עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by huber,

read and weep!!! http://www.tomshardware.com/cpu/01q4/011029/index.html

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by The-Q,

אם למישהו ישנו אתר בעל מספרים סידוריים של צ'יפים אלקטורניים ופעולתם אשמח לקבל לינק לאתר כזה. :saint: תודה! ;D

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. פתחתי לפני כמה ימים דיון, עכשיו, איזה קירור מהרשימה הבאה כדאי לקחת? ZALMAN CNPS7000B-AlCu- רשום באתר של זלמן שהוא מתאים למעבד שלי - Athlon XP והליבה של Palomino.. אני מתאר לעצמי שזה אמור להתאים, אבל זה לא תלוי גם בלוח אם? Thermalright SP-97 with Enermax 92m"m Fan-רשום באתר של Thermalright שהוא מתאים ל-Athlon XP Palomino, אז אמור להתאים. Thermalright SLK-947U with Enermax 92m"m Fan-גם רשום שאמור להתאים. Thermaltake SilentTower on 2500RPM 90m"m Single Fan-אני לא יודע אם זה מתאים למעבד שלי, מישהו יכול לבדוק לי? שבדקתי היה רשום שזה מתאים ל-64 ביט 3000+.. אבל אני לא בטוח :[ אני לא יודע אם זה מתאים למעבד וללוח שלי אני מפחד תגידו לי אם זה מתאים באתרים של Thermalright וש…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. עירבוב של דבק מגע ומשחת שיניים שידועה כמוליך חום טוב. מה דעתכם?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by rawEnuf,

לצערי ניסיתי לעשות פלאש לביוס הרגיל והמוגן ורק אחרי שעשיתי הבנתי שהייתי אמור להחליף לLN2 ולעשות לו את עדכון הביוס. הבעיה היא שעכשיו עם הביוס הרגיל אני מקבל מסך כחול. ואין לי שמץ של מושג מאיפה להשיג את הBIOS המקורי של הכרטיס שלי

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by vner@,

כידןע, השבוע נפתחה לציבור תערוכת ה Computex ביפן, בה מוצגים מיטב השכלולים הטכנולוגיים של החברות המובילות בתחומי המחשבים. משהו בסגנון ה-CeBiT הגרמני... תראו את המוצג העיקרי של זלמן ! מין רדיאטור ענק שפועל, ככל הנראה, על קרון פשוט - הוא מכיל מים, ומפזר את החום מדפנותיו המתכתיות. האובייקט אכן דומה נורא לשיטת פיזור חום המים של ה bong, אך כאן אני חושב שזה יותר פשוט, כלומר הוא רק מכיל מים כמיכל.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by almor12,

אני עובד עכשיו על פרויקט חדש, אני בונה מארז HTPC קטן וקומפקטי שכנראה יתלה על הטלוויזיה. כרגע אני מחפש קירור שקט וקטן שיהיה על המעבד. יצא לי לקרוא כמה ביקורות על הBIG SHURIKAN של SCYTHE , עושה רושם שהוא שקט אבל הוא גדול יחסית. דבר נוסף ראיתי את הNUCTUA ואת הSCYTHE KOZUKI אבל לא כתוב עליהם הרבה לגבי גודל וגובה. המארז שאני בונה בסה"כ יהיה בגודל של 17X17 וגובה של 9 ס"מ, ככה שאני מוגבל יחסית. דבר נוסף אני גם מחפש קירור למארז עצמו, חשבתי על שניים כאלה http://ksp.co.il/?select=.1066..39..186..176.&list=1&sort=2&glist=1&uin=13202&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 בחלקו העליון והתחתון של המארז יהיו צלעות קירור שפורקו משני מאווררים של AC. המפרט …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Polonian,

אהלן בקרוב מגיע אליי 7600GS Sonic של פאליט והייתי רוצה לעשות לו Vmod. בינתיים יש לי במחשב Radeon 9800Pro במצב חצי לא תקין ולכן אני רוצה לעשות עליו איזה Vmod קטן בשביל להתאמן כי אני לא מפחד שייהרס. אתם יכולים להביא לי בבקשה הסבר קטן על כל נושא ה-Vmod (הסבר כללי) וכן מה הכלים הדרושים ומה מחירם (הבנתי שצריך מודד מתח ונגדים). תודה רבה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by nimrodim,

קירור מים המלצות בבקשה! עד כמה יעיל קירור מים בארץ? האים הגבול התחתון בקירור מים הוא טמ"פ החדר - בשל בעיות עיבוי במידה ומשתמשים במים קרים? הייתי רוצה לקבל המלצות לגבי: בלוק לפנטיום 4 478. משאבת מים. גודל צנרת רצוי. גודל רזוואר רצוי. גודל רדיאטור רצוי. כבר ביקרתי באתר של EMP. מחפש אתרים לגבי השוואות בקירור מים וגם הייתי רוצה לדעת מה זמין בארץ. בתודה מראש נמרוד

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by itay izra,

שלום אני מחפש קירור טוב ולא יקר מדי למעבד Intel Core i7-7700 Desktop Processor 8M Cache, up to 4.20GHz 7th Generation אשמח לקבל המלצה לקירור טוב שיעשה את העבודה. המחשב ישמש לתוכנות כבדות ומשחקים כבדים. תודה

11. אני הולך לקנות מערכת חדשה לגמרי בעוד כמה זמן שתיהיה מבוססת על core i7 ואמורה לאפשר OC ממש רציני. כשאני אומר רציני, אני מתכוון למעל ל- 5Ghz עם ה-core i7, ולקחתי את כל מה שכלול בשביל זה. קירור מיוחד למעבד אין לי, כי אין לי מושג מה מומלץ בשביל OC בסדר גודל של כזה- לכן אני פה מתייעץ איתכם. אז ככה, הנה המפרט המתוכנן המיועד במיוחד בשביל אוברקלוק רציני למדי- ה-core i7 860 עם קירור סטוק שחייב להתחלף כמובן, לוח ASUS Maximus III Formula היקר, שבחרתי אותו דווקא בזכות זה שהוא מיועד במיוחד לגיימרים שמעוניינים לבצע OC רציני למדי. 2 יחידות זיכרון G.Skill 2GB DDR3 CL-9, והמארז Thermaltake Xaser VI MX עם ספק 750W איכותי של HEC. לפי מה שידוע לי, ובררתי הרבה, המפרט הנ"ל מעולה בשביל ה…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. הכרטיס מסך שלי הוא Diamond Viper V770 מבוסס TNT2 אני רוצה ביצועים האם שוו לי להשקיע בדבק טרמי סינקים לזכרונות סינקומאוורר נורמאלי ל GPU או להתחיל לחסוך לכרטיס חדש?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by dorish,

אני רוצה קירור פסיבי כמה שרק אפשר ואם לא אז שיהיה הכי שקט שאפשר תודה דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2290 ¤ 1 ASUS A8N-SLI PREMIUM939 1190 ¤ 1 SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz 730 ¤ 2 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 815 ¤ 1 Leadtek Winfast PX 7800GT 256MB 256bit PCI-E 2490 ¤ 1 CREATIVE AUDIGY 2 ZS 615 ¤ 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 290 ¤ 1 כונן דיסקטים שחור 70 ¤ 1 Thermaltake Silent PurePower 680W Active PFC 870 ¤ 1 Windows XP Pro 64BIT OEM 800 ¤ אני רוצה קירור לזכרונות (2) אני רוצה למעבד כרטיס מסך ואם צריך לצי"פ אני לא יודע ולכונן קשיח אם יש צורך חשוב שתדעו כול זה צריך להיכנס למארז HTPC זהו המארז http://www.lascala…

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by AtR,

היום העליתי ת'תדר ל3.8 GHZ למעבד שלי העליתי קצת מתח כי הוא היה רעב מדי מה לעשות גם מעבדים ניזנים ממשהו למרות שאני יכול להמשיך עוד הרבה....אני לא ימשיך בינתיים אני רוצה לארגן ת'מארז שלי לארגן סרקולציית מאווררים טובה ואז אני ימשיך בינתיים קחו תמונה להנאתכם: הקירור חיה ממליץ לכל אחד !!!

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. http://www.isramods.net/isramods/index.php?subaction=showfull&id=1068829776&archive=&cnshow=news&start_from=&ucat=&

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by infected-apple,

חברים יקרים! התחלתי - בדגש על התחלתי בביצוע אוברקלוק לא רציני וכעת המחשב מסרב להידלק - ברשותי לוח אקסטרים של אינטל - DP55KG ומעבד I5 750 ספק של SS 750 GOLD זכרונות XMS של קורסייר 4 GB מוגן 2 קירור ומארז CM 690 ADVANCE 2 התחלתי לבצע OC וכשהגעתי בערך ל3200 העלתי מתח במעבד ל1.4 כי המערכת לא הייתה יציבה, לפתע כבה המחשב וכעת הוא לא נדלק!!!1 אני לוחץ על ההדלקה והוא נותן זרם לשניה אפילו פחות ונכבה מיד... חיברתי ספק אחר אותה תוצאה.. הוצאתי זכרונות לא עזר השאלרתי רק אחד גם לא עזר.. ניתקתי כרטיס מסך וכלום.. הוצאתי סוללה לשעה וכלום ג'מפר נשלף החוצה לשחזור ולא עוזר.. למישהו יש מושג מה לעזעזל קרה פה???? המחשב בן יום!!!!!!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Vatos-Locos,

ENERMAX UC-8FAB 80x25 Ball Bearing fan clear fan מה עדיף? התפקיד שלו זה להכניס אוויר מקדימה (הפאנל הקדמי מפריע מאודדדד לכניסת אוויר, אז צריך מאורר שיתגבר על המגבלה ויכניס אוויר בכמות טובה) מבחינת רעש ומבחינת ביצועים!! תודה.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by bd,

כנסו תראו תתמונות הגעתי ל 3.3 רציתי לדעת מה תוקע אותי כדי להגיע ליותר הזיכרון או הלוח כי יש לי אופציות להחליף את שניהם או אחד מהם תזיכרון ל OCZ 512X2 דואל גירסת פלטניום אלו של ה 900 שקל רציתי שתראו ותגידו לי אם ה יחס טוב 3:4 והמהירות של הזיכרון.. בלה בלה תגידו לי מה אפשר לשנות ולסדר כדי לעשות OC מטון יותר ואם בכלל כדי לעשות :] ורציתי לדעת איך משנים את המחלק.. ולכמה לשנות אולי מתחים?... כי אני לא בקיע בנושא הזה כלכך ולא רוצה לטעות ולחשוב שאני יודע אלו הפרטים מ CPUZ Name Intel Pentium 4 630 Code Name Prescott Specification Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz Family / Model / Stepping F 4 3 Package LGA775 Technology 90 nm Supported Instructions Sets MMX,…

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by estro,

סתם מתוך סקרנות, למה יש לי פערים כל כך גדולים בין מהירות קריאה לכתיבה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אהלן, אני מעוניין לחבר את הבקר הנ"ל חיצונית למחשב ( לשקע בקיר ) והשאלה שלי איזה שנאי יתאים למטרה. או יותר לדייק, האם שנאי של AC to DC 12V 500 mA מצאתי את המוצר הנ"ל http://www.xpcgear.com/ac4pin.html שמתאים בוודאות לעניין אבל לצערי אני לא מוצא היכן או אם זה נמכר בארץ אשמח אם תוכלו לעזור/לייעץ לי בנושא. נ.ב. - אני מתכוון לחבר אליו 5 מאווררים של 40מ"מ תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by sokran,

התקציב: עד 50 ש"ח. הערות: לא אכפת לי מהרעש, אני רוצה מאוורר חזק ביותר עם דחיסה גבוהה. עריכה: חשבתי על מאווררים ללוחות חשמל וכדומה אבל אין לי אפשרות להשיג, אז מוטב שזה יהיה מאוורר רגיל עם אפשרות להזמין מהאינטרנט. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by sasha,

שלום , אולי היו נושאים על זה אל מישהו מוכן לענות לי פעם אחת ויחידה מה זה נותן אם אני יעלה את המתח? ראיתי את האפרשויות שלי בקשר למתח , ויכלתי להעביר רק מ2.0 ל2.1 ול2.2 אבל אנשים פה כותבים שהם על מתח של 1.7 , אז איך זה הגיוני? במיוחד שיש לי לוח AX63PRO שלא צריך להיות כל כך טוב (לפי מה שאני הבנתי כמה שיותר מתח זה יותר טוב) האם עם יותר מתח אני יוכל להגיע לאוברקלוק יותר גבוה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. הורדתי תוכנה בשםhardware sensors monitor ומשהו מוזר התוכנה לא מזהה את החיישן שנמצא על הלוח אם ומראה כאילו יש לי שני מעבדים איזה מהם זה הלוח אם!? ??? וגם יש לי שתי הארדיסקים שרק חיישן של אחד מהם התוכנה מזהה אם זה חשוב אז ההארדיסקים הם 1 wd 60 gb 7200 8mb buffer 2 seagate 40 gb 7200 יכול להיות שלאחד מהם אין חיישן טמפ'? תמונה שווה יותר מאלף מילים :

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ברק דדון,

שלום לכולם יש לי לוח של MSI Z270 PRO CARBON ומעבד I7 6700K ועשיתי אוברקלוק ל4.6 ומבחינת המתח אני לא רומה לעלות יותר מדיי ושיניתי קצת את הBASE CLOCK מ100 ל101 וזה שיפר קצת את הביצועים האם זה יכול לגרום נזק שמעלים את הBCLK? הבנתי שזה מאיץ את כל מה שיש בלוח. עד כמה אפשר להרים את התדר מבחינת שזה לא יגרום נזק חלק אומרים 103 וחלק אומרים יותר אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים