עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אם אני עושה OC לכרטיס מסך, נניח באמצעות תוכנה כמו RivaTunner ומוחק את התוכנה לפני שאני הולך למעבדת החברה לנצל אחריות, הם יכולים לדעת שעשיתי OC ?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  2. Started by JonyPony,

מחפש קירור יעיל ושקט עבור מעבד i7-2600k השקט הינו הדבר החשוב, ולאחר מכן יעילות הקירור. לא מתוכנן OC בעתיד. חשבתי לרכוש את המערכת קירור-מים סגורה של ANTEC אבל על-פי כל הביקורות, היא לא שקטה במיוחד. :-\ המחיר אינו פונקציה, אבל בואו לא נעוף על קירורים ב-600ש"ח ומעלה. תודה מראש לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Yaron-Cohen,

יש לי Freezer 64 Pro שקניתי....היום חיברתי אותו לחיבור של המחשב..(על המולקס יש לי מתאם ל3 פינים).... עכשיו....הוא מסתובב בהתחלה...ואחרי כמה זמן הוא מפסיק....מישהו יודע למה??.... *הקירור לא מחובר למעבד הוא רק מחובר לחשמל..... הוא תקין או לא??... (המאורר לא אמור לעבוד מתי שיש חשמל?)

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  4. Started by Freddy,

יש ברשותי כרטיס מסך מסוג Geforce 4 Max 440. ברצוני לבצע בו אוברקלוק והייתי מעוניין לדעת מהי תוכנת ההמהרה הכי טובה להכרטיס זה.. האם RivaTUner?

• 8 תגובות
    • 472 צפיות
  5. קניתי את ה HTPC הזה בחנות הנ"ל http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240_409&products_id=12393 שידרגתי קצת אבל לא משהוא קיצוני. המחשב פשוט רועש ! אפילו אם אני צופה בסרט בווליום יחסית חזק אני עדין יכול לשמוע את האוושה העמומה של המאוררים. מה אתם מציעים ? תודה

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  6. Started by NEO...,

אני רצה לדעת אם אפשר לעשות רדיאטור בצרה הזאת לקחת חתיכת אלומיניום סגור לעשות אותו בצדדים כמו היטסינק ובאמצע חור ששם יעבור הצינור מה אתם אומרים זה יקרר את המים

7. Started by Buck,

יש לי את הX99 SLI PLUS את הI7-5820K והנוקטואה האחרון NH-D15. משום מה הביוס המותאם של MSI מראה לי שהמעבד ב40-43 מעלות וזה לפני שעשיתי אובר קלוק. המאווררים של הקירור עובדים וכך גם במארז ואני מרגיש שהאוויר זורם. ניסיתי להוסיף משחה תרמית (זו שהגיעה עם הקירור) וזה לא עזר, ניסיתי להדק בכוח את המאווררים וזה משום מה הקפיץ לי את החשמל בבית אז שחררתי קצת. יכול להיות שהמשחה התרמית דפוקה וכדאי לי להביא משהו טוב יותר? אולי הביוס מטעה? באיזה תוכנות אתם משתמשים כדי למדוד את הטמפרטורה?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. דלת למארז+חלון שהם כבר מרכיבים,או שאני מביא להם את הדלת שלי והם שמים בה את החלון???

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  9. Started by amirc1,

המוצר אכן מוצלח מכמה בחינות ואם חיישן אחד מנותק יש מד טמפרטורה לחדר... ו.... יש למישהו טיפ איך לשדרג את הצגים שלו לצגים מוארים ??? ???

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  10. Started by Yehudaa,

שלום רב לחברי הפורום המשכורת קריבה ובאה , ואני מתכנן בע"ה לקנות 965p-ds3 ולעשות אוברקלוק יציב לפחות 3.1/3.2 ghz טוניק טאוור כבר יש לי , רק הדאגה שלי לצ'יפסט , שלא יתחמם יתר על המידה ויחבל באוברקלוק/יציבות . אז חשבתי לאלתר מאוורר , יותר נכון לקדוח חור במארז (מול הציפסט) ולשים מאוורר . איזה מאוורר כדאי לי 80 מ"מ או 120 מ"מ ? ואם יש לך המלצה למאוורר זול ויעיל , דרך אגב הקרור הפסיבי המקורי של גיגה בייט צריך להחליף ? או שעם מאוורר יהיה בסדר ?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  11. Started by iveco,

מישהו מכיר את הקירור הזה ? ואיך הם ? [TABLE=width: 177] [TR] [TD] אנטק Cooper Tiger C40 [TABLE=width: 177] [TR] [TD]זלמן CNPS 10X OPTIMA =============================== ומה יותר טוב ? Arctic Cooling Freezer 13 CO או Arctic Cooling Freezer i30 CO או MUGEN 3 REV B [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] תקציב עד : 130 - 200 שקל

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. שלום לכולם, השאלה בכותרת.... ניסתי עם אוורסט אך לא הצלחתי למצוא... תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  13. Started by mrsph666,

שלום, אחרי משחק של 20 דקות ב - Unreal Tournament ברזולוציה של 1600x1200 כשכל האפשרויות הגראפיות על הכי גבוה, הסתכלי בטמפרטורות של ה - GPU וה - RAM... וזה מה שהיה: 50 מעלות ב - RAM 45 מעלות ב - GPU הכרטיס שלי הוא מדגם Asus Radeon A9600XT/TD כאשר המאוורר פועל על המהירות המקסימלית, שהיא 6000 סל"ד! האם זה בסדר ? האם הטמפ' נחשבבת לבסדר כשהיא 37 ב - GPU ו 40 ב - RAM כאשר אני מדבר ב - ICQ, גולש ושומע מוסיקה? הטמפ' בבית בערך 20 ~ 22 מעלות. זה חשוב לי מאד! לא ביצעתי OC ! תודה רבה לכל מי שיעזור!

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by Omry,

היי אנשים. בשביל לעבור בדיקה של 3 שעות ב-OCCT (שימוש של 100% במעבד) נאלצתי לתת למעבד מתח של 1.4375V (בפועל 1.43V, אני לא מאמין שה-RIIE עושה לי VDROP). התדר אליו הגעתי בסופו של דבר הוא 21x195, תדר סופי של 4,095MHZ, יציב כמו סלע. בחוץ הטמפ' המקסימלית היא לחלק מהליבות 60 מעלות צלסיוס ולחלק מהן 59 מעלות צלסיוס, אני משער שבתוך המארז, במקרה הגרוע, הטמפ' המקסימלית לא תעבור את ה-75 מעלות צלסיוס. אני משתמש ב-V8 של CM. אז כפי שצוין, נתתי למעבד 1.4375V, נתתי לזכרונות 1.645V, נתתי לגשר הצפוני 1.3V, נתתי לכל מה שלא בליבה 1.3V ונתתי לאיזה משהו ששכחתי איך קוראים לו (אני לא מאמין שזה קרה לי) 1.865V. (לפי הלוח זה טיפה יותר מהמינימלי המומלץ) רציתי לשאול האם המתחים שנתתי הם בסדר לעבודה …

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by 1tanai,

איך אני מעלה את המהירות במעבד הוראות מפורטות תודה

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by avishaiar17,

שלום !! אז ככה אתמול התחלתי לעשות אוברקלוק העלתי את המעבד תחילה ל-300X9 עבד חלק הרצתי בדיקה לעשרים דקות בפריים לאחר מכן העלתי ל- 320 עבד גם טוב בסופו של דבר הגעתי ל-340X9 ,במשך כל הזמן אני על 1.35 וולט זה טוב ?? עדיף להוריד?? בביוס של הלוח שלי (GIGABYTE X38 DS4) אין אפשרות לשנות את ה- FSB STRAP TO NORTHE BRIDGE יכול להיות שהאופציה באה בצורה שונה?? הרצתי גם בדיקה בתוכנה שנקראת HOT CPU , בכל בדיקה שנערכה לא משנה על כמה המעבד עבד אחרי כמה דקות הוא אמר באדום(הוא בודק את רוב רכיבי המחשב) HD-FILE EXCEPTION ERROR:ALL OR PART OF THE PATH IS INVALID : CPU 0: AN UNNAMED FILE CONTAINS AN IVALID PATH מה אתם אומרים יש סיבה לחשוש/לבדוק?? ומה ההודעה הזאת אומרת בכלל דבר נוסף שלא הבנתי כ…

• 41 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. הנושא מדבר בעד עצמו....

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  18. היי אני דיי חדש בתחום ואני מעוניין לעשות OC למערכת שלי. המפרט שלי: AMD PHENOM II 1075T SIX CORE KINGSTON 6GB DDR3 1333 AsRock 970 Extreme3 Scythe Mugen 3 רציתי לשמוע מה דעתכם ולכמה OC אפשר להגיע? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by FireStar,

אני כרגע באוברקולק "לא רציני" עם המחשב, העליתי את ה-FSB מ133 ל140 דרך הג'אמפרים שעל הלוח. לפי החוברת של הלוח זה המקסימום שאני יכול לשחק איתו ולא ראיתי אפשרות לשחק איתו בביוס או משהו כזה. האם יש דרך אחרת לשחק עם הFSB? אני כרגע עם גרסת ביוס 1011, האם יש גרסה חדשה יותר שמאפשרת לשחק עם הכיוונים? בכלל מה פוטנציאל האוברקלוק של המערכת שלי( מצויין במפרט) ואיך אני עושה זאת? בתודה מראש...

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by opherlie,

שלום, אני מחפש קירור למעבד למחשב HTPC, כשהמטרה העיקרית זה שקט. אני לא מעוניין בכלל ב OC (הלוח שלי גם לא תומך בזה), שיהיה רק כמה שיותר שקט ויתאים למארז, ולא יתחמם מידי. מעבד: E6300 לוח: GIGABYTE GA-945GM-S2 מארז: NMEDIA הזאת: http://www.nmediapc.com/htpc180.htm כרגע הטמפרטורה בסביבות ה 35-40 והמאוורר מסתובב ב 2000 RPM בערך. [br]פורסם בתאריך: 28.04.2007 בשעה 21:45:12 שכחתי לציין, תקציב עד 250-300.

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  21. Started by EvilForce,

איזה זלמן יותר טוב ? הישן שעולה 193 או הישן שעולה 217.5 ? מה ההבדל? והאם שווה להוסיף את הכסף?

• 9 תגובות
    • 635 צפיות
  22. היי אלו הם הטמפרטורות שלי לאחר שחיברתי את קירור כרטיס המסך לכניסת 12 וולט ישירות לספק, גם החדר ממוזג , לאחר בדיקת כרטיס המסך עם OCCT למשך 10 דקות ,בחדר לא ממוזג :68 מעלות בלבד. מה דעתכם ?

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  23. Started by SD Project,

אז ככה חבר'ה... אתמול הייתי במחשב פתאום חלון כחול וריסטרט... הלכתי לביוס וראיתי הודעה שהמעבד בוולט נמוך מהרגיל... 1.000 וולט... הספק הלך חיברתי ג'נרי אחד שעובד סבבה לגמרי ואולי אני אשאר איתו ... רק רציתי לדעת על איזה ספק אתם ממליצים לOC הכי זול שיש... 350-400 וואט.. תודה אנשים, ניאו

• 12 תגובות
    • 690 צפיות
  24. אני צריך אותו לOC למעבד E4300. אני כרגע על מעבד סטוק של אינטל על 2.97 ג'יגה לליבה. ואם יש המלצות אחרות שייכנסו לי בתוך המארז אשמח לקבל. תודה רבה

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.