אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
לא עשיתי OC למרות שזו הייתה הכוונה שלי בקניית הכרטיס פשוט כי אין לי מספיק קירור ועוד מעט אני אקנה קירור לכרטיס ואתחיל להתעלל בו פשוט אני לא רוצה לאבד את האחריות כי אין לי כסף לכרטיס חדש היה לי לוח של אביט והוא הראה 62 מעלות ועכשיו יש לי לוח של גיגהבייט והוא מראה 64 מעלות (כל זה כמובן במנוחה ללא OC וולא הרצה של משחקים ) כמובן שהמאוור של הכרטיס עובד ...... תודה
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, ברשותי מעבד מסוג Intel דגם E8400 (דואל קור) לאחרונה המעבד שלי עובד על טמפ' גבוהה (עפ"י התוכנה RealTemp ) המחשב הגיע למקסימום 62 מעלות והמינימום מעלות - 40. פתחתי את המחשב והחלפתי משחה טרמית, שמתי לך שישנם חריצים בפלטה התחתונה של גוף הקירור (זו שמונחת על המעבד) ולשם המישחה בורחת. המשחה אינה מכסה את רוב שטח המעבד. אציין שעקב החום פתחתי את דלת המארז והשארתי אותה פתוחה על מנת להקל על המעבד, אך עדיין המחשב מגיע ל 60 מעלות ואפילו מעט יותר בזמן מאמץ. גוף הקירור בו אני משתמש - CoolerMaster Hyper TX3 והוא הומלץ לי ע"י איש מכירות של Skypc. האם הטמפ' נורמלית? האם יכול להיות גורם אחר לחום הגבוהה או שגוף הקירור דפוק? אשמח אם תוכלו להדריך אותי מה לעשות. תודה, מאור
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם עד היום היה לי פריזר 7 פרו , 48 מנוחה 60 מאמץ רציתי לשפר את זה וקניתי את הנינג'ה , ומה שמוזר הטמפרטורות על הפנים 48 מנוחה , מאמץ מגיע גם ל 70 מרחתי משחה של זלמן , לפני ששמתי את הקירור , אפילו החלפתי את המאוורר שמגיע איתו למאוורר SCYTHE SFLEX 1600RPM 63 CFM ועדיין טמפרטורות רעות מאוד הרבה פחות טוב מהפריזר 50 מנוחה +- מאמץ מגיע ל 70 גם מה המלצתכם? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בכמה מעלות הוא יוריד את הטמפרטורה יחסית לקירור סטוק שיש לי?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לילה טוב. יש לי במחשב 4 מאוורים במחשב רק של המארז, 1 120 בחזית,אחד בגב המחשב, ועוד שניים שאחד מורכב על תעלת אוויר למעבד, ועוד אחד שהתקנתי על הכרטיס מסך. חשוב לציין כל המאוורים חוץ מ ה120 כל השאר בגודל של 80m. השאלה שלי: האם זה יוצר עומס על הספק של המחשב? תודה. תכלס מאוורים במחשב 6 מאוורים כולל הכול....
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מעבד I7 950 ולוח X58A-UD3R וקירור NH-D14.. כרגע המעבד על תדר 3.5 לא יציב-אם אני עושה לו בדיקת מאמץ ממושכת הוא עושה מסך כחול וריסט.. אין לי נסיון בOC לכן אני מניח שהגעתי לשלב שצריך להעלות מתחים,אפשר מדריך את מה להעלות,כמה ואיך? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או קי עם אתם זוכרים היתה לי בעיה בחיבור ה LCD שלי. היום סוף סוף מצאתי תרשים שלו ושל הפינים שלו http://www.sicovend.ch/Datenblaetter/passive/lcd/itm_1602d.pdf והבנתי שחיברתי את הפינים שאמורים לקבל מידע מהמחשב ל 5V ועכשיו אני לא יודע עם זה שרף אותו או לא. מה אתם חושבים?
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
30-35 בלי מאמץ 44-48 עם מאמץ (עכשיו אני סתם מקודד XVID ל SVCD זה טוב?
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי על הקירור המושלם: מכניסים את כל המחשב לתוך תא הקפאה, מכוונים על מינוס מעלה אחת ולא צריך שום קירור נוסף. מה דעתכם?
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, עשיתי היום OC (לוח אם: Asus P4B266-C עם מעבד P4 willamatte 1.7) למהירות של 2.04 והטמפ' עלתה ב2 מעלות. ל43 (בביוס) ו38 (בSandra). עשיתי את הOC בצורה הבאה: את הג'מפרים שיניתי שהמכפלה תהיה על 17 (למה לא משתנה ליותר??) וFSB של 120Mhz. נראה שהכל פועל טוב אבל... בSandra כתוב לי וגם מה הבעיה? אנא עיזרו, תודה מראש! On Fire.
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קירור מים המלצות בבקשה! עד כמה יעיל קירור מים בארץ? האים הגבול התחתון בקירור מים הוא טמ"פ החדר - בשל בעיות עיבוי במידה ומשתמשים במים קרים? הייתי רוצה לקבל המלצות לגבי: בלוק לפנטיום 4 478. משאבת מים. גודל צנרת רצוי. גודל רזוואר רצוי. גודל רדיאטור רצוי. כבר ביקרתי באתר של EMP. מחפש אתרים לגבי השוואות בקירור מים וגם הייתי רוצה לדעת מה זמין בארץ. בתודה מראש נמרוד
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מארז של אנטיק 280 ויש לו מאחורה שליטה על מהירות המאווררים ... על איזה מהירות אני צריך לשים ? אין אפשרות שזה יהיה אוטומטי ? מתי שצריך להיות מהיר אז לבד מאיץ וכשצריך מהירות איטית זה מנמיך ? ואני רוצה להוסיף עוד מאוורר מקדימה איך אני אשלוט עליו?</blockquote>
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מחשב חדש והמעבד שלא עבר עדיין OC מראה תוצאות משונות . בתוכנה של הלוח אם הטמפ" טובות אולם ב TAT ו CORE TEMP הן גבוהות בצורה מפחידה (אפילו ב IDLE הו על 50) עכשיו אני עם קירור סטוק אבל מארז COMPUCASE 6A21 עם 2 מאווררים ומחשב חדש כך שאין אבק וחורף קר . האם יש לי מה לדאוג או שTAT מזייף ? נ.ב בביוס זה מראה לי 38 מעלות נקודה מוזרה נוספת ש EVEREST לא קורא את טמפ המעבד (גם את של הכ.מסך אבל זו בעיה אחרת) בדקתי את הטמפ גם עם כל תוכנה בנפרד וללא שינוי מיוחד [attachment deleted by admin]
-
- 30 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! ראיתי בביוס את אפשרות הFSB וראיתי שאני יכול להעלות ולהוריד אותו כרגע הוא על 100 במכפלה של 17 (מקווה שניסחתי נכון) אני מעוניין באובר קלוק-קטן של איזה 150-200 MHZ אני פשוט מת להגיע ל7000 ב3DMARK אני כבר ב6600 בלי OC רציתי להיות בטוח שאם אני מעלה את הFSB אני לא יכול לגרום נזק מיידי למעבד? אני יכול להעלות קצת ולבדוק טמפ' וככה הלאה או שבנקודה מסוימת הוא פשוט יפסיק לעבוד? מקווה שתוכלו לעזור! תודה
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, זה זמן מה שאני נמצא עם יחידת הקירור MUGEN-3. הגיע הזמן סוף סוף לעשות OC. לשמחתי יש לי מעבד מסידרת הבלאק אודיישן של AMD אז החיים דיי קלים עבורי. כל מה שיש בין הייתר לעשות זה לעלות מכפלת (המעבד בעל מכפלת פתוחה) הגעתי לX18.5 כרגע המעבד עומד על 3.7, הרצתי OCCT למשך שעה ולא היו שגיאות. אני יודע שזה לא מספיק אבל זה רק בשביל לראות שהכל בסדר לפחות בהתחלה. תוצאות: בזמן הבדיקה המעבד היה על 52 מעלות. המאורר היה על 1100RPM לערך (כנראה שהאופציה PWM לא גרמה לו לעבוד עד קצה היכולת - ככה אני חושב..) סה"כ נחמד אני חושב.... הבעיה והשאלה: במידה ואני מנסה לעלות מכפלת לX19 אני נתקל בזמן הרצת הבדיקה/מבחן במסך בלו סקריין הוא דיי מהיר וגורם למחשב לעשות ריסט, הספקתי לקרוא…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ENERMAX UC-8FAB 80x25 Ball Bearing fan clear fan מה עדיף? התפקיד שלו זה להכניס אוויר מקדימה (הפאנל הקדמי מפריע מאודדדד לכניסת אוויר, אז צריך מאורר שיתגבר על המגבלה ויכניס אוויר בכמות טובה) מבחינת רעש ומבחינת ביצועים!! תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
3 מצאתי . אחד של המאוורר של הצ'יפסט ו2 נמצאים ליד כבל המספק חשמל ללוח (של הספק) איפה הרביעי !? (אם תוכלו לתת תמונה אודה לכם מאוד)
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה קירור פסיבי כמה שרק אפשר ואם לא אז שיהיה הכי שקט שאפשר תודה דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2290 ¤ 1 ASUS A8N-SLI PREMIUM939 1190 ¤ 1 SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz 730 ¤ 2 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 815 ¤ 1 Leadtek Winfast PX 7800GT 256MB 256bit PCI-E 2490 ¤ 1 CREATIVE AUDIGY 2 ZS 615 ¤ 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 290 ¤ 1 כונן דיסקטים שחור 70 ¤ 1 Thermaltake Silent PurePower 680W Active PFC 870 ¤ 1 Windows XP Pro 64BIT OEM 800 ¤ אני רוצה קירור לזכרונות (2) אני רוצה למעבד כרטיס מסך ואם צריך לצי"פ אני לא יודע ולכונן קשיח אם יש צורך חשוב שתדעו כול זה צריך להיכנס למארז HTPC זהו המארז http://www.lascala…
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! המאוורר של הכרטיס מסך שלי עושה רעש חזק מאוד. ועכשיו הוא גם ניראה לי היתקלקל אז בכלל הרעש שהוא עושה בלתי ניסבל. אז חשבתי לנתק את המאוורר ולהשים מתחת לכרטיס מסך מאוורר רגיל של 120 ממ. יש למישהו רעיון יצירתי איך אני אתפוס את המאוורר מתחת הכרטיס מסך? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני חדש בתחום האוברקלוק, ומאחר ואני לא יודע איך להתעסק עם הגדרות האוברקלוק בביוס, החלטתי להשתמש בתוכנה EASYTUNE5 הלוח שלי הוא של GYGABYTE והמעבד שלי הוא AMD 3500+ מאוורר המעבד הוא: Thermaltake TR2-R1 והספק הוא 500W בתוכנהת ה EASYTUNE בחרתי ב OVERCLOCKING ולאחר מכן ב EASY MODE העלתי את הרף אל המקסימום (20%) לפני האוברקלוק: --------- לפי נתוני הטמפרטורה ב EASYTUNE מהירות המאוורר נעה בין 750-810 בדרך כלל על 750+/- ולפעמים פחות (המינימום שראיתי זה 720) טמפרטורת המערכת נעה בין 39-40 מעלות וטמפרטורת ה CPU היא 25-30 בדיקת הנתונים הראשונית בתוכנה CPU-Z מראה כי: בלשונית CPU (הראשונה) הנתונים הם: Core Speed 2209.3 Bus Speed 200.8 MHz בלשונית Memory Fr…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה... לא ידעתי איזו כותרת לבחור אבל זהו המצב יש לי כרגע את הכרטיס gigabyte gtx 460 1gb והמתח אצלו עכשיו על 1.087 והמהירויות ליבה 850 זיכרונות 1000 (שהסטוק זה ליבה 715 וזכרונות 900 ) עכשיו הזמנתי כרטיס חדש gigabyte gtx 460 super overclock edition מגיע עוד כמה ימים והמהירויות שלו הן בסטוק זיכרונות 1000 וליבה 815 ואני בטוח שאיתו אני אוכל להגיע לאוברקלוק רחוק מאוד... השאלה שלי היא בעצם בsli לפי איזה מהירויות שני הכרטיסים ייפעלו ביחד הנמוך? הגבוהה? או כל אחד והמהירויות שלו? ועוד שאלה קטנה על הדרך המפרט שלי בצד הספק יחזיק את כל העסק הזה? תודה רבה לעוזריםם
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם המאורר הזה טוב בשביל מעבדי AMD ATHLON XP וT-BIRD 1.4 : : : ? : : : הנה התמונה של המאורר ;D
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי התחלתי עכשיו לעשות את הOC עכשיו אחרי שהקפצתי ב 20MHZ (כן אני ממש בהתחלה) שמתי ב בתוכנה CPU Z שהמתחים למעבד עלו ל 1.264 המתחים המקסימלים למעבד שלי לפחות ממה שבדקתי הם 1.25 אני צריך עכשיו לשנות בביוס שהמתחים לא ישתנו אוטומטית? אם אני לאא אשנה המתחים ימשיכו לעלות ? שיניתי את המתחים לידני והמתחים לא עלו יותר אז כנראה נפתרה הבעיה האם בדיקה של עשר דקות באורטוס מספיקה בין עליה של 10MHZ כל פעם או שצריך יותר? ודרך אגב יש את האפשרות HT משהו שיש אותה רק במעבדי א.מ.ד לא שיניתי בה כלום..אם זה בסדר ? (שמתי לב שככל שאני מעלה את תדר הבאס זה עולה ביחד איתו...יש לזה הגבלה?אושזה לא משנה?) בספיד פן יש את temp1 2 3 מה זה? ומה הטמפרטורה המקסימלית שלהם? שימו לב לתמונה...מה מ…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,יש לי מארז פשוט שקניתי בKSP הקטע שאין בו בפנל הקדמי כניסה של מאוורר יעני אין חורים או משהו אין איך להתקין אותו אני יודע איך לחבר מאווררים אבל לא יודע איך לאלתר או משהו ולהכניס אותו איפשהו..
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. בקצרה, מה עדיף? קראתי בפורום כלשהו, ששליטה ידנית במאוררים דרך SpeedFan מביאה ל"לחץ" (מתח?) לא בריא ללוח האם, ושהכי כדאי להשתמש בבקר מאווררים יעודי (שעולה בערך 10 דולרים). רציתי לשאול לדעתכם בנושא תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-