עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Bar_B_q,

בבקשה מישהו מוכר לי אותו ב 50 שקל הוא שווה? לקירור המארז אני רוצה אותו

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. אורח athlon

אני מצטער שלא הערכתי נכונה את אפשרויות האוברקלוקינג של הלוח הזה. לקח לי לילה שלם להבין מספר דברים לגבי הלוח הזה והיכולת להמהיר את מהירות האפיק שלו. מה שגיליתי עדיין לא הופך אותו למתחרה ראוי ללוח המקביל של ABIT, אבל עדיין פותח אפשרויות רבות לאוברקלוק גבוהה ויציב למהירות האפיק של הלוח הזה. מי שדיבר איתי במפגש וגם עוקב אופן די קבוע אחר ההודעות שלי בוודאי ראה שאני ביקרתי את הלוחות של אסוס על חוסר יכולת האוברקלוקיות שלהם, בעיקר כשזה נוגע למהירות האפיק. הגורם העיקרי לטענות שלי היה שניתן לשלוט רק על המתח ללוח הזה(VIO) בצורה מאוד מוגבלת, לפי הטבלאות הרישמיות: 3.3 או 3.45 או מצב TEST MODE, שמשום מה רק עכשיו קפץ לי בצורה בולטת מול העיניים והתחלתי לתהות על קנקנו. ההבזק הגיע בסביבות…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by Angel-eyes,

מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני יכל להוריד תוכנה שמראה לי את הטמפרטורה???

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  4. ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by SharP,

זה נכון שבאטלון ודורון צריך לסים את זה רק אל הליבה = ממה לא הרבה .. ?

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  6. Started by e-Pit@m,

פשוט אין כזאת... באסה, חשבתי לעצמי.. למה שלא נמציא לעצמנו אחת כזאת?.. זה מבאס ת'טוסיק שאין מילה עיברית למודינג.. איך אני אמור להגיד שאתמול עשיתי מודינג למארז.. כשהמודינג ישומש כפועל?~! Bummer.. זרקו כמה רעיונות.

• 41 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. Started by ZigZag,

בא לי לעשות לו OC זמני, סתם להתנסות קצת ולראות כמה הוא משפר בבנצ'ים ;D, באיזו הדרגה לעשות ? עם NVMAX זה טוב נכון ? איזו תוכנה מודדת את הטמפ' של הכרטיס מסך? רוב תודות

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  8. לא עם MBM5 לא הצלחתי :'( ואני מפחד לנסות O\C בגלל שאני לא יודע מה הטמפ' עכשיו, אז עם O\C בכלל אני מפחד לשרוף תמחשב ? ? ? ? ? any solutions ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by PeaS,

איך? כרגע הטמפרטורה שלו (עם הHSF שקיבלתי עם המחשב שקנו לי בניורון לא מעט זמן...) לא עוברת את ה300 C. מספיק טוב? בימים קרים זה גם מגיע ל20 מעלות בערך. עכשיו, איך אני מאברקלק אותו? גם פה צריך לפתוח\לנעול את הגשרים של הL1 או מה שזה לא יהיה או שאפשר פשוט לשנות את הFSB\MULTIPLIER בביוס? ואם צריך את אחד מהם, איזה מומלץ? הבנתי שכשמשנים את הFSB זה משנה את המהירות של כל הלוח, זה יכול לפגוע או להזיק למשהו? אם יש לכם עוד משהו שיכול לעניין אותי, לכו על זה ;D

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  10. Started by KoM,

אוקיי, אז נכון שאני עושה מהכל כתבה נחמדה והכל, אבל בינתיים אני רוצה שתשמעו קצת רשמים... כרגע המעבד על 1500, עם מתח התחלתי כלומר 1.475, יציב להפליא, ואני בטוח שעם היטסינק נורמאלי הוא לא היה עובר 38 במאמץ, כרגע הוא על 40 בגלל הוולקנו 7 הנוראי... שמחתי שהמעבד יציב כל כך במהירות הזאת, עוד עם מתח התחלתי כזה נמוך, איזה יופי... רואים שהסלרון מתחיל לצבור כוח ככל שמהירותו עולה, תסתכלו על זה במהירות של 1.5 ג'יגה הרץ... תוצאות מכובדות בהחלט לדעתי... וכל זה ביציבות מופלאה... בניסיון שלי להעלות ל-1600 כלומר בביוס החלפתי את מערך המחלקים ל-133:133:33, העליתי את המתח אפילו למקסימום והוא לא עשה לי פוסט... מתח של 1.675 לא הספיק לו, ונראה לי שנצטרך מוד כלשהו למתחים שם, כי הוא לא …

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by KoM,

לא בדקתי אף פעם...

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  12. היא בממוצע 69 אבל אחרי הלילה היא בערך 50 יש לי AMD DORUN 1100 עם לוח אם של GIGABYTE 198זיכרון מה צריך תרשמו . אני בתהליכים לקנות מאוררים למארז אבל אני מסתבך אז אני תקוע . לא ייודע בסופו של דבר מה לקנות. סידרתי היום קצת את כל החוטים במארז הוצאתי את הכונן הנשלף של הדיסק הקשיח הוא היה מאוד מפריע במארז הקטן שיש לי מה כדאי לעשות . ד.א גם הטמפרטורה של לוח האם גבוה אבל היא לא קבועה בכלל ממוצע:41-50

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by TeaTime,

כמה MHZ אפשר להוסיף למעבד 1.8A של אינטל לפני שצריך לעלות את המתח?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  14. Started by KoM,

כשהתקנתי את הסלרי שלי כמו שאולי ראתם כבר הרכבתי עליו וולקנו 7 חדש, והתפלאתי, התפלאתי מאד... לא רק שהבסיס שלו היה מחוספס ונוראי והיה צורך בלאפינג לא קטן כדי להביא אותו לצורה נורמאלית, לא רק שהקליפס שלו נוקשה מאד ונוראי, כל הרעיון של הוולקנו, המהירות המשתנה של המאורר לא נראית כעובדת, ובואו אני אסביר מעט... המאורר אמור לנוע בין 300 סיבובים לשנייה ובמקרים קיצוניים להגיע ל-5500 סיבובים לשנייה, אצלי כמצופה מהסלרון הקריר המאורר היה קבוע על 300 סיבובים לשנייה גם ברגעי המאמץ הקשים, אבל כל זה לא מנע מהמאורר להוציא רעש נוראי וחזק, רעש רקע שאי אפשר לסבול, וזה עוד שהוא לא עובד ב-5000 הסיבובים המקסימום שלו, וזה רק גרם לי בחילה לחשוב איזה רעש הוא יוציא אז... מיד כיביתי את המחשב העפתי…

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by Loco69,

החלון החדש שלי! Alpha Pal 8045 + Crystel ORB זהו לוח האם, ובתמונה Crystel ORB, Alpha PAL8045 + Sunson 80mm 50cfm, 2*60mm sunson זהו המארז ובתמונה את מה אתם אומרים? יפה לא?

• 37 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. Started by guyyug,

46 מעלות למעבד בלי oc הענין נורמלי p-3 667

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. ???

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  18. Started by eyal,

התמונה מעפנה כי אין אור טוב אבל רואים שיש מקום למאוורר איזה תושבת לשים שם? זה חור גדול מהממוצע

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by guy94,

ובכן לי יש מחשב די חדש , +AMD ATHLON XP 1600 ENERMAX 710S-B GIGABYTE GA7VTX-H 256MB DDR PC2100 - CRUCIAL ויש לי מאורר הבסיסי שבא עם המעבד - SPIRE בזמן האחרון אני חש בהאטה בביצועים ובמחשב... בנוסף שמתי לב שמספר הסיבובים של המאוור עלה המון הוא עומד על 18750 !, האם זה הגיוני ? או שאני פשוט סתם פרנאויד... רציתי לדעת גם בנוגע לזיכרון איפה אני רואה כמה אחוז משאבי מערכת נשאר לי ? (כמו שהיה אחוזים ב - 98 ו ME)

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  20. Started by Nigga_Lover,

אני גאה להודיע שהמחשב שלי עובד כבר 4 ימים ביציבות מושלמת בלי ולו מאוורר אחד! נתיקתי את המאווררים של המעבד והספק כח רק כדי לראות מה יקרה, והחלטתי למתוח את זה עד הסוף... כשראיתי שהמחשב עדיין עובד אחרי 20 סבבים של הבנצ'מרקים לCPU בSANDRA החלטתי להשאיר אותו ככה, ו4 ימים לדעתי זה מספיק זמן להכריז שהוא יציב! הגעתי למצב שהרכיב הכי מרעיש זה ההארד-דיסק, מישהו יכול להמליץ ההארד-דיסק הכי שקט? (ביצועים פחות חשובים לי, אבל רעש משגע אותי!)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אוקיי צירפתי פה תרשים ואני יפרט עליו קצת: 1)מאוורר המעבד 2)מאוורר שלקוח מספק ישן אשר מוציא אוויר החוצה 3)הוספת מרוורר של 486 לכרטיס מסך GF2 MX 4)מאוורר בתחתית המארז אשר מכניס אוויר 5) מאוורר על דלת המארז אשר מכניסה אוויר לכיוון ההרד דיסק * מאווררים 2,5 יהיו מחוברים לסוויטש בקידמת המארז כך שרק אם יהיה צורך לקירור אז אפעיל אותם (חוסך רעש) עכשיו שראיתם וקראתם, מה אתם אומרים? אפשר לעשות אוברקלוק טוב למחשב ולכרטיס מסך?? אשמח לשמוע הערות והצעות... גבי

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by e-r-a-n,

אוקיי - אז ככה אני לוקח במחשב החדש את ה AMD 1600+ ורציתי מאוורר לקירור המעבד יותר טוב ממה שהם נותנים מישהו מנוסה בתחום?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Johnny,

חברל'ך... רק שתדעו שאני גאה ומרוצה מעצמי כמעט עד השמים. היום עשיתי את האוברקלוק הראשון שלי וגם בהצלחה. זה היה על מחשב חדש לחלוטין שפועל בפעם הראשונה (בעבודה, אז מה איכפת לי ;D). זה היה מעבד פנטיום 4 1.6 שהגיע למהירות של 2066. הטמפ' הממוצעת היתה 40-42 מעל'. החזקתי אותו כך כחצי שעה והחזרתי למצב הקודם מבלי שאף אחד ישים לב. דרך אגב הטמפ' הנ"ל נורמלית נכון ?

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by giliboy,

Vantec 7015 או GlobalWin P4 Cooler? מה יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  25. Started by CoronaLover,

עוד קצת פחות מחודש דוד שלי מגיע מארה"ב ואני רוצה להזמין ממנו מערכת קירור מים למחשב אם מישהו יודע איזה מערכת טובה(תראו ביקורת) אז בבקשה לומר התקציב שלי עד 250$ (עדיף כמה שפחות כדי שישאר כסף להזמין קצת OCZ PC3000 ;D)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים