אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
קניתי כרטיס מסך חדש HD4770 , התקנתי אותו במחשב והתקנתי את הדרייבר הכי חדש 9.12 אני רציתי לשלוט במהירות של המאוורר ולעשות OC , אבל הבעיה היא שהתוכנה rivatuner לא מזהה את הכרטיס בכלל, ואין שם את האפשרויות של שינוי מהירות המאוורר ו OC מה לעשות? כמו כן המשחקים לא פועלים לי ממש טוב , בכרטיס הישן HD4550 פעל יותר טוב , ייתכן שזה קשור
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באחת המערכות הישנות שלי, נשרף המעבד- פנטיום D920, הזמנתי מאיביי מעבד משומש D945 (קצת פחות מ 250 שקל עם משלוח). אני רוצה לשים עליו גוף קירור, לא המקורי כי הוא מרעיש ולא מקרר. אין לי מטרה להשקיע הרבה, חשבתי על אלה מחו"ל: http://cgi.ebay.com/NEW-CPU-Heatsink-fan-Cooler-Intel-Core2-LGA-775-A6-/220655075453?pt=LH_DefaultDomain_0 יוצא כ 28 שקל כולל משלוח. http://cgi.ebay.com/Pentium-4-P4-Socket-LGA-775-CPU-Heatsink-Cooler-Fan-C14_W0QQitemZ280519168102QQcategoryZ3673QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3907.m263QQ_trkparmsZalgo%3DSIC%26itu%3DUCI%252BIA%252BUA%252BFICS%252BUFI%252BDDSIC%26otn%3D8%26pmod%3D350215818894%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D6205710199552982327 יוצא כ 58 שקל כולל משלו…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא עשיתי OC למרות שזו הייתה הכוונה שלי בקניית הכרטיס פשוט כי אין לי מספיק קירור ועוד מעט אני אקנה קירור לכרטיס ואתחיל להתעלל בו פשוט אני לא רוצה לאבד את האחריות כי אין לי כסף לכרטיס חדש היה לי לוח של אביט והוא הראה 62 מעלות ועכשיו יש לי לוח של גיגהבייט והוא מראה 64 מעלות (כל זה כמובן במנוחה ללא OC וולא הרצה של משחקים ) כמובן שהמאוור של הכרטיס עובד ...... תודה
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד איזה באס הוא מגיע? יש מצב הוא מגיע ל500 בלי לשנות מתחים? איך עושים מחלקים לזיכרונות איזה אפשרויות חילוק יש 5:4 6:5? או שיש עוד אפשרויות או שבכלל גם אפשר 6:4 3:5? איך אני יודע איזה אפשרות חילוק אני יכול?
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש קירור טוב ולא יקר מדי למעבד Intel Core i7-7700 Desktop Processor 8M Cache, up to 4.20GHz 7th Generation אשמח לקבל המלצה לקירור טוב שיעשה את העבודה. המחשב ישמש לתוכנות כבדות ומשחקים כבדים. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כמה נחמד למצוא את הפורום המתאים לשאלה הספציפית. אז קודם כל שלום, אני אריק, בעלים גאה של מחשב חדש כמעט מורכב עד הסוף: Intel® Core™ i7-4960X Processor Extreme Edition (15M Cache, up to 4.00 GHz) Asus X79-DELUXE AMD Radeon R9 290X Intel® SSD 530 Series 240GB Crucial 16GB Kit (8GBx2) זה מה שיש בנתיים, אני צריך להוסיף לזה מארז, ספק כח תואם ו..מערכת קירור. אני מאמין שהמערכת תפיק בשימוש שיא כ500-550 ואט. אשמח לעצות, טענות, ומענות לגבי 3 הרכיבים, מערכת הקירור כנראה שתצתרך להיות נוזלית אז עצות לגבי "עשה זאת בעצמך" יתקבלו בברכה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לא פרצתי אותו.... כי אני לא יודע איך! ואני עושה אובר קלוק! ויש תסמינים שזה עובד! נגיד שזה מתחמם אז אני מתחיל ליראות נקודות וצרות מוזרות על המסך..... זה אפשרי שמתקיים OC ללא פריצת ביוס?????? עזרההה זה ממש חשוב לי
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי HD4870 שהגיע עם קירור מהחברה (CONNECT3D), עכשיו הקירור דווקא נראה די רציני, אך הטמפרטורה עדיין די גבוהה.. (80 מעלות במאמץ..), אני מודע לזה שהכרטיס בנוי לטמפרטורה כזאת, אך בכל זאת הוא מחמם לי את כל האזור (ולכן גם הזכרונות מתחממים יותר), גם הייתי רוצה לעשות לו קצת OC ולכן הייתי רוצה להוסיף לו גוף קירור נוסף, אני מתכנן לקנות את הTWIN TURBO, אך ניתן להוסיף את הקירור הזה על הצד השני של הכרטיס מסך? או שאולי כדאי לי בכלל להחליף את הצדדים של הקירורים (ז"א להשים את הTWIN TURBO בצד המעבד של הכרטיס מסך, ואת הקירור המובנה בצד השני של הכרטיס מסך) האם זה יהיה אפקטבי? מישהו ניסה את זה? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כידןע, השבוע נפתחה לציבור תערוכת ה Computex ביפן, בה מוצגים מיטב השכלולים הטכנולוגיים של החברות המובילות בתחומי המחשבים. משהו בסגנון ה-CeBiT הגרמני... תראו את המוצג העיקרי של זלמן ! מין רדיאטור ענק שפועל, ככל הנראה, על קרון פשוט - הוא מכיל מים, ומפזר את החום מדפנותיו המתכתיות. האובייקט אכן דומה נורא לשיטת פיזור חום המים של ה bong, אך כאן אני חושב שזה יותר פשוט, כלומר הוא רק מכיל מים כמיכל.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נמצא בתהליך עדכון קטן של המערכת קירור מים שלי (החלפת מיכל/צנרת וכו), ו"על הדרך" הזמנתי גם את ההקירור הנ"ל של TR. הנה כמה תמונות. אריזה הקירור עצמו אביזרים הסרה של הקירור מה8800GT של BFG. זום על הליבה והזיכרון, לזכות BFG יהמר שהם לא חסכו במשחה הטרמית, שהגיעה לכל מקום בליבה. התקנה של קירור הזיכרון, שלמרות הפאד הטרמי ה"דק", נדבקו כמו שצריך. התקנה של הקירור עצמו היא די פשוט, הברגה של 4 מוטת אל הבסיס של הקירור, משם לכרטיס מסך, ונעילה עם ברגים בחלקו האחורי. קצת על העובי של הקירור ;D זהו בגדול, לצערי אני תקוע בלי מיכל, ולכן עצרתי את פרויקט עד שהוא יגיע בהמשך, תמונות נוספות, טמפ' וכו אני אעדכן בהמשך.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
כתבה:כנראה קירור אוויר ל-CPU הכי טוב שאפשר לקנות היום.(בארצות הברית) http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/thermalright-ultra120ex.html
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם.. מה דעתכם על השילוב? הזמנתי היום.. משמש אך ורק לסימולטור טיסה.. FSX.. סימולטור שדורש יכולות עיבוד מאוד גבוהות ולא דווקא כרטיס מסך חזק.. במידה ואצטרך OC, מה דעתכם על הרכיבים? (כמובן שאלך על קירור טוב לפני זה) אבל איך לוח האם? - לא נתקלתי בו בפורום.. תודה לכולם!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי שני מאווררים כאלה מנועה מחשבים, 40 שקל אחד...בעיקר כדי ליפות את המארז המשעמם שיש לי(הוספתי לזה גם קטודות UV...) המאווררים האלה פשוט אכזה, חוץ מזה שהם זוהרים ממש יפה, הם בקושי מוציאים אוויר, יש לי אחד שיושב על הצ'יפסט - אם אני מכבה אותו או משאיר אותו דלוק הטפמרטורה פשוט לא זזה אפילו במעלה (למטה הכוונה..)... כאילו זה שהוא שם או לא לא משנה כלום... בקיצור מאוד מאוד התאכזבתי מהמאוורים האלה - חוץ מיופי כשהם זוהרים הם לא עושים כלום, העפתי את המאוורר מהצ'יפסט שלי - והחזרתי את השחור הישן שיצא מאיזה מארז (הוריד 5 מעלות אחרי 20 שניות..), אתם מבינים כמה הוא גרוע?! רצוי לציין, המאווררים שקטים , אבל לא שקטים שלא שמים לב - באותה מידה כמו המאוורים הישנים שלי.... (והם לא ממש ,א…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלומות, אח שלי עשה OC למעבד שלו ושינה את התזמונים של הזכרונות (cl 2.5) והוא מקבל ביצועים ממש טובים ובבנצ'מארק של EVEREST הוא לוקח שמה את המקום ראשון.. עכשיו אני רוצה לדעת האם כדי לי לעשות OC למעבד שלי ? יש לי זכרונות ADATA עם תזמונים דיי חרא CL3 3-4-4-8 ... המעבד שלי סוס -כלומר שום דבר לא עובד לי חרא או משהו אבל בעבור ביצועים אם הטמפרטורה תהיה זניחה אז אין לי בעיה ואם זה ישפר ביצועים פלאים אז למה לא ?. אז כמה מעלות תעלה הטמפ' ? וכמה לעלות את ה FBS אתם ממליצים ? ועכשיו לגבי התזמונים של הזכורנות, אח שלי יכל לשנות את התזמונים שלהם אצלו בביוס, ולי אין בכלל בביוס לשונית של זכרון (או שיש ואני לא מוצא אותה) כי חפרתי בכל הביוס הרקוב הזה ואני לא מוצא כלום ! אשמח לעזרה או תמונו…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה כעיקרון לעשות קירור שיאפשר לי אוברלוקינג נירחב במיפרט amd 3000+ 939 asus a8n sli 256X2 generic asus en6600GT pci אני רוצה קירור שהמטרה שלו זה אוברקלוקינג אבל גם אפ אפשר במחיר נוח גם שיהיה שקט.... יש לי תקציב עד 500 שח מה אתם אומרים על המערכת הזאת http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1053&products_id=7818 כעיקרון אני חושב שאם אני ייקח מערכת מים אחכ אני אוכל להוסיף בלוק לכרטיס מסך וגם לגשר של הלוח אם ולכן שבסופו של דבר יההי יותר זול מערכת מים..... (עד 500 שקל זה רק קירור למעבד אבל אם יש לכם משהו ככה 850-900 לכל החלקים אתם גם יכולים לצרף.....) שאלה אחרונה זה ייצא יותר משתלם מאשר לקנות קירור למעבד לחוד ולכרטיס מסך לחוד??? תודה רבה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תכננתי להזמין מאמאזון את ה-Mugen 5 Rev. B של Scythe, אבל בגלל שהם הפסיקו לשלוח לארץ עד שהמצב ירגע קצת נתקעתי. חיפשתי בארץ ואני רואה שאין אף חנות שמוכרת קירורים של Scythe, לא מאווררים למארז ולא גופי קירור. זכור לי שבעבר ה-Mugen 2 נמכר ב-TMS. מעבר לזה, סקייט חברה סופר איכותית שלא נופלת מנוקטואה באיכות אבל עולה חצי מחיר- המוגן עולה 50$ באמאזון ומציג אותם ביצועים של ה-NH-D15 שעולה 100$ (או 117$ עם מיסים). ה-D15 שקט בדציבל וקריר במעלה, אבל זה ברמת הטעות הסטטיסטית. יש סיבה לדבר?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד סוקט 775 מסוג E4300 וכנראה ישודרג לE6600. לוח אם G31 הבסיסי. התעניינתי בקירור הזה ספציפי שנמצא בתקציב שלי 170 שקלים - Scythe Mugen - Infinity http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=253 במחשב החדש שיש לי היום יש קירור Scythe Reeven 120 והוא מעולה, שקט ומקרר היטב לכן שקלתי ללכת על אותה חברה. במחשב הישן שאליו אני רוצה לקנות את הקירור יש כרגע את הקירור Zalman 7500 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1614 שלצערי הוא לא משהו בכלל. בזמנו עלה 250 שקל אם אני לא טועה. הוא די שקט אבל לא תמיד קירר טוב. עדיף קירור שיש לו מאוורר חיצוני שתמיד ניתן לנקות היטב ולהחליף במידת הצורך. אשמח לדעת מה אתם חושבים לגבי Scythe Mugen - Infinity ואם יש לכם הצעה …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי יש לי 6A19 מבית קומפיוקייס, ואני רוצה לשפר לו את זרימת האוויר, כרגע יש לו 120 קידמי של וואנטק סטלט' שדוחף ממש מעט 53CFM וגלובפאן אחורי שדוחף משהו כמו 60+-. אני רוצה להוסיף עוד אחד של 80 מ"מ בדלת ו92 מ"מ בגג, ואני מעוניין לדעת אם אני יכול לשים להם פילטרים כאלה לסנן את האוויר שיהיה כמה שפחות אבק, איך אני עושה את זה? זה יהיה מספיק טוב, או שצריך אולי שני 80 מ"מ בדלת? המלצות למאווררים גם יכולות לעזור. וכמה טיפים שאני צריך לדעת לפני שאני מתחיל יתקבלו בברכה! תודה רבה!
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שאתם רואים בתמונות כן.. מאיפה אני מתקדם לפה ? אחרי שאני מעלה מאיזהשהו ערך המחשב פשוט לא עולה ונכנס ל-SAFE MODE הגדרתי ככה DDR33.. ה-HT על 4X והמעבד על 10x250 ! העלתי בחצי וולט את הזכרון ואת הזרם ללוח אם. מה אני עושה עוד כדי להמשיך?בתודה מראש נ.ב יש לי קירורים אז אל דאגה[br]פורסם בתאריך: 17.02.2008 בשעה 22:01:37 ג'אמפ[attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם עד היום היה לי פריזר 7 פרו , 48 מנוחה 60 מאמץ רציתי לשפר את זה וקניתי את הנינג'ה , ומה שמוזר הטמפרטורות על הפנים 48 מנוחה , מאמץ מגיע גם ל 70 מרחתי משחה של זלמן , לפני ששמתי את הקירור , אפילו החלפתי את המאוורר שמגיע איתו למאוורר SCYTHE SFLEX 1600RPM 63 CFM ועדיין טמפרטורות רעות מאוד הרבה פחות טוב מהפריזר 50 מנוחה +- מאמץ מגיע ל 70 גם מה המלצתכם? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
965 7I עם קירור מים מאסיבי יכול להגיע ל- 4.8 כמובן עם לוח איכותי האם משהו מצא איזשהו בדיקה שזה אפשרי
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי קצת בעיית חימום במארז ונאגר הרבה חום. יש לי את המארז של ריידמקס, וה-2 מאוורר שמקבלים איתו ושמתי אותם מאחורה,כנראה לא מספיק חזקים! לכן אני צריך מאוורר שיעיף הרבה אוויר החוצה. כי שאני שם את היד מאוחרה אני בקושי מרגיש רוח שיוצאת.... ואל תביאו לי טורנדו,כי גפ השקט חשוב. (וגם המחיר חחח) עדיפות למאוורר עם לד, אבל עדיף חזק זול ורגיל. בבקשה אם אפשר מ-ksp או מ-pch
-
- 37 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לקראת רכישת קירור נוזלי למחשב ורציתי להתייעץ עם חברי הפורום . השימוש הוא לא על גבי 5-10 שעות ברצף , יותר לכיוון 3 שעות יומיות במצטבר (אבל שילכו ויגדלו) נמצא בחדר גדול הפונה אל הכביש ולכן רמת האבק בו היא מטורפת ! עד כמה שזה משפיע (אם בכלל) יש לציין שהמחשב הוא חדש ! מעבד I5 6600 לוח אם של גיגבייט B-150M-K ספק COOLER MASTER 500W חשוב שיהיה שקט ! טווח מחירים ... 300-400 אך לא יותר . שלא ידרוש שינוי דרסטי ! אלא לקיחה עבור התקנה נטו ! וזהו .. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-