אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
ה-Athlon XP 1600 שלי פועל על 52-54 מעלות כשהוא לא בשימוש... (1%-5% בשימוש) זה נורמלי בהתחשב בזה שאין לי את המשחה המיוחדת הזאת ויש את המאורר הרגיל שמגיע עם ה-Athlon? תודה.
-
זה שווה משהו? עם זה עושים את האוברקלוק דרך הדרייברים? לי יש Gefore 2MX 400 shel hercules.
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
קראתי כמה מדריכם על זה שאפשר לפתוח את המכפלה למעבדי Athlon XP אבל עד כמה אפשר להגדיל את המכפלה? נגיד שיש לי מכפלה של 11 (Athlon Xp 1700) ואני פתחתי אותה עד כמה אני יוכול להגדיל אותה? כדי לפתוח אותה צרכים איזה ערכה מיוחדת כמו אלה שמוכרים באינטרנט?(אתם יודעים על מה אני מדבר...) נ.ב לא, אין לי את המעבד, אבל אני חושב לקנות.
-
אם מישהו מבין ויש לו ניסיון בזה פנה אלי ב ICQ בבקשה המספר שלי הוא 84638170 יש לי ASUS V7700 DELUXE 512RAM שפועלים ב 100 מגהרץ מעבד AMD THENDER BIRD שעובד ב 100X11 ויש לי לוח אם מבוסס על KT133 של חברת LUCKY STAR מדגם K7VAT מי שמבין בבקשה בוא ל ICQ שלי תודה מראש jhracham או בכינוי האמיתי שלי GTK
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
איך מעלים את המתח למעבד כי בביוס הוא סגור הלוח אם- via ca64-tc
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
סוף סוף אחרי זמן ממשוך קניתי במזל טוב חלקים חדשים, היה התלבטות גדולה בין סלרון לפנטיום 4 אבל המחיר נתן את אותותיו, אז נאלצתי לקנות סלרון, מה שעודד אותי היה הביצועים של ה OC היפים מאוד. רכשתי מעבד סלרון 1.2 256K 0.13 לוח אם TUSL-2 וכרטיס מסך GF2 TI200 64MB DDR + TV OUT במחיר טוב. עכשיו אני הולך לשינוי , א. איזה מאוורר למעבד די טוב , האם GLOBALWIN די טוב ? או TT 7 עדיף. ב.איזה ביצועים אפשר למשוך את המעבד ולאיזה מהירות הכי גבוהה ג. האם צריך לשנות את הביוס ל 133:133:133 וכמה VCORE צריך תודה
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הנה תראו... Prog.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני יכל להוריד תוכנה שמראה לי את הטמפרטורה???
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
-
-
כמה MHZ אפשר להוסיף למעבד 1.8A של אינטל לפני שצריך לעלות את המתח?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
בא לי לעשות לו OC זמני, סתם להתנסות קצת ולראות כמה הוא משפר בבנצ'ים ;D, באיזו הדרגה לעשות ? עם NVMAX זה טוב נכון ? איזו תוכנה מודדת את הטמפ' של הכרטיס מסך? רוב תודות
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אוקיי, אז נכון שאני עושה מהכל כתבה נחמדה והכל, אבל בינתיים אני רוצה שתשמעו קצת רשמים... כרגע המעבד על 1500, עם מתח התחלתי כלומר 1.475, יציב להפליא, ואני בטוח שעם היטסינק נורמאלי הוא לא היה עובר 38 במאמץ, כרגע הוא על 40 בגלל הוולקנו 7 הנוראי... שמחתי שהמעבד יציב כל כך במהירות הזאת, עוד עם מתח התחלתי כזה נמוך, איזה יופי... רואים שהסלרון מתחיל לצבור כוח ככל שמהירותו עולה, תסתכלו על זה במהירות של 1.5 ג'יגה הרץ... תוצאות מכובדות בהחלט לדעתי... וכל זה ביציבות מופלאה... בניסיון שלי להעלות ל-1600 כלומר בביוס החלפתי את מערך המחלקים ל-133:133:33, העליתי את המתח אפילו למקסימום והוא לא עשה לי פוסט... מתח של 1.675 לא הספיק לו, ונראה לי שנצטרך מוד כלשהו למתחים שם, כי הוא לא …
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
זה נכון שבאטלון ודורון צריך לסים את זה רק אל הליבה = ממה לא הרבה .. ?
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היא בממוצע 69 אבל אחרי הלילה היא בערך 50 יש לי AMD DORUN 1100 עם לוח אם של GIGABYTE 198זיכרון מה צריך תרשמו . אני בתהליכים לקנות מאוררים למארז אבל אני מסתבך אז אני תקוע . לא ייודע בסופו של דבר מה לקנות. סידרתי היום קצת את כל החוטים במארז הוצאתי את הכונן הנשלף של הדיסק הקשיח הוא היה מאוד מפריע במארז הקטן שיש לי מה כדאי לעשות . ד.א גם הטמפרטורה של לוח האם גבוה אבל היא לא קבועה בכלל ממוצע:41-50
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
איך? כרגע הטמפרטורה שלו (עם הHSF שקיבלתי עם המחשב שקנו לי בניורון לא מעט זמן...) לא עוברת את ה300 C. מספיק טוב? בימים קרים זה גם מגיע ל20 מעלות בערך. עכשיו, איך אני מאברקלק אותו? גם פה צריך לפתוח\לנעול את הגשרים של הL1 או מה שזה לא יהיה או שאפשר פשוט לשנות את הFSB\MULTIPLIER בביוס? ואם צריך את אחד מהם, איזה מומלץ? הבנתי שכשמשנים את הFSB זה משנה את המהירות של כל הלוח, זה יכול לפגוע או להזיק למשהו? אם יש לכם עוד משהו שיכול לעניין אותי, לכו על זה ;D
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
-
התמונה מעפנה כי אין אור טוב אבל רואים שיש מקום למאוורר איזה תושבת לשים שם? זה חור גדול מהממוצע
-
ובכן לי יש מחשב די חדש , +AMD ATHLON XP 1600 ENERMAX 710S-B GIGABYTE GA7VTX-H 256MB DDR PC2100 - CRUCIAL ויש לי מאורר הבסיסי שבא עם המעבד - SPIRE בזמן האחרון אני חש בהאטה בביצועים ובמחשב... בנוסף שמתי לב שמספר הסיבובים של המאוור עלה המון הוא עומד על 18750 !, האם זה הגיוני ? או שאני פשוט סתם פרנאויד... רציתי לדעת גם בנוגע לזיכרון איפה אני רואה כמה אחוז משאבי מערכת נשאר לי ? (כמו שהיה אחוזים ב - 98 ו ME)
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
כשהתקנתי את הסלרי שלי כמו שאולי ראתם כבר הרכבתי עליו וולקנו 7 חדש, והתפלאתי, התפלאתי מאד... לא רק שהבסיס שלו היה מחוספס ונוראי והיה צורך בלאפינג לא קטן כדי להביא אותו לצורה נורמאלית, לא רק שהקליפס שלו נוקשה מאד ונוראי, כל הרעיון של הוולקנו, המהירות המשתנה של המאורר לא נראית כעובדת, ובואו אני אסביר מעט... המאורר אמור לנוע בין 300 סיבובים לשנייה ובמקרים קיצוניים להגיע ל-5500 סיבובים לשנייה, אצלי כמצופה מהסלרון הקריר המאורר היה קבוע על 300 סיבובים לשנייה גם ברגעי המאמץ הקשים, אבל כל זה לא מנע מהמאורר להוציא רעש נוראי וחזק, רעש רקע שאי אפשר לסבול, וזה עוד שהוא לא עובד ב-5000 הסיבובים המקסימום שלו, וזה רק גרם לי בחילה לחשוב איזה רעש הוא יוציא אז... מיד כיביתי את המחשב העפתי…
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-