אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אני בונה מערכת חדשה לפי הפירוט הבא: מעבד: Q6600 קירור למעבד: AC7 (לבנתיים, כי יש לי אחד מיותר. סביר להניח שאשתמש בקירור מים אחרי שאתחיל להאיץ...) זיכרון:2 * DDR2 2048MB 800MHZ CL5וG.Skill מארז:Antec Performance One P180 ספק: עוד לא בחרתי אבל כנראה איזשהוא 600W דיסקים: 3*200GB SATA בחיבור RAID5 קודם כל, איזה מהלוחות אם הבאים יתמוך הכי טוב בהאצה ל 3.6 ויותר? ABIT IP35 PRO GAP35TDQ6 Gigabyte ASUS P5K-E ASUS P5KC אם יש לוח אחר במחיר של כ 1000 ש"ח שהוא טוב יותר, אשמח לשמוע. האם ה DDR2 2048MB 800MHZ CL4וG.Skill עדיף על ה CL5 כאשר מבצעים האצה? בנוסף, איזה ספק כדאי לקנות? ...ואנשים, אני רוצה להזמין כבר השבוע את החלקים, אז תעשו טובה ותנו פידבק...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. תעזרו לי בבקשה לבחור את הזכרונות שהכי מתאימים לאוברקלוק לפי מה שהבנתי מ-Toms Hardware זכרונות שיש לי (קיט של 4GBX2) ובכלל כל הסטיקים של 4GB כמעט ולא ניתנים לאוברקלוק אם בכלל לא ניתנים וגם בנוסף לזה הרבה לוחות אם לא מסתדרים עם הסטיקים של 4GB . אז בגלל זה אני רוצה להחליף את השני סטיקים שלי שקניתי כבר ב 4 סטיקים של 2GB כל אחד , פשוט אני לא מבין גדול בזכרונות אז בגלל זה אני מבקש פה את עזרתכם. כמה דברים : 1. אני צריך שתבדקו רק בחנות הזאת http://www.goldtop.co.il/ כי שם אני אחליף אותם 2. כמו שאמרתי אני צריך שני קיטים של 2GBX2 ושיהיו הכי מתאימים לאוברקלוק 3. שלא יהיו עליהם צלעות קירור גבוהות כי הם פשוט לא יכנסו בגלל ה-Scythe Mugen II Rev.B 4. אם אפשר גם לבדוק שחוץ מה…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי I5 760 4GB DDR3 1066MHz LeadTek GTX460 768 ספק כוח Sea Sonic 430W בכל מקרה פעלתי לפי המדריך פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=459130.0 אבל נתקלתי בכמה קשיים דבר ראשון הCore Clock והShader Clock נעולים אחד עם השני ואין לי אפשרות להזיז כל אחד בנפרד דבר שני אני לא מצליח להזיז את המד את של ה Core Voltage (mV) (לא הבנתי בכלל אם יש לי צורך לגעת בזה) ועוד דבר אחרון, איך אני יודע בפועל אם אני באמת מקבל ביצועים יותר טובים?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את הכרטיס MSI Radeon R9 290 Gaming, והמארז NZXT Phantom 410. בזמן משחק כבד, הכרטיס מגיע לאזור ה80 מעלות, שלפי הבנתי זה נורמלי. הבעיה היחידה היא שהמחשב מחמם את הסביבה שלו וזה קצת מפריע, במיוחד בזמן הקיץ. ניסיתי לשים את המאוורר של הכרטיס מסך על 100% והוא עדיין מגיע ל77 מעלות פחות או יותר. אשמח לשמוע הצעות, במידת הצורך אין בעיה להוסיף מאוורר או שניים לפי המלצתכם. אין בעיה להשקיע כמה מאות שקלים, העיקר שלא ירעיש בצורה מורגשת.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני אוסיף עוד שני סטיקים של גיגה האם זה ישפיע על הOC או שאני אגיע לאותם תוצאות שהייתי מגיע עם שני סטיקים של גיגה?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קירור מים המלצות בבקשה! עד כמה יעיל קירור מים בארץ? האים הגבול התחתון בקירור מים הוא טמ"פ החדר - בשל בעיות עיבוי במידה ומשתמשים במים קרים? הייתי רוצה לקבל המלצות לגבי: בלוק לפנטיום 4 478. משאבת מים. גודל צנרת רצוי. גודל רזוואר רצוי. גודל רדיאטור רצוי. כבר ביקרתי באתר של EMP. מחפש אתרים לגבי השוואות בקירור מים וגם הייתי רוצה לדעת מה זמין בארץ. בתודה מראש נמרוד
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות את המוד הראשון שלי ;D אני מתכוון לצבוע את המארז שלי באדום, אולי עם פס שחור. להוריד ולהדפיס את הסוס של פרארי ולהדפיס שבלונה עם חבר שלי שלהוריו יש חברה של שלטים... על אחת הדלתות "לחצוב" את הסוס ולכסות (?) עם פרספקט שקוף (או צבעוני - איפה קונים?). לשים לדים צבעוניים בפנים. תוצאה: משהו בסגנון של המארז של SEVEN ועכשיו שאלותיי: עם מה "לחצוב" את הסוס - ג'יגסו או מספרי פח? אולי עם ג'יגסו ולתקן עם מספרי פח? איפה קונים משוריות לג'יגסו - צריך אחת עדינה. איפה אני קונה לדים בסביבות לוד/רמלה/מודיעין/רעות-מכבים ואם אין אז בתל אביב? איזה לדים כדאי לשים בפנים? האם אולטרה הם סגולים ובאמת עושים אפקט של אולטרה? חשבתי בכיוון של כחול/סגול. האם כדאי לשים את הפרספקט? …
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני על המחשב הישן שלי (אצל אבא שלי) יש לו P4 2.6 GHZ עם קירור סטוק וניסיתי לעשות אצלו OC קליל והצלחתי: בדקתי טמפרטורה באוורסט וזה כותב לי 20 מעלות: הגיוני? קראתי באיזה פוסט כאן שככה זה עם ליבת נורטווד אבל למה לא עשו אותה במעבדים היותר חדשים? (למשל אצלי בבית יש P4 3.0GHZ שקניתי שנה בערך לאחר המחשב הזה ושם הטמפרטורה עם הקירור סטוק ההיתה במקרה הטוב 50) עדכון קטן של מה שהגעתי איליו בינתים: טמפרטורה לא עולה על 23 מעלות. מחר (או שיותר נכון להגיד היום בעוד כמה שעות?) אני אנסה שוב להעלות כל פעם באחד ולראות איך הוא מתפקד במשחקים ודברים כאלה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סתם מתוך סקרנות, למה יש לי פערים כל כך גדולים בין מהירות קריאה לכתיבה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכי טוב למחיר הזה?http://tms.co.il/product/4371 בשביל מעבד לעשות לו אוברקלוק. תודה
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מערכת: Asus P5B Deluxe (bios 0804) E6600 B4 stepping 6 Corsair XMS2-6400C4 2GB Enermax Liberty 620W ThermalTake BigTyp 120 VX @ 1300RPM יציב לחלוטין ב-3.2GHz, vcore=1.38V, mem=888MHz 4-4-4-12 2.1V, FSB=355MHz ניסיתי להעלות את הבאס ל-400MHz, אבל המחשב לא היה יציב, למרות שהעלתי את ה-vcore ל-1.45V. הזכרון עובד יציב לחלוטין גם ב-900MHz 4-4-4-12 (2.1V, לכן כשאני משנה את היחס מעבד:זכרון ל-1:1 אני יודע שהזכרון הוא לא הסיבה כשהוא עובד רק ב-800MHz 4-4-4-12. שאלות: 1. מהי הגדרת הביוס ב-P5B Deluxe המקבילה להגדרת ה-MCH voltage בלוחות אחרים? 2. מה משמעות שלושה ביפים שמשמיע ה-P5B Deluxe כאשר אני מדליק את המחשב באוברקלוק גבוה יותר מ-3.2GHZ ל-E6600 (המחשב נדלק אחרי השמעת שלושת הביפים ומ…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. לפני שלושה חודשים קניתי את המחשב החדש שלי שנמצא פה בצד, ומהרגע הראשון שהדלקתי אותו, התאכזבתי. לא התאכזבתי מהביצועים, אלא מהרעש... כשהדלקתי את המחשב זה נשמע כאילו התנעתי מכסחת דשא קטנה... חיפשתי במחשב שלי מאיפה הרעש, וגילתי שכמעט כולו מגיע מהכרטיס מסך, וכשמכבים את המאוורר שלו, כמעט ולא שומעים את המחשב... לא רק זה, שגם במהלך משחקים כבדים, הכרטיס הגיע לכ-95 מעלות (!), עד ששמתי על גב הכרטיס מסך מאוורר 120mm שהיה לי במארז, וככה הטמפרטורה במאמץ הגיעה "רק" ל-85 מעלות... החלטתי שנמאס לי, כי אין לי כוח לפתוח את המארז בכל פעם שאני משחק בקרייסיס ולשמוע גם את הרעש הכל כך מעצבן הזה... לפעמים שמעתי את המחשב שלי מהמטבח... קניתי לי Accelero S1 של ארקטיק קולינג ואיתו…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החייגן שלי שמר את הסיסמא אבל אני מנסה להתקין חייגן במחשב החדש. הבעיה שאני לא יודע את הססמא והחיבור הוא על שם אבא שלי ואני לא יודע את הת.ז. שלו. בכל מקרה - יש אפשרות להעתיק את החייגן למחשב החדש (עם הססמא)? למה אני שואל? אני רוצה לעדכן את ה-BIOS של הלוח של המחשב החדש כדי לעשות OC. הבעיה שאני לא יכול להתחבר לאינטרנט עם המחשב הזה. יש אפשרות להעתיק את העדכון על דיסקט ולהתקין או שאני חייב חיבור לאינטרנט? תודה!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה לא טוב? אני גם רוצה לעשות OC עם הספק הזה, אפשרי?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם המאורר הזה טוב בשביל מעבדי AMD ATHLON XP וT-BIRD 1.4 : : : ? : : : הנה התמונה של המאורר ;D
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני רוצה לעלות את ה FSB ל139 כדי לעבור את ה 2.5 האם אני אצתרך לעלות תוולטג ואם כן האם זה יחממם יותר?הקירור זה שבא אם המעבד יספיק? האם היציבות תיתקים כש ה BUS עולה בכרטיסי ה AGP\PCI בקצת? תודה מראש. פרטי מחשב במפרט המחשב
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב: לא ידוע פשוט תתנו דגם מעבד: Intel i7-4820K LGA2011 דגם הלוח אם: ASUS P9X79 WS LGA2011 שימושים: לקירור ממשי של המעבד האם יש חשיבות לשקט בקירור: 5 מארז שברשותך: עדיין לא קיים אזור מגורים ו/או חנות מועדפת: Los Angeles, Anahaim חנות: Amazon קירור לבקשת חוות דעת: (במידה ויש). הערות נוספות: שיהיה קירור אוויר שיהיה מעולה++ !!!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, החלטתי להתנסות ב- O/C למעבד ושמתי לב שכאשר אני מתכוון לשנות את ה- SPD, יש משהו לא ברור: אני לא מבין מה ההבדל בין הערכים שציינתי בכותרת, מלבד העובדה שהאות בסוף מסמלת את ה- FSB. מה מסמלים המספרים? ניסיתי לחפש בגוגל אך ללא הועיל, אולי לא הזנתי את מילות החיפוש הנכונות. אודה מאודה לעזרה. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי כמה נסיונות ובעיות התברר למה לוח זה מצד אחד יכול ומצד שני אינו יכול לבצע OC , הפוטנציאל של הלוח ממש טוב, וכן אחרי כמה ניסונות וללא מאוורר טוב אשר בקרוב יגיע ויפתור את הבעיה הלוח מסוגל לעבוד על יותר מ 133 (133:133:33) אבל עליה וקוץ בה, אחרי כיבוי המחשב התברר ששוב לא מסוגל המעבד להגיע למהירות של 1.6GHZ, ושוב חזר ל 1.52V ב CORE ולמרות שבביוס מוגדר לו 1.62V הוא לא עובר את 1.52, הפתרון הזמני שמצאתי ודי מסורבל, קודם כול להעלות את המחשב ב 1.62 או 1.67V על 128:128:43 במהירות 1534GHZ, אחרי שהXP עולה , עולה גם ה VCORE ל 1.69 או 1.67V ואז צריך לעשות RESET ולשנות בביוס ל 133:133:33 וזה רק ההתחלה כי אפשר יותר אבל לא ניסיתי בגלל בעיות חום כהראה צריך לדבר עם ASUS לתיקון הבעיה בלו…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי שני כרטיסי ג'יפורס 2 MX400, האחד יוצר ע"י נבידיאה בכבודה ובעצמה, והשני יוצר ע"י ויז'ינטק. נסיתי לעשות קצת קצת OC ע"י RIVATUNER, ולא יצאתי מהקו הכחול, 186 MHZ בזכרון ו216 ב :-/GPU . אני מוריד 3DMARK ואתן לכם דיווח תוך שעה... רציתי לשאול עד כמה אתם הגעתם עם קירור סטנדרטי? כמה הציון הלא מומהר ב3DM? מה הסכנה בOC הקטן הזה ועד כמה כדאי לעלות? האם יש תכנה שמודדת טמפ מהחיישן (שקיים??) בכרטיס?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש הסברים מקיפים על מערכות קירור מים , חלקים , חלקים מומלצים וכו יש למישהוא אתר או משהוא בנושא ?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכוונה אם אני יכול לגרום לו להסתובב מהר יותר או משהו שימהיר אותו (חוץ מרייד)?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי מחשב של פאקרד-בל עם הGT540M וה2410M. והחלטתי לבדוק מה הגבולות שלו. להלן לינק למתעניינים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10252&perur=2&t=1&c=583 להעשרה ה540M היינו שבב בעל 96 ליבות קודה של Nvidia המיוצר בליטוגרפיה של 40nm ותומך בדיירטקס 11, למעשה זהו הGT430 השולחני, אך שבבים מובחרים יותר. http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-540M.41715.0.html מהירויות השעון שלו הם 672 לליבה ו800 לזכרונות (GDDR3). ומשיג תוצאה של כ950 נקודות. הGT550M מגיע במהירות של 740Mhz לליבה ו900 לזכרונות ומשיג תוצאה של כ1100 נקודות. ולהלן התוצאה: http://3dmark.com/3dm11/1093176 875 לליבה, ו1040 לזכרונות ;D ד"א כאן אפשר לראו את כל הGT540M הקיימים: http://3…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC על הכרטיס שיש לי ויש לי כמה גופי קירור ואני לא יודע איך להדביק אותם לכרטיס שמעתי שיש דבק מיוחד משהו מכיר? אם כן איפה ובכמה אפשר לקנות? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-