר מפיק תודה תודה תודה

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Access Denied,

אני ממש רוצה לדעת איזה קירור עדיף ל-OC בינוני ככה?? הסיילנט בוסט ממש שקט ומספק אבל ההבדל במחיר לא נוראי ואולי אני עוד אשתמש ב-ונוס במהירות גדולה.. נ.ב. מצאתי ביקורת על שניהם והשוואת טמפ' אבל בכל זאת רציתי לדעת מה עדיף?? http://www.octools.com/index.cgi?caller=articles/thermaltake/k8/k8coolers_2.html

18. http://www.thermaltake.com/coolers/venus/rs/a1838.htm

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  19. Started by Vatos-Locos,

חשבתי על זה ואם הסיילנט טאוור בנוי לקרר מעבדי פרסקוט לסוקט טי, שפולטים חום פי 1.5 (ואפילו פי 2) מהאינטל שלי (סוקט 478) אז למה שלא יוכל לקרר בצורה טובה את שלי, ואפילו הוא בא אם אופציה לחבר עוד מאורר מהצד השני אני מאמין שאם טרמלטק השקיעו במוצר הזה כל כך הרבה הוא יניב תוצאות טובות במיוחד עם 2 מאוררים שמתימרים להיות שקטים (הכל יחסי כמובן...) מה אתם אומרים? עם שתי מאוררים הוא יעשה את העבודה טוב יותר מה sp94 או שלא צריך להגזים? http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0025/cl-p0025silentTower.htm

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by soguy,

שלום למועצת החכמים, רכשתי לפני מספר ימים מחשב עם לוח אם Gigabyte P35-DS4 המגיע עם גוף קירור ללא מאווררSilent-Pipe - http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2531 בנוסף יש לי במארז מאוורר 12 ס"מ שחובר ללוח אם לכניסת מאוורר הנקראת NorthBridge Fan 1. עם הפתרון של Silent-Pipe וגוף קירור Thermaltake למעבד, האם אני בכלל צריך את המאוורר? (הוא לא שקט במיוחד) 2. ללוח אם יש כניסות מאווררים נוספת ובחוברת של הלוח אם מצויין שהכניסה NorthBridge Fan היא ללא חיישן לזיהוי מהירות הסיבוב. האם לפי המיקום של המאוורר (מצורפת תמונה, המאורר היחידי - מוציא אוויר מאחורי המחשב ליד הספק) זוהי הכניסה הנכונה שאני צריך לחבר אותו? יש עוד 2-3 כניסות של System Fan תמו…

• 10 תגובות
    • 637 צפיות
  21. Started by er0101,

קניתי לאחותי Silentboost k7 לאת'לון +XP2500 אחרי שהוא הגיע ל72 מעלות עם Vantec aeroflow. שמתי משחה תרמית של Arctic silver5. קראתי Review שבעומס קיבלו 45 מעלות. אני מקבל 48-55 עם תוכנה לקירור המעבד (cpuidle) ואני מפחד לבטל אותה כי הטמפ' גבוהה מזאת שבReview. חוץ מזה מעצבן אותי שאני עובר את ה50 מעלות אחרי שהשקעתי 180 שקל היום! רציתי לעשות אוברקלוק אבל אני מפחד לבטל את הcpuidle אפילו... אפשר לעשות משהו כדי להגיע לטמפ' יותר נמוכה? ד"א- היא משחקת משחק רשת די קל ולא משחק כבד שאמור להעמיס על המחשב ולגרום לו להתחמם. מחכה לדבריכם ???

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  22. Started by EviLeader,

שלום לכולם, אחרי המלצות כבדות מכאן ומפורומים מתחרים על הScythe: http://tms.co.il/product/4311 בחרתי בו כמאוורר למארז שלי -Gigabyte Aurora 570 (במארז יש 3 מאווררים עם LED כחול. המאווררים לא מספקים מספיק אוויר והם גם טיפה רועשים). בשל הכתוב בסוגריים, החלטתי לקנות 3 כאלו.. 2 שיוציאו אוויר ואחד שיכניס. לאחר התייעצות בנוגע למפרט, FOXPC המליצו לי להחליף את המאווררים הנ"ל למאווררים הבאים של Silenx: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1051 - SilenX Ixtrema Pro 120mm x 25mm 14dBA Fan (כמובן שאני ייקח את הגירסה עם הLED הכחול.. אם כבר). כעיקרון, המאפיינים של המאוורר טובים יותר מהSCYTHE...: SCYTHE: מהירות הסיבובים: 1600RPM סיפוק האוויר: 63.6CFM רעש: 27.0dBA אי לכך, הSILEN…

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  23. איזה מהקירור למארזים הבאים 120mm הוא הטוב ביותר, ועדיין שומר על שקט? Scythe 120mm MINEBEA 1600RPM 63.7CFM ¤86 Scythe 120mm S-Flex (SONY) 800RPM 33.5CFM ¤75 Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic Bearing 18dba 36CFM ¤42 Noctua 120MM Case Fan NF-P12-1300Rpm 115 ש"ח SilenX Ixtrema Pro 120mm x 38mm 14dBA Fan IXP-76-14 120 ש"ח - DBA 18 / RPM 1400 / CFM 90 SilenX Ixtrema Pro 120mm x 38mm 18dBA Fan IXP-76-18 115 ש"ח - DBA 14 / RPM 1200 / CFM 72 SilenX Ixtrema Pro 120mm x 25mm 14dBA Blue Led Fan IXP-74-14B 115 ש"ח - DBA 14 / RPM 1400 / CFM 72 SilenX Ixtrema Pro 120mm x 25mm 14dBA Fan IXP-74-14 105 ש"ח - DBA 14 / RPM 1400 / CFM 72

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by beekiller,

האם משהוא מכיר את המאווררים של חברת SILENX ? הנתונים שלהם לפחות על הנייר נראים מרשימים ביותר ואף חברה לא מתקרבת לנתונים שהם מציגים גם לא של חברת SCYTHE לדוגמה אני רוצה לקנות מאוורר 120 מ"מ והם מציגים מאוורר כזה עם 14DBA עם 72CFM האם הנתונים שלהם אמינים , האם SILENX נחשבת חברה אמינה עם מוצרים איכותיים? האם הם משאירים את כולם מאחור ביחס של רעש\ספיקת אויר? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8973

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  25. Started by Idanp,

היום פתחתי תמארז להרכיב תסילינסר הרכבתי אותו אחרי שהרכבתי אני רואה שאין עליו(על הכרטיס) תשקע הזה שמחברים אליו תחוט של החשמל ניסיתי לחבר תסיילנסר ללוח אבל זה לא עובד מה אפשר לעשות? :'(

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים